Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Zwolle
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco Plafonds Zwolle - 085-0806743
9.0 van 3122 beoordelingen

Over ons

Plameco Zwolle heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze Shop in Shop in Nunspeet. Maak een afspraak hieronder via de afsprakenmodule of bel met 085 - 0806743.

Plameco Plafonds

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag, met een Plameco Plafonds kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke spanplafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een spanplafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte en voor ieder design.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

9.0

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs

Klanten vertellen over Plameco Plafonds Zwolle

9.0 van 10
Bert van Bolderick
9.9 van 10

Wij hebben kunnen kiezen uit een aantal alternatieven en wij werden hierin deskundig begeleid. Wijn hebben trefzeker gekozen inzake kleur en verlichting. De monteur heeft het project uitmuntend uitgevoerd en tot onze volle tevredenheid.

Elzie
8.0 van 10

Het plafond ziet er mooi en strak uit en de plaatsing van de spotjes was een mooie plus

T.A
9.9 van 10

Zeer vriendelijk. Geworden zoals we het graag wilde hebben. Geen rommel. Goede voorlichting. Zeer tevreden.

Ger
9.0 van 10

Goede en eerlijke voorlichting, ook over prijstelling. Mooi demo materiaal aan huis, met name ook mbt verlichting. Zeer nette installatie!

Rob
9.9 van 10

Het plafond is volledig volgens afspraak in 1 dag geplaatst. Wij hadden de kamer behoorlijk ontruimd waardoor het snel kon. De monteurs waren heel vriendelijk, professioneel en deden goede suggesties voor bijv de plek van de spots. Er werd netjes rekening gehouden met veilige afstand. Het resultaat is strak en prachtig.

b.v.d.klundert
7.0 van 10

plafond hangt er pas en ziet er mooi uit.

Cora
9.0 van 10

Alles oke! Prettige monteurs (Johan en Peter) - er valt niks aan toe te voegen.

eddy
8.0 van 10

mooie strakke plafonds,montage zeer snel alleen helaas wat beschadigingen in de badkamer door de montage.

Tineke Vermaas
9.9 van 10

Het was prettig en fijne samenwerking. We zijn erg tevreden over het resultaat.

Marius Mans
9.9 van 10

Echt een top bedrijf! Hard werkende medewerkers die heel goed met de klant meedenken en zorg dragen voor een super strak plafond.

3122 klanten vertellen over Plameco Plafonds Zwolle

Plameco spanplafond in Zwolle en omgeving

Denk je aan een nieuw spanplafond en woont u in de omgeving Zwolle? Dan is Plameco het ideale bedrijf voor je. Dankzij de showrooms door het hele land, weet je in ieder geval zeker dat ook bij jullie in de buurt een showroom aanwezig is. Wil je liever een persoonlijk advies? Ook dat is mogelijk. Er is in de regio Zwolle, Emmeloord, Dronten en Harderwijk namelijk altijd een adviseur beschikbaar die volledig vrijblijvend bij je langs kan komen! 

Persoonlijke afspraak
We maken graag een afspraak met je om je persoonlijk te vertellen over ons product. Bovendien kunnen we dan direct meer vertellen over hoe wij te werk gaan en hoe lang we nodig denken te hebben bij jou. Overigens monteren we het plafond in het overgrote deel van de gevallen gewoon in één dag. Maar het is wel zo handig dat je weet wat er gaat gebeuren. Sommige mensen denken bijvoorbeeld dat ze alle meubels uit de ruimte moeten verwijderen, terwijl dat helemaal niet nodig is. Een spanplafond van Plameco kan in alle gevallen bij je thuis worden gemonteerd. Daarbij maakt het niet uit in welke staat je huidige plafond verkeert. 

 

Kom gerust eens langs
Plameco heeft ruim 40 jaar ervaring en meer dan 170 verkooppunten in heel Europa. U kunt dus zeker zijn van een spanplafond van topkwaliteit. Als u dus toe bent aan een nieuw plafond, kom dan naar de showroom of neem contact op en laat u gratis adviseren over de mogelijkheden. Voor onze regio staat een adviseur voor u klaar om u hierin te helpen, waarna er geheel vrijblijvend een afspraak gemaakt wordt om bij u thuis de ruimtes in te meten, samen met u tot een compleet ontwerp te komen en een prijsindicatie te geven. Daarnaast is het ook mogelijk langs te komen in onze shop in shop locatie. Deze is gevestigd in Nunspeet op de Waterweg 6. Bekijk van te voren goed de openingstijden of neem telefonischcontact op via 085 - 0806743.