Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Breda
Weidehek 125
4824 AT Breda
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis.
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Breda - 076-7620000
8.9 van 1853 beoordelingen

Over ons

In Giessen en omstreken op zoek naar spanplafonds? Dat komt goed uit, want één van de langst bestaande Plameco vestigingen bevindt zich in Giessen op het industrieterrein aan de doorgaande weg van Wijk en Aalburg naar Waalwijk.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Breda

Weidehek 125
4824 AT Breda

Plan uw route
Vandaag Gesloten (Telefonisch bereikbaar)
Zondag Gesloten Maandag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Dinsdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Woensdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Donderdag 10:00 - 16:00 Vrijdag 10:00 - 16:00 Zaterdag 10:00 - 16:00

Plameco Giessen

Distributiestraat 59
4283 JN Giessen

Plan uw route
Vandaag Gesloten (Telefonisch bereikbaar)
Zondag Gesloten Maandag Gesloten Dinsdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Woensdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Donderdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Vrijdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Zaterdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar)

Plameco Sliedrecht

Leeghwaterstraat 25
3364 AE Sliedrecht

Plan uw route
Vandaag Gesloten (Telefonisch bereikbaar)
Zondag Gesloten Maandag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Dinsdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Woensdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Donderdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Vrijdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Zaterdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar)

Plafonds van Plameco

Een plafond waar u van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen

8.9 van 10
Erik
9.0 van 10

Werk is uitgevoerd als afgesproken op tijd, snel, efficiënt en keurig, werknemers waren zeer behulpzaam. Het is jammer dat wij momenteel geen werk meer voor de jongens hebben, want ik zie ze allemaal graag bij ons over de vloer. Goof, Mari en collega, nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking.

anoniem
9.0 van 10

Super tevreden! O ja, graag wat meer schilderijhaakjes.

M. Fr.
9.0 van 10

Snelle reactie en zeer vakkundig uitgevoerd!

Hans
9.0 van 10

Goed advies en werkzaamheden zijn uitstekend uitgevoerd.

kj
8.0 van 10

goed

Marieke
9.9 van 10

Alles is gelopen zoals afgesproken. Heel snel en professioneel, zonder overlast, prachtig geïnstalleerd. Mijn badkamer is nu compleet!

Hetty
9.9 van 10

Wij zijn super tevreden over zowel het advies vooraf als over de montage. Service en garantie hebben we nog geen ervaring mee, maar dat zal ook wel goed zijn. Wij zullen zeker jullie aanbevelen bij vrienden, familie en kennissen. Echter over ons bezoek op de VT wonen beurs bij de stand van Plameco zijn wij niet te spreken. Maar dat is reeds bekend. Gr. Fam. Borgers

marja
9.9 van 10

ik ben reuze tevreden over de werkwijze van de monteurs. vriendelijke beleefde mannen.

Roelof
9.9 van 10

Wij hebben de kamer en keuken als 1 doorlopend plafon laten plaatsen. de jongens die het werk hebben uit gevoerd werkten goed . En het eind resultaat is een prachtig strak plafon. 2 Dagen na plaatsing heeft Plameco een eind controle gedaan. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk en eind resultaat.

Edmond
9.9 van 10

Enkele jaren geleden het plafond van de keuken laten plaatsen, wegens het succes en kwaliteit nu dus ook het plafond van living en woonkamer laten plaatsen. Zoals verwacht weer perfecte kwaliteit en afwerking, een aanrader dus.

1853 klanten vertellen over Plameco

Vacatures

Zie hieronder onze openstaande vacatures.

In Breda en omstreken op zoek naar spanplafonds? Dat komt goed uit, want één van de langst bestaande Plameco vestigingen bevindt zich in Breda op het industrieterrein aan de Haagse Beemden. Vanuit hier zijn al vele spanplafonds op bij klanten in de omgeving geplaatst, zoals in Oosterhout, Roosendaal, Moerdijk en Baarle Nassau. Dat komt onder andere door de vele voordelen van Plameco spanplafonds. We plaatsen onze plafonds bijvoorbeeld al in één dag en dat zonder dat u uw ruimte leeg hoeft te maken of grote meubels moet verplaatsen. U kunt dus zelf gewoon thuisblijven, want diezelfde dag geniet u al van uw nieuwe plafond.

 

Of u nu kiest voor een strak spanplafond met witte ledspots of uw voorkeur uitgaat naar een klassiek plafond met sierlijsten en mooie warme inbouwverlichting, wij maken van uw ruimte een droomkamer. Met de juiste hoogwaardige kunststof profielen en afwerklijsten haalt u de luxe van een strak spanplafond in huis, zonder vervelende verhuisachtige toestanden die vaak bij een nieuw plafond komen kijken. Wat betreft de verlichting; dimbaar, ontelbare kleuren en op afstandsbediening zijn voorbeelden van de luxueuze mogelijkheden die bij Plameco standaard zijn. Uw spanplafond in zwart hoogglans in de badkamer? Ja hoor, geen punt! Uw woonkamer met gordijnkoven en een sfeervolle designverlichting op uw gordijnen? Natuurlijk maken wij dat voor u. Van Rijsbergen tot Willemstad en van Steenbergen tot Wouw, wij komen als dat nodig is. Voor service, meer informatie, gratis advies of een afspraak voor een gratis prijsopgave belt u ons simpelweg op 076-7620000 of kom langs in de showroom. Spanplafonds van Plameco… een nieuw plafond in slechts 1 dag!