Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Roermond
Boven Boukoul 15B
6071 AA Roermond
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Roermond - 0475-600409
8.9 van 2409 beoordelingen

Over ons

Bij Plameco spanplafonds Swalmen in het pitoreske Boukoul, Gemeente Roermond, kunt u terecht voor Plameco spanplafonds. De plafonds worden gespannen in een gepatenteerd bevestigingssysteem geheel ontwikkeld door Plameco.

Showroom Maessen Boekoel

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Roermond

Boven Boukoul 15B
6071 AA Roermond

Plan uw route
Vandaag
13:30 - 17:00
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
13:30 - 17:00
Vrijdag
13:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Roermond

8.9 van 10
Wilma
8.0 van 10

We zijn super tevreden over het mooie. strakke plafond! Hulde aan de monteur.

Dirk Hospers
9.9 van 10

zeer correcte medewerker die precies en correct werkt, ook het contact met adviseur was zeer vriendelijk en vakkundig

Henk
8.0 van 10

Een strak en net plafond, zeer vakkundig en snel gemonteerd.

Jan
8.0 van 10

ons nieuwe plafond is veel mooier dan we gedacht hadden, vooral een compliment voor de monteur prima werk geleverd.

M.
9.0 van 10

Ik ben een zéééér tevreden klant. Volgens afspraak in 3 ruimten op 1 dag PLAMECO plafonds laten aanbrengen, een aanrader als je een beetje beperkt bent in de ruimte. Uitvoering zeer goed, vriendelijkheid top, een aanrader.

Wout
9.0 van 10

Mooi plafond gelegd. Monteurs waren goed

M.
9.0 van 10

Dat we geen enkele negatieve ervaringen of oordeel hebben. Alles netjes, snel en bovenal vakkundig uitgevoerd.

A.
9.0 van 10

Ik ben heel tevreden en kinderen en familie vinden het heel erg mooi. Vooral de spotjes geven heel bijzonder licht. Voor de monteurs niet anders dan lof. Zij hebben alles weer keurig netjes achtergelaten.

Piet
9.9 van 10

Bij mijn bezoek in Breda is alles goed uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Van de samenstelling van plafond, sierlijsten, spotjes en andere zaken. Afspraak gemaakt met de adviseur bij mij thuis. Had veel bij hem om te bekijken en nam er ook de tijd voor. Na het uitzoeken een datum vastgesteld voor montage. Op dag van montage was de monteur keurig op tijd. Met het plaatsen van de spotjes heeft hij advies gegeven waar deze het beste uitkwamen. De montage van het plafond is prima en netjes verlopen. Ben er dik tevreden mee. Alles bij elkaar zijn het vriendelijke en vakbekwame mensen met verstand van zaken.

A M
9.9 van 10

Prachtig afgeleverd plafond en verlichting , hele nette monteurs die heel keurig werk hebben afgeleverd . Monteurs hebben tevens de straat kant aangeveegd en alle rommel opgeruimd . Een kompliement waard

2409 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Roermond

Plameco spanplafonds Roermond (Swalmen),  Venlo 

Bij Plameco Vakbedrijf Maessen Boekoel in het pitoreske Boukoul, Gemeente Roermond, kunt u terecht voor Plameco spanplafonds. De plafonds worden gespannen in een gepatenteerd bevestigingssysteem geheel ontwikkeld door Plameco.

Het plafond wordt vlak onder het bestaande plafond aangebracht. Vakkundig en zonder veel rommel. Dankzij de voorbereidingen in onze werkplaats en het slimme systeem kunnen grote meubels tijdens de montage meestal gewoon blijven staan. Verlichting en/of sfeerverlichting is naar wens te realiseren, dimbaar en met afstandsbediening bedienbaar indien men dit wil.Het Plameco spanplafond is er voor elke ruimte in huis; woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer en wordt al binnen één dag gerealiseerd. Met Plameco spanplafonds heeft u een blijvend strak plafond. Een uniek droomplafond creëren kan omdat het verkrijgbaar is in vele kleuren en dessins. Ook is bijvoorbeeld een fotoplafond mogelijk om uw spanplafond een eigen karakter te geven.

De Plameco spanplafonds zijn vochtbestendig, schimmel, alg- en bacteriewerend. Onze spanplafonds worden vervaardigd uit een hoogwaardig kunststof dat sterk en elastisch is en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk.

Ons levergebied bevindt zich in midden en noord-limburg, waaronder Echt, Roermond, Weert, Venlo, Horst en Venray. dan contact met ons op of laat eens eenvoudig contact met u opnemen door het contactformulier in te vullen.

U kunt ons bezoeken in onze showroom om de mogelijkheden van dit unieke systeem te bewonderen. Uiteraard komen we ook graag vrijblijvend bij u langs om samen met u een prachtig plafond te creëren. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, neem dan contact met ons op of laat ons eenvoudig contact met u opnemen door het contactformulier in te vullen.

COVID-19 UPDATE: Vanwege de coronamaatregelen werken we met reserveringen in onze showrooms. Wil jij in alle rust de showroom kunnen zien of wil je een afspraak bij jou thuis? Maak dan snel een afspraak met een Plameco dealer bij jou in de buurt.