Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Zwolle
Waterweg 6
8071 RS Nunspeet
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Zwolle - 085-0806743
9.0 van 3035 beoordelingen

Over ons

Plameco Zwolle heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze Shop in Shop in Nunspeet. Maak een afspraak hieronder via de afsprakenmodule of bel met 085 - 0806743.

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw ruimtes en wensen. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

9.0

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Zwolle

9.0 van 10
Jos
8.0 van 10

Netjes opgeleverd. Medewerkers waren klantvriendelijk.

Lia
9.9 van 10

Wij zijn erg tevreden , alle afspraken zijn nagekomen en het ziet er super uit. Tot op heden top

Annelies
9.0 van 10

Van het begin tot het einde een prettig contact met de eigenaar tot en met de vakman die het plafond kwam aanleggen. Plafond hangt prachtig en strak.

Ron
8.0 van 10

..

H.
9.0 van 10

Heel mooi en netjes gedaan door deskundig personeel, klantvriendelijk ! Heel tevreden mee.

John
9.0 van 10

Zeer ervaren personeel dat binnen korte tijd een prachtig plafond heeft afgeleverd. De mannen werken erg netjes en ruimen alles keurig op. Een goed samenwerkend team.

Rolanda
9.9 van 10

Heel blij met ons nieuwe plameco plafond. Bij ons is het ivm hoogte voorzien van akoestische panelen, deze zijn onder het doek verwerkt. Monteur heeft meteen de lampen verhangen. Super goede monteur keurig gewerkt.

angely
8.0 van 10

goede ervaring

Kelly
9.9 van 10

Tegenwoordig is er veel mogelijk met plafonds en verlichting erin verwerkt. Wij wilde bij de plafonds bij de woonkamer, keuken en badkamer aan de zijkant een ledstrip hebben inclusief spotjes op handige plaatsen. Bij Plameco was dit allemaal geen probleem. Er werd een goed plan opgezet en na een paar kleine wijzigingen werd dit uitgevoerd. Alles ziet er heel strak uit en het oogt als een geheel. Er waren bij de ledstrips een paar ledjes die niet werkte, dit is direct tijdens de montage nog opgelost. Meer aan support hebben we nog niet nodig gehad.

Bert
8.0 van 10

Vriendelijke vakkundige monteur, netjes afgeleverd

3035 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Zwolle

Plameco spanplafond in Zwolle en omgeving

Denk je aan een nieuw spanplafond en woont u in de omgeving Zwolle? Dan is Plameco het ideale bedrijf voor je. Dankzij de showrooms door het hele land, weet je in ieder geval zeker dat ook bij jullie in de buurt een showroom aanwezig is. Wil je liever een persoonlijk advies? Ook dat is mogelijk. Er is in de regio Zwolle, Emmeloord, Dronten en Harderwijk namelijk altijd een adviseur beschikbaar die volledig vrijblijvend bij je langs kan komen! 

Persoonlijke afspraak
We maken graag een afspraak met je om je persoonlijk te vertellen over ons product. Bovendien kunnen we dan direct meer vertellen over hoe wij te werk gaan en hoe lang we nodig denken te hebben bij jou. Overigens monteren we het plafond in het overgrote deel van de gevallen gewoon in één dag. Maar het is wel zo handig dat je weet wat er gaat gebeuren. Sommige mensen denken bijvoorbeeld dat ze alle meubels uit de ruimte moeten verwijderen, terwijl dat helemaal niet nodig is. Een spanplafond van Plameco kan in alle gevallen bij je thuis worden gemonteerd. Daarbij maakt het niet uit in welke staat je huidige plafond verkeert. 

 

Kom gerust eens langs
Plameco heeft ruim 40 jaar ervaring en meer dan 170 verkooppunten in heel Europa. U kunt dus zeker zijn van een spanplafond van topkwaliteit. Als u dus toe bent aan een nieuw plafond, kom dan naar de showroom of neem contact op en laat u gratis adviseren over de mogelijkheden. Voor onze regio staat een adviseur voor u klaar om u hierin te helpen, waarna er geheel vrijblijvend een afspraak gemaakt wordt om bij u thuis de ruimtes in te meten, samen met u tot een compleet ontwerp te komen en een prijsindicatie te geven. Daarnaast is het ook mogelijk langs te komen in onze shop in shop locatie. Deze is gevestigd in Nunspeet op de Waterweg 6. Bekijk van te voren goed de openingstijden of neem telefonischcontact op via 085 - 0806743.