Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Staphorst
Gemeenteweg 372
7951 PH Staphorst
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Staphorst - 06 - 15062018
9.0 van 3066 beoordelingen

Over ons

Plameco Staphorst heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom aan de Gemeenteweg 372 te Staphorst. Maak een afspraak hierboven via de afsprakenmodule of bel met 06 - 15062018.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Staphorst

Gemeenteweg 372
7951 PH Staphorst

Plan uw route
Vandaag
Op afspraak
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
10:00 - 12:00
13:00 - 16:00
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
10:00 - 12:00
13:00 - 16:00
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw ruimtes en wensen. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

9.0

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Staphorst

9.0 van 10
Pierre
9.9 van 10

Deskundig advies en uitvoering

Theo
8.0 van 10

We hebben een plafond in de badkamer laten plaatsen. En is mooi strak met inbouw spots.

Sjak
9.9 van 10

Mijn ervaring is toppie .Vakkundig nette mannen .Verstand v zaken .Meedenkend .En secuur

Frans
9.0 van 10

Klantvriendelijke en professionele benadering in de showroom in Riel. Montage: zeer netjes gewerkt met minimale overlast, met een zeer bevredigend resultaat, een nieuw plafond waar we zeer tevreden over zijn.

M.
9.0 van 10

Complimenten voor de montage, knap werk, Johan en Peter!! Het voldoet helemaal aan onze verwachting, dank jullie wel!

Hans de Kruif
9.0 van 10

zowel bij ons eerste gesprek op de zaak, het meten en maken van de offerte thuis als de montage, is alles vlekkeloos verlopen.

Frans
9.0 van 10

Binnen een dag een mooi plafond in de hal, ondanks dat het meer werk was dan gepland is het perfect gelukt.

Jeannet
9.0 van 10

Alles is mogelijk

Yvonne
9.0 van 10

Fijn geholpen en netjes afgeqerkt

corina
9.9 van 10

mooi geworden, goede info bij het aanvragen en ook door de monteurs. interessant om te zien hoe het gemonteerd werd.

3066 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Staphorst

Vacatures

Zie hieronder onze openstaande vacatures.

Plameco spanplafonds Staphorst

Plameco Staphorst, gevestigd in de plaats waar het mooie Staphorster stipwerk vandaan komt, is al meer dan 15 jaar dealer van Plameco Plafonds. Naast het bouwbedrijf wat wij hebben zijn wij   gespecialiseerd in het maken van flexibele plafonds. Deze worden ook wel spanplafonds genoemd. Wij werken in de regio Nieuwleusen, Meppel, Hoogeveen, Steenwijk, Wolvega, Heerenveen, Drachten. Kortom, in een groot deel van Drenthe tot en met de rand van Friesland en een klein stukje Overijssel.De spanplafonds worden in de meeste gevallen onder een bestaand plafond aangebracht. Naar keuze wordt de verlichting teruggeplaatst of word het plafond voorzien van nieuwe led-verlichting d.m.v. spots. Ook de electra nemen wij voor onze rekening. De klus is meestal in 1 dag zonder hak en breekwerk te realiseren. De meubels kunnen in de ruimte blijven staan. De plafonds zijn uit te voeren in veel kleuren en structuren. Zo kunnen we een strak en modern plafond maken, of een klassiek plafond met mooie sierlijsten, ornamenten en eventueel met een mooie gordijnkoof waar de gordijnrails in weggewerkt worden. Ook is het mogelijk om een rail aan het plafond te monteren zonder een koof.

 

Kortom het plafond wordt dus geheel naar eigen wens en op maat gemaakt. Ook voor het probleem van een holle klank (veelal ontstaan door het gebruik van harde vloeren en muren in de afwerking in de woning) is bij Plameco plafonds een oplossing. Het plafond is akoestisch uit te voeren door er een akoestische laag onder aan te brengen. Deze laag absorbeert de holle klank in de woonkamer, keuken of bijvoorbeeld een kantoor. Het materiaal is volledig afwasbaar, kleurecht, schimmelwerend en vochtbestendig.

Daardoor is het schilderen van je plafond niet meer nodig. Door deze eigenschappen is het plafond ook uitermate geschikt voor een vochtige ruimte zoals een badkamer, toilet, bijkeuken of een zwembad. Tevens kunnen spanplafonds worden voorzien van een afbeelding, dit kan een standaard afbeelding zijn uit ons assortiment, maar ook een eigen gemaakte afbeelding in de vorm van een foto of iets dergelijks.

Bent u geïnteresseerd in een Plameco Plafond?  Kom dan langs in onze showroom aan de Gemeenteweg 372 te Staphorst, of bel 06 - 15062018 voor het maken van een afspraak.