Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Vul al de verplicte velden in!
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

Vind uw dichtstbijzijnde

Bekijk alle 100 dealers.

Vind uw dichtstbijzijnde
8.9 van 1888 beoordelingen

Verlichting

Of het nu gaat om badkamerverlichting, keukenverlichting of slaapkamerverlichting, Bij Plameco hebben we geschikte plafondverlichting voor iedere ruimte en in iedere stijl. Ons aanbod bestaat onder andere uit spots, glasfiber-verlichting, LED-strips en Swarovski verlichting. Door de samenwerking met Swarovski hebben we speciaal ontworpen kristalverlichting in ons assortiment. 

 

Plafondverlichting van Plameco

Plafondverlichting wordt met een nieuw Plameco plafond eenvoudig aangebracht. Hier wordt namelijk een speciale, gepatenteerde verlichtingsconstructie voor gebruikt. Deze construxtie maakt het mogelijk om de gekozen plafondverlichting op iedere gewenste plaats in het plafond aan te brengen, terwijl er geen kabels zichtbaar zijn. 

Een gepersonaliseerd lichtplan

Een lichtplan zorgt voor inzicht in de verlichting van de ruimte. Je bedenkt samen met de Plameco specialist planmatig waar je verlichting wilt en wat voor soort verlichting het moet zijn. Zonder lichtplan kan een interieur tegenvallen, maar met een goed uitgedacht lichtplan haal je het meeste uit een ruimte. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om verlichting recht boven de eettafel te plaatsen, boven je favoriete leeshoek of boven een schilderij om het schilderij te belichten.

Wat het mooiste is voor jouw nieuwe plafond en welke verlichting het beste bij de ruimte past, kan de Plameco specialist allemaal aan je voorleggen. 

 

Verlichting achter het plafond

Een Plameco plafond maakt het mogelijk om verlichting achter het plafond te plaatsen. Dat klinkt gek, maar dat is het zeker niet. Bij Plameco hebben we plafonds met de optie om de lichtdoorlatendheid aan te passen, de translucente plafonds. Met een lichtbron achter deze plafonds creëer je niet alleen een bijzonder effect, maar ook aangenaam licht. Een translucent plafond heeft ook een indrukwekkend effect in combinatie met een fotoplafond. 

Plameco heeft verschillende lichtkleuren. Het is allemaal witlicht, maar de warmte (aangeduid in Kelvin) is anders. Hoe lager het aantal Kelvin, des te warmer (geler/roder) het licht is. Naast deze verschillende soorten witlicht, is er ook de optie voor RGB (rood, groen, blauw) licht, waarmee je nagenoeg alle kleuren kunt maken. Als je wilt ervaren welke lichtwarmte bij jou en je huis past, kun je het beste een afspraak inplannen met een Plameco specialist. 

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat u inspireren door alle mogelijkheden wat Plameco u te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure