Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Hoofddorp
Kruisweg 1115-a
2131 CV Hoofddorp J&B Wouters Haarden en Kachels
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Plameco Plafonds Hoofddorp
Kruisweg 1115-a
2131 CV Hoofddorp J&B Wouters Haarden en Kachels
Wijzig dealer
Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Huidige dealer: Plameco plafonds Hoofddorp J&B Wouters Haarden en Kachels en omgeving

Bekijk alle Plameco dealers

Over ons

Plameco Alkmaar heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. In Hoofddorp hebben wij een shop-in-shop, hier hebben wij plafonds hangen in J&B Wouters haarden en kachels. In onze shop-in-shop is geen adviseur aanwezig. Wilt u graag een advies of een vrijblijvende offerte dan heten wij u van harte welkom bij Plameco Alkmaar. U kunt een afspraak maken via 072 – 5624871

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Hoofddorp

Kruisweg 1115-a
2131 CV Hoofddorp

Plan uw route
Vandaag
Telefonisch bereikbaar
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Plameco Plafonds

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag, met een Plameco Plafonds kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke spanplafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een spanplafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte en voor ieder design.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

Nu ook met infrarood!

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs
9.0
van 3333 beoordelingen
Erwin
9.9 van 10

Zeer blij met ons plameco plafond. Alles wat in het gesprek en de offerte van tevoren afgesproken/beloofd is, is ook uitgevoerd. Plafond ziet er zeer “strak” uit en zijn er zeer content mee! Ook de montage werd op een keurige zeer professionele wijze uitgevoerd, complimenten.

anoniem
9.0 van 10

Alle op papier gemaakte afspraken zijn ook nagekomen. Vriendelijk ontvangst in de showroom en alle tijd genomen om ons uitgebreid te informeren. Ook toen bleek dat het raam na het plaatsen van het plafond niet goed openging is men meteen gekomen en werd het probleem meteen verholpen. Kortom, hele goede service en zeker aan te bevelen!

Bert
9.9 van 10

We hebben door vakbedrijf mark van Osch vandaag het derde Plameco spanplafond laten plaatsen . Wij zijn super tevreden over de plafonds . Ook is de service altijd top. Het personeel is zeer vriendelijk en vakbekwaam . Een aanrader !!!

Julius
9.0 van 10

Hij leek een van ons te zijn.

Dick
9.9 van 10

Duidelijke heldere afspraken en goede monteurs! Plafond is echt heel mooi geworden

Frans
9.9 van 10

Daar mijn eerste plameco plafond na 11 jaar door roken zeer verkleurd was hebben we een nieuw plafond laten installeren door Frank en Douglas Frank is eerst hier komen kijken en afspraken gemaakt. Snel daarna kwamen ze al het nieuwe plafond monteren en Douglas heeft daarna nog de afwerkstroken gemonteerd en die waren mooier gemonteerd als bij het eerste plafond maar dat was gemonteerd door Plameco Best

tm
8.0 van 10

ziet er strak uit en heel net personeel wat we over de vloer hadden. Nemen al het afval mee en ruimen ook de rommel op . PRIMA

Martin
9.9 van 10

De medewerkers waren zeer professioneel en erg vriendelijk in de omgang. Alles is zeer netjes afgewerkt en alles is netjes achtergelaten. Wij willen in de toekomst zeker nog een keer een beroep doen om onze wc ook nog te laten voorzien van een mooi plafond.

Peter
9.9 van 10

Vanaf het bezoek van Mark tot en met het maken van het plafond door Marcel alles perfect gelopen. Volop keuze in kleuren en design en natuurlijk de verlichting. Wij zijn heel erg blij met ons nieuwe plafond. In een dag gemonteerd en zonder veel afval. En netjes alles opgeruimd voor vertrek. Een DIKKE plus voor dit bedrijf.

Pascal
9.9 van 10

De informatie verstrekking en de 1e kennismaking aan huis door Goof is als erg positief ervaren. De mogelijkheden en opties waren duidelijk aangegeven. Helderheid qua levertijd en direct een afspraak kunnen maken. De installateurs hebben keurig werk geleverd. Wij zijn zeer blij met het resultaat.

Plameco Spanplafonds Hoofddorp

Bij Plameco Hoofddorp bent u voor een nieuw spanplafond aan het juiste adres. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw oude plafonds. Wij heten u van harte welkom om een kijkje te komen nemen onze Plameco showroom. Wij hebben een shop-in-shop bij J&B Wouters haarden en kachels. Let op, hier is geen adviseur aanwezig voor een vrijblijvend advies of een offerte. Wilt u dit wel, dan nodigen wij u van harte uit om naar Plameco Alkmaar te komen. U kunt vrijblijvend een afspraak maken via 072-5624871

Het assortiment biedt oneindig veel verschillende mogelijkheden in uitstraling en verlichting; van modern tot klassiek. Zo behoren het bedrukken van Plameco spanplafonds met een foto naar keuze tot de mogelijkheden.

Maar wist u ook dat een spanplafond van Plameco brandveilig, vochtbestendig, schimmel-, alg- en bacteriewerend is? Hierdoor zijn onze plafonds erg onderhoudsvriendelijk en geschikt voor in iedere ruimte, zelfs voor buiten! Daarnaast wordt door het gepatenteerde plafondsysteem een Plameco spanplafond binnen één dag geplaatst en kunt u uw grote meubels gewoon laten staan, zodat u ’s avonds al weer in uw vertrouwde ruimte onder uw nieuwe plafond zit!

Heeft u last van galm in de woonkamer of andere ruimtes in uw huis? Dan kunnen wij achter ons spanplafond akoestisch materiaal aanbrengen waardoor de akoestiek verbetert en het geluid in de ruimte weer prettiger aanvoelt.

Als u toe bent aan een nieuw plafond, kom dan naar de showroom of neem contact op en laat u adviseren over de mogelijkheden. Onze adviseur staat voor u klaar om u hier in verder te helpen. Daarnaast komen wij graag geheel vrijblijvend bij u langs om uw ruimtes in te meten, samen met u tot een compleet ontwerp te komen en een prijsindicatie te geven.

Plameco heeft ruim 40 jaar ervaring en zo'n 180 verkooppunten in Europa. U kunt dus zeker zijn van een spanplafond van topkwaliteit. Plameco Hoofddorp heeft een gespecialiseerd team die onze spanplafonds monteert in omgeving van Haarlem, Hoofddorp, Amtelveen, Aalsmeer, uithoorn, Nieuw-Vennep en omgeving. 

 Wij hopen van harte u binnenkort van dienst te mogen zijn!

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem dan contact met ons op via telefoon of mail, vraag de brochure aan of laat simpelweg uw gegevens achter via het contactformulier