Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Heemskerk
De Trompet 2182
1967 DC Heemskerk
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Heemskerk - 0251-745080
8.9 van 2431 beoordelingen

Over ons

In verband met het Coronavirus en de richtlijnen van het RIVM kunt u onze showroom uitsluitend op afspraak bezoeken.

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op 0251 745080.

Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar:

info@plameco-heemskerk.nl

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Heemskerk

De Trompet 2182
1967 DC Heemskerk

Plan uw route
Vandaag 16:00 - 16:00
16:00 - 16:00
Maandag Gesloten Dinsdag 16:00 - 16:00
16:00 - 16:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 16:00 - 16:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten Zondag Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Heemskerk

8.9 van 10
Marco & Wendy
9.9 van 10

Goed & net werk geleverd! Alle afspraken goed nagekomen! Erg tevreden!

Theo
9.9 van 10

Plameco vakbedrijf van Osch, is een uitstekend vak bedrijf. Informatie in de showroom/winkel keurig netjes. Afspraak is afspraak keurig nette en beleefde vakmensen. vriendelijk en meedenkende

Theo
8.0 van 10

Goed product, prettige mensen, deskundig, mooi resultaat. Naar verhouding weinig ' rommel' in huis

G.
9.0 van 10

Prima services, fijn bedrijf!

Jan
9.0 van 10

Zijn supertevredenovertplafond het personeel was heel goed hebbenalles naar tevredenheid gedaan zal het echt iedereenaanradenbijna geen vuil en klaarin een dag alles netjes opgeruimt dus savonds is je kamer weer helemaal aankant

Piet
8.0 van 10

Vorig jaar al spanplafonds beneden laten plaatsen en nu in 2 kamers op de bovenverdieping. Ze kwamen om 8u15 en waren om 17u00 klaar. Een van de mannen was vorige keer ook al bij mij geweest. Hardwerkende en vakkundige mensen.

Samantha
9.9 van 10

snelle en goede service zeer tevreden over Plameco spanplafon

Maikel
8.0 van 10

Snelle vakkundige monteurs

Nico
8.0 van 10

Ervaring tot nu toe is zeer goed Vragen betreffende o.a garantie zijn niet te beantwoorden want dat moet blijken als er zich zaken gaan voordoen

remco
9.0 van 10

Ik ka niet anders zeggen dat wij erg tevreden zijn over Plameco, van het eerste bezoek aan de showroom, het advies gesprek aan huis en de montage.

2431 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Heemskerk

Plameco spanplafonds Heemskerk, Beverwijk, Wormerveer

Wenst u een spanplafond te laten plaatsen in uw woning? Dan kunt u een beroep doen op de vakmensen van Plameco! Plameco heeft showrooms in heel Nederland. Klanten die in de regio van Heemskerk, Zaandam, Volendam, Amsterdam of Heiloo wonen, kunnen terecht in onze vestiging vlakbij. Plameco organiseert in zijn showrooms vaak plafondshows, waar geïnteresseerden kunnen kennismaken met de unieke eigenschappen van een spanplafond. Dit maakt dat u te allen tijden uw eigen unieke droomplafond heeft. Naast dat een Plameco spanplafond naar wens kan worden ontworpen, zijn ze ook nog eens vochtbestendig en schimmel-, -alg en bacterie-werend. Dit komt doordat onze spanplafonds vervaardigd worden uit hoogwaardig kunststof dat sterk en elastisch is en daardoor  zeer onderhoudsvriendelijk. Onze adviseurs staan klaar om u de nodige informatie en raad te geven. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u een geschikt voorstel te doen.

Graag komen we persoonlijk bij u thuis om de situatie ter plaatse te beoordelen. We kunnen dan nauwkeurig inschatten hoe lang de werken gaan duren en hoeveel hinder u ervan gaat ondervinden. In de meeste gevallen kunnen wij een spanplafond in slechts één dag plaatsen.

 

Het is normaal niet nodig om de meubels te demonteren of te verplaatsen. Wij kunnen onze werken uitvoeren zonder dat de kamer moet leeggemaakt worden. De toestand van uw huidige plafond speelt geen rol. Een spanplafond maakt immers geen contact met het bestaande plafond en wordt volledig gedragen door de zijmuren. Daarom kan dit soort plafonds in elke ruimte aangebracht worden.

U bent van harte welkom in onze showroom gevestigd aan De Trompet 2182. Op de website van Plameco vindt u alle informatie over onze openingstijden en over het tijdstip waarop de volgende plafondshow doorgaat. Als u interesse hebt in spanplafonds, mag u onze plafondshow zeker niet missen. U kunt dan zelf beoordelen of dit type plafond u aanspreekt. Onze vakmensen staan voor u klaar om de veelzijdige eigenschappen van spanplafonds toe te lichten. Plameco heeft meer dan 35 jaar ervaring op dit vlak, zodat u overtuigd kunt zijn van onze vakbekwaamheid en de kwaliteit van ons werk!

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem dan contact met ons op via telefoon of mail, vraag de brochure aan of laat simpelweg uw gegevens achter via het contactformulier.