Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Vul al de verplicte velden in!
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

Vind uw dichtstbijzijnde

Bekijk alle 100 dealers.

Vind uw dichtstbijzijnde
8.9 van 1888 beoordelingen

Akoestiek

Verbeter de akoestiek in huis

Een echo of galm in huis kan erg vervelend zijn en zorgt voor een slechte akoestiek. Het kan hierdoor voorkomen dat je je minder kunt concentreren of je elkaar niet goed verstaat. Een slechte akoestiek heeft ook een negatieve invloed op de kwaliteit van geluidsapparatuur en muziekinstrumenten.

De akoestiek verbeteren lost de echo of galm in huis op, zodat het woongenot weer toeneemt. Toch wordt er niet vaak gedacht aan het verbeteren van de akoestiek, wellicht omdat velen niet op de hoogte zijn van een passende oplossing. Maar hoe kun je de akoestiek verbeteren? 

 

Een akoestisch plafond

De akoestiek verbeteren behoort tot één van de opties van een Plameco plafond. Het akoestisch plafond is een spanplafond dat is voorzien van een geluidsabsorberende laag tussen het originele plafond en het Plameco plafond. Het zorgt ervoor dat de weerkaatsing van het geluid in de ruimte sterk gereduceerd wordt, tot wel 90 procent. Je ziet niks van de geluidsabsorberende laag achter het plafond, maar het verschil hoor je wel!

 

Akoestische wanden

Een akoestisch plafond van Plameco kan niet alleen gebruikt worden voor het plafond, maar ook voor de muren. Hierdoor wordt de akoestiek nóg beter. Dit heeft niet alleen praktische voordelen, maar ook decoratieve voordelen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie fotowand in combinatie met akoestisch materiaal. De akoestiek verbeteren kan dus op een zeer eenvoudige, maar ook mooie manier! 

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat u inspireren door alle mogelijkheden wat Plameco u te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure