Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Zwolle
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Plameco Plafonds Zwolle
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
Wijzig dealer
Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Huidige dealer: Plameco plafonds Nunspeet en omgeving

Bekijk alle Plameco dealers

Over ons

Plameco Zwolle heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze Shop in Shop in Nunspeet. Maak een afspraak hieronder via de afsprakenmodule of bel met 085 - 0806743.

Plameco Plafonds

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag, met een Plameco Plafonds kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke spanplafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een spanplafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte en voor ieder design.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

Nu ook met infrarood!

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs
9.0
van 3333 beoordelingen
A.D
8.0 van 10

Het was allemaal snel geregeld. En het was een gezellige dag

Ron
9.0 van 10

Dik 20 jaar geleden hebben we een span plafond in de badkamer laten installeren, Deze 2 jaar geleden laten vervangen ivm kleine verbouwing schade. Nu de kamer-keuken - hal laten doen. We zijn heel tevreden over Plameco Ommen. Bedankt nogmaals.

jj
8.0 van 10

naar wens uitgevoerd.

T. de Geeter
8.0 van 10

Monteur was precies op tijd en voerde de afgesproken plaatsing van het plafond perfect uit. Moest daarvoor een paar oplossingen rond de lampen en de ventilatie gaten helemaal pas maken omdat deze afweken van de gebruikelijke verhoudingen.

M.
9.0 van 10

Beste heer Opgenoort, Wij zijn zeer ingetogen met onze lampjes in de douchecel en zijn blij dat we deze keuze hebben gemaakt. Uw advies was deskundig en prettig, ook bij ons thuis en de montage door uw collega is in uitstekende harmonie verlopen. Kortom: goede informatie, prima communicatie, zeer goede klantvriendelijkheid! Dank u wel. Met vriendelijke groet, M. Mendel

ben
9.0 van 10

goede ervaring prima monteur met het aanbrengen van plafond in douche zit er zeer goed in

Rien
9.0 van 10

In een ochtend was het plafond in de keuken gelegd en alles netjes opgeruimd. We zijn zeer erg tevreden over de hele linie, van informatie t/m aanbrengen van het plafond.

Christine
9.9 van 10

zeer vakkundig aangebracht

John BECKING
8.0 van 10

mooi eind product de montage was perfect goed geholpen en zijn tevreden

Gilbert
9.9 van 10

geen negatieve

Plameco spanplafond in Zwolle en omgeving

Denk je aan een nieuw spanplafond en woont u in de omgeving Zwolle? Dan is Plameco het ideale bedrijf voor je. Dankzij de showrooms door het hele land, weet je in ieder geval zeker dat ook bij jullie in de buurt een showroom aanwezig is. Wil je liever een persoonlijk advies? Ook dat is mogelijk. Er is in de regio Zwolle, Emmeloord, Dronten en Harderwijk namelijk altijd een adviseur beschikbaar die volledig vrijblijvend bij je langs kan komen! 

Persoonlijke afspraak
We maken graag een afspraak met je om je persoonlijk te vertellen over ons product. Bovendien kunnen we dan direct meer vertellen over hoe wij te werk gaan en hoe lang we nodig denken te hebben bij jou. Overigens monteren we het plafond in het overgrote deel van de gevallen gewoon in één dag. Maar het is wel zo handig dat je weet wat er gaat gebeuren. Sommige mensen denken bijvoorbeeld dat ze alle meubels uit de ruimte moeten verwijderen, terwijl dat helemaal niet nodig is. Een spanplafond van Plameco kan in alle gevallen bij je thuis worden gemonteerd. Daarbij maakt het niet uit in welke staat je huidige plafond verkeert. 

 

Kom gerust eens langs
Plameco heeft ruim 40 jaar ervaring en meer dan 170 verkooppunten in heel Europa. U kunt dus zeker zijn van een spanplafond van topkwaliteit. Als u dus toe bent aan een nieuw plafond, kom dan naar de showroom of neem contact op en laat u gratis adviseren over de mogelijkheden. Voor onze regio staat een adviseur voor u klaar om u hierin te helpen, waarna er geheel vrijblijvend een afspraak gemaakt wordt om bij u thuis de ruimtes in te meten, samen met u tot een compleet ontwerp te komen en een prijsindicatie te geven. Daarnaast is het ook mogelijk langs te komen in onze shop in shop locatie. Deze is gevestigd in Nunspeet op de Waterweg 6. Bekijk van te voren goed de openingstijden of neem telefonischcontact op via 085 - 0806743.