Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

test

Omdat een wisselende inhoud van websites een voordeel betekent voor zoekmachines als Google, kiest u a.u.b. uit onderstaande tekstvoorstellen de voor u geschikte passages. Natuurlijk kunt de tekst ook aanpassen of uitbreiden.

Variant 1:   [Plaatsnaam], u wilt een nieuw plafond, maar u ziet op tegen alle rompslomp? Dan heeft (naam ondernemer) de ideale oplossing voor u.
Variant 2:   [Plaatsnaam], u wilt een nieuw plafond, maar u ziet op tegen alle rompslomp? Dan heb ik, (naam ondernemer), de ideale oplossing voor u.  
Variant 3:   [Plaatsnaam], u wilt een nieuw plafond, maar u ziet op tegen alle rompslomp? Dan hebben wij, PLAMECO-Team (plaatsnaam), de ideale oplossing voor u.  


Variant 1:     Wij monteren een Plameco plafond direct onder het bestaande plafond en dat meestal in slechts één dag. Of het nu een klassiek, modern of fantasierijk plafond moet zijn, de keus is aan u.
Variant 2:     Uw Plameco-team uit [plaatsnaam] monteert een Plameco plafond direct onder het bestaande plafond en dat doorgaans in slechts één dag. Of het nu een klassiek, modern of fantasierijk plafond moet zijn, de keus is aan u.
Variant 3:     Mijn monteurs, (Naam monteur1) en (Naam monteur 2) monteren een Plameco plafond direct onder het bestaande plafond, over het algemeen in slechts één dag. Klassiek, modern of fantasierijk, de keuzes zijn aan u.

Om ideeën op te doen over de mogelijkheden, nodigen wij u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom aan de [straat] in [plaatsnaam]:

Vrijdag, dd.mm.jaar 09:00-17:00 *
Zaterdag,dd.mm.jaar 10:00-17:00 *
Zondag,dd.mm.jaar 10:00-17:00 *

Elk Plameco plafond wordt individueel en op maat gemaakt aan de hand van uw wensen. Bij het maken van de keuzes adviseren wij u natuurlijk graag.

Wij verheugen ons op uw bezoek.

(Naam ondernemer)

PLAMECO-vakbedrijf [Naam]
[Straat, nummer]                               

Van vr 31 maart 2017 Tot en met vr 14 april 2017