Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Staphorst
Gemeenteweg 372
7951 PH Staphorst
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Plameco Plafonds Staphorst
Gemeenteweg 372
7951 PH Staphorst
Wijzig dealer
Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Huidige dealer: Plameco plafonds Staphorst en omgeving

Bekijk alle Plameco dealers

Over ons

Plameco Staphorst heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom aan de Gemeenteweg 372 te Staphorst. Maak een afspraak hierboven via de afsprakenmodule of bel met 06 - 15062018.

78980830_23844010778870659_175970213185978368_n.png Dinsdag 18 juni smiddags gesloten
Datum vanaf di 18 juni 2024 Datum tot en met di 18 juni 2024 Meer informatie

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Staphorst

Gemeenteweg 372
7951 PH Staphorst

Plan uw route
Vandaag
10:00 - 12:00
13:00 - 16:00
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
10:00 - 12:00
13:00 - 16:00
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
10:00 - 12:00
13:00 - 16:00
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Gesloten

Plameco Plafonds

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag, met een Plameco Plafonds kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke spanplafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een spanplafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte en voor ieder design.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

Nu ook met infrarood!

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs
9.0
van 3333 beoordelingen
John
9.0 van 10

Na een eerste indruk te krijgen in de winkel, heeft piet een bezoek gebracht aan huis Alles opgemeten en in kaart gebracht Offerte op het zelfde moment uitgewerkt Werkt prima met je koffertje Piet In een woord super, De uitvoering van de werkzaamheden gingen echt super. wij zijn tevreden met het eindresultaat Ad en Piet bedankt

Arie
8.0 van 10

De monteurs Peter en Johan waren ruimschoots op tijd. Deze mannen hebben een mooi stukje werk afgeleverd. Opvallend was dat zij netjes werkte. Het plafond is prachtig om te zien. Wij zijn zeer tevreden.

Jan janssen
8.0 van 10

Goed werk geleverd

paul
9.9 van 10

100% tevreden

Peter
9.9 van 10

Plafond ziet er weer prachtig uit. Luxe uitstraling met separaat te bedienen spotjes in plafond. Mooie sierlijkst.

a.g.
9.0 van 10

correcte uitvoering conform hetgeen is afgesproken. Prettige werknemers die snel en vakkundig te werk gingen, zeer netjes werkten en kundig uitleg gaven als wij iets wilde weten. Ruimden binnen en buiten alles keurig op. Al met al een geweldig positieve en prettige ervaring.

Joop
9.0 van 10

Vriendelijke en vakbekwame monteurs. Zeer tevreden over het eindresultaat met de ingebouwde Led-spots.

Harrie Stegeman
9.0 van 10

Ik vind het een erg mooi plafond en het was ook fijn dat ik een sleutel af kon geven en zelf aan het werk kon. Fijn dat vertrouwen in elkaar. Top hoor!

Frits
9.9 van 10

Plafond wordt inderdaad in een korte dag geplaatst. Het vertrek met het nieuwe plafond wordt smetteloos achtergelaten.

Sander
9.9 van 10

Goede service, perfecte plaatsing. Badkamer ziet er als nieuw uit! Door de goede plaatsing van dimbare led verlichting, creëert het licht ook een rustige setting om lekker te ontspannen. Dit hadden we voorheen niet met felle verlichting. Daarnaast ziet het strakke plafond en naadloze verwerking er ook prachtig uit. Hadden we jaren geleden al moeten doen!

Plameco spanplafonds Staphorst

Plameco Staphorst, gevestigd in de plaats waar het mooie Staphorster stipwerk vandaan komt, is al meer dan 15 jaar dealer van Plameco Plafonds. Naast het bouwbedrijf wat wij hebben zijn wij   gespecialiseerd in het maken van flexibele plafonds. Deze worden ook wel spanplafonds genoemd. Wij werken in de regio Nieuwleusen, Meppel, Hoogeveen, Steenwijk, Wolvega, Heerenveen, Drachten. Kortom, in een groot deel van Drenthe tot en met de rand van Friesland en een klein stukje Overijssel.De spanplafonds worden in de meeste gevallen onder een bestaand plafond aangebracht. Naar keuze wordt de verlichting teruggeplaatst of word het plafond voorzien van nieuwe led-verlichting d.m.v. spots. Ook de electra nemen wij voor onze rekening. De klus is meestal in 1 dag zonder hak en breekwerk te realiseren. De meubels kunnen in de ruimte blijven staan. De plafonds zijn uit te voeren in veel kleuren en structuren. Zo kunnen we een strak en modern plafond maken, of een klassiek plafond met mooie sierlijsten, ornamenten en eventueel met een mooie gordijnkoof waar de gordijnrails in weggewerkt worden. Ook is het mogelijk om een rail aan het plafond te monteren zonder een koof.

 

Kortom het plafond wordt dus geheel naar eigen wens en op maat gemaakt. Ook voor het probleem van een holle klank (veelal ontstaan door het gebruik van harde vloeren en muren in de afwerking in de woning) is bij Plameco plafonds een oplossing. Het plafond is akoestisch uit te voeren door er een akoestische laag onder aan te brengen. Deze laag absorbeert de holle klank in de woonkamer, keuken of bijvoorbeeld een kantoor. Het materiaal is volledig afwasbaar, kleurecht, schimmelwerend en vochtbestendig.

Daardoor is het schilderen van je plafond niet meer nodig. Door deze eigenschappen is het plafond ook uitermate geschikt voor een vochtige ruimte zoals een badkamer, toilet, bijkeuken of een zwembad. Tevens kunnen spanplafonds worden voorzien van een afbeelding, dit kan een standaard afbeelding zijn uit ons assortiment, maar ook een eigen gemaakte afbeelding in de vorm van een foto of iets dergelijks.

Bent u geïnteresseerd in een Plameco Plafond?  Kom dan langs in onze showroom aan de Gemeenteweg 372 te Staphorst, of bel 06 - 15062018 voor het maken van een afspraak.