Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Plafondlijsten

Plafondlijsten van Plameco zijn de ideale manier om een vleugje elegantie en verfijning aan jouw interieur toe te voegen. Deze decoratieve lijsten vormen een naadloze overgang tussen wand en plafond, waardoor elke ruimte een afgewerkte en luxe uitstraling krijgt. 

We hebben een ruim assortiment aan plafondlijsten. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor klassieke lijsten, maar ook voor moderne randloze lijsten. Wil je helemaal iets anders? Dan kan je gaan voor een plafondlijst met LED-verlichting. 

Wat zijn plafondlijsten?

Plafondlijsten, ook wel bekend als sierlijsten of kroonlijsten, zijn decoratieve afwerkingselementen die worden aangebracht op de overgang tussen de muur en het plafond. Ze zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, van klassiek tot modern, en kunnen variëren van eenvoudige, strakke ontwerpen tot meer uitgebreide, gedetailleerde patronen. Plafondlijsten kunnen ook functionele elementen bevatten, zoals LED-verlichting, om zowel decoratieve als praktische voordelen te bieden. Hieronder lichten we enkele plafondlijsten uit. 

Nieuw plafond zonder te verbouwen.

Moderne randloze lijst

De randloze plafondlijst is de ideale keuze voor een modern interieur, waarbij het spanplafond naadloos overgaat in de rest van de ruimte.

Nieuw plafond zonder te verbouwen.

Klassieke lijst

Onze klassieke plafondlijst vormt met zijn verfijnde details en traditionele charme de perfecte aanvulling op jouw interieur.

Nieuw plafond zonder te verbouwen.

Plafondlijst met LED-verlichting

Verlicht jouw ruimte op een innovatieve manier met onze plafondlijst met geïntegreerde LED-verlichting, perfect voor het toevoegen van zowel stijl als praktische verlichting.

Nieuw plafond zonder te verbouwen.

Gladde plafondlijst

Onze gladde plafondlijst biedt een strakke afwerking voor jouw spanplafond, perfect voor het creëren van een moderne uitstraling.

De voordelen van spanplafonds

 

Image 1

Snelle montage

Het monteren van een spanplafond gebeurt meestal binnen 1 werkdag.

Image 2

Schone installatie

Bij een spanplafond komen er geen sloop- of breekwerkzaamheden aan te pas.

Image 3

Personaliseer je plafond

Door onze ruime keuze kan je je plafond naar eigen smaak maken.

Image 4

Duurzaam plafond

Door onze kleurechtheid en lange levensduur heb je wel 30 jaar plezier van je plafond.

 

 

Plafondadvies?

Wil je uitgebreid advies over de mogelijkheden van spanplafonds? Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Laat je meenemen in de wereld van spanplafonds en laat je verwonderen. Of wil je liever meer inspiratie ontvangen? Vraag dan onze gratis brochure aan. 

Beschrijving van de afbeelding

 

Plan een afspraak

Plan een vrijblijvende afspraak in met één van onze adviseurs.

 

Plan een afspraak >

Beschrijving van de afbeelding

 

Laat je inspireren

Ontvang onze gratis brochure en bekijk onze gerealiseerde projecten.

 

Vraag de gratis brochure aan >

 

Wat wil je weten over spanplafonds?

Wat kost een spanplafond? 

De kosten van spanplafonds zijn afhankelijk van diverse factoren en mogelijken opties. Hierbij kan je denken aan de grootte van de ruimte mogelijk ingebouwde opties etc. Er is dus geen vaste prijs per vierkante meter. Wil je toch inzichten in de kosten? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Plan hier je adviesgesprek in.

Hoe lang duurt een montage?

In de meeste gevallen monteren wij een nieuw plafond binnen één werkdag. Soms duurt de montage echter twee dagen, afhankelijk van de grootte van de woning en de hoeveelheid benodigd installatiewerk.

Is een montage rommelig?

Doordat we het spanplafond onder het bestaande plafond monteren zijn sloop- en breekwerkzaamheden overbodig. Hierdoor zijn we snel klaar en beperken we de rommel voor onze klanten. Helaas kunnen we niet alle rommel uitsluiten bij een plafondrenovatie, maar dit beperken we zoveel mogleijk. Daarnaast zal onze monteurs ook het meeste al opruimen. Zo proberen we onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. 

Hoe wordt de verlichting geïntegreerd in spanplafond? 

Onze adviseurs kijken eerst naar jouw wensen en behoeften. Jullie stellen dus samen een lichtplan op. Door het verlagen van het plafond bent u niet langer afhankelijk van de bestaande stroompunten. Dit komt, omdat onze monteurs deze stroompunten eenvoudig kunnen verleggen en uitbreiden. Daarnaast zie je hier niks van, omdat het nieuwe spanplafond hierover wordt gespannen. Uiteraard worden stroompunten netjes weggewerkt achter spanplafond. Je wordt dus flexibel waar jij je punten plaatst en je behoudt de strakke uitstraling. 

Hoe kunnen spanplafonds de akoestiek in je woning verbeteren? 

De ontstaande ruimte tussen het bestaande- en nieuwe plafond biedt een uitstekende kans om de akoestiek te verbeteren. Dit doen wij door in deze ruimte geluidsabsoberend materiaal toe te voegen. Deze materialen vangen en dempen geluidsgolven, wat helpt bij het verminderen van geluidsoverdracht en het verbeteren van de geluidskwaliteit binnen de ruimte. Uiteraard zie je hier niks van, omdat het nieuwe spanplafond hierover wordt gespannen. 

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat je inspireren door alle mogelijkheden die Plameco jou te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure