Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Kerstboom eruit?

Breng weer warmte in huis met een spanplafond.

Je kent het wel: de kerstversiering is opgeruimd en je huis voelt weer leeg. Opeens lijkt alles ongezellig. Tijd voor een spanplafond van Plameco! Spanplafonds worden in slechts één dag zonder sloopwerkzaamheden onder het bestaande plafond gespannen. Hierdoor krijgt elke ruimte een frisse en nieuwe uitstraling. Indrukwekkende verlichtingsoplossingen, rustgevende akoestiek en comfortabele infrarood plafondverwarming dragen bij aan een sfeervol woongevoel. Vooral in de koude wintermaanden.

Profiteer van gratis infraroodverwarming!

Ja, je leest het goed. Om samen het nieuwe jaar in te luiden, geeft Plameco gratis infraroodverwarmingselementen weg! Vier het nieuwe jaar in de showroom bij je lokale Plameco dealer, neem de waardebon mee, afgedrukt of op je telefoon, en profiteer van gratis infrarood plafondverwarming. Alle voorwaarden zijn te lezen in de actievoorwaarden.

Deze actie is geldig bij deelnemende partners gedurende hun eigen actiedagen. Geef jouw postcode in en bekijk op welke dagen de actie geldt bij jouw lokale Plameco dealer.

Vind jouw dealer

 

Infrarood plafondverwarming

Wat is het en hoe werkt het?

De temperatuur in huis is één van de belangrijkste factoren om je prettig te voelen. Is het te warm of te koud? Dan merk je dat meteen. Goede verwarming draagt daarom bij aan jouw wooncomfort. De infraroodverwarming van Plameco, die onzichtbaar achter het spanplafond wordt weggewerkt, zorgt voor aangename warmte. Weten hoe dit werkt? Bekijk de video!

 

In deze animatievideo leggen we je uit hoe de infrarood plafondverwarming van Plameco precies werkt.

 

Strakke look & efficiënte warmte. Dat is wooncomfort.

Het plafond dat alles kan

Persoonlijke plafondconcepten

Wie had gedacht dat plafondontwerp persoonlijk kon zijn? Plafonds zijn toch gewoon saai en wit? Nou, bij Plameco denken we daar anders over. Samen ontwerpen we het plafond dat perfect bij jouw huis past. Kies uit verschillende plafondmaterialen, sierlijsten, designs, kleuren, verlichtingsopties en nog veel meer. 

Zien wat er allemaal mogelijk is? Bekijk dan onze gerealiseerde projecten bij onze klanten thuis of op de zaak.

Onze projecten

Professioneel akoestisch systeem

Rust in huis... dat wil toch iedereen? Plameco biedt je de mogelijkheid de akoestiek in huis te verbeteren met een akoestisch spanplafond. De laag geluidsdempend materiaal wordt achter het spanplafond gemonteerd. Daarmee blijft de uitstraling van je ruimte onveranderd, maar is het geluidsniveau merkbaar gedaald.

Wil je meer weten over de akoestische oplossingen van Plameco? Lees hier meer.

Ontdek akoestiek

Slimme verlichtingsoplossingen

Voor elke gelegenheid het juiste licht. Plameco heeft een breed assortiment aan mogelijkheden voor verlichting die in je spanplafond geïntegreerd kunnen worden. Van spots tot led-strips en zelfs sterrenhemels en van helder werklicht tot gezellig sfeerlicht. Ook jouw eigen hanglampen worden eenvoudig in het spanplafond geïntegreerd. Plaats de verlichting waar je maar wilt, want je bent niet afhankelijk van bestaande lichtpunten in huis. Met smart-home integratie naar wens.

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is met de verlichtingsoplossingen van Plameco? Bekijk dan ons complete verlichtingsaanbod.

Ons verlichtingsaanbod

Comfortabele infrarood plafondverwarming

Binnenkomen in een heerlijk warm huis. De infrarood plafondverwarming van Plameco zorgt voor comfortabele directe warmte. Leidingen leggen, een nieuwe ketel aanschaffen en wekenlange bouwwerkzaamheden? Allemaal niet nodig! Jouw infrarood spanplafond wordt in één dag geïnstalleerd zonder het leeghalen van de ruimte. De verwarming wordt achter het spanplafond geplaatst, dus geen infraroodpanelen aan de muur.

Meer weten over de werking van infrarood plafonds? Kijk dan hier.

Meer over infrarood

Wat is een spanplafond eigenlijk?

 

Voordelen voor je huis

Eerst nog even inspiratie opdoen?

We snappen dat je eerst even rustig wilt kijken wat er allemaal mogelijk is met de spanplafonds van Plameco. Want met een spanplafond kun je zo veel meer dan je nu denkt. Bekijk woonideeën per ruimte of zie gerealiseerde spanplafondprojecten bij onze klanten thuis.

Kom langs en profiteer!

Overtuigd? Bekijk dan op de pagina van jouw lokale Plameco dealer wanneer de actie plaatsvindt en profiteer van gratis infraroodverwarming! Voer via onderstaande knop je postcode in om op de juiste pagina te komen.

Vind jouw dealer

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat je inspireren door alle mogelijkheden die Plameco jou te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure