Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Staphorst
Gemeenteweg 372
7951 PH Staphorst
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Vul al de verplicte velden in!
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Staphorst - 0522-46 17 33
8.9 van 1915 beoordelingen

Over ons

Eetkamer03 Open dag / plafondshow
Datum vanaf 10 januari 2020 Datum tot en met 11 januari 2020 Meer informatie

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Staphorst

Gemeenteweg 372
7951 PH Staphorst

Plan uw route
Vandaag Gesloten
Zondag Gesloten Maandag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Dinsdag 10:00 - 12:00
13:00 - 16:00
Woensdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Donderdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Vrijdag 10:00 - 12:00
13:00 - 16:00
Zaterdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar)

Plafonds van Plameco

Een plafond waar u van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen

8.9 van 10
peter
9.0 van 10

er is keurig werk verricht met prima vakmensen en alles keurig opgeruimd een grote pluim voor deze vakmensen

A.J.
7.0 van 10

goede afspraak en een goede en fijne monteur die duidelijk gegrijpt wat de wens van de klant is , en het geheel netjes en korrect uitvoerd.

Peter
8.0 van 10

Goed geholpen/geadviseerd en nu weer een mooi strak plafond. Netjes afgewerkt.

Stefan
9.0 van 10

Martien
8.0 van 10

zeer goed

Jeanne
9.9 van 10

Het is een prachtig strak plafond, en het gaat echt jaren mee. We hadden ons plafond in de douche al 25 jaar, nu door een verbouwing moest er een nieuw in, en natuurlijk weer een plafond van Plameco. Nooit meer hoef je het plafond te witte , soms een vochtig doekje erover en klaar. Nu ook in de huiskamer en keuken. Geweldig ziet alles eruit. Ook complimenten voor de mannen die het aanbrengen . Toppie.

j
8.0 van 10

fijn dat er meegedacht wordt hoe je dingen op kunt lossen als er door ander bedrijf fouten zijn gemaakt. Alles blijft nettjes schoon. Alles wordt opgeruimd er blijft geen rotzooi achter. Vriendelijk personeel.

ronald
8.0 van 10

vervanging van plafond voor andere kleur.

Gerard en Wil
9.0 van 10

Service en garantie moet de praktijk nog uitwijzen

gerard
9.9 van 10

aardige mensen goede uitleg .monteur met goed inzicht

1915 klanten vertellen over Plameco

Vacatures

Zie hieronder onze openstaande vacatures.

Plameco spanplafonds Staphorst, Hoogeveen, Heerenveen, Drachten

Plameco Staphorst, gevestigd in de plaats waar het mooie Staphorster stipwerk vandaan komt, is al meer dan 10 jaar dealer van de plameco plafonds. Naast het bouwbedrijf wat wij hebben zijn wij   gespecialiseerd in het maken van flexibele plafonds. Deze worden ook wel spanplafonds genoemd. Wij werken in de regio Nieuwleusen, Meppel, Hoogeveen, Steenwijk, Wolvega, Heerenveen, Drachten. Kortom, in een groot deel van Drenthe tot en met de rand van Friesland en een klein stukje Overijssel.De spanplafonds worden in de meeste gevallen onder een bestaand plafond aangebracht. Naar keuze wordt de verlichting teruggeplaatst of word het plafond voorzien van nieuwe led-verlichting d.m.v. spots. Ook de electra nemen wij voor onze rekening. De klus is meestal in 1 dag zonder hak en breekwerk te realiseren. De meubels kunnen in de ruimte blijven staan. De plafonds zijn uit te voeren in veel kleuren en structuren. Zo kunnen we een strak en modern plafond maken, of een klassiek plafond met mooie sierlijsten, ornamenten en eventueel met een mooie gordijnkoof waar de gordijnrails in weggewerkt worden. Ook is het mogelijk om een rail aan het plafond te monteren zonder een koof.

 

Kortom het plafond wordt dus geheel naar eigen wens en op maat gemaakt. Ook voor het probleem van een holle klank (veelal ontstaan door het gebruik van harde vloeren en muren in de afwerking in de woning) is bij Plameco plafonds een oplossing. Het plafond is akoestisch uit te voeren door er een akoestische laag onder aan te brengen. Deze laag absorbeert de holle klank in de woonkamer, keuken of bijvoorbeeld een kantoor. Het materiaal is volledig afwasbaar, kleurecht, schimmelwerend en vochtbestendig.

Daardoor is het schilderen van een Plameco plafond niet meer nodig. Door deze eigenschappen is het plafond ook uitermate geschikt voor een vochtige ruimte zoals een badkamer, toilet, bijkeuken of een zwembad. Tevens kan een Plameco plafond worden voorzien van een afbeelding, dit kan een standaard afbeelding zijn uit ons assortiment, maar ook een eigen gemaakte afbeelding in de vorm van een foto of iets dergelijks.

Bent u geïnteresseerd  in een Plameco Plafond?  Kom dan langs in onze showroom aan de Gemeenteweg 372 te Staphorst, of bel 0522-461733 voor het maken van een afspraak.