Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Staphorst
Gemeenteweg 372
7951 PH Staphorst
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Staphorst - 06-15062018
8.9 van 2586 beoordelingen

Over ons

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Staphorst

Gemeenteweg 372
7951 PH Staphorst

Plan uw route
Vandaag
Telefonisch bereikbaar
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
10:00 - 12:00
13:00 - 16:00
Woensdag
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
10:00 - 12:00
13:00 - 16:00
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Staphorst

8.9 van 10
Gerrit
9.9 van 10

In een paar uur was de badkamer onherjenbaar veranderd. Strak werk!

Jacques
8.0 van 10

mooi plafond aangebracht door hardwerkende, correcte en deskundige medewerkers

Tineke
7.0 van 10

Ik heb een heel mooi strak plafond

rob
9.0 van 10

Kwaliteit zal de toekomst moeten uitwijzen

Karin
9.0 van 10

Zeer goede service en deskundigheid!

Nardi Alfing
9.9 van 10

Ben super blij met het resultaat, degene die het plafond kwam plaatsen was erg vriendelijk. Wij konden ondertussen ons werk doen zonder dat we last hadden. Super fijn.

M.L.
8.0 van 10

Er is keurig gewerkt, eventuele rommel netjes opgeruimd. Uitgelegd en laten zien, hoe ik een lampje moet vervangen. Uitgelegd en laten zien, hoe ik een schilderij koord moet bevestigen. Ziet er mooi en strak uit.

Gerrie en Hannie
9.9 van 10

Deskundig advies en deskundige medewerkers. Snel schakelend bij vragen en er wordt alle tijd genomen voor de klant. Een prachtig eindresultaat als gevolg. Volledig naar onze wensen.

Mark
9.0 van 10

Wij zochten een akoestisch plafond om de galmwerking in onze kamer tegen te gaan en wat er ook fraai uitziet en hebben daarom Plameco uitgenodigd. Frank is bij ons langs geweest om te vertellen wat de mogelijkheden waren en een prijsopgave te doen. Om de mogelijkheden beter te laten zien zijn wij daarna nog in de showroom gaan kijken, waarna wij overtuigd waren. Op de afgesproken dag stonden Frank en Douglas stipt om 7.30 op de stoep. Eerst wordt de opdracht nog uitgebreid doorgenomen zodat de mannen zeker weten dat ze het plafond naar jouw wens gaan maken. Hierbij werd in ons geval ook nog uitgebreid geadviseerd en overlegd over de plaats van de spots. Daarna gingen de mannen zeer efficient aan de slag. Douglas rustte echter niet voordat alles perfect was. Het resultaat mag er dan ook zijn: een superstrak en prachtig afgewerkt plafond! Bedankt Douglas en Frank!

G.J.
8.0 van 10

Vakbekwame mensen die een top resultaat leveren in 1dag

2586 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Staphorst

Plameco spanplafonds Staphorst, Hoogeveen, Heerenveen, Drachten

Plameco Staphorst, gevestigd in de plaats waar het mooie Staphorster stipwerk vandaan komt, is al meer dan 10 jaar dealer van de plameco plafonds. Naast het bouwbedrijf wat wij hebben zijn wij   gespecialiseerd in het maken van flexibele plafonds. Deze worden ook wel spanplafonds genoemd. Wij werken in de regio Nieuwleusen, Meppel, Hoogeveen, Steenwijk, Wolvega, Heerenveen, Drachten. Kortom, in een groot deel van Drenthe tot en met de rand van Friesland en een klein stukje Overijssel.De spanplafonds worden in de meeste gevallen onder een bestaand plafond aangebracht. Naar keuze wordt de verlichting teruggeplaatst of word het plafond voorzien van nieuwe led-verlichting d.m.v. spots. Ook de electra nemen wij voor onze rekening. De klus is meestal in 1 dag zonder hak en breekwerk te realiseren. De meubels kunnen in de ruimte blijven staan. De plafonds zijn uit te voeren in veel kleuren en structuren. Zo kunnen we een strak en modern plafond maken, of een klassiek plafond met mooie sierlijsten, ornamenten en eventueel met een mooie gordijnkoof waar de gordijnrails in weggewerkt worden. Ook is het mogelijk om een rail aan het plafond te monteren zonder een koof.

 

Kortom het plafond wordt dus geheel naar eigen wens en op maat gemaakt. Ook voor het probleem van een holle klank (veelal ontstaan door het gebruik van harde vloeren en muren in de afwerking in de woning) is bij Plameco plafonds een oplossing. Het plafond is akoestisch uit te voeren door er een akoestische laag onder aan te brengen. Deze laag absorbeert de holle klank in de woonkamer, keuken of bijvoorbeeld een kantoor. Het materiaal is volledig afwasbaar, kleurecht, schimmelwerend en vochtbestendig.

Daardoor is het schilderen van een Plameco plafond niet meer nodig. Door deze eigenschappen is het plafond ook uitermate geschikt voor een vochtige ruimte zoals een badkamer, toilet, bijkeuken of een zwembad. Tevens kan een Plameco plafond worden voorzien van een afbeelding, dit kan een standaard afbeelding zijn uit ons assortiment, maar ook een eigen gemaakte afbeelding in de vorm van een foto of iets dergelijks.

Bent u geïnteresseerd  in een Plameco Plafond?  Kom dan langs in onze showroom aan de Gemeenteweg 372 te Staphorst, of bel 06-15062018 voor het maken van een afspraak. 

COVID-19 UPDATE: Onze showrooms zijn weer geopend! Loop gerust binnen bij een Plameco dealer bij jou in de buurt. Alle maatregelen worden in acht genomen.