Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Breda
Weidehek 125
4824 AT Breda
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Breda - 076-7620000
9.0 van 3013 beoordelingen

Over ons

In Breda en omstreken op zoek naar spanplafonds? Dat komt goed uit, want één van de langst bestaande Plameco vestigingen bevindt zich in Breda op het industrieterrein in de Haagse Beemden

 

18 020 PLAMECO_A 1803

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Breda

Weidehek 125
4824 AT Breda

Plan uw route
Vandaag
Gesloten
Maandag
09:00 - 17:00
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
09:00 - 17:00
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
09:00 - 17:00
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
09:00 - 17:00
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
09:00 - 17:00
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
10:00 - 16:00
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw ruimtes en wensen. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

9.0

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Breda

9.0 van 10
F.R.E.
9.0 van 10

Knap werk om het doek gespannen te krijgen. De werknemers hebben de handigheid overal gemakkelijk bij te kunnen. Grote meubels hoeven niet noodzakelijk verwijderd te worden. Er wordt hard gewerkt.

Ellis
9.9 van 10

Dit was mijn tweede ervaring met Plameco Plafonds. De eerste was in 2009 en die was dusdanig goed, dat ik in 2020 besloot om in mijn nieuwe keuken opnieuw een spanplafond van Plameco te laten monteren. Ik heb van deze beslissing absoluut geen spijt gehad en kijk steeds opnieuw naar mijn nieuwe keuken met als sluitstuk een nieuw spanplafond waar ik heel trots op ben.

Anjes
9.9 van 10

Vanaf de eerste telefonische contact en eerste afspraak aan huis tot aan het vertrek van de monteur alles wat er tussen zit perfect geregeld . Klantvriendelijk en goed onderling contact met zeer snelle reactie bij vragen via de mail en telefonisch. We zijn héél erg tevreden en blij met het spanplafond en verlichting. De monteur heeft héél goed werk geleverd zeer goed te spreken over hem.

Twan
9.9 van 10

Professioneel bedrijf, Dat begint met een nette verkoper, die alles netjes inmeet. We waren al snel om met een betrouwbaar gevoel en hebben ook meteen offerte getekend. Het is een hele investering, maar zeker waard. Paar maanden erna kwam de verkoper nogmaals alles goed doornemen en nogmaals inmeten. Beter. De dag dat de monteurs kwamen, prima op tijd met een bonk ervaring van monteurs waarbij we al meteen het idee hadden van dit komt nu helemaal goed. We hebben een flinke verbouwing gehad van het huis en als laatste de plafonds erin. Maar dit was echt de kers op de taart, wat hebben jullie in 2 dagen werk verricht en wat is het mooi geworden. Woonkamer , diverse ruimtes, hal, wc, keuken, hal 2 en badkamer. Overal mooi verlichtingsplan in. Super tevreden een dikke 10.

Hans
9.9 van 10

Er wordt van te voren goed meegedacht wat onze wensen waren en daarmee wat dan de mogelijkheden waren. De mannen zijn heel vriendelijk en werken erg secuur. Na de werkzaamheden wordt alles netjes opgeruimd. Het plafond ziet er superstrak uit en wij zijn heel tevreden met het eindresultaat.

Ad
8.0 van 10

De totale gang van zaken. Maar vooral het gezellige kontakt met de montageploeg. Geweldige mensen.

Cornelis
9.9 van 10

Er is een monteur aan het werk geweest met veel ervaring, goed inzicht en veel vakkennis. Vakkennis van meer dan alleen de Plameco plafonds. Naast Plameco specialist is dit ook een timmerman en een elektricien. Bovendien heeft deze monteur veel improvisatie vermogen en een goed inzicht om de klant er bij te vragen wanneer er cruciale beslissingen moeten worden genomen. Naast het vakmanschap van de monteur vonden wij het fijn om te zien dat goed niet goed genoeg is, het moet perfect zijn. Hij heeft dat niet gezegd, maar wij merkten dat aan zijn manier van werken. Ook niet onbelangrijk is het sociale aspect koffie en lunchpauzes hebben we gezamenlijk genoten en dat heeft geleid tot enkele gezellige gesprekken. Kort samengevat is het een leuke dag geweest met als resultaat een prachtig mooi plafond. Wanneer er nog een kamer moet worden gedaan weten wij wel dat Plameco plafonds die opdracht van ons krijgt. Deze review is ingevuld door de schoonzoon van de klant. Wie weet word ik ook wel klant van jullie. Net als mijn schoonvader ben ok ok heel enthousiast over het eindresultaat.

nico elshof
8.0 van 10

Netjes afgewerkt

anoniem
8.0 van 10

er werd korrekt gewerkt. rustige monteurs. gaven goede uitleg.

HAC Tuijtelaars
9.9 van 10

Ons prachtige nieuwe plafonds zijn perfect gemonteerd door 2 zeer sympathieke en vakkundige monteurs!

3013 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Breda

In Breda en omstreken op zoek naar spanplafonds? Dat komt goed uit, want één van de langst bestaande Plameco vestigingen bevindt zich in Breda op het industrieterrein in de Haagse Beemden. Vanuit hier zijn al vele spanplafonds op bij klanten in de omgeving geplaatst, zoals in Oosterhout, Roosendaal, Moerdijk en Baarle Nassau. Dat komt onder andere door de vele voordelen van Plameco spanplafonds. We plaatsen onze plafonds bijvoorbeeld al in één dag en dat zonder dat u uw ruimte leeg hoeft te maken of grote meubels moet verplaatsen. U kunt dus zelf gewoon thuisblijven, want diezelfde dag geniet u al van uw nieuwe plafond.

 

Of u nu kiest voor een strak spanplafond met witte ledspots of uw voorkeur uitgaat naar een klassiek plafond met sierlijsten en mooie warme inbouwverlichting, wij maken van uw ruimte een droomkamer. Met de juiste hoogwaardige kunststof profielen en afwerklijsten haalt u de luxe van een strak spanplafond in huis, zonder vervelende verhuisachtige toestanden die vaak bij een nieuw plafond komen kijken. Wat betreft de verlichting; dimbaar, ontelbare kleuren en op afstandsbediening zijn voorbeelden van de luxueuze mogelijkheden die bij Plameco standaard zijn. Uw spanplafond in zwart hoogglans in de badkamer? Ja hoor, geen punt! Uw woonkamer met gordijnkoven en een sfeervolle designverlichting op uw gordijnen? Natuurlijk maken wij dat voor u. Van Rijsbergen tot Willemstad en van Steenbergen tot Wouw, wij komen als dat nodig is. Voor service, meer informatie, gratis advies of een afspraak voor een gratis prijsopgave belt u ons simpelweg op 076-7620000 of kom langs in de showroom. Spanplafonds van Plameco… een nieuw plafond in slechts 1 dag!