Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Friesland
Tijnjedyk 87
8936 AC Friesland
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco Plafonds Friesland - 06 - 15666173
9.0 van 3247 beoordelingen

Over ons

Plameco Friesland heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Leeuwarden. Of maak een afspraak met onze adviseur bel 06-15666173.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Leeuwarden

Tijnjedyk 87
8936 AC Leeuwarden

Plan uw route
Vandaag
09:30 - 17:30
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Plameco Plafonds

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag, met een Plameco Plafonds kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke spanplafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een spanplafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte en voor ieder design.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

Nu ook met infrarood!

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs

Klanten vertellen over Plameco Plafonds Friesland

9.0 van 10
Jos Roethof
5.0 van 10

Thuis enig uitleg gehad en omdat wij het met eigen ogen wilden zien in de showroom in Ommen geweest. Besloten om een spanplafond in de badkamer en slaapkamer te laten plaatsen, met rand verlichting. Wij verwarmen in de badkamer met een infrarood paneel. Deze zou terug geplaatst worden tegen het spanplafond. In de showroom stond een opstelling met een dunne infrarood plaat boven het spanplafond. Hierover is bij ons thuis niet over gesproken. Wij zijn voor deze optie gegaan, zodat het spanplafond geheel zichtbaar is. En worden aluminium profielen gebruikt, welke niet buigzaam zijn. De muren dienen dus kaarsrecht te zijn, om geen kieren te krijgen. Dit ons ook niet verteld. De aluminium profielen worden tegen het plafond vast gezet. Wij hebben een houten vloer op zolder die op houten balken is vast gezet. Als wij nu over de zolder lopen is een krakend geluid te horen in de slaapkamer. Zij geven aan dit niet te kunnen oplossen. De kieren hebben ze willen opvullen met kit, maar daar zijn ze te groot voor. En aangezien ik zelf een ongelukje gehad met kit op het spanplafond ook niet wenselijk. Dit stipje kit was niet meer uit het spanplafond te krijgen en ik heb het spandoek maar laten vervangen voor € 600,-. Het spanplafond in de slaapkamer is een stuk lager gekomen, waardoor het kantel-kiep raam nu tegen de gordijn rail komt en dus niet meer volledig open kan. Als ze mij hadden uitgelegd, dat het zwarte spanplafond zo kwetsbaar is, er kieren ontstaan als de muur niet kaarsrecht is en het een krakend geluid kan geven bij houten balken, dan had ik niet zo'n enorm bedrag uit gegeven. In de andere 2 slaapkamers heb ik zelf van Agnes platen een plafond geplaatst, niet zo kwetsbaar, zonder kieren, geen krakend geluid en het raam kan volledig open. Hopelijk is deze uitleg duidelijk, om een juist besluit te nemen, voor het laten plaatsen van een spanplafond. Je kunt het geld maar 1 keer uitgeven.

edwin
7.0 van 10

mooi eindresultaat

H
9.0 van 10

zie bovenstaande enquete

Jolanda
8.0 van 10

Zie hieronder

Th.
9.0 van 10

goede afspraak nette montage goede afwerking

Henk
9.0 van 10

Duidelijke offerte en keurige en stipte plaatsing

Martin
9.9 van 10

Het is een geweldig product en de mensen die het hebben geplaats zijn zeer kundig en professioneel.

Fred
8.0 van 10

De monteur heeft alles netjes gemaakt

Bas
9.9 van 10

Wij zijn erg blij met ons plafon .iedereen die binnen komt vind het prachtig

Leen
9.0 van 10

Alles uitstekend. Meedenken en adviezen bij montage meer dan uitstekend.

3247 klanten vertellen over Plameco Plafonds Friesland

Plameco spanplafonds Friesland

Voor een uniek en nieuw plafond bent u bij Plameco Friesland aan het juiste adres. Onze spanplafonds zijn net zo uniek als sommige Friese tradities en worden gespannen middels het gepatenteerde plafondsysteem van Plameco. Hierdoor heeft u al binnen 1 dag een nieuw en strak blijvend Plameco plafond.

De verschillende verlichtingsmogelijkheden en plafondopties zorgen voor eindeloos veel creaties. Zo is een Plameco spanplafonds bijvoorbeeld verkrijgbaar met uw zelf gekozen foto of kunt u uw spanplafonds omtoveren tot een sterrenhemel. Hierdoor kunt u uw eigen unieke droomplafond creëeren. Naast dat een Plameco spanplafond naar wens kan worden ontworpen, zijn ze ook nog eens vochtbestendig en schimmel-,alg- en bacteriewerend. Dit komt doordat onze spanplafonds vervaardigd worden uit hoogwaardig kunststof dat sterk en elastisch is en daardoor tevens zeer onderhoudsvriendelijk is zo ook onze sierlijsten, randloos en led afwerking waarmee de plafonds super strak en niet te vergelijken zijn met andere!

 

Zoals Beerenburg ook buiten Dokkum gedronken wordt monteren wij uiteraard onze plafonds ook bij u thuis als u niet in Leeuwarden woont! Maakt u zich dus geen zorgen als u bijvoorbeeld uit Franeker, Lemmer, Sneek, Bolsward, Harlingen of Ameland komt. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend bezoek en offerte op maat!!

Of kom bijvoorbeeld eens langs in onze shop in shop bij van Duijsen keukens in Leeuwarden om u te laten inspireren en voor verlichting systeem spraak of app gestuurd van Plameco. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem dan contact met ons op via telefoon, mail of laat uw contact gegevens achter via het contactformulier, dan nemen wij contact met u op.

T: 06 - 15666173

E: Info@plamecofriesland.nl