Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Roermond
Boven Boukoul 15B
6071 AA Roermond
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Roermond - 0475-600409
8.9 van 2431 beoordelingen

Over ons

Bij Plameco spanplafonds Swalmen in het pitoreske Boukoul, Gemeente Roermond, kunt u terecht voor Plameco spanplafonds. De plafonds worden gespannen in een gepatenteerd bevestigingssysteem geheel ontwikkeld door Plameco.

Showroom Maessen Boekoel

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Roermond

Boven Boukoul 15B
6071 AA Roermond

Plan uw route
Vandaag Gesloten
Maandag Gesloten Dinsdag Gesloten Woensdag Gesloten Donderdag 13:30 - 17:00
Vrijdag 13:30 - 17:00
Zaterdag Gesloten Zondag Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Roermond

8.9 van 10
Ton
9.0 van 10

over de monteur die alles verzorgt niets dan lof, de netheid waarmee er gewerkt wordt en zoals alles afgewerkt wordt, mijn complimenten. de informatie die je krijg via de mail over de verzorging en reiniging ook zeer correct en compleet. ook de opname voor de opdrachtverstrekking, het inmeten en de adviezen zijn prima zodat we een goede keuze kunnen maken. Enigste minpuntje als je dan achteraf ziet dat 1 monteur alle werkzaamheden in een halve dag doet blijft het wel een hoop geld dat je er voor betaald.

Marc
9.0 van 10

Deskundig advies en voorlichting. Net gewerkt geleverd.

Hugo
8.0 van 10

prettige communicatie en samenwerking, vooral ook met de monteurs ter plaatse kun je beslissen waar de spotjes komen, goed advies en inzet van deze mensen.

Jan
8.0 van 10

ons nieuwe plafond is veel mooier dan we gedacht hadden, vooral een compliment voor de monteur prima werk geleverd.

Ton
9.9 van 10

Het advies was prima en op maat. Er werd goed geluisterd en veel mogelijke oplossingen aangedragen. Keuze uit de diverse mogelijkheden was groot. De monteur die e.e.a. kwam installeren was een aardige en prima vakman. Al met al heel tevreden.

Renato
9.9 van 10

Alles is gewoon perfect verlopen,

Inge
9.0 van 10

Erg aardige en handige/vlotte monteur (Rick). Prachtig plafond. Persoonlijk had het kiertje tussen de muur en het nieuwe plafond van mij niet gehoeven.

Rob Janssen
9.9 van 10

Na het inmeten van de badkamer en het uitbrengen van een offerte is het span plafond door een ervaren monteur bij ons geplaatst inclusief verlichting, d.m.v. ingebouwde spotjes. Wij zijn heel tevreden met ons nieuwe plafond.

Ger
9.0 van 10

Goede en eerlijke voorlichting, ook over prijstelling. Mooi demo materiaal aan huis, met name ook mbt verlichting. Zeer nette installatie!

Yvonne
9.0 van 10

goede afspraken, ook nog eens op papier gezet en ontvangen een paar dagen voor de monteurs kwamen. Monteurs hebben netjes en snel gewerkt, waren vriendelijk en beleefd. Tijdens het werken hebben ze uitgelegd wat ze deden. Lampen weer netjes gemonteerd.

2431 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Roermond

Plameco spanplafonds Roermond (Swalmen),  Venlo 

Bij Plameco Vakbedrijf Maessen Boekoel in het pitoreske Boukoul, Gemeente Roermond, kunt u terecht voor Plameco spanplafonds. De plafonds worden gespannen in een gepatenteerd bevestigingssysteem geheel ontwikkeld door Plameco.

Het plafond wordt vlak onder het bestaande plafond aangebracht. Vakkundig en zonder veel rommel. Dankzij de voorbereidingen in onze werkplaats en het slimme systeem kunnen grote meubels tijdens de montage meestal gewoon blijven staan. Verlichting en/of sfeerverlichting is naar wens te realiseren, dimbaar en met afstandsbediening bedienbaar indien men dit wil.Het Plameco spanplafond is er voor elke ruimte in huis; woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer en wordt al binnen één dag gerealiseerd. Met Plameco spanplafonds heeft u een blijvend strak plafond. Een uniek droomplafond creëren kan omdat het verkrijgbaar is in vele kleuren en dessins. Ook is bijvoorbeeld een fotoplafond mogelijk om uw spanplafond een eigen karakter te geven.

De Plameco spanplafonds zijn vochtbestendig, schimmel, alg- en bacteriewerend. Onze spanplafonds worden vervaardigd uit een hoogwaardig kunststof dat sterk en elastisch is en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk.

Ons levergebied bevindt zich in midden en noord-limburg, waaronder Echt, Roermond, Weert, Venlo, Horst en Venray. dan contact met ons op of laat eens eenvoudig contact met u opnemen door het contactformulier in te vullen.

U kunt ons bezoeken in onze showroom om de mogelijkheden van dit unieke systeem te bewonderen. Uiteraard komen we ook graag vrijblijvend bij u langs om samen met u een prachtig plafond te creëren. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, neem dan contact met ons op of laat ons eenvoudig contact met u opnemen door het contactformulier in te vullen.