Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Vul al de verplicte velden in!
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

Vind uw dichtstbijzijnde

Bekijk alle 100 dealers.

Vind uw dichtstbijzijnde
8.9 van 1888 beoordelingen

Plafond verlagen

Een Plameco plafond wordt onder het bestaande plafond gemonteerd. Het plafond kan al vanaf 5 centimeter onder het bestaande plafond geplaatst worden. Maar het is natuurlijk ook mogelijk het plafond lager te laten plaatsen. Met een Plameco plafond kun je eenvoudig het plafond verlagen en de ruimte intiemer maken.

 

 

 

Akoestiek achter het plafond

Bij plafondverlaging ontstaat er ruimte tussen het oude en het nieuwe plafond. Deze ruimte kun je goed gebruiken door akoestisch materiaal achter het nieuwe plafond te laten plaatsen. Door middel van akoestisch materiaal wordt de echo of galm in een ruimte tot wel 90 procent verminderd. 

 

 

Plafondverlichting

Het verlagen van het plafond maakt het ook mogelijk om plafondverlichting op een willekeurige plek in het plafond aan te brengen. De kabels blijven onzichtbaar, omdat ze mooi achter het plafond worden weggewerkt. 

Je kunt ook kiezen voor verlichting achter het plafond. Dat klinkt gek, maar in combinatie met onze lichtdoorlatende plafonds kan dit een fantastisch effect geven. Je kunt bijvoorbeeld daglicht nabootsen, sfeerverlichting creëren of zorgen voor goede werkverlichting.

 

 

Apparatuur in het plafond

Door een minimale plafondverlaging wordt er al veel mogelijk. Zo kun je onze speciale luidsprekers achter het plafond laten plaatsen. Je ziet ze niet, maar je hoort ze zeker wel! Daarnaast kun je ook ander apparatuur in het plafond laten plaatsen, waarbij de kabels mooi weggewerkt worden achter het Plameco plafond. Denk hierbij aan ventilatie- en airconditioningsystemen, afzuigkappen en mooie hanglampen. 

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat u inspireren door alle mogelijkheden wat Plameco u te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure