Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Zakelijk

Creëer de juiste ambiance

Ontdek de perfecte combinatie van esthetiek, functionaliteit en klantgerichtheid met spanplafonds voor o.a. kantoren, winkels, restaurants en showrooms. Het plafond speelt hierbij een cruciale rol, omdat het de sfeer en het imago van de locatie kan beïnvloeden.

Een spanplafond biedt de perfecte oplossing voor deze zakelijke omgevingen, met zijn esthetische, functionele en praktische voordelen. In dit artikel vertellen we waarom spanplafonds de ideale keuze zijn voor o.a. kantoren, winkels, restaurants en showrooms.

Spanplafonds voor elke ruimte

In omgevingen zoals kantoren, winkels, restaurants en showrooms speelt het interieur een essentiële rol bij het creëren van een aantrekkelijke en professionele uitstraling. Een belangrijk element dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar een grote impact heeft, is het plafond. Hier komt het spanplafond om de hoek kijken als een stijlvolle en functionele oplossing voor het transformeren van deze ruimtes. Lees snel verder en kom achter alle mogelijkheden van een spanplafond. 

"Professionele uitstraling gegarandeerd met een spanplafond."

Verlichting op zijn best

Goede verlichting die is geïntegreerd in een spanplafond biedt verschillende voordelen voor je producten in winkels, restaurants of showroom. Daarnaast kan verlichting ook helpen bij het verbeteren van concentratie en de productieviteit van werknemers op kantoor. 

 • Sfeer en esthetiek: Met verschillende lichtniveaus, kleuren en lichteffecten kan er de juiste ambiance worden gecreërd. 
 • Productpresentatie: Geïntegreerde verlichting zorgt in het spanplafond kunnen specifieke producten in de winkel/showroom worden uitgelicht, waardoor ze de aandacht van klanten trekken.
 • Comfortabel winkelen/dineren: Goede verlichting zorgt ervoor dat klanten zich op hun gemak voelen tijdens het winkelen, dineren of ontspannen in een commerciële ruimte.
 • Functionaliteit en veiligheid: Voldoende en goed geplaatste verlichting zorgt ervoor dat klanten gemakkelijk kunnen navigeren, producten kunnen bekijken en eventuele obstakels kunnen vermijden.

Al met al biedt goede verlichting veel voordelen met zich mee, waaronder sfeer, esthethiek, productpresentatie, comfort en merkbeleving. Door te investeren in spanplafonds met verlichting kan de klantbeleving in winkels, showrooms en restaurants verbeteren en de productiviteit van werknemers op kantoor verhogen. Wil je alle verlichtingsmogelijkheden lezen? 

Lees hier meer over verlichting

Een schijnwerper op succes: Spanplafond met verlichting voor een indrukwekkende showroomervaring

Verhoog je merkbeleving: Geïntegreerde verlichting in spanplafonds

De juiste toon zetten

Stap binnen in een wereld van akoestisch comfort en klanttevredenheid met spanplafonds die een optimale geluidsbeleving bieden in kantoren, restaurants, winkels en showrooms. Ontdek hoe geïntegreerde akoestiek in het spanplafond een scala aan voordelen kan bieden voor en zorgt voor een verbeterde ervaringen van klanten.

 • Comfortabele en rustige omgeving: Een spanplafond met verbeterde akoestiek zorgt voor een comfortabele en rustige.
 • Verstaanbaarheid en heldere communicatie: Akoestisch materiaal zorgt voor een betere communicatie tussen medewerkers en klanten.
 • Concentratie en productiviteit: Door achtergrondgeluiden te verminderen met akoestisch materiaal, kunnen werknemers zich beter focussen en beter presteren.
 • Verbeterde winkelervaring: Een verbeterde akoestiek draagt bij aan een betere winkelervaring, waar klanten in rust kunnen winkelen en producten kunnen bekijken.

Kortom, goede akoestiek verwerkt in het spanplafond biedt klanten meer comfort, verstaanbaarheid, verbeterde winkelervaring en een positieve klantperceptie. Daarnaast zorgt een verbeterde akoestiek dat werknemers zich beter kunnen concentreren en productiever zijn. Wil je meer weten over akoestiek? 

Lees hier meer over akoestiek

 

De perfecte werkplek: Kantoorruimte met spanplafond en verbeterde akoestiek.

Spanplafond. Verlichting. Akoestiek. Infraroodverwaming. Totaaloplossing in één hand.

De perfecte setting voor succesvol overleg: Spanplafond met geïntegreerde verlichting en akoestiek in de vergaderzaal.

De perfecte balans: Kantoorruimte met spanplafond dat verlichting, akoestiek en infrarood combineert.

Verwarmen met stijl

Ontdek het ultieme comfort en de efficiënte warmte van infrarood verwarming, geïntegreerd in het spanplafond, voor kantoren, restaurants, winkels en showrooms. Laat je klanten en werknemers genieten van de vele voordelen van deze innovatieve verwarmingsoplossing.

 • Behaaglijke warmte: Infrarood verwarming verwarmt objecten en mensen direct, waardoor een aangename en gelijkmatige warmte wordt verspreid in de ruimte.
 • Onopvallend en ruimtebesparend: Door de infrarood verwarming in het spanplafond te integreren, blijft de ruimte vrij van zichtbare verwarmingselementen.
 • Efficiënte verwarming: Infrarood verwarmingssystemen zijn energiezuinig en kunnen gericht worden toegepast op specifieke zones in een ruimte.
 • Gezonde warmte: Infraroodstralen hebben een positief effect op de gezondheid doordat ze de bloedcirculatie bevorderen en spieren ontspannen.
 • Stille werking: Infrarood verwarmingssystemen werken geruisloos, zonder storende geluiden van ventilatoren of pompen.

Al met al biedt prettige infrarood verwarming verwerkt in het spanplafond klantwaarden zoals behaaglijke warmte, ruimtebesparing, energie-efficiëntie, gezondheid, stilte en flexibiliteit. Het creëert een comfortabele en aangename omgeving waar klanten zich welkom voelen en kunnen genieten van hun verblijf. Ben je benieuwd hoe de infrarood verwarming van plameco werkt? 

Lees hier meer over infrarood

Advies op maat

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het beste bij jouw kamers en wensen past. Zo stellen we voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem samen waarvan je vele jaren kunt genieten, zónder extra onderhoud. 

Maak een afspraak

Wil je meer wooninspiratie?

Vraag dan direct jouw gratis brochure aan. Deze zit bomvol informatie en inspirerende foto's.

Gratis brochure aanvragen

Plameco spanplafonds: Advies op maatPlafondadvies door Plameco: persoonlijk, doordacht en veelzijdig.

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat je inspireren door alle mogelijkheden die Plameco jou te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure