Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Vind jouw dichtstbijzijnde

Bekijk alle 25 dealers.

Vind jouw dichtstbijzijnde
9.0 van 3122 beoordelingen

Nieuwbouw

Maak je verbouwing compleet met een spanplafond

Ga jij binnenkort je droomhuis (ver)bouwen? Denk dan ook eens na over het plafond. Er zijn namelijk vele mogelijkheden met een Plameco plafond waar je in de toekomst alleen maar voordelen uithaalt. Comfort is tegenwoordig erg belangrijk. Echt thuiskomen en de rust ervaren in een comfortabele omgeving. Wat kan Plameco hierin bieden en wat zijn hierin de voordelen? Hoe kan Plameco je hierbij helpen?

Voor de nieuwbouw kunnen wij verschillende aspecten aanbieden en samen met jou als klant invullen. Het voordeel is dat dit allemaal kan na oplevering van de woning.

 

Lichtplan

Een lichtplan, dit maakt onze adviseur samen met jou als we in de ruimte kunnen, en we dus een reëel beeld hebben van de ruimte. Dit wordt vandaag de dag als zeer prettig ervaren, omdat de indeling nog niet helemaal bekend is vanaf tekening. Daarbij hebben wij hierin vele mogelijkheden van spots tot koofverlichting en LED verlichting in ons nieuwe LED-profiel waardoor we de ruimte mooi diffuus kunnen belichten. Speels met RGBWW verlichting of de nieuwste technieken zoals Tuneable white waardoor we onze biologische klok kunnen regelen door zelf daglicht te creëren.
Kortom: Enorm veel mogelijkheden waar onze adviseur je graag bij helpt.

 

Akoestiek

Akoestiek, dit kunnen wij in jouw nieuwe woning helemaal optimaliseren. Het is bijna een gegeven dat bij een nieuwbouw woning de akoestiek tegenwoordig slecht is. Alles is tegenwoordig van harde materialen zoals de vloer, wanden en plafond. Daarbij nog de inrichting die steeds strakker wordt zoals raambekleding, glas enz. Plameco heeft hiervoor een speciale akoestische corrector waardoor we de galm weg kunnen halen. Dit is ook weer een stuk comfort, want met spelende kinderen, visite, of muziek is een galm erg storend en kan zelfs tot vermoeidheid zorgen. Je wilt elkaar toch goed kunnen verstaan als er visite is? Onze adviseurs hebben hierin veel ervaring en geven hierin graag advies.

 

Strak plafond

Strak, dat zijn onze plafonds. Blijvend strak en scheur en schilfervrij. Een nieuwbouw woning werkt altijd nog een aantal jaren. Een aannemer geeft dan ook nooit garantie op het dicht stukadoren van een plafond. Met een Plameco plafond heb je hier geen last van, wij plaatsen onze plafonds vrij van de bestaande plafond constructie. Hierdoor is er geen kans op scheurvorming en heb je dus direct vanaf onze oplevering wel een blijvend strak plafond.

Kostenbesparing

Kostenbesparing, is in de nieuwbouw ook vaak belangrijk. Want het is wel meer dan alleen een casco bouwen. Het gehele interieur telt hierin mee. Als je je woning voorziet van Plameco plafonds dan hoef je nooit meer je plafond te sausen en of schilderen. Deze zijn namelijk kleur-echt, afneembaar en bacterie en schimmelwerend. Het interieur hoef je niet aan te passen om de akoestiek te verbeteren. Extra dikke gordijnen, vloerkleden of zelfs vloerbedekking zijn dus niet nodig omdat we de galm weg halen middels het plafond. Verlichting laten inbouwen in een betonvloer is vaak erg kostbaar omdat hiervoor de aannemer de tekening moet laten aanpassen, de fabriek voor de vloerplaten de tekening moet aanpassen en de installateur de tekening moet aanpassen. Het gaat over meerdere schijven waardoor dit erg kostbaar wordt. En dan is het nog maar de vraag of het op de juiste plek zit als je in de ruimte komt na oplevering. Ook het stucwerk, spacwerk en schilderwerk aan het plafond kun je allemaal achterwege laten als je kiest voor een Plameco plafond.

Dit kan ook nog interessant zijn

Verlichting: creëer een fijne sfeer in huis met de juiste verlichting.

Meer ervaren

Blog: we helpen je op weg in de keuze voor een plafond in vochtige ruimtes.

Verder lezen

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat je inspireren door alle mogelijkheden die Plameco jou te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure