Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Maessen Boekoel
Boven Boukoul 15B
6071 AA Swalmen
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een half uur tot een uur nodig.
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

8.9 van 1834 beoordelingen

Over ons

Bij Plameco Vakbedrijf Maessen Boekoel in het pitoreske Boukoul, Gemeente Roermond, kunt u terecht voor Plameco spanplafonds. De plafonds worden gespannen in een gepatenteerd bevestigingssysteem geheel ontwikkeld door Plameco.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Swalmen

Boven Boukoul 15B
6071 AA Swalmen

Plan uw route
Vandaag 13:30 - 17:00
Zondag Gesloten Maandag Gesloten Dinsdag Gesloten Woensdag Gesloten Donderdag 13:30 - 17:00 Vrijdag 13:30 - 17:00 Zaterdag Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar u van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen

8.9 van 10
Jan
9.0 van 10

Wij zijn zeer te vreden over planeconomie mooi werk geleverd

Jan
9.9 van 10

Vanaf het eerste prettige contact hadden we al het idee dat het met Plameco elmgod zat.Er volgde een thuis advies en bespreking over ons complexe plafond en we gaven daar terplekke de opdracht. Het is een prettig een bijzonder mooi plafond geworden, vakkundig aangebracht en ondanks de complexheid zeer snel gedaan. Wij kunnen iedereen dit bedrijf en de geboden oplossingen aanbevelen.

Marinus
9.9 van 10

Wij zijn zeer tevreden over uw personeel. Voor zover voor ons van belang zijn het zeer voorkomende en harde werkers. Groeten M Boeren.

anoniem
8.0 van 10

Advies door iemand van andere vestiging.

J
8.0 van 10

Goed

guido
8.0 van 10

keurig en netjes gewerkt. Plafond ziet er "strak" uit. communicatie-storing over de dimmers snel opgelost.

Lianne
9.9 van 10

Super ervaring, netjes afgewerkt, goede communicatie, sneller klaar dan gedacht en zeker niet onbelangrijk "supergaaf plafond", volgend jaar bel ik nog een keer voor de andere ruimtes die ik wil doen

Tineke Vermaas
9.9 van 10

Het was prettig en fijne samenwerking. We zijn erg tevreden over het resultaat.

Danee
9.9 van 10

Heel fijne en duidelijke uitleg gehad over het plafond tijdens het eerste gesprek met Mark van Osch. Het plafond is nu geplaatst en we zijn zeer tevreden, heel netjes gewerkt, alles opgeruimd, het is werkelijk prachtig geworden.

Steven
9.0 van 10

Alles geplaatst zoals afgesproken. Verrassingen vlot gecommuniceerd en geregeld.

1834 klanten vertellen over Plameco

Plameco spanplafonds Swalmen, Roermond, Venlo 

Bij Plameco Vakbedrijf Maessen Boekoel in het pitoreske Boukoul, Gemeente Roermond, kunt u terecht voor Plameco spanplafonds. De plafonds worden gespannen in een gepatenteerd bevestigingssysteem geheel ontwikkeld door Plameco.

Het plafond wordt vlak onder het bestaande plafond aangebracht. Vakkundig en zonder veel rommel. Dankzij de voorbereidingen in onze werkplaats en het slimme systeem kunnen grote meubels tijdens de montage meestal gewoon blijven staan. Verlichting en/of sfeerverlichting is naar wens te realiseren, dimbaar en met afstandsbediening bedienbaar indien men dit wil.

Het Plameco spanplafond is er voor elke ruimte in huis; woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer en wordt al binnen één dag gerealiseerd. Met Plameco spanplafonds heeft u een blijvend strak plafond. Een uniek droomplafond creëren kan omdat het verkrijgbaar is in vele kleuren en dessins. Ook is bijvoorbeeld een fotoplafond mogelijk om uw spanplafond een eigen karakter te geven.

De Plameco spanplafonds zijn vochtbestendig, schimmel, alg- en bacteriewerend. Onze spanplafonds worden vervaardigd uit een hoogwaardig kunststof dat sterk en elastisch is en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk.

Ons levergebied bevindt zich in midden en noord-limburg, waaronder Echt, Roermond, Weert, Venlo, Horst en Venray. dan contact met ons op of laat eens eenvoudig contact met u opnemen door het contactformulier in te vullen.

U kunt ons bezoeken in onze showroom om de mogelijkheden van dit unieke systeem te bewonderen. Uiteraard komen we ook graag vrijblijvend bij u langs om samen met u een prachtig plafond te creëren. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, neem dan contact met ons op of laat ons eenvoudig contact met u opnemen door het contactformulier in te vullen.