Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Zwolle
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco Plafonds Zwolle - 085-0806743
9.0 van 3247 beoordelingen

Over ons

Plameco Zwolle heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze Shop in Shop in Nunspeet. Maak een afspraak hieronder via de afsprakenmodule of bel met 085 - 0806743.

Plameco Plafonds

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag, met een Plameco Plafonds kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke spanplafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een spanplafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte en voor ieder design.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

Nu ook met infrarood!

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs

Klanten vertellen over Plameco Plafonds Zwolle

9.0 van 10
Karin
9.9 van 10

In een paar dagen heeft Plameco een metamorfose gerealiseerd. Prachtig strak plafond.

Hans
9.0 van 10

zeer goed en profesioneel personeel

nelly
9.0 van 10

Het zijn vakmensen

a.g.
9.0 van 10

correcte uitvoering conform hetgeen is afgesproken. Prettige werknemers die snel en vakkundig te werk gingen, zeer netjes werkten en kundig uitleg gaven als wij iets wilde weten. Ruimden binnen en buiten alles keurig op. Al met al een geweldig positieve en prettige ervaring.

Joost
9.0 van 10

Goed advies, netjes afgewerkt, nadien goede service.

greet
7.0 van 10

Ziet er fantastisch uit,netjes gewerkt,in 5uur tijd klaar!

Marjon
9.9 van 10

Goede uitleg en service, mogen kijken in woonhuis naar verschillende opties van spanplafond. Nadat keuze gemaakt was, meteen afspraak tot meten en prijsberekening. Hierbij werd goed meegedacht over waar wel of geen naden. Plaatsen ging snel, vakkundig en super netjes. Een echte aanrader!

anoniem
9.0 van 10

Bekend via regelmatig ontvangst van folder-kaart in de brienbus, enige tijd geleden. En via televisieprogramma('s).

Ann Heinen
9.0 van 10

Wij hebben in onze nieuwe badkamer gekozen voor een zwart hoogglans spanplafond van Plameco. Was snel geplaatst en ziet er super strak uit!

Ad
9.0 van 10

Wij hebben een zeer prettige ervaring met het advies van Steven en Bjorn en het aanbrengen van het Plameco plafond door Rik en Ricardo.Het voldoet geheel aan onze verwachtingen en zijn er heel blij mee.

3247 klanten vertellen over Plameco Plafonds Zwolle

Plameco spanplafond in Zwolle en omgeving

Denk je aan een nieuw spanplafond en woont u in de omgeving Zwolle? Dan is Plameco het ideale bedrijf voor je. Dankzij de showrooms door het hele land, weet je in ieder geval zeker dat ook bij jullie in de buurt een showroom aanwezig is. Wil je liever een persoonlijk advies? Ook dat is mogelijk. Er is in de regio Zwolle, Emmeloord, Dronten en Harderwijk namelijk altijd een adviseur beschikbaar die volledig vrijblijvend bij je langs kan komen! 

Persoonlijke afspraak
We maken graag een afspraak met je om je persoonlijk te vertellen over ons product. Bovendien kunnen we dan direct meer vertellen over hoe wij te werk gaan en hoe lang we nodig denken te hebben bij jou. Overigens monteren we het plafond in het overgrote deel van de gevallen gewoon in één dag. Maar het is wel zo handig dat je weet wat er gaat gebeuren. Sommige mensen denken bijvoorbeeld dat ze alle meubels uit de ruimte moeten verwijderen, terwijl dat helemaal niet nodig is. Een spanplafond van Plameco kan in alle gevallen bij je thuis worden gemonteerd. Daarbij maakt het niet uit in welke staat je huidige plafond verkeert. 

 

Kom gerust eens langs
Plameco heeft ruim 40 jaar ervaring en meer dan 170 verkooppunten in heel Europa. U kunt dus zeker zijn van een spanplafond van topkwaliteit. Als u dus toe bent aan een nieuw plafond, kom dan naar de showroom of neem contact op en laat u gratis adviseren over de mogelijkheden. Voor onze regio staat een adviseur voor u klaar om u hierin te helpen, waarna er geheel vrijblijvend een afspraak gemaakt wordt om bij u thuis de ruimtes in te meten, samen met u tot een compleet ontwerp te komen en een prijsindicatie te geven. Daarnaast is het ook mogelijk langs te komen in onze shop in shop locatie. Deze is gevestigd in Nunspeet op de Waterweg 6. Bekijk van te voren goed de openingstijden of neem telefonischcontact op via 085 - 0806743.