Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Vul al de verplicte velden in!
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

Vind uw dichtstbijzijnde

Bekijk alle 100 dealers.

Vind uw dichtstbijzijnde
8.9 van 1888 beoordelingen

Woonkamerplafond

Een metamorfose voor de hele ruimte

De woonkamer is vaak de belangrijkste ruimte van een woning. Het is de ruimte waar je ontspant, de gasten ontvangt en tijd met het gezin doorbrengt. Er wordt daarom vaak veel energie gestoken in het interieur van de woonkamer. Het wordt vaak vergeten, maar het plafond is ook een belangrijk onderdeel van het interieur. Een plafond van Plameco is geschikt voor iedere woonkamer.

 

 

Uitstraling woonkamer

Het woonkamerplafond draagt bij aan de beleving van de ruimte, zowel voor jezelf als voor de gasten. Het is daarom belangrijk dat het plafond goed past bij het interieur van de woonkamer. Door de vele opties qua kleuren, verlichting en sierlijsten maken we het plafond dat perfect bij jouw woonkamer past!

 

Plafondverlichting

Plameco biedt ontzettend veel opties voor plafondverlichting, zodat je de gewenste sfeer in de woonkamer kunt creëren. Samen met onze Plameco specialist kun je een lichtplan opstellen, waarbij je zelf precies kunt aangeven op welke plek in het plafond je de verlichting wilt. Heb je een plek in de woonkamer waar je graag de krant leest en dus goede verlichting nodig hebt? Of wil je bij de tv dimbare verlichting, zodat je de felheid van de lampen kunt aanpassen tijdens een spannende film? Al je wensen kun je met de specialist bespreken en Plameco zorgt voor de optimale verlichting in jouw woonkamer. 

 

Akoestiek in de woonkamer

Het kan voorkomen dat je in de woonkamer last hebt van een echo of galm. Dit is erg vervelend en kan ervoor zorgen dat je niet helemaal tot rust komt of je de gasten niet goed kunt verstaan. Je kunt dit verbeteren door akoestiek in je woonkamer toe te voegen. Plameco heeft hiervoor een eenvoudige oplossing: het akoestisch plafond. Het akoestisch plafond van Plameco verbetert de akoestiek tot wel 90 procent. 

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat u inspireren door alle mogelijkheden wat Plameco u te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure