Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Inspiratie: 4 mooie plafonds voor op kantoor

Ben jij op zoek naar een mooi plafond voor op kantoor? Dan ben je goed bezig. Onze werkomgeving heeft namelijk een grote invloed op ons werkplezier en onze productiviteit. En het plafond heeft daar zeker invloed op. Maar wat voor plafond moet je nu nemen? In deze blog zetten we 4 mooie kantoorplafonds voor je op een rij. 


Inspiratie voor een mooi kantoorplafond 

Mooie kantoorplafonds bieden veel ruimte voor verlichting, zorgen voor rust en passen precies bij jouw bedrijf. Hieronder zie je vier totaal verschillende plafonds die fantastisch staan in een kantoor. Genoeg inspiratie dus! 

 

Een modern kantoorplafond 

 

 

Dit kantoor sluit goed aan op de moderne interieurtrends. Strak laminaat, grote raampartijen met zwarte kozijnen én een mooi plafond. Wie denkt dat plafonds altijd strak en wit moeten zijn, heeft het mis. In combinatie met de witte muren zorgt dit zwarte plafond voor een mooi contrast. Hiermee maak je zeker indruk op de klanten of zakenpartners die over de vloer komen.

 

Een goed verlicht plafond 

 

 

Goede verlichting is belangrijk op een kantoor. Het is goed voor de concentratie, productiviteit en het werkplezier. Daarom biedt een goed kantoorplafond altijd ruimte voor voldoende verlichting. In dit kantoor is gebruik gemaakt van een combinatie van natuurlijk licht (via de dakramen) en kunstmatig licht. Zo kan je elke werkdag met plezier en focus werken.  

 

Stijlvolle details op kantoor

 

 

Wie zegt dat een plafond altijd egaal moet zijn? Het plafond kan juist een mooie plek zijn om wat stijlvolle details toe te voegen aan de inrichting van je kantoor. Dit plafond bestaat bijvoorbeeld uit drie vlakken. Dat geeft de kamer een unieke look en feel. Natuurlijk biedt niet elke plafondsoort dit soort unieke opties. Maar een spanplafond - zoals hier is gebruikt - biedt deze optie wel.    

 

Unieke kleuren 

 

 

De drie bovenstaande kantoorplafonds zijn mooi. Maar ze zijn best braaf. Misschien wil je met jouw bedrijf meer opvallen. Dan past een uitgesproken plafond veel beter in jouw kantoor. Neem dan een voorbeeld aan het bovenstaande kantoor, dat het plafond in de vergaderruimte volledig in Mondriaan-stijl liet vormgeven. Je moet het durven. Maar dan heb je wel een uniek plafond.  

 

De invloed van het plafond op kantoor 

Het plafond heeft een grote invloed op de sfeer in een ruimte. Dat blijkt wel uit de bovenstaande voorbeelden. Voor een kantoor waar jij en je werknemers  met plezier en productief werken, moet je daarom op zoek naar het juiste plafond. 
 
Een goed kantoorplafond wordt mede bepaald door de plafondverlichting. Goede verlichting zorgt namelijk voor een verhoogde concentratie en productiviteit. Daarnaast moet een plafond rust uitstralen. Dat wil zeggen: het moet niet te veel vreemde structuren en plekken hebben. En het moet vooral niet voor galm zorgen. 
 
Ten slotte moet het plafond passen bij jouw kantoor. Dan hebben we het zowel over de afmetingen, als over de uitstraling. De bovenstaande punten zorgen samen voor het perfecte kantoorplafond. 

 

De voordelen van een spanplafond op kantoor

Dat is dan ook precies waarom de bovenstaande kantoren een spanplafond hebben geïnstalleerd. Spanplafonds worden precies op maat gemaakt voor jouw kantoor. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de verlichting die jij wilt plaatsen. Zo weet je zeker dat jouw kantoor goed verlicht is.
 
Daarnaast zijn spanplafonds in veel verschillende kleuren te krijgen. Met een hoogglans of een matte afwerking. Je kan zelfs kiezen voor een fotoplafond. Daardoor kan jij een plafond ontwerpen dat precies bij jouw kantoor of bedrijf past. Bovendien stoort een spanplafond niet. Er kan een akoestische laag worden aangebracht die galm voorkomt en de afwerking van een spanplafond is altijd strak. 

 

Kantoorplafond bestellen bij Plameco

Wil jij genieten van alle voordelen die een spanplafond te bieden heeft? Overweeg dan een spanplafond van Plameco. Dan weet je zeker dat de bovenstaande voordelen tot de opties behoren. Bovendien plaatsen onze gespecialiseerde monteurs de plafonds zo snel mogelijk. Vaak al binnen één dag. Zo kan je snel weer aan het werk.
 
Benieuwd wat er allemaal mogelijk is op jouw kantoor? Vraag dan de gratis brochure aan. Of maak een online afspraak of vraag telefonisch advies van een Plameco-expert.

Spanplafonds

Ontdek alle mogelijkheden van Plameco spanplafonds voor jouw huis. Het juiste plafond voor elke kamer en elke stijl. Functioneel, veelzijdig en blijvend mooi.

Lees meer

Verlichting

Kies de juiste verlichting passend bij jouw interieur. Overdag helder en ’s avonds ontspannen en sfeervol. Het perfecte licht voor jouw perfecte huis.

Lees meer

Akoestiek

Een goede akoestiek zorgt voor helder geluid, goede gesprekken en betere concentratie. Hoe bereik je dit? Met geluidsabsorberend materiaal van Plameco.

Lees meer