Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

6 goede voornemens waar Plameco spanplafonds bij kunnen helpen

2021 is begonnen, gelukkig nieuwjaar! Na een lastig 2020 zijn veel mensen het nieuwe jaar met weer met goede voornemens begonnen. Maar ze zijn altijd zo lastig vol te houden, die goede voornemens. Bij Plameco willen we graag aan jouw goede voornemens bijdragen.   

Je kan duurzamer leven, geld besparen of eindelijk je huis renoveren. Of misschien wil je wel meer creativiteit in je leven, extra maatschappelijk betrokken zijn of simpelweg mooier wonen. Daar kan een spanplafond van Plameco bij helpen. Hoe? Dat leggen we je graag uit.  

 

1. Duurzaamheid 

Duurzaamheid blijft de komende jaren enorm belangrijk. Als we allemaal ons steentje bijdragen voor een betere aarde, kunnen we langer van onze mooie planeet blijven genieten. Daarom komt een duurzamer leven steeds vaker voor als goed voornemen. 

Wil jij in 2021 nog zuiniger met de aarde en het milieu omgaan? Begin dan in je eigen huis. Bijvoorbeeld met een duurzaam spanplafond van Plameco. Die wordt voor een groot deel van gerecycled materiaal gemaakt en 95% van de materialen kan worden hergebruikt. 

 

 

Ook het verpakken en vervoeren van de plafonds gaat op een milieuvriendelijke manier. Wij streven bovendien altijd naar een hoge kwaliteit, zodat onze plafonds een leven lang meegaan. Dat is pas duurzaam!

 

2. Maatschappelijke betrokkenheid

Wil je een betere wereld breder trekken dan duurzaamheid? Dan is maatschappelijke betrokkenheid net zo belangrijk. Nodig die eenzame buurvrouw bijvoorbeeld eens wat vaker uit voor een bakje koffie. Of wordt vrijwilliger bij de lokale sportclub. 

Wij vinden het belangrijk om ook als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn. Zo helpen wij jongeren die hun plek in de maatschappij maar lastig kunnen vinden. Zij kunnen bijvoorbeeld aan de slag op ons hoofdkantoor. Zo betrekken wij deze groep bij de samenleving.

Door een spanplafond van Plameco te kopen, help jij dus ook (indirect) mee aan een wereld waarin iedereen mee kan en mag doen. Want meedoen en meetellen is belangrijk voor iedereen. 

 

3. Creativiteit 

Extra duurzaam en maatschappelijk betrokken leven zijn natuurlijk prachtige voornemens voor het nieuwe jaar. Maar het zijn ook grootse voornemens. Er zijn ook kleinere manieren om het leven van jezelf en de mensen om je heen een stukje mooier te maken. Extra creatief bezig zijn, bijvoorbeeld. 

De producten van Plameco geven je alle ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten. Onze plafonds zijn in ontzettend veel verschillende kleuren te krijgen. En ook met de verlichting kan je alle kanten op. Wil je echt een uniek plafond? Laat dan een zelfgekozen foto afdrukken op een fotoplafond

 

 

Wist je trouwens dat je bij Plameco ook terecht kan voor spanwanden? Zo geef je niet alleen je plafond een creatieve look , maar zorg je ook voor unieke wanden. Kies bijvoorbeeld voor een leuke kleur, of versier de muur met een persoonlijke foto. Weten wat er allemaal mogelijk is bij jou in huis? Neem dan eens contact op met onze experts

 

4. Kosten besparen 

Kosten besparen is elk jaar één van de meest populaire goede voornemens. Ook in 2021 zullen veel huishoudens weer iets beter op de centen proberen te letten. Jij ook? Dan kan een spanplafond van Plameco helpen. 

Want als jij aan een nieuw plafond toe bent, of een plafond zoekt voor je nieuwbouwhuis, kan je met een spanplafond op de lange termijn veel kosten besparen. We zeiden het al: wij streven ernaar dat ons product een leven lang meegaat. Zo’n spanplafond is dus een duurzame investering.

Bovendien valt het onderhoud van een spanplafond vaak goedkoper uit dan bij andere plafondsoorten. Het schoonmaken gaat vlug en simpel. En de hoogwaardige kunststof hoeft nooit gelakt, geverfd of gesaust te worden. Dat scheelt op de lange baan een hoop geld. 

 

5. Renoveren 

Droom je al jaren van een grote renovatie? Dan kan 2021 het jaar worden waarin die droom werkelijkheid wordt. Natuurlijk kan een spanplafond van Plameco dan helpen. Die zijn namelijk perfect voor renovaties. 

Waarom? Omdat een spanplafond direct onder je huidige plafond geplaatst kan worden. Vaak hoeft er niet eens iets afgebroken of verwijderd te worden. Je verbergt het oude plafond simpelweg onder een gloednieuw, op maat gemaakt spanplafond.

Wil je weten hoe een spanplafond kan helpen jouw renovatiedroom werkelijkheid te laten worden? Nodig dan eens een specialist van Plameco uit. Die komt dan (op een veilige manier) bij jou thuis langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn.  

 

6. Mooier wonen 

Tot slot kunnen de spanplafonds van Plameco helpen als je in 2021 mooier wilt wonen. Onze slogan is niet voor niets “morgen mooier wonen”. Of je nu op zoek bent naar een uniek lichtplan, een gepersonaliseerd fotoplafond, of gewoon een strak afgewerkt plafond: bij Plameco ben je ook komend jaar weer aan het juiste adres. 

Wij hebben namelijk ook een goed voornemen: zoveel mogelijk mensen helpen hun woondromen waar te maken. 

 

Spanplafond kopen bij Plameco

Wil jij dit jaar een nieuw plafond plaatsen? Bekijk dan eens wat de mogelijkheden van een spanplafond van Plameco zijn. Neem een kijkje op onze website of vraag onze gratis brochure aan. Benieuwd wat de mogelijkheden van een spanplafond in jouw huis zijn? Maak dan een afspraak voor online of telefonisch advies. Onze experts staan ook in 2021 weer voor je klaar.

Spanplafonds

Ontdek alle mogelijkheden van Plameco spanplafonds voor jouw huis. Het juiste plafond voor elke kamer en elke stijl. Functioneel, veelzijdig en blijvend mooi.

Lees meer

Verlichting

Kies de juiste verlichting passend bij jouw interieur. Overdag helder en ’s avonds ontspannen en sfeervol. Het perfecte licht voor jouw perfecte huis.

Lees meer

Akoestiek

Een goede akoestiek zorgt voor helder geluid, goede gesprekken en betere concentratie. Hoe bereik je dit? Met geluidsabsorberend materiaal van Plameco.

Lees meer