Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Staphorst
Gemeenteweg 372
7951 PH Staphorst
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Staphorst - 06-15062018
8.9 van 2363 beoordelingen

Over ons

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Staphorst

Gemeenteweg 372
7951 PH Staphorst

Plan uw route
Vandaag
Telefonisch bereikbaar
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
10:00 - 12:00
Telefonisch bereikbaar
13:00 - 16:00
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
10:00 - 12:00
Telefonisch bereikbaar
13:00 - 16:00
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Staphorst

8.9 van 10
Th.
9.0 van 10

goede afspraak nette montage goede afwerking

Aart
9.0 van 10

Goed werk afgeleverd en goed advies!

Bertus
8.0 van 10

Wij hebben al twee jaar een Plameco plafond in de woonkamer. Op een beurs zag ik de nieuwe optie om infrarood verwarming (folie) onder het plafond aan te brengen. Vanwege een koudebrug, veroorzaakt door een groot glasopeervlak (raam), leek dit een aantrekkelijke oplossing. Het plafond werd door de Plameco monteur vakkundig losgemaakt, de isolatie en de folie aangebracht en aangesloten. Het plafond werd daarna weer keurig opnieuw afgemonteerd en zag er weer uit als vanouds. De folie zorgt voor voldoende warmte om de koudebrug op te heffen. Tegelijkertijd hebben wij een Plameco plafond laten aanbrengen in de hal. Dit werd "zwevend" gemonteerd en rondom voorzien van ledstrip verlichting. Het ziet er prachtig uit! Ook hier zorgt de verwarmingsfolie voor aanvullende warmte in de hal, die nodig werd nadat ik de radiator had verwijderd vanwege vloerverwarming.

p
9.0 van 10

alles is naar wens gegaan

Mike
9.9 van 10

Helemaal top ouderwetse topklasse in een 2018 jasje

peter
9.9 van 10

geweldig is het eind resultaat.super tevreden .veel lof over de mensen die het gemaakt hebben .zij zijn puntje precies.en snel en hebben zo schoon gewerkt ongelooflijk .dit zijn vakmensen.ik kan echt nu genieten in mijn app.ik zal ze aanbevelen aan andere.groetjes.

R.E
8.0 van 10

mooi werk,strak en mooi plafond

Bob
8.0 van 10

zeer professioneel.

Paula
3.0 van 10

zeer tevreden.

Mariska
9.9 van 10

Plezierig contact en een prachtig resultaat.

2363 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Staphorst

Vacatures

Zie hieronder onze openstaande vacatures.

Plameco spanplafonds Staphorst, Hoogeveen, Heerenveen, Drachten

Plameco Staphorst, gevestigd in de plaats waar het mooie Staphorster stipwerk vandaan komt, is al meer dan 10 jaar dealer van de plameco plafonds. Naast het bouwbedrijf wat wij hebben zijn wij   gespecialiseerd in het maken van flexibele plafonds. Deze worden ook wel spanplafonds genoemd. Wij werken in de regio Nieuwleusen, Meppel, Hoogeveen, Steenwijk, Wolvega, Heerenveen, Drachten. Kortom, in een groot deel van Drenthe tot en met de rand van Friesland en een klein stukje Overijssel.De spanplafonds worden in de meeste gevallen onder een bestaand plafond aangebracht. Naar keuze wordt de verlichting teruggeplaatst of word het plafond voorzien van nieuwe led-verlichting d.m.v. spots. Ook de electra nemen wij voor onze rekening. De klus is meestal in 1 dag zonder hak en breekwerk te realiseren. De meubels kunnen in de ruimte blijven staan. De plafonds zijn uit te voeren in veel kleuren en structuren. Zo kunnen we een strak en modern plafond maken, of een klassiek plafond met mooie sierlijsten, ornamenten en eventueel met een mooie gordijnkoof waar de gordijnrails in weggewerkt worden. Ook is het mogelijk om een rail aan het plafond te monteren zonder een koof.

 

Kortom het plafond wordt dus geheel naar eigen wens en op maat gemaakt. Ook voor het probleem van een holle klank (veelal ontstaan door het gebruik van harde vloeren en muren in de afwerking in de woning) is bij Plameco plafonds een oplossing. Het plafond is akoestisch uit te voeren door er een akoestische laag onder aan te brengen. Deze laag absorbeert de holle klank in de woonkamer, keuken of bijvoorbeeld een kantoor. Het materiaal is volledig afwasbaar, kleurecht, schimmelwerend en vochtbestendig.

Daardoor is het schilderen van een Plameco plafond niet meer nodig. Door deze eigenschappen is het plafond ook uitermate geschikt voor een vochtige ruimte zoals een badkamer, toilet, bijkeuken of een zwembad. Tevens kan een Plameco plafond worden voorzien van een afbeelding, dit kan een standaard afbeelding zijn uit ons assortiment, maar ook een eigen gemaakte afbeelding in de vorm van een foto of iets dergelijks.

Bent u geïnteresseerd  in een Plameco Plafond?  Kom dan langs in onze showroom aan de Gemeenteweg 372 te Staphorst, of bel 06-15062018 voor het maken van een afspraak.