Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Achterhoek De Liemers
Rijksweg 20
6996 AC Drempt
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis.
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

8.9 van 1853 beoordelingen

Over ons

Woon je in de regio Achterhoek & Liemers en bent je toe aan een nieuw spanplafond? Dan kan Plameco uitstekend van dienst zijn. Plameco heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van spanplafonds.

jHdpnr5g6n64HUUmaoCS-czqB4AjYn-X KIJKDAGEN IN DREMPT vrijdag 1 en zaterdag 2 november in Drempt
Datum vanaf 1 november 2019 Datum tot 2 november 2019 Meer informatie

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Drempt(shop in shop. slaapspecialist,bezichtiging altijd mogelijk anders uitsluitend op afspraak)

Rijksweg 20
6996 AC Drempt(shop in shop. slaapspecialist,bezichtiging altijd mogelijk anders uitsluitend op afspraak)

Plan uw route
Vandaag 09:00 - 18:00
Zondag Gesloten Maandag 13:00 - 18:00 Dinsdag 09:00 - 18:00 Woensdag 09:00 - 18:00 Donderdag 09:00 - 18:00 Vrijdag 09:00 - 21:00 Zaterdag 09:00 - 17:00

Plafonds van Plameco

Een plafond waar u van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen

8.9 van 10
Arno
9.0 van 10

Alles is volgens afspraak gegaan. Het plafond is vlot, vakkundig en zeer netjes binnen 1 dag afgewerkt door aardige en betrokken medewerkers. Het plafond ziet er met de verlichting prachtig uit!

Babs en Peter
9.0 van 10

Helemaal super, is prachtig geworden. Keurige mensen, zowel bij advies als bij montage.

F
9.0 van 10

komen afspraken na vakkundig personeel

Piet Hein Both
9.9 van 10

Wij zijn zeer verrast door zowel de personele benadering als het eindresultaat. Vooral zijn we blij met de lichtinstallatie. Top.

Henri
9.0 van 10

De mannen van Plameco Ommen kwamen snel terug om probleem op te lossen

jj
8.0 van 10

naar wens uitgevoerd.

Leo
8.0 van 10

Kwaliteit perfect, voorbereiding kan beter

Rob Goes
9.0 van 10

Diverse ruimtes een nieuw PLAMECO plafonds laten aanbrengen. Mark van Osch heeft ons werkelijk uitstekend geadviseerd en de door hem aangestuurde monteurs waren zeer vakkundige sympathieke mensen. Met name m.b.t. verlichtingsplan moesten we uitdagende beslissingen nemen, maar i.o.m. de monteurs zijn we er uiteindelijk goed uitgekomen. (lichtopbrengst en dim mogelijkheden van let verlichting is duidelijk anders dan we gewent waren) Plafonds zien er strak en bijzonder mooi uit. De (naadloze) randafwerking is ook helemaal naar ons zin.

Raymond
9.0 van 10

Prima contact, ook nadat we wat problemen constateerden werden deze goed aangepakt en zijn we zeer tevreden hoe het vervolgtraject verliep.

Paula
3.0 van 10

zeer tevreden.

1853 klanten vertellen over Plameco

Vacatures

Zie hieronder onze openstaande vacatures.

PLAMECO Spanplafonds Achterhoek De Liemers

Woont u in de regio Achterhoek & Liemers en bent u toe aan een nieuw spanplafond? Dan kan Plameco u uitstekend van dienst zijn. Plameco heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van spanplafonds. Op de aangegeven plafondshows kunt u met alle vragen terecht bij onze plafondspecialisten. Op afspraak bent u natuurlijk ook buiten de plafondshow van harte welkom.  Hier krijgt u alle inlichtingen over de verschillende mogelijkheden van Plameco spanplafonds. U kunt deze vestiging telefonisch contacteren om een adviseur te laten langskomen. Naast de plafondshows is Plameco ook actief op diverse braderieën en beurzen in Zutphen, Winterswijk, Doetinchem, Groenlo, Aalten en diverse andere omliggende steden en dorpen.

Op aanvraag komen wij tevens graag bij u langs. Dit kan bijvoorbeeld eenvoudig via ons contactformulier of door ons te bellen. Wij bekijken de staat van uw huidige plafond en wanden, geven advies en nemen met u alle mogelijkheden door. Van de nieuwste led verlichting tot akoestiek en van kleurenmogelijkheden tot infraroodverwarming. Wees gerust: een Plameco plafond kan in iedere ruimte geplaatst worden, ongeacht welk plafond u heeft. 

Over het algemeen worden Plameco spanplafonds al binnen één dag gemonteerd, zodat u uw ruimte snel weer in gebruik kunt nemen. Uw grote meubels kunnen tijdens de montage gewoon blijven staan en na het monteren is de ruimte onmiddellijk weer beschikbaar. Onze adviseurs zullen bespreken met u de gang van zaken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Spanplafond in de regio Achterhoek & de Liemers laat u door ons monteren. Neem alvast vrijblijvend contact met ons op en wij sturen een adviseur bij u langs. Komt u liever naar onze showroom in Drempt, bekijkt u dan onze openingstijden, of kom een van onze plafondshows! Deze zijn dé ideale gelegenheid voor u om inspiratie op te doen, te zien wat allemaal mogelijk is en te spreken met een Plameco plafondspecialist. Met meer dan 200 verkooppunten in Europa en ruim 35 jaar ervaring, levert Plameco topkwaliteit af. Wij garanderen dat u decennialang van uw nieuw Plameco spanplafond zult kunnen genieten!

Showroom  - Drempt(shop in shop, slaapspecialist Drempt)
Rijksweg 20
6996 AC Drempt
T: 0313 312 101

Adviseur/eigenaar is Walter Opgenoort