Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Achterhoek
Rijksweg 20
6996 AC Drempt
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco Plafonds Achterhoek - 0313 - 312101
9.0 van 3247 beoordelingen

Over ons

Plameco Achterhoek heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Drempt of in Winterswijk. Maak een afspraak hieronder via de afsprakenmodule of bel met 0313 - 312101.

 


Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Drempt (shop-in-shop bij Slaapspecialist Drempt) offerte alleen op afspraak, voor inspiratie volgens openingstijden

Rijksweg 20
6996 AC Drempt (shop-in-shop bij Slaapspecialist Drempt) offerte alleen op afspraak, voor inspiratie volgens openingstijden

Plan uw route
Vandaag
09:00 - 18:00
Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Plameco Winterswijk, (shop-in-shop Tolkamp Keuken- en Baddesign)

Europalaan 111
7102AC Winterswijk, (shop-in-shop Tolkamp Keuken- en Baddesign)

Plan uw route
Vandaag
09:00 - 18:00
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Plameco Plafonds

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag, met een Plameco Plafonds kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke spanplafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een spanplafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte en voor ieder design.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

Nu ook met infrarood!

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs

Klanten vertellen over Plameco Plafonds Achterhoek

9.0 van 10
Thamar van Deelen
9.9 van 10

Wij zijn zeer tevreden met ons nieuwe, super strakke plafond. De medewerkers zijn uitermate beleefd, vriendelijk en werken secuur; ze streven naar hoge kwaliteit en 100% tevredenheid bij de klant. Zij gaan zuinig om met de spullen van de klant, zaken worden netjes afgedekt, zagen gebeurt in de mobiele werkplaats, na afloop werd er gestofzuigd en ze stellen alles in het werk om tot een perfecte oplevering te komen. Ze zijn oplossings vermogend met oog voor detail. Echt onderscheidend!! Ook voorafgaand aan de opdracht zijn wij uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden en materialen. Er is ter plaatse ook een lichtplan geadviseerd. Wat wij vooral heel fijn vonden is het grote voordeel dat het binnen 1 dag helemaal klaar is, zonder rotzooi of stofbende in geval je voor een stukadoor zou kiezen. (voorstrijken, stuccen, sauzen...) Het is niet goedkoop, maar onderaan de streep is het het écht waard!!

Fam.H.Jonker
9.9 van 10

Advies thuis door Björn als zeer prettig ervaren. Verbazend toegekeken hoe monteur Rik in zeer korte tijd ,en dit in zijn eentje het plafond heeft geinstalleerd en ook alles weer zeer netjes en schoon heeft achter gelaten. Prima vakman en ook nog erg gezellig ook !

Frank Rousse
8.0 van 10

goed voorgelicht en kundige montage.

L.
9.9 van 10

Zie hierboven!

A P
9.0 van 10

Keurige en nette monteurs

André
9.9 van 10

Goede communicatie duidelijke afspraken en goed herstel geleverd

A.W.
9.9 van 10

Alles duidelijk uitgelegd, vrijblijvend een huisbezoek, plaatsen van plafonds helemaal prima. Wij zin erg tevreden.

Theo
9.9 van 10

vriendelijke mensen,dingen nakomen die belooft zijn.

Stephan Kapitein
9.9 van 10

Prima

Koos
9.0 van 10

Mooi plafond dat snel en goed geplaatst wordt.

3247 klanten vertellen over Plameco Plafonds Achterhoek

Plameco spanplafonds Achterhoek 

Woont u in de regio Achterhoek & Liemers en bent u toe aan een nieuw spanplafond? Dan kan Plameco u uitstekend van dienst zijn. Plameco heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van spanplafonds. Op de aangegeven plafondshows kunt u met alle vragen terecht bij onze plafondspecialisten. Op afspraak bent u natuurlijk ook buiten de plafondshow van harte welkom.  Hier krijgt u alle inlichtingen over de verschillende mogelijkheden van Plameco spanplafonds. U kunt deze vestiging telefonisch contacteren om een adviseur te laten langskomen. Naast de plafondshows is Plameco ook actief op diverse braderieën en beurzen in Zutphen, Winterswijk, Doetinchem, Groenlo, Aalten en diverse andere omliggende steden en dorpen.

Op aanvraag komen wij tevens graag bij u langs. Dit kan bijvoorbeeld eenvoudig via ons contactformulier of door ons te bellen. Wij bekijken de staat van uw huidige plafond en wanden, geven advies en nemen met u alle mogelijkheden door. Van de nieuwste led verlichting tot akoestiek en van kleurenmogelijkheden tot infraroodverwarming. Wees gerust: een Plameco plafond kan in iedere ruimte geplaatst worden, ongeacht welk plafond u heeft. 

 

Over het algemeen worden Plameco spanplafonds al binnen één dag gemonteerd, zodat u uw ruimte snel weer in gebruik kunt nemen. Uw grote meubels kunnen tijdens de montage gewoon blijven staan en na het monteren is de ruimte onmiddellijk weer beschikbaar. Onze adviseurs zullen bespreken met u de gang van zaken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Spanplafond in de regio Achterhoek & de Liemers laat u door ons monteren. Neem alvast vrijblijvend contact met ons op en wij sturen een adviseur bij u langs. Komt u liever naar onze showroom in Drempt, bekijkt u dan onze openingstijden, of kom een van onze plafondshows! Deze zijn dé ideale gelegenheid voor u om inspiratie op te doen, te zien wat allemaal mogelijk is en te spreken met een Plameco plafondspecialist. Met meer dan 200 verkooppunten in Europa en ruim 35 jaar ervaring, levert Plameco topkwaliteit af. Wij garanderen dat u decennialang van uw nieuw Plameco spanplafond zult kunnen genieten!

Showroom  - Drempt (shop-in-shop, slaapspecialist Drempt)
Rijksweg 20
6996 AC Drempt
T: 0313 312 101

Adviseur/eigenaar is Walter Opgenoort