Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Een stijlvol fotoplafond

Transformeer je interieur snel en moeiteloos met een Plameco fotoplafond of een fotowand. Fotoplafonds worden door middel van hoogwaardige druk met elk gewenst motief bedrukt. Jouw eigen foto’s of aangekochte afbeeldingen kunnen hiervoor gebruikt worden, mits de resolutie hoog genoeg is. Perfect voor wie zijn huis wil verrijken met een persoonlijke en stijlvolle touch. 

Daarnaast kun je jouw plafond ook 'upgraden' met geïntegreerde verlichting, akoestisch materiaal of comfortable infrarood verwarming. Zo combineer je jouw design met slimme oplossingen. Ideaal dus. 

Nieuw plafond zonder te verbouwen.

Dimbare achtergrondverlichting

Je fotoplafond en/of -wand wordt nóg spectaculairder met dimbare achtergrondverlichting. Een van achter verlichte foto krijgt extra diepte en levendigheid. Een echte wow-factor voor je ruimte.

Nieuw plafond zonder te verbouwen.

Omlopende led-strip

Combineer creativiteit met functionaliteit door te kiezen voor een fotoplafond met een geïntegreerde led-strip. Deze led-strip zorgt voor comfortabel zacht en warm licht, verlichting die niet verblindt of schaduwen creëert.

Kies voor de veelzijdige spanplafonds van Plameco.

Fotoplafond van Plameco

 

Een uniek interieur
Ben je op zoek naar een unieke manier om jouw interieur te transformeren? Wij bieden een innovatieve oplossing met onze op maat gemaakte fotoplafonds, die elke ruimte in jouw woning een adembenemende uitstraling geven.

Creatieve vrijheid
Onze fotoplafonds openen een wereld van creatieve mogelijkheden. Of je nu kiest voor een heldere sterrenhemel of een adembenemend landschap, onze hoogwaardige afbeeldingen brengen jouw plafond tot leven.

Snelle montage, langdurig geluk
Gemaakt van flexibel en duurzaam materiaal, garanderen onze fotoplafonds een strak en langdurig resultaat. Onze professionele installatie, vaak binnen één dag voltooid, zorgt voor minimale overlast.

Maatwerkoplossingen
Elk project is uniek, dus ook jouw project. Je bespreekt samen een van onze adviseurs jouw woonsituatie. Wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en wensen.

Plafondadvies?

Wil je uitgebreid advies over de mogelijkheden van spanplafonds? Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Laat je meenemen in de wereld van spanplafonds en laat je verwonderen. Of wil je liever meer inspiratie ontvangen? Vraag dan onze gratis brochure aan. 

Beschrijving van de afbeelding

 

Plan een afspraak

Plan een vrijblijvende afspraak in met één van onze adviseurs.

 

Plan een afspraak >

Beschrijving van de afbeelding

 

Laat je inspireren

Ontvang onze gratis brochure en bekijk onze gerealiseerde projecten.

 

Vraag de gratis brochure aan >

 

Wat wil je weten over spanplafonds?

Zijn spanplafonds duurzaam?

Een spanplafond zijn in meerdere opzichten duurzaam. Zo gaan onze spanplafonds zo'n 30 jaar mee en kan zo'n 95% van de plafonds worden hergebruikt. Hierdoor proberen we de belasting op het milieu zo klein mogelijk te houden. 

Wat kost een spanplafond? 

De kosten van spanplafonds zijn afhankelijk van diverse factoren en mogelijken opties. Hierbij kan je denken aan de grootte van de ruimte mogelijk ingebouwde opties etc. Er is dus geen vaste prijs per vierkante meter. Wil je toch inzichten in de kosten? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Plan hier je adviesgesprek in.  

Hoe werkt de montage? 

De monteurs brengen de profielen aan rond de omtrek van de betreffende ruimte. Daarna worden de eventuele elektra, akoestiek en infrarood verwerkt. Vervolgens wordt het plafond gespannen. Het spanplafond wordt dus onder het huidige plafond gemonteerd. Verder kunnen de grote meubels blijven staan en zijn er nauwelijks sloopwerkzaamheden. Het is dus een snelle en schone montage. 

Hoe maak je een spanplafond schoon? 

Een spanplafond onderhoudsvriendelijk en is het eigenlijk niet nodig om ze schoon te maken. Echter kan er altijd een vlek op komen, zoals verspetters bij een spanplafond in de keuken. Dan maak je spanplafond eenvoudig schoon met een vochtige doek en eventueel een druppelschoonmaakmiddel. Is het plafond nog niet schoon? Neem dan contact op met de lokale Plameco dealer. 

Hoe maak ik een afspraak? 

Je kan heel eenvoudig een afspraak inplannen door op deze link te klikken. Vul je gegevens in en onze partner neemt zo snel mogelijk contact me je op. 

 

 

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat je inspireren door alle mogelijkheden die Plameco jou te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure