Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Zolder verbouwen?

Creëer een nieuwe ruimte!

Het wordt tijd om de potentie van je zolder te benutten! Dat is natuurljik jammer, want met een spanplafondverbouwing maak je er zo een nieuwe ruimte van. Het verbergt onvolkomenheden, verbetert geluids- en thermische isolatie, vereenvoudigt het onderhoud en biedt de mogelijkheid om de verlichting te optimaliseren. Met een spanplafondrenovatie transformeer je je zolder in een prachtige en functionele ruimte waar je volop van kunt genieten.

Waar wacht je nog op? Het is tijd om de potentie van je zolder te benutten en te genieten van de voordelen van een spanplafond!

Upgrade je zolder!

Verbouw je zolder tot een nieuwe woonruimte! Het verbouwen van je zolder heeft vele voordelen, maar brengt ook enkele probelemen met zich mee! Zo kan je eenvoudig veel nieuwe ruimte creëren binnen je huis. Dit doe je door om van je zolder een slaapkamer, badkamer, thuiskantoor etc. van te maken. Daarnaast loop je ook tegen enkele problemen aan, namelijk waar plaats ik de verlichting, hoe verwarm ik de kamer en hoe los ik akoestische problemen op? Wij hebben de antwoorden op deze vragen. 

Van zolder naar slaapparadijs: Geniet van rust en comfort met een spanplafond

Zolderdromen: Creëer de perfecte slaapkamer met een spanplafond

Verlichting zonder grenzen

Een spanplafond is een naadloze plafond oplossing waarbij enkele voordelen van toepassing zijn. Lees hieronder de voordelen van geïntegreede verlichting in je nieuwe plafond. 

 • Flexibele verlichtingsmogelijkheden: Verlichting kan op elke gewenste plek worden geplaatst, waardoor je de perfecte sfeer kan creëren.
 • Geïntegreerde verlichtingssystemen: Verlichting wordt naadloos geïntegreerd in het plafond. Je behoudt zo het strakke design! 
 • Esthetische afwerking: Je plafond krijgt een naadloze en strakke afwerking die ajren mee kan! Je hoeft dus niet meer te schilderen. 
 • Praktische voordelen: Heb je bedrading lopen? Geen probleem die verwerken we gewoon achter het spanplafond. Opgeruimd staat netjes!.

Kortom zijn de oplossing als je van zolder een extra wilt maken. Je kan eenvoudig de verlichting plaatsen waar je wilt, het plafond gaat jaren mee en het ziet er altijd perfect strak uit. Daarnaast is het eenvoudig om de bedrading weg te werken en lossen we direct ook de oneffenheden van je bestaande plafond op. Wil je meer lezen van alle verlichtings mogelijkheden? Klik hieronder voor meer info. 

Lees hier meer over verlichting

Een keukenparadijs op de zolder: Transformeer je ruimte met een spanplafond en geniet van culinaire avonturen

Een rustige zolderoase

Een zolder kan vaak een uitdaging vormen op het gebied van akoestiek, met galmende geluiden en een gebrek aan spraakhelderheid. Gelukkig kan een spanplafond in combinatie met akoestisch materiaal deze problemen effectief oplossen en zorgen voor een aangenamere en comfortabelere geluidsomgeving. 

 • Geluidsabsorptie: Het akoestische materiaal absorbeert geluidsgolven en voorkomt dat ze weerkaatsen. Meer privacy dus! 
 • Verbeterde productiviteit: Verbeter productiviteit met je thuiskantoor op de zolder. Minder aflaiding dus hoger concentratie. 
 • Vermindering van galm: Zolders hebben vaak harde oppervlakken. Akoestisch materiaal kan hierbij helpen. 
 • Esthetische voordelen: Daarnaast biedt een spanplafond esthetische voordelen, zoals een strakke en opgeruimde uitstraling!

Door geluidsabsorberend materiaal toe te voegen verhelp je veel akoestisch problemen op je zolder. Daarnaast krijgt je zolder jarenlang strakke uitstraling. Je hoeft dus niet meer te verven. Wil je meer weten over akoestiek? 

Lees hier meer over akoestiek

Een keukenparadijs op de zolder: Transformeer je ruimte met een spanplafond en geniet van culinaire avonturen

Een keukenparadijs op de zolder: Transformeer je ruimte met een spanplafond en geniet van culinaire avonturen

Verhoog het comfort van je zolder

Een van de belangrijkste uitdagingen op zolders is het bereiken van een aangename temperatuur in de koude maanden. Jij bent niet de enige want er zijn meerdere mensen verwarmingsproblemen op zolders, maar met infrarood verwarming kun je deze efficiënt aanpakken en de zolder transformeren. 

 • Geen opstijgende warmteverliezen: Infraroord verwarmt objecten in plaats van de lucht, waardoor opstijgende warmteverliezen worden geminimaliseerd.
 • Comfortabele warmte-ervaring: Infrarood beïnvloedt niet de vochtigheid in de lucht en veroorzaakt geen circulatie van stof, waardoor een comfortabele warmte-ervaring wordt geboden.
 • Snelle opwarmtijd: Infrarood warmt objecten direct op! Je kamer heeft dus snel een aangename tempratuur.
 • Onopvallende installatie: Infrarood verwarming wordt achter een spanplafond geplaatst. Je bent dus extra ruimte kwijt!

Los je verwarmingsproblemen eenvoudig op met infrarood verwarming achter het spanplafond van Plameco. Ben je benieuwd naar de mogelijkhden? 

Lees hier meer over infrarood

Advies op maat

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het beste bij jouw kamers en wensen past. Zo stellen we voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem samen waarvan je vele jaren kunt genieten, zónder extra onderhoud. 

Maak een afspraak

Wil je meer wooninspiratie?

Vraag dan direct jouw gratis brochure aan. Deze zit bomvol informatie en inspirerende foto's.

Gratis brochure aanvragen

Plameco spanplafonds: Advies op maatPlafondadvies door Plameco: persoonlijk, doordacht en veelzijdig.

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat je inspireren door alle mogelijkheden die Plameco jou te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure