Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Hoofddorp
Kruisweg 1115-a
2131 CV Hoofddorp J&B Wouters Haarden en Kachels
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco Plafonds Hoofddorp - 072 - 5624871
9.0 van 3247 beoordelingen

Over ons

Plameco Alkmaar heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. In Hoofddorp hebben wij een shop-in-shop, hier hebben wij plafonds hangen in J&B Wouters haarden en kachels. In onze shop-in-shop is geen adviseur aanwezig. Wilt u graag een advies of een vrijblijvende offerte dan heten wij u van harte welkom bij Plameco Alkmaar. U kunt een afspraak maken via 072 – 5624871

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Hoofddorp

Kruisweg 1115-a
2131 CV Hoofddorp

Plan uw route
Vandaag
Telefonisch bereikbaar
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Telefonisch bereikbaar

Plameco Plafonds

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag, met een Plameco Plafonds kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke spanplafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een spanplafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte en voor ieder design.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

Nu ook met infrarood!

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs

Klanten vertellen over Plameco Plafonds Hoofddorp

9.0 van 10
Heidie
9.9 van 10

Heel blij en tevreden met het resultaat. Fijne vakmensen over de vloer gehad!

Riky
8.0 van 10

Rick, je hebt zeer correct gewerkt. Een duim voor Plameco

j
9.0 van 10

Uitstekende benadering van de klant, niet opdringerig. Plafond keurig geinstalleerd. Zelfs de verstekken van de plafondprofielen zitten keurig dicht. Alles volgens afspraak uitgeleverd.

Frank
9.9 van 10

Zeer prettige mensen met vakkennis. Zeer strak resultaat!!

Ruud
9.0 van 10

Zeer tevreden over het product en de kundigheid van de monteur

Frits
8.0 van 10

Monteurs keurig op afgesproken tijd. Werken stevig door en werken m.i. erg netjes en vakkundig. Na vertrek was ik zeer tevreden met het resultaat. Zie ook hieonder.

Mariette
9.0 van 10

Prachtig plafond is geïnstalleerd in onze keuken. De inbouwspotjes hebben het compleet gemaakt.

Peter
8.0 van 10

Het is ons eerste span plafond. Niet goedkoop, maar het ziet er keurig uit en zijn dik tevreden. Vakkundig in een dag gemonteerd en alle rommel/verpakking materiaal werd meegenomen.

Peter Haest
9.9 van 10

Mensen werkten in alle rust en alles getuigde van vakbekwaamheid.

hennie kornegoor
9.9 van 10

duidelijke uitleg monteur netjes op tijd en werk heel netjes en snel

3247 klanten vertellen over Plameco Plafonds Hoofddorp

Plameco Spanplafonds Hoofddorp

Bij Plameco Hoofddorp bent u voor een nieuw spanplafond aan het juiste adres. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw oude plafonds. Wij heten u van harte welkom om een kijkje te komen nemen onze Plameco showroom. Wij hebben een shop-in-shop bij J&B Wouters haarden en kachels. Let op, hier is geen adviseur aanwezig voor een vrijblijvend advies of een offerte. Wilt u dit wel, dan nodigen wij u van harte uit om naar Plameco Alkmaar te komen. U kunt vrijblijvend een afspraak maken via 072-5624871

Het assortiment biedt oneindig veel verschillende mogelijkheden in uitstraling en verlichting; van modern tot klassiek. Zo behoren het bedrukken van Plameco spanplafonds met een foto naar keuze tot de mogelijkheden.

Maar wist u ook dat een spanplafond van Plameco brandveilig, vochtbestendig, schimmel-, alg- en bacteriewerend is? Hierdoor zijn onze plafonds erg onderhoudsvriendelijk en geschikt voor in iedere ruimte, zelfs voor buiten! Daarnaast wordt door het gepatenteerde plafondsysteem een Plameco spanplafond binnen één dag geplaatst en kunt u uw grote meubels gewoon laten staan, zodat u ’s avonds al weer in uw vertrouwde ruimte onder uw nieuwe plafond zit!

Heeft u last van galm in de woonkamer of andere ruimtes in uw huis? Dan kunnen wij achter ons spanplafond akoestisch materiaal aanbrengen waardoor de akoestiek verbetert en het geluid in de ruimte weer prettiger aanvoelt.

Als u toe bent aan een nieuw plafond, kom dan naar de showroom of neem contact op en laat u adviseren over de mogelijkheden. Onze adviseur staat voor u klaar om u hier in verder te helpen. Daarnaast komen wij graag geheel vrijblijvend bij u langs om uw ruimtes in te meten, samen met u tot een compleet ontwerp te komen en een prijsindicatie te geven.

Plameco heeft ruim 40 jaar ervaring en zo'n 180 verkooppunten in Europa. U kunt dus zeker zijn van een spanplafond van topkwaliteit. Plameco Hoofddorp heeft een gespecialiseerd team die onze spanplafonds monteert in omgeving van Haarlem, Hoofddorp, Amtelveen, Aalsmeer, uithoorn, Nieuw-Vennep en omgeving. 

 Wij hopen van harte u binnenkort van dienst te mogen zijn!

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem dan contact met ons op via telefoon of mail, vraag de brochure aan of laat simpelweg uw gegevens achter via het contactformulier