Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Heemskerk
De Trompet 2182
1967 DC Heemskerk
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Heemskerk - 0251-745080
8.9 van 1959 beoordelingen

Over ons

Badkamer-7 Kom naar de kijkdagen
Datum vanaf 7 februari 2020 Datum tot en met 8 februari 2020 Meer informatie

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Heemskerk

De Trompet 2182
1967 DC Heemskerk

Plan uw route
Vandaag Gesloten (Telefonisch bereikbaar)
Zondag Gesloten Maandag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Dinsdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Heemskerk

8.9 van 10
Mw. van Kempen
9.9 van 10

Het is precies zoals ik gehoopt had.

Jeanne
9.9 van 10

Het is een prachtig strak plafond, en het gaat echt jaren mee. We hadden ons plafond in de douche al 25 jaar, nu door een verbouwing moest er een nieuw in, en natuurlijk weer een plafond van Plameco. Nooit meer hoef je het plafond te witte , soms een vochtig doekje erover en klaar. Nu ook in de huiskamer en keuken. Geweldig ziet alles eruit. Ook complimenten voor de mannen die het aanbrengen . Toppie.

T.
9.0 van 10

prima product perfect afgewerkt

David
9.9 van 10

Zelden zoiets moois gezien! Echt prachtig en gemonteerd door een vakman! Onze badkamer is nu echt af.

Andre
8.0 van 10

De omgang was prettig en professioneel, de klus werd vakkundig uitgevoerd . En de boel netjes achter gelaten.

M
8.0 van 10

Zeer mooi eind resultaat. Een stucadoor kan hier niet tegen op! Wij vinden het wel een (te) duur product maar hebben het toch gekocht omdat het zeer mooi is.

edgar
8.0 van 10

mooie strakke plafonds nette afwerking

Desire
8.0 van 10

Gemaakte afspraken worden na gekomen en t resultaat is prachtig

Dinand Braakman
9.9 van 10

Goede voorlichting en prima service.

Ger en Sandra
9.0 van 10

Het nieuwe plafond geeft onze kamer meer uitstraling en een strak en ruimtelijk effect. Met de inbouwspots hebben we nu eindelijk licht op die plaatsen waar het nodig is en tevens meer sfeer. De montage nam 1-1/2 dag in beslag. Het werd uitgevoerd door een team van drie enthousiaste mannen. Het was fascinerend om hen bezig te zien. Zeer vakkundig en precies. De tweede dag werd voornamelijk door één man besteed aan de afwerking. Ook dit werd weer netjes en zeer nauwkeurig gedaan. Hou er rekening mee dat dit team koffiedrinkers zijn:-) Bijzonder was dat zij alle drie Melk en Suiker in hun koffie gebruikten en dat moesten we speciaal in huis halen, overigens graag gedaan. Het is een illusie te denken dat de montage zonder stof en geluidshinder gaat. Er moet nu eenmaal geboord enz worden. Dus wel kasten etc afdekken. Wij hebben dit laatste dan ook niet in het vak "negatieve ervaring" geplaatst omdat het bovenstaande onvermijdelijk is. Maar het is te doen! Wij raden iedereen, die geïnteresseerd is in een Spanplafond, aan om contact met Plameco op te nemen. Wij zijn zeer ingenomen met het plafond!

1959 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Heemskerk

Vacatures

Zie hieronder onze openstaande vacatures.

Plameco spanplafonds Heemskerk, Beverwijk, Wormerveer

Wenst u een spanplafond te laten plaatsen in uw woning? Dan kunt u een beroep doen op de vakmensen van Plameco! Plameco heeft showrooms in heel Nederland. Klanten die in de regio van Heemskerk, Zaandam, Volendam, Amsterdam of Heiloo wonen, kunnen terecht in onze vestiging vlakbij. Plameco organiseert in zijn showrooms vaak plafondshows, waar geïnteresseerden kunnen kennismaken met de unieke eigenschappen van een spanplafond. Dit maakt dat u te allen tijden uw eigen unieke droomplafond heeft. Naast dat een Plameco spanplafond naar wens kan worden ontworpen, zijn ze ook nog eens vochtbestendig en schimmel-, -alg en bacterie-werend. Dit komt doordat onze spanplafonds vervaardigd worden uit hoogwaardig kunststof dat sterk en elastisch is en daardoor  zeer onderhoudsvriendelijk. Onze adviseurs staan klaar om u de nodige informatie en raad te geven. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u een geschikt voorstel te doen.

Graag komen we persoonlijk bij u thuis om de situatie ter plaatse te beoordelen. We kunnen dan nauwkeurig inschatten hoe lang de werken gaan duren en hoeveel hinder u ervan gaat ondervinden. In de meeste gevallen kunnen wij een spanplafond in slechts één dag plaatsen. Het is normaal niet nodig om de meubels te demonteren of te verplaatsen. Wij kunnen onze werken uitvoeren zonder dat de kamer moet leeggemaakt worden. De toestand van uw huidige plafond speelt geen rol. Een spanplafond maakt immers geen contact met het bestaande plafond en wordt volledig gedragen door de zijmuren. Daarom kan dit soort plafonds in elke ruimte aangebracht worden.

 

U bent van harte welkom in onze showroom gevestigd aan De Trompet 2182. Op de website van Plameco vindt u alle informatie over onze openingstijden en over het tijdstip waarop de volgende plafondshow doorgaat. Als u interesse hebt in spanplafonds, mag u onze plafondshow zeker niet missen. U kunt dan zelf beoordelen of dit type plafond u aanspreekt. Onze vakmensen staan voor u klaar om de veelzijdige eigenschappen van spanplafonds toe te lichten. Plameco heeft meer dan 35 jaar ervaring op dit vlak, zodat u overtuigd kunt zijn van onze vakbekwaamheid en de kwaliteit van ons werk!

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem dan contact met ons op via telefoon of mail, vraag de brochure aan of laat simpelweg uw gegevens achter via het contactformulier.