Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Breda
Ippelseweg 3
4255 HW Nieuwendijk
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Maak een afspraak
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Huidige dealer: Plameco plafonds Nieuwendijk en omgeving

Bekijk alle Plameco dealers

Over ons

Plameco Breda heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Nieuwendijk. Maak een afspraak via de afsprakenmodule of bel met 085-7605211.

 

 

 

Website edit plameco

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco NIEUWENDIJK NB

Ippelseweg 3
4255 HW NIEUWENDIJK NB

Plan uw route
Vandaag
Gesloten
Maandag
09:00 - 17:00
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
10:00 - 16:00
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
10:00 - 16:00
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
10:00 - 16:00
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
10:00 - 16:00
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
10:00 - 16:00
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Gesloten

Plameco Plafonds

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag, met een Plameco Plafonds kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke spanplafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een spanplafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte en voor ieder design.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

Nu ook met infrarood!

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs
8.9
van 1317 beoordelingen
F.Sebregts
9.9 van 10

het is volgens afspraak gemaakt en de monteur heeft in overleg met ons waar de lampjes moesten komen. de monteur heeft netjes gewerkt en alles mooi opgeruimd ook buiten het is top.

R.
9.0 van 10

Niet goedkoop, maar wel heel mooi, snel gemonteerd en strak, ben speciaal tevreden over de montage, zeer flexibele houding van monteurs en alles perfect afgewerkt, o.a. koofjes, verlaagd deel en zeer strakke hoeken van de afwerklijsten, en alles goed strak gespannen. Ook de dimbare verlichting werkt perfect en is mooi dimbaar tot zeer laag zonder haperingen. Tot nu toe, zeer tevereden klant

J.
9.9 van 10

Alles zoals vooraf afgesproken en netjes uitgevoerd !

P.A.
9.9 van 10

Nette monteurs. Werken met uiterste precisie en overleggen Met de klant wat hun wensen zijn. Geven Goede adviezen. Een aanrader.

Christ
7.0 van 10

11 mei is er hier een plameco plafond gelegd en op het moment ziet alles er strak en mooi uit, wel vonden we de spotjes met € 140,- per stuk een vrij dure grap. Maar ze zeggen dat die speciaal voor hen gemaakt worden en nooit kapot gaan en dat de lamp 30 tot 35 jaar meegaat. De vertegenwoordiger was hier geweest om informatie te geven en raadde ons af om een afwerkstrip met rubber rand te nemen omdat die tegen ons granol zou gaan bobbelen. Wij gingen dus uit van wat hij vertelde en namen andere. Wat hij niet vertelde was dat we dan kieren zouden krijgen tot wel 8 mm breed. Dus toen ik thuis kwam en een net plafond verwachte met een nette afwerking viel dat wel even tegen. Opgebeld en gemaild dat ik niet tevreden was over de afwerking die ik bij een plafond van meer dan € 4000,- verwachte. Volgende dag kwam de vertegenwoordiger weer langs om mijn klachten aan te horen en te kijken of die gegrond waren. Zijn visie was: dat zijn geen kieren maar schaduwlijnen en toen ik vroeg of hij die thuis ook had zei hij van wel. Dat gelooft natuurlijk geen hond en wij zeker niet. Dus ik volgehouden dat ik het schandalig vond en het opgelost wilde hebben. Hij foto's gemaakt van de kieren en naar het bedrijf opgestuurd tegen zijn zin in omdat ik vol bleef houden dat het er niet uit zag. Even later belde Goof van Plameco zelf op en zei dat het opgelost ging worden. En dat ging dan ook heel snel moet ik zeggen, dezelfde dag stond de monteur nog aan de deur met de afgeraden afwerkranden met rubber strip en een goed uur later zag alles eruit zoals wij in eerste instantie in gedachten hadden dat het eruit zou gaan zien. Even later belde Goof weer op om te kijken of we nu tevreden waren, deze betrokkenheid hebben wij zeer op prijs gesteld. Dus probeer niet blind te varen op het advies van de vertegenwoordiger die zijn best deed om er zich onderuit te praten. Als je voorbij die hobbel bent is het een prima bedrijf met vriendelijke monteurs en bedrijfsleiding.

Johan
9.0 van 10

We hebben een geweldig plafond gekregen, hartstikke mooi. Alleen jammer van sommige dingen door mis communicatie dat het niet helemaal goed is gegaan. Toch willen wij complimenten geven over de uitstraling van het plafond, supermooi, bedankt.

Jeanine Willemse
9.9 van 10

Bij het aanvragen van een offerte en de vertegenwoordiger die aan huis kwam en het leggen van het plafond alles is uitstekend verlopen. Wij zijn heel goed geholpen door alle personeelsleden van Plameco. Er wordt niet opgedrongen wat ik ook erg fijn vind. Het is precies wat wij er van verwacht hebben. Zijn er erg blij mee. Een mooi strak plafond.

johan van der laan
8.0 van 10

ik ben heel tevreden met de kwaliteit van de span plafond en de monteurs zijn heel goed wat ze doen ik kan het iedereen aanraden om het te doen

R.
9.0 van 10

Perfect en snel geplaatst

Marius Mans
9.9 van 10

Echt een top bedrijf! Hard werkende medewerkers die heel goed met de klant meedenken en zorg dragen voor een super strak plafond.

Vacatures

Zie hieronder onze openstaande vacatures.

Plameco spanplafonds Breda 

In Breda en omstreken op zoek naar spanplafonds? Dat komt goed uit, want één van de langst bestaande Plameco vestigingen bevindt zich in Nieuwendijk vlak langs de A27 tussen Breda en Gorinchem, hier zijn al vele spanplafonds op bij klanten in de omgeving geplaatst, zoals in Oosterhout, Roosendaal, Moerdijk en Baarle Nassau. Dat komt onder andere door de vele voordelen van Plameco spanplafonds. We plaatsen onze plafonds bijvoorbeeld al in één dag en dat zonder dat u uw ruimte leeg hoeft te maken of grote meubels moet verplaatsen. U kunt dus zelf gewoon thuisblijven, want diezelfde dag geniet u al van uw nieuwe plafond. Of u nu kiest voor een strak spanplafond met witte ledspots of uw voorkeur uitgaat naar een klassiek plafond met sierlijsten en mooie warme inbouwverlichting, wij maken van uw ruimte een droomkamer.

 

 

Met de juiste hoogwaardige kunststof profielen en afwerklijsten haalt u de luxe van een strak spanplafond in huis, zonder vervelende verhuisachtige toestanden die vaak bij een nieuw plafond komen kijken. Wat betreft de verlichting; dimbaar, ontelbare kleuren en op afstandsbediening zijn voorbeelden van de luxueuze mogelijkheden die bij Plameco standaard zijn. Uw spanplafond in zwart hoogglans in de badkamer? Ja hoor, geen punt! Uw woonkamer met gordijnkoven en een sfeervolle designverlichting op uw gordijnen? Natuurlijk maken wij dat voor u. Van Rijsbergen tot Willemstad en van Steenbergen tot Wouw, wij komen als dat nodig is. Voor service, meer informatie, gratis advies of een afspraak voor een gratis prijsopgave belt u ons simpelweg op 085-7605211 of kom langs in de showroom.