Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Heemskerk
De Trompet 2182
1967 DC Heemskerk
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Heemskerk - 0251-745080
8.9 van 2628 beoordelingen

Over ons

Wilt u een mooi plafond en u bent benieuwd hoe het er uit gaat zien?.

U bent van harte welkom in onze showroom.

Graag wel vooraf even een afspraak maken.

Dit kan door te bellen naar ons telefoonnummer 0251 745080 of syyr een e-mail naar info@plameco-heemskerk.nl.

Tot ziens

Badkamer-7 Komt u kijken in onze showroom?
Datum vanaf ma 17 augustus 2020 Datum tot en met wo 30 september 2020 Meer informatie

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Heemskerk

De Trompet 2182
1967 DC Heemskerk

Plan uw route
Vandaag
10:00 - 16:00
Telefonisch bereikbaar
12:00 - 16:00
Telefonisch bereikbaar
Maandag
10:00 - 12:00
Telefonisch bereikbaar
12:00 - 16:00
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
10:00 - 12:00
Telefonisch bereikbaar
12:00 - 16:00
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
10:00 - 16:00
Telefonisch bereikbaar
12:00 - 16:00
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
10:00 - 16:00
Telefonisch bereikbaar
12:00 - 16:00
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
10:00 - 16:00
Telefonisch bereikbaar
12:00 - 16:00
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Heemskerk

8.9 van 10
Dinand Braakman
9.9 van 10

Goede voorlichting en prima service.

Kees
8.0 van 10

Prijzig, maarr waard. Uitstekende installateur, die meedenkt en met uitstekende ideeën komt. Zeer professioneel.

Mariëtte
9.0 van 10

Mijn ervaring is erg goed. Frank en Douglas zijn vriendelijk en prettig in de omgang, komen hun afspraken na, verkopen geen loze praatjes en zijn erg betrouwbaar. Douglas was zelfs bereid om in een andere ruimte een lichtbron te repareren. Kortom, fijn om zaken mee te doen en ik kan nog jaren genieten van mijn strakke plafond en sfeervolle verlichting.

Hans Wassink
7.0 van 10

Nieuw plafond in de gang en de keuken van ons appartement incl.bijpassende verlichting laten plaatsen door Plameco medewerker Richardo. ( Klasse kerel) Zelfs ondernemer Walter was in zijn sas toen hij het voor elkaar kreeg om de verlichting in de gang op 3 plaatsen te kunnen laten dimmen. Wij zelf zijn dik tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en natuurlijk het resultaat. EEN AANRADER DIT PLAFOND INCL.VERLICHTING !!!!

J.H.G.
8.0 van 10

Zowel de 1e afspraak aan huis en het tijdstip van montage werden gewijzigd. Voor iemand die een dag vrij moet nemen van het werk is dat heel vervelend. Gelukkig was dat bij ons niet het geval. Bij het plafond in de douche werd ook een afzuiger geleverd. Het was heel prettig geweest als de monteur in overleg deze afzuiger zou hebben ingesteld. De afzuiger stond ingesteld op 24 uur, niet erg handig vooral omdat je niet meteen na installatie de afzuiger van het plafond wil schroeven.

John
9.9 van 10

Uitstekend, zowel voorlichting als uitvoering

Joop
9.0 van 10

Zeer goede voorlichting en perfecte montage. Vriendelijke mensen. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

M.A.
9.0 van 10

zeer positief, nette afweking en vriendelijke en harde werkers!

Arnold
9.0 van 10

Alles is prima verzorgd en afgehandeld.

Ben
9.9 van 10

Na het lezen van de advertentie van Plameco en het bezoeken van de winkel in Drempt, waar een duidelijke uitleg werd gegeven over het in één dag monteren van een spanplafond, raakten wij geïnteresseerd voor onze woonkamer. Al snel werd er een afspraak gemaakt die enkele dagen later al plaatsvond. Toen werd er duidelijk advies gegeven, toegespitst op onze situatie, en een vrijblijvende offerte opgesteld. Daar konden wij ons in vinden en de afspraak tot montage werd gemaakt. En dat overtrof onze stoutste verwachtingen: in één dag werd onze kamer onderhanden genomen en het resultaat is perfect! Wat een vakmanschap! Kortom, een verbluffend resultaat waarmee we uiterst tevreden zijn. Dank je wel, Plameco!

2628 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Heemskerk

Plameco spanplafonds Heemskerk, Beverwijk, Wormerveer

Wenst u een spanplafond te laten plaatsen in uw woning? Dan kunt u een beroep doen op de vakmensen van Plameco! Plameco heeft showrooms in heel Nederland. Klanten die in de regio van Heemskerk, Zaandam, Volendam, Amsterdam of Heiloo wonen, kunnen terecht in onze vestiging vlakbij. Plameco organiseert in zijn showrooms vaak plafondshows, waar geïnteresseerden kunnen kennismaken met de unieke eigenschappen van een spanplafond. Dit maakt dat u te allen tijden uw eigen unieke droomplafond heeft. Naast dat een Plameco spanplafond naar wens kan worden ontworpen, zijn ze ook nog eens vochtbestendig en schimmel-, -alg en bacterie-werend. Dit komt doordat onze spanplafonds vervaardigd worden uit hoogwaardig kunststof dat sterk en elastisch is en daardoor  zeer onderhoudsvriendelijk. Onze adviseurs staan klaar om u de nodige informatie en raad te geven. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u een geschikt voorstel te doen.

Graag komen we persoonlijk bij u thuis om de situatie ter plaatse te beoordelen. We kunnen dan nauwkeurig inschatten hoe lang de werken gaan duren en hoeveel hinder u ervan gaat ondervinden. In de meeste gevallen kunnen wij een spanplafond in slechts één dag plaatsen.

 

Het is normaal niet nodig om de meubels te demonteren of te verplaatsen. Wij kunnen onze werken uitvoeren zonder dat de kamer moet leeggemaakt worden. De toestand van uw huidige plafond speelt geen rol. Een spanplafond maakt immers geen contact met het bestaande plafond en wordt volledig gedragen door de zijmuren. Daarom kan dit soort plafonds in elke ruimte aangebracht worden.

U bent van harte welkom in onze showroom gevestigd aan De Trompet 2182. Op de website van Plameco vindt u alle informatie over onze openingstijden en over het tijdstip waarop de volgende plafondshow doorgaat. Als u interesse hebt in spanplafonds, mag u onze plafondshow zeker niet missen. U kunt dan zelf beoordelen of dit type plafond u aanspreekt. Onze vakmensen staan voor u klaar om de veelzijdige eigenschappen van spanplafonds toe te lichten. Plameco heeft meer dan 35 jaar ervaring op dit vlak, zodat u overtuigd kunt zijn van onze vakbekwaamheid en de kwaliteit van ons werk!

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem dan contact met ons op via telefoon of mail, vraag de brochure aan of laat simpelweg uw gegevens achter via het contactformulier.