Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Twente
Getfertsingel 162
7513 GE Enschede
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Twente - 0529-764004
9.0 van 2884 beoordelingen

Over ons

Plameco Twente heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom. Maak een afspraak hieronder via de afsprakenmodule of bel met 0529 764004

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Enschede

Getfertsingel 162
7513 GE Enschede

Plan uw route
Vandaag
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

9.0

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Twente

9.0 van 10
Gertie
9.9 van 10

Totaal geen rommel en het ziet er prachtig strak uit

Koos
8.0 van 10

Vanaf het eerste kontakt was het duidelijk welk product ik wilde hebben,duidelijke voorlichting en de mogelijkheden met de producten,ook het gedeelte over de verlichting,Mijn dank.

Bertie Foolen
9.9 van 10

Alles is gedaan volgens afspraak

J.P.
8.0 van 10

Men gaat serieus om met speciale wensen en denken mee.

Jeroen en Trudy
9.9 van 10

Erg blij met het mooie span plafond. Helemaal wat we gehoopt hadden; top! Echt een aanrader.

Ingrid
9.9 van 10

Fijn adviesgesprek, montage perfect, goede service. Kortom de aanbeveling waard

Frank
9.9 van 10

Snelle uitvoering van de opdracht door vakkundige mensen !!

Giel
9.0 van 10

op tijd volgens afspraak. Aardige, kundige personen. prima service en schoonwerk gegarandeerd. Top dus

Koos
9.0 van 10

Montage: nette monteurs die hun werk uitstekend en kundig hebben uitgevoerd. Kwaliteit plafond: uitstekend, dankzij het uiteindelijk resultaat geen spijt van de prijs die ervoor moest worden betaald.

P.R.
9.9 van 10

Onze spanplafond met ingebouwde spotjes voor in de keuken en woonkamer is in 2 dagen geplaatst. Het resultaat mag er zeker zijn. De werknemers Johan en Mari hebben uitstekend werk verricht. We zijn er zeer blij mee. Het spanplafond ziet er strak en mooi uit. De verlichting (spotjes) geven een goede sfeerverlichting (met dimschakelaar) in de keuken en woonkamer. Hier hangt wel een prijskaartje aan maar het was zeker de moeite waard. Het is zeker een goede investering geweest.

2884 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Twente

Plameco Spanplafonds Twente

U wilt graag een nieuw plafond maar ziet op tegen de rommel? 

Dan zijn de spanplafonds van Plameco een uitkomst. Een nieuw Plameco plafond wordt meestal binnen 1 dag gemonteerd. Geen saus- en/of reparatiewerk meer, een spanplafond van Plameco is geheel onderhoudsarm en lichtecht waardoor het niet zal verkleuren. Met ons beproefde systeem bent u voor altijd verlost van die lelijke scheuren , los zittend stucwerk of zelfs aardbevingschade. Daar waar andere plafonds het begeven werkt ons Plameco spanplafond gewoon mee en zal niet scheuren of vervormen. Of u nu dus in Twente, Haaksbergen Enschede, Oldenzaal of de stad Enschede woon, wij verzorgen al binnen één dag uw nieuwe een spanplafond van Plameco.

Andere voordelen van een Plameco plafond zijn dat u de grote meubels gedurende de montage gewoon kunt laten staan en de plafonds akoestisch corrigerend zijn. Dit kunnen we overigens ook nog optimaliseren met een akoestische corrector. Verder kunnen we op elke gewenste plaats verlichting aanbrengen in uw nieuwe spanplafond. Inbouwspotjes in LED-uitvoering, hanglampen of sterrenhemels, voor ons van Plameco is niks te gek. Ook kunnen we natuurlijk uw bestaande lampen terug in uw spanplafond plaatsen.

Heeft u een carport en ziet de onderkant van het dak er niet meer uit, ook hier kunnen wij een mooi spanplafond onder maken, doordat onze spanplafonds de eigenschap hebben dat ze schimmel-, alg- en bacteriewerend zijn.Uiteraard kunnen wij van Plameco spanplafonds leveren in verschillende kleuren,in mat of hoogglans. Hoogglans spanplafonds zijn met name wonderschoon in bijvoorbeeld uw badkamer en geven een zeer luxe uitstraling.

De alg-, schimmel- en bacteriewerende eigenschappen van de spanplafonds maken ze niet alleen uitstekend geschikt voor badkamers, maar dus ook voor iedere andere ruimte, waaronder buiten.

Kortom, onze spanplafonds zijn een uitstekende keus om uw woning te verfraaien en zullen een luxe uitstraling geven aan uw woonkamer keuken of ander vertrek.

Kom langs in onze showroom in Enschede of bel voor een afspraak zodat onze adviseur bij u thuis in alle rust alle mogelijkheden aan u kan laten zien.

Graag tot ziens!