Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Staphorst
Gemeenteweg 372
7951 PH Staphorst
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Staphorst - 06-15062018
8.9 van 2554 beoordelingen

Over ons

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Staphorst

Gemeenteweg 372
7951 PH Staphorst

Plan uw route
Vandaag
Gesloten
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
10:00 - 12:00
13:00 - 16:00
Woensdag
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
10:00 - 12:00
13:00 - 16:00
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Staphorst

8.9 van 10
Martien
8.0 van 10

zeer goed

Hetty
8.0 van 10

Binnen een paar een supermooi plafond zonder veel rotzooi.

Rob
9.0 van 10

Vanaf de voorlichting/advisering bij ons thuis tot aan het eindresultaat bijzonder tevreden. Wij zijn overtuigd geraakt dat kwaliteit ook een prijs heeft. Het blijft moeilijk om kwaliteit te vergelijken met conculega’s omdat men pas objectief kan beoordelen nadat het werk in de eigen omgeving is uitgevoerd. Door omstandigheden en de grootte van het oppervlak, circa 80 m2 duurden de werkzaamheden langer dan ingeschat. Echter Diana en Toon hebben vakwerk geleverd en geen consessies gedaan aan kwaliteit: niet afraffelen maar een dag extra werken. Naast alle lof toch een kritisch punt met betrekking tot de geur van het plafond dat na 4 weken nog steeds duidelijk aanwezig is.

Adrie
5.0 van 10

Nadat het Plameco-plafond, in kamer en gang was aangebracht, scoorde Plameco Breedijk, voor ons een 10. Echter, na het vragen van een offerte, voor 2 slaapkamers, (zij waren wel gekomen om in te meten), bleef het stil, muisstil. Vervolgens na 2 maanden een telefoontjes eraan gewaagd. Vele malen excuus en zou worden teruggebeld. U raadt het al, tot op de dag van vandaag nooit meer iets gehoord. Jammer, waar ligt dat nou aan ?

Veronica
9.9 van 10

Mooi strak, zelfs mooier dan verwacht Wordt netjes geplaatst en als ze weg gaan hen je een prachtige plafond en opgeruimd kamer je kan gelijk genieten.

Marga
9.9 van 10

24 jaar geleden ook al een plafond van jullie gehad en dit was prima bevallen , dus de keus voor een een nieuwe was gauw gemaakt.

Harry
9.0 van 10

Erg nette zorgvuldige monteur. Werkt super netjes en alles werd schoon opgeleverd.

Kitty
9.9 van 10

De verkoper duidelijkere communicatie, dit hebben de monteurs heel goed opgelost

Hein
9.9 van 10

Na een afspraak kwam Mark bij ons thuis. duidelijke uitleg over wat mogelijk was. Na opdracht zeer snel geleverd en prima gemonteerd.

Johannes
9.0 van 10

Mooi en naadloos afgewerkt. Proper achtergelaten. Oogt als een echt plafond, maar dan zonder scheuren of barsten.

2554 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Staphorst

Plameco spanplafonds Staphorst, Hoogeveen, Heerenveen, Drachten

Plameco Staphorst, gevestigd in de plaats waar het mooie Staphorster stipwerk vandaan komt, is al meer dan 10 jaar dealer van de plameco plafonds. Naast het bouwbedrijf wat wij hebben zijn wij   gespecialiseerd in het maken van flexibele plafonds. Deze worden ook wel spanplafonds genoemd. Wij werken in de regio Nieuwleusen, Meppel, Hoogeveen, Steenwijk, Wolvega, Heerenveen, Drachten. Kortom, in een groot deel van Drenthe tot en met de rand van Friesland en een klein stukje Overijssel.De spanplafonds worden in de meeste gevallen onder een bestaand plafond aangebracht. Naar keuze wordt de verlichting teruggeplaatst of word het plafond voorzien van nieuwe led-verlichting d.m.v. spots. Ook de electra nemen wij voor onze rekening. De klus is meestal in 1 dag zonder hak en breekwerk te realiseren. De meubels kunnen in de ruimte blijven staan. De plafonds zijn uit te voeren in veel kleuren en structuren. Zo kunnen we een strak en modern plafond maken, of een klassiek plafond met mooie sierlijsten, ornamenten en eventueel met een mooie gordijnkoof waar de gordijnrails in weggewerkt worden. Ook is het mogelijk om een rail aan het plafond te monteren zonder een koof.

 

Kortom het plafond wordt dus geheel naar eigen wens en op maat gemaakt. Ook voor het probleem van een holle klank (veelal ontstaan door het gebruik van harde vloeren en muren in de afwerking in de woning) is bij Plameco plafonds een oplossing. Het plafond is akoestisch uit te voeren door er een akoestische laag onder aan te brengen. Deze laag absorbeert de holle klank in de woonkamer, keuken of bijvoorbeeld een kantoor. Het materiaal is volledig afwasbaar, kleurecht, schimmelwerend en vochtbestendig.

Daardoor is het schilderen van een Plameco plafond niet meer nodig. Door deze eigenschappen is het plafond ook uitermate geschikt voor een vochtige ruimte zoals een badkamer, toilet, bijkeuken of een zwembad. Tevens kan een Plameco plafond worden voorzien van een afbeelding, dit kan een standaard afbeelding zijn uit ons assortiment, maar ook een eigen gemaakte afbeelding in de vorm van een foto of iets dergelijks.

Bent u geïnteresseerd  in een Plameco Plafond?  Kom dan langs in onze showroom aan de Gemeenteweg 372 te Staphorst, of bel 06-15062018 voor het maken van een afspraak. 

COVID-19 UPDATE: Vanwege de nieuwe maatregelen kan je niet meer zomaar een Plameco showroom inlopen. Wij werken met individuele afspraken in de showroom of bij jou thuis. Maak een afspraak met een Plameco adviseur bij jou in de buurt.