Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Aflevering 2: Mooier wonen met plafondverlichting van Plameco

In de Mooier woonmagazine videoserie reist Esmay door Nederland om de verschillende opties van Plameco plafonds te ontdekken. Bij elke aflevering hoort een blog met extra informatie en verdieping. In deze blog duiken we dieper in aflevering 2: plafondverlichting.  

 

 

Plafondverlichting van Plameco

Een mooi plafond verdient mooie verlichting. Daarom bieden we bij Plameco veel verschillende opties aan voor verlichting in onze plafonds. Zoals je in de tweede aflevering van de Mooier woonmagazine videoserie kunt zien, kun je verlichting wegwerken achter het plafond. 

Maar je kunt ook kiezen voor sterrenhemelverlichting , LED-strips en zelfs speciaal voor Plameco ontworpen Swarovski-verlichting. Moet je dan per se iets speciaals of unieks doen met je plafondverlichting? Nee hoor, soms is een spotje of een mooie hanglamp precies wat een ruimte nodig heeft. Ook die opties heb je bij de plafonds van Plameco.

Aangezien een spanplafond altijd op maat gemaakt wordt, kunnen we ook het lichtplan volledig op jouw wensen afstemmen. Samen met een expert van Plameco denk je na over welke verlichting je waar wilt hebben. Vervolgens zorgen onze monteurs dat het licht netjes wordt verwerkt in jouw spanplafond.

 

Voel je beter en gezonder met het juiste licht

Licht heeft niet alleen een grote invloed op ons interieur, maar ook op onze gezondheid en ons gevoel. Wist je bijvoorbeeld dat helder daglicht de productie van het gelukshormoon serotonine een boost kan geven? Daardoor zit je lekkerder in je vel en heb je meer energie. En ja, het ziet er ook nog eens heel mooi uit. 

Met de plafondverlichting van Plameco haal je dit frisse daglicht in huis. In de tweede aflevering van de Mooier woonmagazine videoserie zie je hoe dat eruit kan zien. Je kan ‘tunable white’ LED-strips wegwerken achter je plafond. Dan heb je een dynamisch bereik van gezellige, warme verlichting, tot helder daglicht. Maar je kan ook voor ‘normale’ lampen met een hoge Kelvin kiezen.

 

Creatief en praktisch licht in elke ruimte

Een Plameco spanplafond biedt dus ontzettend veel opties wat betreft de verlichting in huis. Er is zoveel keuze, dat voor elke ruimte wel een creatieve of praktische lichtoplossing te bedenken is. Upgrade je slaapkamer met sfeervolle dimlichten, of zorg juist dat je elke dag fris wakker wordt met tunable white verlichting. Ook je woonkamer kan je praktisch of - zoals Niek in Mooier woonmagazine - creatief verlichten. 

Wist je dat licht ook invloed heeft op je werkprestaties? De plafondverlichting van Plameco kan dus ook gebruikt worden om van je (thuis)kantoor een betere werkplek maken. En in de kamers waar je goed zicht nodig hebt, zoals de badkamer en de keuken, kan een Plameco spanplafond voorzien worden van meer dan genoeg licht zonder de sfeer in huis kwijt te raken. Je kan dus in elke ruimte genieten van de vele voordelen en opties die een Plameco spanplafond te bieden heeft. In de komende afleveringen van de Mooier woonmagazine videoserie ga je daar nog veel meer van zien. 

 

Meer Mooier woonmagazine

In de Mooier woonmagazine videoserie komen nog meer interessante onderwerpen aan bod. Denk bijvoorbeeld aan de opties voor de kleur en akoestiek van een Plameco plafond. Benieuwd naar de andere afleveringen? Bekijk dan de Mooier woonmagazine-pagina op onze website

En wil jij ook mooier wonen? Vraag dan de gratis brochure aan. Of maak een afspraak voor online of telefonisch advies met een Plameco-expert. 

Spanplafonds

Ontdek alle mogelijkheden van Plameco spanplafonds voor jouw huis. Het juiste plafond voor elke kamer en elke stijl. Functioneel, veelzijdig en blijvend mooi.

Lees meer

Verlichting

Kies de juiste verlichting passend bij jouw interieur. Overdag helder en ’s avonds ontspannen en sfeervol. Het perfecte licht voor jouw perfecte huis.

Lees meer

Akoestiek

Een goede akoestiek zorgt voor helder geluid, goede gesprekken en betere concentratie. Hoe bereik je dit? Met geluidsabsorberend materiaal van Plameco.

Lees meer