Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Wat zijn spanplafonds?

De vele voordelen van spanplafonds... 

Leuk dat je hebt doorgeklikt! Op deze pagina leer je meer over spanplafonds en welke voordelen spanplafonds hebben. 

Een spanplafond is een plafond dat onder het bestaande plafond wordt geplaatst. Dit sterke, hoogwaardige, elastische kunststofdoek wordt van wand tot wand gespannen met behulp van een uniek ontworpen gepatenteerd klemsysteem. Met dit unieke Plameco klemsysteem blijft het spanplafond, in elke kamer, jarenlang strak gespannen. En dat alles kan in de meeste gevallen in één dag worden gemonteerd.

Overigens wordt elk plafond voor elke ruimte op maat gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan verlichting naar wens of akoestisch materiaal om de galm te verminderen. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen tussen verschillende kleuren en fotoplafonds. Laat je inspireren door de foto's van gerealiseerde projecten bij onze klanten thuis.

Lees meer over spanplafonds

Verlichting

Licht aan! En kijk wat verlichting voor jou kan doen...

Onze emoties en prestaties worden sterk bepaald door omgevingslicht. Omgevingslicht heeft namelijk invloed op onze hormonen en daarmee de prestaties die we leveren. Maar de zon laat zich niet elke dag zien en brengen we daarnaast veel tijd binnenshuis of op kantoor door. Het kiezen van de juiste verlichting in huis of op je werkplek is daarom erg belangrijk.

Het integreren van de verlichting in het plafond kan op verschillende manieren. Denk aan spotjes, ledstrips en het ophangen van hanglampen. Daarnaast kun je kiezen voor ledstrips met verschillende kleuren, maar ook voor ledstrips die daglicht nabootsen. Zo is het mogelijk om op ieder moment van de dag het gewenste licht in te schakelen. Wil je meer weten over verlichting en de mogelijkheden? Klik dan op de onderstaande knop. 

Klik hier voor meer informatie over verlichting

Akoestiek

Comfort voor het gehoor... 

In restaurants, theaters en bioscopen is geluid een belangrijke pijler. Een comfortabel geluid stelt klanten en bezoekers gerust. Het is gek dat we hier niet of nauwelijks aandacht aan schenken voor in ons eigen huis. Dat is zonde, want naast de juiste verlichting en een aangename kamertemperatuur, is een goede akoestiek van grote invloed op het wooncomfort. En juist in onze eigen huizen hebben we regelmatig last van akoestische problemen.

Deze problemen worden vaak veroorzaakt door een moderne inrichting en harde oppervlakken. Denk hierbij aan harde laminaat- en tegelvloeren, gladde wanden, witte gipsplafonds, weinig of hele lichte raambekleding en veel minder meubels dan vroeger zijn tegenwoordig de trend. Daardoor weerkaatst het geluid en springt dit kriskras door de ruimte. Dit zorgt voor een onaangenaam geluid, ook wel galm genoemd. Met de akoestische plafonds van Plameco weten we deze galm te verminderen. Dit zorgt voor meer rust en ontspanning. Wil je meer weten over akoestiek? Klik dan op de onderstaande knop. 

 

Klik hier voor meer informatie over akoestiek

Kopje koffie drinken? 

Plan een vrijblijvende afspraak.

Bespreek je liever je wensen en ideeën met een Plameco adviseur? Plan dan een vrijblijvende afspraak in met een Plameco adviseur bij jou in de buurt. Onze Plameco dealer neemt contact met je op om jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Vrijblijvende afspraak maken


 

 

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat je inspireren door alle mogelijkheden die Plameco jou te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure