Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Kies voor een gekleurd plafond

Verander je woning in binnen 1 dag met een gekleurd plafond of een gekleurde wand. Met een ruim assortiment aan kleuren zit er voor elk stijl wel iets tussen. Zo kies jij de perfecte kleur die naadloos aansluit bij jouw interieur. Creëer met een lichte kleur een gevoel van ruimte en openheid. Of kies juist voor een donkere kleur voor een knus gevoel.

Of je nu kiest voor een levendige kleur, een rustgevende tint of een subtiel kleuraccent: de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je creativiteit de vrije loop en maak jouw interieur compleet.

 

Kies voor de veelzijdige spanplafonds van Plameco.

Fotoplafond van Plameco

 

 

140 kleurvariaties
Kies uit een ruim assortiment aan kleurvariaties. Kleuren kunnen voor contrast zorgen of juist voor verbinding. Met ons ruime assortiment zit er altijd een passende kleur bij voor jouw stijl. Wij dagen je uit om creatief te zijn. 

Stijlvolle afwerking
Een gekleurd plafond kan een moderne en stijlvolle touch geven aan elke ruimte. Het biedt een kans om traditionele designnormen te doorbreken en iets unieks te creëren. Het is ook een manier om oudere of meer traditionele ruimtes te moderniseren zonder ingrijpende renovaties.

Sfeerbepalend
De kleur van een plafond speelt een cruciale rol in het bepalen van de sfeer en het gevoel van een ruimte. Door de juiste kleur te kiezen, kun je de gewenste stemming in een kamer creëren, wat vooral belangrijk is in ruimtes zoals slaapkamers of werkplekken.

Maatwerkoplossingen
Elk project is uniek, dus ook jouw project. Je bespreekt samen een van onze adviseurs jouw woonsituatie. Wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en wensen.

Plafondadvies?

Wil je uitgebreid advies over de mogelijkheden van spanplafonds? Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Laat je meenemen in de wereld van spanplafonds en laat je verwonderen. Of wil je liever meer inspiratie ontvangen? Vraag dan onze gratis brochure aan. 

Beschrijving van de afbeelding

 

Plan een afspraak

Plan een vrijblijvende afspraak in met één van onze adviseurs.

 

Plan een afspraak >

Beschrijving van de afbeelding

 

Laat je inspireren

Ontvang onze gratis brochure en bekijk onze gerealiseerde projecten.

 

Vraag de gratis brochure aan >

 

Wat wil je weten over spanplafonds?

Zijn spanplafonds duurzaam?

Een spanplafond zijn in meerdere opzichten duurzaam. Zo gaan onze spanplafonds zo'n 30 jaar mee en kan zo'n 95% van de plafonds worden hergebruikt. Hierdoor proberen we de belasting op het milieu zo klein mogelijk te houden. 

Wat kost een spanplafond? 

De kosten van spanplafonds zijn afhankelijk van diverse factoren en mogelijken opties. Hierbij kan je denken aan de grootte van de ruimte mogelijk ingebouwde opties etc. Er is dus geen vaste prijs per vierkante meter. Wil je toch inzichten in de kosten? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Plan hier je adviesgesprek in.  

Hoe werkt de montage? 

De monteurs brengen de profielen aan rond de omtrek van de betreffende ruimte. Daarna worden de eventuele elektra, akoestiek en infrarood verwerkt. Vervolgens wordt het plafond gespannen. Het spanplafond wordt dus onder het huidige plafond gemonteerd. Verder kunnen de grote meubels blijven staan en zijn er nauwelijks sloopwerkzaamheden. Het is dus een snelle en schone montage. 

Hoe maak je een spanplafond schoon? 

Een spanplafond onderhoudsvriendelijk en is het eigenlijk niet nodig om ze schoon te maken. Echter kan er altijd een vlek op komen, zoals verspetters bij een spanplafond in de keuken. Dan maak je spanplafond eenvoudig schoon met een vochtige doek en eventueel een druppelschoonmaakmiddel. Is het plafond nog niet schoon? Neem dan contact op met de lokale Plameco dealer. 

Hoe maak ik een afspraak? 

Je kan heel eenvoudig een afspraak inplannen door op deze link te klikken. Vul je gegevens in en onze partner neemt zo snel mogelijk contact me je op. 

 

 

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat je inspireren door alle mogelijkheden die Plameco jou te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure