Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Staphorst
Gemeenteweg 372
7951 PH Staphorst
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco Plafonds Staphorst - 06 - 15062018
9.0 van 3183 beoordelingen

Over ons

Plameco Staphorst heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom aan de Gemeenteweg 372 te Staphorst. Maak een afspraak hierboven via de afsprakenmodule of bel met 06 - 15062018.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Staphorst

Gemeenteweg 372
7951 PH Staphorst

Plan uw route
Vandaag
10:00 - 12:00
13:00 - 16:00
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
10:00 - 12:00
13:00 - 16:00
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
10:00 - 12:00
13:00 - 16:00
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Gesloten

Plameco Plafonds

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag, met een Plameco Plafonds kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke spanplafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een spanplafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte en voor ieder design.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

Nu ook met infrarood!

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs

Klanten vertellen over Plameco Plafonds Staphorst

9.0 van 10
Cees de vries
9.9 van 10

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Eind resultaat boven onze verwachting,zo mooi is het geworden. Douglas heeft overal een oplossing voor(ook moeilijke hoekjes) Laten mogelijk een tweede plafond maken.

Lennard
9.9 van 10

Positief verrast! Na het nodige zelf in huis te hebben gedaan het plafond van de woonkamer uitbesteed ivm ledstrip mogelijkheden. Het plafond is zeer vakkundig monteerd. De monteur dacht erg mee en was zeer behulpzaam. Zou het zo weer doen als ik weer moet verbouwen.

Rob
9.9 van 10

Supermooi produkt en service

Francois van Loon
9.9 van 10

Een super mooi strak plafond waar wij super blij mee zijn! Vanaf het moment dat wij in de showroom waren was het duidelijk wat wij wilde! Bij ons is het plafond in 1 dag gemonteerd en we zijn blij over het resultaat! Super netjes gewerkt!

Maarten
9.9 van 10

Er werd zeer goed geadviseerd en meegedacht inzake het vervangen van het plafond op de badkamer. Het resultaat is prachtig en we zijn er zéér blij mee,

A.
9.0 van 10

Zie beoordeling.

marcel
9.9 van 10

in zijn geheel ben ik heel tevreden !!!

E.boeren
9.9 van 10

Een groot voordeel dat het plafond in 1 dag klaar is! En geen rommel

Han van Galen
8.0 van 10

Goede en betrouwbare informatie. Goed product.

Marco
8.0 van 10

Wij zijn super tevreden met het uiteindelijke resultaat zonder veel problemen op de weg er naartoe. Advies en montage perfect.

3183 klanten vertellen over Plameco Plafonds Staphorst

Plameco spanplafonds Staphorst

Plameco Staphorst, gevestigd in de plaats waar het mooie Staphorster stipwerk vandaan komt, is al meer dan 15 jaar dealer van Plameco Plafonds. Naast het bouwbedrijf wat wij hebben zijn wij   gespecialiseerd in het maken van flexibele plafonds. Deze worden ook wel spanplafonds genoemd. Wij werken in de regio Nieuwleusen, Meppel, Hoogeveen, Steenwijk, Wolvega, Heerenveen, Drachten. Kortom, in een groot deel van Drenthe tot en met de rand van Friesland en een klein stukje Overijssel.De spanplafonds worden in de meeste gevallen onder een bestaand plafond aangebracht. Naar keuze wordt de verlichting teruggeplaatst of word het plafond voorzien van nieuwe led-verlichting d.m.v. spots. Ook de electra nemen wij voor onze rekening. De klus is meestal in 1 dag zonder hak en breekwerk te realiseren. De meubels kunnen in de ruimte blijven staan. De plafonds zijn uit te voeren in veel kleuren en structuren. Zo kunnen we een strak en modern plafond maken, of een klassiek plafond met mooie sierlijsten, ornamenten en eventueel met een mooie gordijnkoof waar de gordijnrails in weggewerkt worden. Ook is het mogelijk om een rail aan het plafond te monteren zonder een koof.

 

Kortom het plafond wordt dus geheel naar eigen wens en op maat gemaakt. Ook voor het probleem van een holle klank (veelal ontstaan door het gebruik van harde vloeren en muren in de afwerking in de woning) is bij Plameco plafonds een oplossing. Het plafond is akoestisch uit te voeren door er een akoestische laag onder aan te brengen. Deze laag absorbeert de holle klank in de woonkamer, keuken of bijvoorbeeld een kantoor. Het materiaal is volledig afwasbaar, kleurecht, schimmelwerend en vochtbestendig.

Daardoor is het schilderen van je plafond niet meer nodig. Door deze eigenschappen is het plafond ook uitermate geschikt voor een vochtige ruimte zoals een badkamer, toilet, bijkeuken of een zwembad. Tevens kunnen spanplafonds worden voorzien van een afbeelding, dit kan een standaard afbeelding zijn uit ons assortiment, maar ook een eigen gemaakte afbeelding in de vorm van een foto of iets dergelijks.

Bent u geïnteresseerd in een Plameco Plafond?  Kom dan langs in onze showroom aan de Gemeenteweg 372 te Staphorst, of bel 06 - 15062018 voor het maken van een afspraak.