Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Plafond renoveren zonder te verbouwen

Je wilt je plafond vernieuwen vanwege schade of veroudering, of gewoon voor een nieuwe frisse uitstraling. Alleen je ziet op tegen een intensieve wekenlange verbouwing. Dan bieden wij bij Plameco de perfecte oplossing. Wij zijn al meer dan 40 jaar marktleider in het renoveren van plafonds met spanplafonds. 

We spannen het nieuwe plafond onder het bestaande plafond. Hierdoor zijn er geen sloop- en breekwerkzaamheden nodig. Ideaal toch? Verder is het mogelijk om praktische problemen op te lossen en de sfeer in een ruimte te verbeteren. Geef je pafond een upgrade met Plameco.

 

 

Een upgrade voor je plafond

Je wilt je woning graag mooi en functioneel inrichten. Dit brengt uitdagingen met zich mee. Bij Plameco snappen we dat. Door je plafond te vervangen, kun je een unieke uitstraling aan je ruimte geven.

Verlichting

Voordelen:

 • Plaats verlichting op de juiste plek
 • Geïntegreerd in het plafond
 • Geïnstalleerd door een vakman
 • Eenvoudige bediening

 

Lees meer over verlichting

Akoestiek

Voordelen:

 • Minder galm in een ruimte
 • Gesprekken zijn beter te volgen
 • Geluiden klinken beter
 • Weggewerkt achter het spanplafond

 

Lees meer over akoestiek

Infrarood verwarming

Voordelen:

 • Achter het spanplafond verwerkt
 • Aangename directe warmte
 • Minder gasverbruik
 • Lange levensduur

 

Lees meer over infrarood

Personaliseer je plafond

Het personaliseren van je plafond kan een unieke touch geven aan je woning. Met onze vele mogelijkheden creëer je een stijlvolle en een moderne uitstraling.

Materiaal
Door te luisteren naar onze klanten hebben we een breed assortiment aan plafondmaterialen samengesteld. Zo kun je kiezen uit matte-, hoogglans-, gemarmerde-, effen-, of lichtdoorlatende plafonds.
Afwerklijsten
Maak je plafond compleet met onze stijlvolle sierlijsten. Voor elke stijl hebben een passende opties: van klassieke tot aan moderne lijsten. Jouw stijl, onze oplossing.
Fotoplafonds
Op zoek naar een highlight in je woning? Ga dan voor een fotoplafond. Kies de mooiste landschappen of de prachtigste stranden. Daag jezelf uit om creatief te zijn!
Gekleurde plafonds
Ga voor een gekleurd plafond. Kleur als contract of als verbindende factor. Door onze 140 beschikbare kleuren zit er altijd wel een geschikte kleur voor jou bij.

Nieuw plafond zonder te verbouwen.

 

 

De voordelen van spanplafonds

Nieuw plafond zonder te verbouwen.

Snelle & schone montage

Onze spanplafonds kunnen in de meeste gevallen binnen 1 werkdag worden gemonteerd. Daarnaast zijn er geen sloop- en breekwerkzaamheden nodig. Je hebt dus geen last van bouwafval. 

Spanplafonds met innovatieve oplossingen

Professioneel lichtplan

Wij bieden een uitgebreid assortiment verlichting die we in je nieuwe spanplafond kunnen integreren. Onze deskundige adviseurs helpen je bij je keuze en stellen samen met jou een praktisch verlichtingsplan op.

Laat je creativiteit de vrijeloop met een spanplafond

Een plafond naar jouw smaak

Een saai plafond? Dat kennen we niet bij Plameco. We hebben verschillende designmogelijkheden voor jouw perfecte plafond. Ga je voor een foto van een landschap? Of voor één van de 140 kleuren? 

Maak je huisveiliger met een spanplafond

Lange levensduur & makkelijk schoonmaken

Plameco spanplafonds blijven tientallen jaren mooi. Ze zijn extreem slijtvast, eenvoudig te reinigen en verkleuren niet. Daardoor is regelmatige renovatie van het plafond overbodig en bespaar je kosten, vuil en bouwafval.

Nog meer voordelen?

 

 

Plafondadvies?

Wil je uitgebreid advies over de mogelijkheden van spanplafonds? Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Laat je meenemen in de wereld van spanplafonds en laat je verwonderen. Of wil je liever meer inspiratie ontvangen? Vraag dan onze gratis brochure aan.

Beschrijving van de afbeelding

 

Plan een afspraak

Plan een vrijblijvende afspraak in met één van onze adviseurs.

 

Plan een afspraak >

Beschrijving van de afbeelding

 

Laat je inspireren

Ontvang onze gratis brochure en bekijk onze gerealiseerde projecten.

 

Vraag de gratis brochure aan >

 

Wat wil je weten over spanplafonds?

Wat kost een spanplafond? 

De kosten van spanplafonds zijn afhankelijk van diverse factoren en mogelijken opties. Hierbij kan je denken aan de grootte van de ruimte mogelijk ingebouwde opties etc. Er is dus geen vaste prijs per vierkante meter. Wil je toch inzichten in de kosten? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Plan hier je adviesgesprek in.

Hoe lang duurt een plafondrenovatie?

In de meeste gevallen monteren wij een nieuw plafond binnen één werkdag. Soms duurt de montage echter twee dagen, afhankelijk van de grootte van de woning en de hoeveelheid benodigd installatiewerk.

Is een plafondrenovatie rommelig?

Doordat we het spanplafond onder het bestaande plafond monteren zijn sloop- en breekwerkzaamheden overbodig. Hierdoor zijn we snel klaar en beperken we de rommel voor onze klanten. Helaas kunnen we niet alle rommel uitsluiten bij een plafondrenovatie, maar dit beperken we zoveel mogleijk. Daarnaast zal onze monteurs ook het meeste al opruimen. Zo proberen we onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. 

Hoe wordt de verlichting geïntegreerd in spanplafond? 

Onze adviseurs kijken eerst naar jouw wensen en behoeften. Jullie stellen dus samen een lichtplan op. Door het verlagen van het plafond bent u niet langer afhankelijk van de bestaande stroompunten. Dit komt, omdat onze monteurs deze stroompunten eenvoudig kunnen verleggen en uitbreiden. Daarnaast zie je hier niks van, omdat het nieuwe spanplafond hierover wordt gespannen. Uiteraard worden stroompunten netjes weggewerkt achter spanplafond. Je wordt dus flexibel waar jij je punten plaatst en je behoudt de strakke uitstraling. 

Hoe kunnen spanplafonds de akoestiek in je woning verbeteren? 

De ontstaande ruimte tussen het bestaande- en nieuwe plafond biedt een uitstekende kans om de akoestiek te verbeteren. Dit doen wij door in deze ruimte geluidsabsoberend materiaal toe te voegen. Deze materialen vangen en dempen geluidsgolven, wat helpt bij het verminderen van geluidsoverdracht en het verbeteren van de geluidskwaliteit binnen de ruimte. Uiteraard zie je hier niks van, omdat het nieuwe spanplafond hierover wordt gespannen. 

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat je inspireren door alle mogelijkheden die Plameco jou te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure