Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Een gepersonaliseerd foto spanplafond: 6 ideeën!

Stel: Jouw plafond voldoet niet meer aan jouw eisen. De kleur van het plafond past niet meer bij het interieur of het plafond is inmiddels zo verouderd dat je toe bent aan iets compleet nieuws. Dan hebben wij daar een oplossing voor: het Plameco fotoplafond. In deze blog lees je wat een fotoplafond precies is en kun je inspiratie opdoen voor je eigen Plameco fotoplafond!

Wat is een Plameco fotoplafond?

Het woord zegt het eigenlijk al, maar een fotoplafond is een plafond met een afbeelding naar eigen keuze. Het speciaal ontwikkelde fotoplafond van Plameco geeft je de mogelijkheid om jouw woon-, slaap- of badkamer om te toveren tot een plek waar je jezelf helemaal thuis voelt.

Kies bijvoorbeeld voor een sterrenhemel boven het bad om helemaal tot rust te komen of een levendig bospad ter inspiratie in de werkkamer. De foto mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt kiezen uit één van de foto’s uit onze database, maar je kunt er ook voor kiezen om een eigen foto aan te leveren.

Ben je tevreden met je plafond, dan kun je er voor kiezen om een foto op de muur aan te laten brengen om zo de kamer nieuw leven in te blazen.

Wat zijn de voordelen van een fotoplafond?

Een fotoplafond klinkt natuurlijk erg leuk voor het interieur. Maar is het ook handig en praktisch? Bij deze kunnen wij je vertellen dat dit het geval is en dat een fotoplafond meerdere voordelen heeft. Benieuwd welke? Lees dan verder!

Geheel naadloos of met een overloop!

Eén ding is zeker, een Plameco fotoplafond is zelfs tot 5 meter breed geheel naadloos! De afbeelding wordt in het juiste formaat gesneden zodat deze precies op jouw plafond of muur past. Wil je een groter oppervlak bedekken met een foto? Dan zorgen wij er met een koppelprofiel voor dat de overloop zorgvuldig wordt weggewerkt.

Kies een afbeelding naar wens

Als je kiest voor een fotoplafond, heb je de keuze uit een door ons gekozen selectie. Veel mensen vinden de keuze voor een eigen foto echter veel leuker! Vaak merken wij dat er echter goed over de fotokeuze nagedacht moet worden, je kijkt er immers elke dag tegen aan. Onze adviseurs geven je daarom alle tijd en helpen je graag bij het maken van een keuze.

Mogelijkheid om de verlichting in het plafond te verwerken

Je hebt zojuist jouw favoriete foto gekozen, maar dan ben je er nog niet… Welke verlichting ga je kiezen? Ga je voor de standaard spots of juist voor verlichting achter het plafond? Verlichting achter het plafond zorgt namelijk voor een uniek effect en geeft een extra dimensie aan jouw fotoplafond. Denk bijvoorbeeld aan een lichtdoorlatend wolkenplafond, waarmee je zelfs in de donkere avonduren het daglicht kunt nabootsen. Hierbij maken we uiteraard gebruik van energiezuinige LED-verlichting.

Spanplafonds

Ontdek alle mogelijkheden van Plameco spanplafonds voor jouw huis. Het juiste plafond voor elke kamer en elke stijl. Functioneel, veelzijdig en blijvend mooi.

Lees meer

Verlichting

Kies de juiste verlichting passend bij jouw interieur. Overdag helder en ’s avonds ontspannen en sfeervol. Het perfecte licht voor jouw perfecte huis.

Lees meer

Akoestiek

Een goede akoestiek zorgt voor helder geluid, goede gesprekken en betere concentratie. Hoe bereik je dit? Met geluidsabsorberend materiaal van Plameco.

Lees meer