Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Staphorst
Gemeenteweg 372
7951 PH Staphorst
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Staphorst - 06-15062018
8.9 van 2481 beoordelingen

Over ons

9640EFB7-E986-4EA0-B79A-4BE1CC7E0455 elke werkdag mogelijkheid tot afspraak in showroom
Datum vanaf ma 4 januari 2021 Datum tot en met za 30 januari 2021 Meer informatie

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Staphorst

Gemeenteweg 372
7951 PH Staphorst

Plan uw route
Vandaag
Telefonisch bereikbaar
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
10:00 - 12:00
13:00 - 16:00
Woensdag
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
10:00 - 12:00
13:00 - 16:00
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Staphorst

8.9 van 10
Ton
9.0 van 10

Goede voorlichting, afspraken zijn correct nagekomen. Service en garantie kan ik nog niet beoordelen, dat moet de toekomst uitmaken.

R. van Noort
9.9 van 10

Het is ons zeer goed bevallen, ziet er prima uit!

Johan
9.0 van 10

In eerste instantie in de showroom wezen kijken en daar werden we uitstekend te woord gestaan en geïnformeerd over de mogelijkheden en daar op afspraak bij ons thuis. Na goedkeuring vanuit ons op de offerte is er in 1 dag een geweldig mooi plafond gemonteerd waar we erg blij mee zijn!

Wim
8.0 van 10

Het plafond is netjes en met zorg en vakmanschap geplaatst.

K.J.
9.9 van 10

Te weinig voorlichting over afwerking randen bij advies thuis. Monteurs hadden gelukkig een andere soort rand bij zich, die wel beviel en nog steeds bevalt.

Reinier
8.0 van 10

Zeer prettige mensen, die zeer vakbekwaam zijn. Het eindresultaat is mooi

Eef
9.9 van 10

Zeer betrouwbaar. (klant)vriendelijk en vakbekwame mensen. die weten waar ze over praten en wat ze doen. Service en garantie echt optimaal en perfecte monteurs. Zeer aan te bevelen!!!

Carota
7.0 van 10

IK dacht dat er weinig opkuiswerk te pas kwam, maar niets was minder waar. ER is 3 dagen opkuiswerk van pas moeten komen om zaagsel weg te krijgen. De eletr. zaag had met een afzuiger moeten voorzien zijn......dat hadden ze toch moeten weten. Voor de vakmanschap van de persoon was OK.

Jan
8.0 van 10

Had niet veel vertrouwen,maar ben 100% om. Schitterend resultaat en zeer goede en leuke monteurs. Snel en goed werk.

Jan
9.0 van 10

Aardige mensen, goed product en een heel goede service !!

2481 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Staphorst

Plameco spanplafonds Staphorst, Hoogeveen, Heerenveen, Drachten

Plameco Staphorst, gevestigd in de plaats waar het mooie Staphorster stipwerk vandaan komt, is al meer dan 10 jaar dealer van de plameco plafonds. Naast het bouwbedrijf wat wij hebben zijn wij   gespecialiseerd in het maken van flexibele plafonds. Deze worden ook wel spanplafonds genoemd. Wij werken in de regio Nieuwleusen, Meppel, Hoogeveen, Steenwijk, Wolvega, Heerenveen, Drachten. Kortom, in een groot deel van Drenthe tot en met de rand van Friesland en een klein stukje Overijssel.De spanplafonds worden in de meeste gevallen onder een bestaand plafond aangebracht. Naar keuze wordt de verlichting teruggeplaatst of word het plafond voorzien van nieuwe led-verlichting d.m.v. spots. Ook de electra nemen wij voor onze rekening. De klus is meestal in 1 dag zonder hak en breekwerk te realiseren. De meubels kunnen in de ruimte blijven staan. De plafonds zijn uit te voeren in veel kleuren en structuren. Zo kunnen we een strak en modern plafond maken, of een klassiek plafond met mooie sierlijsten, ornamenten en eventueel met een mooie gordijnkoof waar de gordijnrails in weggewerkt worden. Ook is het mogelijk om een rail aan het plafond te monteren zonder een koof.

 

Kortom het plafond wordt dus geheel naar eigen wens en op maat gemaakt. Ook voor het probleem van een holle klank (veelal ontstaan door het gebruik van harde vloeren en muren in de afwerking in de woning) is bij Plameco plafonds een oplossing. Het plafond is akoestisch uit te voeren door er een akoestische laag onder aan te brengen. Deze laag absorbeert de holle klank in de woonkamer, keuken of bijvoorbeeld een kantoor. Het materiaal is volledig afwasbaar, kleurecht, schimmelwerend en vochtbestendig.

Daardoor is het schilderen van een Plameco plafond niet meer nodig. Door deze eigenschappen is het plafond ook uitermate geschikt voor een vochtige ruimte zoals een badkamer, toilet, bijkeuken of een zwembad. Tevens kan een Plameco plafond worden voorzien van een afbeelding, dit kan een standaard afbeelding zijn uit ons assortiment, maar ook een eigen gemaakte afbeelding in de vorm van een foto of iets dergelijks.

Bent u geïnteresseerd  in een Plameco Plafond?  Kom dan langs in onze showroom aan de Gemeenteweg 372 te Staphorst, of bel 06-15062018 voor het maken van een afspraak. 

COVID-19 UPDATE: Vanwege de nieuwe maatregelen kan je niet meer zomaar een Plameco showroom inlopen. Wij werken met individuele afspraken in de showroom of bij jou thuis. Maak een afspraak met een Plameco adviseur bij jou in de buurt.