Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Roermond
Boven Boukoul 15B
6071 AA Roermond
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Roermond - 0475-600409
8.9 van 2330 beoordelingen

Over ons

Bij Plameco spanplafonds Swalmen in het pitoreske Boukoul, Gemeente Roermond, kunt u terecht voor Plameco spanplafonds. De plafonds worden gespannen in een gepatenteerd bevestigingssysteem geheel ontwikkeld door Plameco.

Showroom Maessen Boekoel
banner-img-home Vakantiesluiting
Datum vanaf vr 24 juli 2020 Datum tot en met vr 14 augustus 2020 Meer informatie

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Roermond

Boven Boukoul 15B
6071 AA Roermond

Plan uw route
Vandaag
13:00 - 13:00
Gesloten
13:00 - 13:00
Gesloten
Maandag
13:00 - 13:00
Gesloten
13:00 - 13:00
Gesloten
Dinsdag
13:00 - 13:00
Gesloten
13:00 - 13:00
Gesloten
Woensdag
13:00 - 13:00
Gesloten
13:00 - 13:00
Gesloten
Donderdag
13:30 - 17:00
Vrijdag
13:30 - 17:00
Zaterdag
13:00 - 13:00
Gesloten
13:00 - 13:00
Gesloten
Zondag
13:00 - 13:00
Gesloten
13:00 - 13:00
Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Roermond

8.9 van 10
Anne
9.9 van 10

Contact met Goof is erg duidelijk en daarbij gezellig. Zelfs voor een service vraag, waarvan de fout bij ons ligt, nemen ze alle tijd.

wil
9.0 van 10

netjes afgewerkt en keurig personeel

Ger en Sandra
9.0 van 10

Het nieuwe plafond geeft onze kamer meer uitstraling en een strak en ruimtelijk effect. Met de inbouwspots hebben we nu eindelijk licht op die plaatsen waar het nodig is en tevens meer sfeer. De montage nam 1-1/2 dag in beslag. Het werd uitgevoerd door een team van drie enthousiaste mannen. Het was fascinerend om hen bezig te zien. Zeer vakkundig en precies. De tweede dag werd voornamelijk door één man besteed aan de afwerking. Ook dit werd weer netjes en zeer nauwkeurig gedaan. Hou er rekening mee dat dit team koffiedrinkers zijn:-) Bijzonder was dat zij alle drie Melk en Suiker in hun koffie gebruikten en dat moesten we speciaal in huis halen, overigens graag gedaan. Het is een illusie te denken dat de montage zonder stof en geluidshinder gaat. Er moet nu eenmaal geboord enz worden. Dus wel kasten etc afdekken. Wij hebben dit laatste dan ook niet in het vak "negatieve ervaring" geplaatst omdat het bovenstaande onvermijdelijk is. Maar het is te doen! Wij raden iedereen, die geïnteresseerd is in een Spanplafond, aan om contact met Plameco op te nemen. Wij zijn zeer ingenomen met het plafond!

Fam
9.0 van 10

Nette montage en goede communicatie. Komen hun afspraken na. Het is een mooi resultaat geworden.

Nancy
9.0 van 10

Parketwerken Valentin is een echte vakman. De gemaakte afspraken werden correct nageleefd. De plaatsing van de parket is schitterend tot in de details. Prijs/kwaliteit is deze aannemer zeker één van de beste.

Jos
9.0 van 10

Deskundig advies, mooie afwerking, strak plafond

Joop
8.0 van 10

zeer mooi plafond nu,vakkundig werk.

Jan
9.0 van 10

Het klinkt simpel: ze zeggen, wat ze doen en ze doen, wat ze zeggen !!!

M
9.9 van 10

Fijne mensen , super aardig en meedenkend

Peter
9.9 van 10

Na een bezoek van Goof hebben we besloten om het te laten doen. Nou is het klaar en we zijn er echt ontzettend blij mee. Het is de prijs meer dan waard.

2330 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Roermond

Vacatures

Zie hieronder onze openstaande vacatures.

Plameco spanplafonds Roermond (Swalmen),  Venlo 

Bij Plameco Vakbedrijf Maessen Boekoel in het pitoreske Boukoul, Gemeente Roermond, kunt u terecht voor Plameco spanplafonds. De plafonds worden gespannen in een gepatenteerd bevestigingssysteem geheel ontwikkeld door Plameco.

Het plafond wordt vlak onder het bestaande plafond aangebracht. Vakkundig en zonder veel rommel. Dankzij de voorbereidingen in onze werkplaats en het slimme systeem kunnen grote meubels tijdens de montage meestal gewoon blijven staan. Verlichting en/of sfeerverlichting is naar wens te realiseren, dimbaar en met afstandsbediening bedienbaar indien men dit wil.Het Plameco spanplafond is er voor elke ruimte in huis; woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer en wordt al binnen één dag gerealiseerd. Met Plameco spanplafonds heeft u een blijvend strak plafond. Een uniek droomplafond creëren kan omdat het verkrijgbaar is in vele kleuren en dessins. Ook is bijvoorbeeld een fotoplafond mogelijk om uw spanplafond een eigen karakter te geven.

De Plameco spanplafonds zijn vochtbestendig, schimmel, alg- en bacteriewerend. Onze spanplafonds worden vervaardigd uit een hoogwaardig kunststof dat sterk en elastisch is en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk.

Ons levergebied bevindt zich in midden en noord-limburg, waaronder Echt, Roermond, Weert, Venlo, Horst en Venray. dan contact met ons op of laat eens eenvoudig contact met u opnemen door het contactformulier in te vullen.

U kunt ons bezoeken in onze showroom om de mogelijkheden van dit unieke systeem te bewonderen. Uiteraard komen we ook graag vrijblijvend bij u langs om samen met u een prachtig plafond te creëren. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, neem dan contact met ons op of laat ons eenvoudig contact met u opnemen door het contactformulier in te vullen.