Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Over Plameco

Bij Plameco vind je niet slechts een plafond, maar betreed je een wereld van ongeëvenaarde woonbeleving. Hier draait alles om het verwezenlijken van jouw ultieme woongeluk. Onze unieke voordelen en exclusieve services zijn onlosmakelijk verbonden met jouw woonbeleving.

Van het vinden van inspiratie tot het ontvangen van deskundig advies, van een vlekkeloze professionele installaite tot een uitgebreide nazorg - wij zorgen ervoor dat je werkelijk nergens omkijken naar hebt.

 

Ruim 40 jaar Plameco

Plameco bestaat al meer dan 40 jaar. Jo Spanjers richtte het bedrijf in 1982 op naast zijn timmerbedrijf. Met zijn ruime ervaring in projecten in en rondom huizen, kwam hij op het idee van spanplafonds: duurzame, onderhoudsvriendelijke en vochtbestendige plafonds die eenvoudig te installeren zijn. De spanplafonds werden enthousiast ontvangen, waardoor de eerste franchisenemer al in 1985 werd verwelkomd. Dit leidde tot de oprichting van het Plameco franchisesysteem.

Plameco blijft innoveren

 

Plameco heeft zich voortdurend ontwikkeld. In 1992 verkreeg Plameco het patent op het unieke plafondsysteem dat in één dag geplaatst kan worden. Het bedrijf groeide gestaag, en in 2000 verhuisde het hoofdkantoor naar Zaltbommel. In 2006 introduceerde Plameco een nieuw spanplafondmateriaal en bracht innovaties zoals het fotoplafond en het klik-in-systeem voor verlichting.

Het magazijn werd in 2009 uitgebreid, waardoor de productie verdubbelde. Plameco breidde de markt uit naar Luxemburg in 2012 en naar Oostenrijk in 2013. Nu zijn er meer dan 160 vakbedrijven in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk aangesloten bij Plameco, en we blijven groeien!

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Plameco hecht ook veel belang aan de maatschappij. Plameco helpt jongeren die minder kansen hebben om hun plekje in de maatschappij te vinden. Op het hoofdkantoor komen regelmatig jongeren met een leerachterstand helpen. Zij worden, net als de rest van Plameco, betrokken bij alle activiteiten. De maatschappelijke betrokkenheid van Plameco beperkt zich niet tot het bedrijfsproces. Een ander voorbeeld is het G-voetbalteam in Best. Plameco wil deze groep mensen ook betrekken bij de samenleving. Zoals Jo Spanjers, de oprichter van Plameco, zegt: "Meedoen en meetellen is belangrijk voor iedereen."

Milieuvriendelijk Ondernemen

Plameco heeft als prioriteit om de plafonds zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren. We produceren Plameco plafonds met recyclebaar materiaal en selecteren materialen op basis van duurzaamheid. We doen zorgvuldig onderzoek om de juiste keuzes te maken wat betreft het materiaal.

Op ons hoofdkantoor in Zaltbommel, waar we de plafonds produceren, wekken we energie op met behulp van zonnepanelen. Ruim 370 zonnepanelen wekken bijna 90 procent van de verbruikte stroom op.

 

 

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat je inspireren door alle mogelijkheden die Plameco jou te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure