Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Slaapkamer met sterrenhemel plafond? Vind hier uw inspiratie!

Wat is er lekkerder dan slapen onder de sterren? Precies, niets! Een sterrenhemel plafond geeft je de ultieme belevenis van slapen in de buitenlucht. Daarnaast is in slaap komen ook geen probleem meer met een sterren plafond, aangezien u oneindig sterren kunt tellen. Vind hier uw inspiratie voor uw eigen sterrenhemel plafond van Plameco!

 

Sterrenhemel vanuit de bergen

Waan je op een echte hike met deze foto van de sterrenhemel vanuit de bergen. Een aanrader voor de echte avonturiers. Beleef de nacht alsof je met een slaapzak tussen de bergen en de wilde dieren ligt. Een verlicht fotoplafond zou deze sterrenhemel een extra dimensie geven!

 

Slapen onder het noorderlicht

Een prachtige sterrenhemel én ook nog eens elke nacht genieten van het noorderlicht. In het echt is het noorderlicht moeilijk waar te nemen, maar met uw eigen noorderlicht sterrenhemel plafond kun je er elke dag naar kijken. Het groene licht geeft jouw slaapkamer een mystieke uitstraling.

 

The full experience; van de muur naar het plafond

Het is bij ons natuurlijk ook mogelijk om het sterrenhemel plafond te laten beginnen op de muur. Deze volledige ervaring zorgt ervoor dat jouw slaapkamer één geheel wordt. De onderstaande foto leent zich perfect voor een sterrenhemel op zowel het plafond als de muur. Door de bergen op de muur te laten beginnen loop kr als het ware naar de top van de berg om daar de sterrenhemel 360 graden te kunnen zien. Ook hier zou een led sterrenhemel een extra impuls kunnen geven aan de foto.

 

Nederland op zijn mooist!

Krijg je geen genoeg van al het moois wat ons eigen land te bieden heeft? Dan is deze foto echt iets voor jou. Kom helemaal tot rust in de Nederlandse weilanden en val als een roos in slaap tijdens het tellen van de sterren. Heb je niets met weilanden, maar wil je wel graag een Nederlandse tint geven aan jouw sterrenhemel plafond? Kies dan voor een sterrenhemel met molens of voor een foto met jouw favoriete Nederlandse kenmerk!

 

Uw eigen sterrenbeeld

Dit sterrenbeeld plafond zou helemaal afgemaakt worden door toevoeging van licht achter de foto. Jouw sterrenbeeld komt door toedoen van de LED-verlichting prachtig naar voren en komt als het ware uit de afbeelding.

 

Kamperen met vallende sterren

De meest romantische setting die een mens zich kan wensen; samen in een tentje op zoek naar vallende sterren. Helaas is het maar weinig mensen gegund om dit in het echt mee te maken. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor. Geniet elke dag van jouw plafond met sterrenhemel en laat de sterren in de kamer stralen!

 

Eigen foto onder de sterrenhemel

Het is ook mogelijk om een eigen foto te kiezen. Heb je bijvoorbeeld een mooie foto onder een sterrenhemel met familie of vrienden? Dan kunnen wij dit uiteraard ook plaatsen.

 

Creëer uw eigen sterrenhemel

Het is ook mogelijk om zonder een afbeelding een sterrenhemel in jouw kamer te creëren. Kies simpelweg voor een zwart plafond met stersports. De ingebouwde spots zullen ervoor zorgen dat jouw sterrenhemel een echte eyecatcher wordt. Kies zelf waar en hoeveel sterren je in jouw droomplafond wenst!

 

Een sterrenhemel plafond van Plameco

Heb je genoeg inspiratie opgedaan voor jouw eigen sterrenhemel plafond of heb je een vraag over onze fotoplafonds? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder met informatie en ideeën.

Spanplafonds

Ontdek alle mogelijkheden van Plameco spanplafonds voor jouw huis. Het juiste plafond voor elke kamer en elke stijl. Functioneel, veelzijdig en blijvend mooi.

Lees meer

Verlichting

Kies de juiste verlichting passend bij jouw interieur. Overdag helder en ’s avonds ontspannen en sfeervol. Het perfecte licht voor jouw perfecte huis.

Lees meer

Akoestiek

Een goede akoestiek zorgt voor helder geluid, goede gesprekken en betere concentratie. Hoe bereik je dit? Met geluidsabsorberend materiaal van Plameco.

Lees meer