Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Wat kost een spanplafond? 

Bij het overwegen van een spanplafond voor jouw woning of zakelijke ruimte, is het belangrijk te begrijpen dat de kosten kunnen variëren, aangezien elk project uniek is. De prijs van een spanplafond wordt beïnvloed door verschillende factoren.

Hierbij kan gedacht worden aan de grootte van de ruimte, het gekozen materiaal, het ontwerp, eventuele speciale kenmerken zoals ingebouwde verlichting- en/of akoestische verbeteringen of de integratie van infrarood verwarming. Het is dus lastig om van tevoren een prijs te bepalen, omdat deze niet vaststaat. We kunnen dus ook geen prijs per vierkante meter geven.

Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor een spanplafond van Plameco.

 

Fotoplafond van Plameco

Op maat
De prijs van een spanplafond wordt bepaald door de grootte en vorm van jouw ruimte, waarbij complexere ruimtes met meer hoeken een uitdagendere montage vereisen. Daarnaast is de keuze in materialen en designs, en de gekozen afwerklijsten, ook van invloed op de prijs.

Veelzijdig
De prijs wordt ook bepaald door de verschillende opties en ontwerpmogelijkheden. Zo kun je kiezen voor de integratie van verlichting, akoestisch materiaal en infrarood verwarming. Daarnaast kun je ook kiezen voor een gekleurd plafond of een fotoplafond.

Duurzaam
We streven naar de hoogste kwaliteit, zodat jij lang van je nieuwe plafond kunt genieten. Onze spanplafonds gaan meer dan 30 jaar mee en ze blijven ook nog eens kleurecht. Verder zijn onze spanplafonds gemaakt van een hoogwaardige kunststof en worden ze gemonteerd met een gepatenteerd klemsysteem.

Verbouwen zonder rommel
Doordat er geen sloop- en breekwerkzaamheden aan te pas komen zijn we meestal binnen 1 werkdag klaar. Hierdoor zit je dus niet wekenlang in de rommel en in het stof, maar geniet je de volgende dag al van je nieuwe plafond.

Plafondadvies?

De kosten van een spanplafond zijn vooraf moeilijk te bepalen, omdat er veel factoren zijn die de prijs beïnvloeden. Door een afspraak te maken met een plafondadviseur, krijg je niet alleen een duidelijk beeld van de kosten, maar ook van alle mogelijkheden om jouw ruimte te transformeren. Plan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Wil je liever meer inspiratie ontvangen? Vraag dan onze gratis brochure aan. 

Beschrijving van de afbeelding

 

Plan een afspraak

Plan een vrijblijvende afspraak in met één van onze adviseurs.

 

Plan een afspraak >

Beschrijving van de afbeelding

 

Laat je inspireren

Ontvang onze gratis brochure en bekijk onze gerealiseerde projecten.

 

Vraag de gratis brochure aan >

 

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat je inspireren door alle mogelijkheden die Plameco jou te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure