Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Vul al de verplicte velden in!
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

Vind uw dichtstbijzijnde

Bekijk alle 26 dealers.

Vind uw dichtstbijzijnde
8.9 van 1915 beoordelingen

Creatief met foto's in het interieur

Over het algemeen vinden veel mensen het belangrijk om zich te omringen met foto's van het gezin en familieleden. Foto's geplaatst in een fotolijstje op het dressoir, ingelijst aan de wand of foto's in een digitale fotopresentatie op het bijzettafeltje. Tegenwoordig zien we ook steeds meer uitvergrote foto's aan de muren hangen. Fotografie is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van de woonbeleving, waardoor het veel aandacht krijgt.

 

Fotobehang

Het is mogelijk om van je foto behang te laten maken waar je een wand in huis mee kunt aankleden. Er kan ook gekozen worden voor fotobehang dat al een bedrukking heeft. Fotobehang kan een optie zijn als er een wand in huis is, waar je graag een speciale foto op wilt hebben. 

Fotobehang kent ook wat nadelen. Een nadeel is bijvoorbeeld de breedte van de behangstroken. Hierdoor zijn er veel naden die vaak duidelijk zichtbaar zijn. Het behangen van fotobehang is vaak een hele klus en niet zomaar even gedaan. Het is veel puzzelen, passen en meten om de originele foto eer aan te doen.

 

Fotoplafond of fotowand met een spanplafond

Wanneer je al dat gepuzzel, gepas en gemeet niet ziet zitten, is er nog een optie: een fotoplafond of fotowand van Plameco. Je kunt er zeker van zijn dat het een prachtig resultaat levert. 

Maar hoe werkt dat dan, zo'n fotoplafond? Voor het plaatsen van een fotoplafond in huis, gebruikt Plameco een zelfontwikkeld systeem waarmee er een nieuw plafond onder het huidige plafond wordt gespannen. De gekozen foto is afgedrukt op het spanplafond. Een Plameco spanplafond kan tot wel 5 meter breed en oneindig lang gemaakt worden. Hierdoor heb je dus geen last van naden, dat bij fotobehang wel zichtbaar blijft. 

 

Een foto op het plafond, wat is ervoor nodig?

Plameco werkt voor fotoplafonds met digitale fotobestanden. Je kunt foto's kiezen die je zelf met je camera gemaakt hebt of een foto die je bijvoorbeeld online gevonden hebt. De keuze is groot en de mogelijkheden zijn eindeloos! Heb je een idee? Neem contact op met onze Plameco adviseur bij jou in de buurt!