Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Vind jouw dichtstbijzijnde

Bekijk alle 25 dealers.

Vind jouw dichtstbijzijnde
9.0 van 2904 beoordelingen

Prijs

Je bent benieuwd naar de prijs van een spanplafond, maar het is lastig om deze informatie op internet te vinden. En dat is niet zonder reden. Een prijs van een spanplafond is moeilijk vast te stellen. Dit komt door de grote variëteit in ruimtes en mogelijkheden, waardoor prijzen verschillen en een standaard m² prijs niet mogelijk is. 

Om toch een prijs te geven, hebben we hier een oplossing voor gevonden. Onze Plameco specialist komt graag bij je langs voor het geven van advies en een prijsberekening te maken. Dit doet hij geheel vrijblijvend. Je zit dus niet vast aan vervelende offertes en je hebt altijd de mogelijkheid om nee te zeggen. 

Factoren Plameco plafond prijzen

 

  • De prijs is afhankelijk van de wensen en eisen die je aan het plafond stelt. De prijs wordt onder andere beïnvloed door het type plafond, bijvoorbeeld hoogglans, mat, lichtdoorlatend of een fotoplafond. 
  • De prijs van een spanplafond wordt beïnvloed door de verlichting en sierlijsten, die als afwerking om het plafond geplaatst kunnen worden. Wil je bijvoorbeeld veel spotjes in het plafond en kies je voor klassieke sierlijsten? Dan zal de prijs per m² hoger zijn dan wanneer je voor een strak en eenvoudig plafond kiest. 
  • De ruimte waarin het plafond geplaatst wordt, is ook van invloed op de prijs. Bijvoorbeeld: wanneer het nieuwe plafond gemonteerd wordt in een ruimte met veel lastige hoeken, zal de totaalprijs hoger uitvallen dan bij een eenvoudige rechthoekige ruimte. Dan zal dit ook van invloed zijn op de totaalprijs. Dit komt simpelweg door het extra materiaal en/of de extra werkuren die nodig zijn om het plafond te plaatsen. 

Prijzen vergelijken

 

Bij het vergelijken van de prijzen van spanplafonds moet je rekening houden met een aantal factoren. Een simpele vergelijking tussen een Plameco plafond en de muur verven of stucen, kun je niet maken. Dit heeft een aantal redenen:

  • Een spanplafond is heel onderhoudsvriendelijk, dat betekent dat je het vuil er zo kunt afwassen. In tegenstelling tot een geverfd plafond, heb je na plaatsing, bijna geen omkijken meer naar het Plameco plafond. 
  • Een Plameco plafond heeft een lange levensduur. Bij schilder- of stucwerk zal dit om de paar jaar over gedaan moeten worden, omdat het kan verkleuren. Met een spanplafond gebeurt dit niet. Met andere woorden, kijkend naar de gehele levensduur is de prijs van een spanplafond lager.
  • De kwaliteit van een Plameco plafond is erg hoog en het resultaat is altijd prachtig. Daarom moet je het vergelijken met een professioneel schilder- of stucadoorsbedrijf. Als je de prijs van een spanplafond vergelijkt met de prijzen van deze bedrijven, krijg je een goede vergelijking. 

Wil je gratis advies en een prijsopgave? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat je inspireren door alle mogelijkheden die Plameco jou te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure