Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Twente
Getfertsingel 162
7513 GE Enschede
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Twente - 0529-764004
9.0 van 3013 beoordelingen

Over ons

Plameco Twente heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom. Maak een afspraak hieronder via de afsprakenmodule of bel met 0529 764004

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Enschede

Getfertsingel 162
7513 GE Enschede

Plan uw route
Vandaag
Gesloten
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
09:00 - 17:30
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
09:00 - 17:30
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
09:00 - 17:30
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
09:00 - 17:30
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
10:00 - 17:00
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw ruimtes en wensen. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

9.0

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Twente

9.0 van 10
Peter
9.9 van 10

Na een bezoek van Goof hebben we besloten om het te laten doen. Nou is het klaar en we zijn er echt ontzettend blij mee. Het is de prijs meer dan waard.

Ulbe
9.0 van 10

Wat hebben deze mensen bij ons veel werk gedaan,en het resultaat mag er wezen, zowel in de kamer,woonkeuken,hal en slaapkamer. Dit is echt voor iedereen aan te raden Fam.Zwaga.

Arnold
9.0 van 10

Het plafond is prachtig, de medewerkers zijn uitstekende vaklui en meer hoef ik daar niet aan toe te voegen.

anoniem
8.0 van 10

Netjes geplaatst. Rommel netjes opgeruimd. Vriendelijk personeel.

H van der Steen
9.9 van 10

Vandaag in de badkamer een PLAMECO plafond laten maken. Een vriendelijke monteur die met ons overlegde om de perfecte plaats te bepalen van de spotjes. Daarnaast ook rekening houden met scheve tegels zodat precies gelijk loopt. Keurig werk afgeleverd en ook alles weer netjes opgeruimd en afval meegenomen. En dat alles in 1 dag!! Onze compliment dik verdiend!!

Gertie
9.9 van 10

Totaal geen rommel en het ziet er prachtig strak uit

Guy
9.9 van 10

prachtig plafond in 1 DAG ! zeer mooie afwerking , snel , proper , correct , opruiming van de werf enz.. voor de twijfelaars : ZEKER DOEN ...

Jan
9.0 van 10

Geweldig team samen! Erg enthausiast zowel in de showroom bij ons thuis met het advies en de montage, we zijn erg blij met ons woonkamer plafond! Bedankt! Groetjes Fam. Horstman

Ton en Marianne Rovers
9.9 van 10

Onze verbouwing heeft een heuse metamorfose gekregen, met een 10+ als eindresultaat. Plameco heeft een mooi stuk werk geleverd, onder vakkundige begeleiding van monteurs Marcel en Chris. Ruim meedenkend met de klant, adviserend in de beste oplossing voor de klant, en zodoende het maximaal mooiste resultaat weten te maken. Wij zeggen: Plameco, wat hebben jullie allemaal dit mooi voor elkaar. Er komen nog foto's, zodra ook de pvc-vloer erin ligt. Mark en Joyce, bedankt voor de passende offerte,en wat kunnen jullie trots zijn op de ingehuurde ZZP-ers Marcel en Chris. De keuken, woonkamer, hal en toilet zien er schitterend uit, en ook het akoestisch plafond in alle ruimte's, is nu al merkbaar. Wij zijn super tevreden, en ook zeker het lichtplan in de kamer, met een dimbare ledstrip, icm steenstips-muur, is gewoon geweldig mooi uitgelicht. Alle lampen zijn dimbaar te verlichten, ook mooi. Wij gaan ons huisje verder afstylen, en dan zien we echt het totaalplaatje. Superbedankt , en super tevreden

D.C.
9.0 van 10

Volgens afspraak gerealiseerd

3013 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Twente

Plameco Spanplafonds Twente

U wilt graag een nieuw plafond maar ziet op tegen de rommel? 

Dan zijn de spanplafonds van Plameco een uitkomst. Een nieuw Plameco plafond wordt meestal binnen 1 dag gemonteerd. Geen saus- en/of reparatiewerk meer, een spanplafond van Plameco is geheel onderhoudsarm en lichtecht waardoor het niet zal verkleuren. Met ons beproefde systeem bent u voor altijd verlost van die lelijke scheuren , los zittend stucwerk of zelfs aardbevingschade. Daar waar andere plafonds het begeven werkt ons Plameco spanplafond gewoon mee en zal niet scheuren of vervormen. Of u nu dus in Twente, Haaksbergen Enschede, Oldenzaal of de stad Enschede woon, wij verzorgen al binnen één dag uw nieuwe een spanplafond van Plameco.

Andere voordelen van een Plameco plafond zijn dat u de grote meubels gedurende de montage gewoon kunt laten staan en de plafonds akoestisch corrigerend zijn. Dit kunnen we overigens ook nog optimaliseren met een akoestische corrector. Verder kunnen we op elke gewenste plaats verlichting aanbrengen in uw nieuwe spanplafond. Inbouwspotjes in LED-uitvoering, hanglampen of sterrenhemels, voor ons van Plameco is niks te gek. Ook kunnen we natuurlijk uw bestaande lampen terug in uw spanplafond plaatsen.

Heeft u een carport en ziet de onderkant van het dak er niet meer uit, ook hier kunnen wij een mooi spanplafond onder maken, doordat onze spanplafonds de eigenschap hebben dat ze schimmel-, alg- en bacteriewerend zijn.Uiteraard kunnen wij van Plameco spanplafonds leveren in verschillende kleuren,in mat of hoogglans. Hoogglans spanplafonds zijn met name wonderschoon in bijvoorbeeld uw badkamer en geven een zeer luxe uitstraling.

De alg-, schimmel- en bacteriewerende eigenschappen van de spanplafonds maken ze niet alleen uitstekend geschikt voor badkamers, maar dus ook voor iedere andere ruimte, waaronder buiten.

Kortom, onze spanplafonds zijn een uitstekende keus om uw woning te verfraaien en zullen een luxe uitstraling geven aan uw woonkamer keuken of ander vertrek.

Kom langs in onze showroom in Enschede of bel voor een afspraak zodat onze adviseur bij u thuis in alle rust alle mogelijkheden aan u kan laten zien.

Graag tot ziens!