Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Maessen Boekoel
Boven Boukoul 15B
6071 AA Swalmen
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis.
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

8.9 van 1853 beoordelingen

Over ons

Bij Plameco Vakbedrijf Maessen Boekoel in het pitoreske Boukoul, Gemeente Roermond, kunt u terecht voor Plameco spanplafonds. De plafonds worden gespannen in een gepatenteerd bevestigingssysteem geheel ontwikkeld door Plameco.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Swalmen

Boven Boukoul 15B
6071 AA Swalmen

Plan uw route
Vandaag Gesloten
Zondag Gesloten Maandag Gesloten Dinsdag Gesloten Woensdag Gesloten Donderdag 13:30 - 17:00 Vrijdag 13:30 - 17:00 Zaterdag Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar u van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen

8.9 van 10
anoniem
9.0 van 10

Uitstekend!

leo
9.0 van 10

er werd netjes gewerkt en de monteurs zijn vriendelijk en beleefd. ook het advies zowel in de winkel en thuis is heel duidelijk. wij zijn erg tevreden

johan
9.0 van 10

dat afspraak, afspraak is en dat we nu een mooi plafond hebben zonder veel rotzooi te hebben gemaakt door een monteur met veel ervaring

André
9.9 van 10

Op de slaapkamer van onze zoon hebben wij een Plameco plafond laten plaatsen. Wij zijn zeer tevreden. Het geeft een luxe uitstraling en is geluiddempend. Binnenkort gaan wij verhuizen en gaan we zeker weer kiezen voor een Plameco plafond. Dik tevreden!

paul
9.9 van 10

100% tevreden

Jac
8.0 van 10

De cijfers spreken voor zich.

JACK
8.0 van 10

Snel netjes keurig afgewerkt

Cees
9.0 van 10

Alles komt uit , zo het verteld is en jij wordt op redelijke termijn goed geholpen. Alle afval wordt retour genomen. Dus na levering een opgeruimd huis.

Jan
9.0 van 10

Er is netjes gewerkt, er is ook nog gevraagd of de verlichting op de juiste plaats was aangegeven, en in overleg iets aangepast. En of de juiste dimmers waren gemonteerd. Bij "advies thuis" is dat eigenlijk niet ter sprake gekomen welke soort dimmers er geplaatst moesten worden.( ik had al bestaande dimmers)En ik heb het ook niet gevraagd. Ik heb daar later over gebeld en ik ben netjes terug gebeld en heb te horen gekregen welke soort dimmers ik moest kopen. Met Service & Garantie heb ik nog weinig ervaring. Kwaliteit (materiaal?) idem Maar we zijn dik tevreden met ons nieuwe plafond!

jan
9.0 van 10

perfecte uitvoering, goede kwaliteit en uitstekende communicatie

1853 klanten vertellen over Plameco

Vacatures

Zie hieronder onze openstaande vacatures.

Plameco spanplafonds Swalmen, Roermond, Venlo 

Bij Plameco Vakbedrijf Maessen Boekoel in het pitoreske Boukoul, Gemeente Roermond, kunt u terecht voor Plameco spanplafonds. De plafonds worden gespannen in een gepatenteerd bevestigingssysteem geheel ontwikkeld door Plameco.

Het plafond wordt vlak onder het bestaande plafond aangebracht. Vakkundig en zonder veel rommel. Dankzij de voorbereidingen in onze werkplaats en het slimme systeem kunnen grote meubels tijdens de montage meestal gewoon blijven staan. Verlichting en/of sfeerverlichting is naar wens te realiseren, dimbaar en met afstandsbediening bedienbaar indien men dit wil.

Het Plameco spanplafond is er voor elke ruimte in huis; woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer en wordt al binnen één dag gerealiseerd. Met Plameco spanplafonds heeft u een blijvend strak plafond. Een uniek droomplafond creëren kan omdat het verkrijgbaar is in vele kleuren en dessins. Ook is bijvoorbeeld een fotoplafond mogelijk om uw spanplafond een eigen karakter te geven.

De Plameco spanplafonds zijn vochtbestendig, schimmel, alg- en bacteriewerend. Onze spanplafonds worden vervaardigd uit een hoogwaardig kunststof dat sterk en elastisch is en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk.

Ons levergebied bevindt zich in midden en noord-limburg, waaronder Echt, Roermond, Weert, Venlo, Horst en Venray. dan contact met ons op of laat eens eenvoudig contact met u opnemen door het contactformulier in te vullen.

U kunt ons bezoeken in onze showroom om de mogelijkheden van dit unieke systeem te bewonderen. Uiteraard komen we ook graag vrijblijvend bij u langs om samen met u een prachtig plafond te creëren. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, neem dan contact met ons op of laat ons eenvoudig contact met u opnemen door het contactformulier in te vullen.