Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Het licht van de toekomst in je woonkamer

Licht is niet alleen gemaakt om aan en uit te zetten, maar om je goed te voelen

Wie ooit gefotografeerd heeft, weet hoe belangrijk licht is (het woord fotografie is namelijk afgeleid uit het Grieks en betekent letterlijk vertaald schrijven met licht). Heb je al eens geprobeerd een selfie te maken bij fel zonlicht? Hoe is het resultaat met harde schaduwen en extreme contrasten je bevallen? Was je hier blij mee?
Of had je toch liever zachte contouren en een wat vriendelijkere belichting gehad?

Stel je nu eens voor dat bij jou thuis elke dag alleen maar de felle middagzon zou schijnen. Daar moet je toch niet aan denken?

Precies dat proberen wij te vermijden als we licht ontwerpen: Want moderne lichtconcepten kunnen zo veel meer dan alleen maar lichtgeven. Daarom geven we verlichting in jouw huis de aandacht die ze verdient.

Altijd het juiste licht

Bijna al onze klanten vragen om ‘een nieuw plafond met spotjes'. Toch monteren we in de meeste Plameco-spanplafonds juist géén spotjes. Dat komt doordat de klanten pas in onze Plameco showrooms de vele mogelijkheden van plafondverlichting leren kennen en waarderen. En ja, dan kiezen ze bijvoorbeeld voor de LED-lijn, ons eigen LED-lichtprofiel. Het lichtkanaal is flexibel inzetbaar en verspreidt heerlijk zacht, ruimtevullend licht, in plaats van dat maar één punt verlicht wordt. Bovendien kan deze verlichting met LED-technologie naar keuze worden ingeregeld. Dat betekent dat je kunt kiezen tussen verschillende opties, zoals de individuele instelling van felheid en kleurtemperatuur en extra’s als verschillende kleuren.

Zo wordt elke willekeurige ruimte passend verlicht in de juiste sfeer

 

Flexibeler dan ooit

Plameco-Spanplafonds bieden oneindig veel varianten van plafondverlichting. Naast spotjes en de LED-lijn kunnen we ook heel gemakkelijk indirecte randverlichting of verlichting achter het plafond installeren. Je kunt kiezen voor lichtdoorlatend plafondmateriaal in één kleur of een fotoplafond. En als je een romantisch type bent, val je vast voor onze LED-sterrenhemel.

 

Biodynamisch licht & keuze van de lichtkleur

Bij LED bestaat de mogelijkheid om de kleurtemperatuur van het licht flexibel aan te passen. Biodynamisch licht is eenvoudig te veranderen van gezellig warm naar helder daglicht. Eigenlijk net zoals het zonlicht dat in de loop van de dag van kleur verandert. Daardoor heb je altijd licht dat past bij het moment van de dag en zo blijf je de hele dag fit en vol energie. Dus daglicht voor meer concentratie en gezellig licht om te ontspannen – met één druk op de knop.

Nog meer speelruimte krijg je doordat je de kleur van het licht kunt manipuleren. Naast het instellen van de kleurtemperatuur, kunnen ook grappige effecten gecreëerd worden. Hul je kamer bijvoorbeeld in de clubkleuren van je favoriete voetbalclub tijdens de wedstrijd of zet sfeerverlichting aan voor een knusse filmavond op de bank.

 

Supergemakkelijke bediening

Tenslotte de bediening van de verlichting, die is ontzettend gemakkelijk. Je hoeft geen kabels te verleggen of andere ingewikkelde aanpassingen te doen. Je bedient de lampen gewoon met de standaard lichtknoppen. Of, als je dat liever wilt, via een app of met je stem. De installatie van de verlichting is onderdeel van onze totaaloplossing, dus aanleg en installatie blijven in één hand

Ontdek alle mogelijkheden in plafonds en verlichting en bestel onze gratis brochure. Of bezoek een showroom van Plameco bij jou in de buurt ter inspiratie.

Spanplafonds

Ontdek alle mogelijkheden van Plameco spanplafonds voor jouw huis. Het juiste plafond voor elke kamer en elke stijl. Functioneel, veelzijdig en blijvend mooi.

Lees meer

Verlichting

Kies de juiste verlichting passend bij jouw interieur. Overdag helder en ’s avonds ontspannen en sfeervol. Het perfecte licht voor jouw perfecte huis.

Lees meer

Akoestiek

Een goede akoestiek zorgt voor helder geluid, goede gesprekken en betere concentratie. Hoe bereik je dit? Met geluidsabsorberend materiaal van Plameco.

Lees meer