Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Tilburg
Spoorweide 1
5133 NM Riel
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Tilburg - 013 - 7200977
8.8 van 2405 beoordelingen

Over ons

Sinds 2012 is Plameco vakbedrijf Van Osch in Gemert en sinds 2018 ook in Riel dan ook een feit en lever (en monteer) ikzelf met trots Plameco spanplafonds in de omgeving Tilburg, Dongen, Rijen, Vught, Boxtel, St Michielsgestel, Eersel, Reusel, Bergeijk en Hilvarenbeek.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Riel

Spoorweide 1
5133 NM Riel

Plan uw route
Vandaag Gesloten (Telefonisch bereikbaar)
Maandag Gesloten Dinsdag Gesloten Woensdag Gesloten Donderdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Vrijdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Zaterdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Zondag Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.8

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Tilburg

8.8 van 10
Cor Mijnten
9.9 van 10

Super fijne mensen om mee om te gaan. Björn is een hele rustige verkoper en geeft duidelijke uitleg en advies, Rik is een klasse vakman die heel erg met je mee denkt! We kunnen dit bedrijf iedereen aanraden die over een spanplafond nadenkt.

R
8.0 van 10

-

Dennis
9.0 van 10

Uiteindelijk zag het er nog beter uit dan verwacht.

Gert
9.0 van 10

De vriendelijke, hulpvaardige benadering door de mensen van Plameco.

Peter
9.0 van 10

Snelle en goede service. Meedenken in oplossingen

Lianne
9.9 van 10

Super ervaring, netjes afgewerkt, goede communicatie, sneller klaar dan gedacht en zeker niet onbelangrijk "supergaaf plafond", volgend jaar bel ik nog een keer voor de andere ruimtes die ik wil doen

Elly Hider
9.9 van 10

Zeer vakkundig en snel geplaatst. Super tevreden!

John
9.9 van 10

In een woord schitterend

Henny
9.0 van 10

Gezellig maar duidelijk adviesgesprek aan huis. De montage zelf is keurig gedaan door de gebroeders Damen. Kundig, rustig en netjes.

L
9.9 van 10

de strakheid van het plafond

2405 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Tilburg

Plameco spanplafonds Tilburg

In het millenniumjaar 2000 ben ik samen met mijn vader gestart bij Plameco. Met veel plezier hebben wij daar samen een hoop ervaring opgedaan met Plameco plafonds en hebben wij ons het vak van het spannen en monteren van deze spanplafonds eigen gemaakt. Door mijn ervaring met de plafonds en mijn enthousiasme over dit fantastische product heb ik uiteindelijk besloten om de Plameco spanplafonds zelf aan de man te brengen middels mijn eigen Plameco vakbedrijf. Sinds 2012 is Plameco vakbedrijf Van Osch in Gemert en sinds 2018 ook in Riel dan ook een feit en lever (en monteer) ikzelf met trots Plameco spanplafonds in de omgeving Tilburg, Dongen, Rijen, Vught, Boxtel, St Michielsgestel, Eersel, Reusel, Bergeijk en Hilvarenbeek.

Voor degenen die nog niet bekend zijn met ons product; Plameco plafonds zijn plafonds die middels een gepatenteerd klemsysteem gemonteerd worden. In de volksmond worden dit ook wel spanplafonds genoemd. De unieke monteertechniek biedt ongekende mogelijkheden, zowel technisch als esthetisch. Zo kunnen onze spanplafonds in de meest moeilijke hoeken gehangen worden, zijn ze vochtbestendig, schimmel-, alg- en bacteriewerend en zijn ze hierdoor tevens geschikt voor in alle ruimten, zowel binnen als buiten.

 

Daarnaast zijn Plameco plafonds geheel naar uw wens aan te passen; van klassiek tot modern en van standaard tot uw eigen ontwerp… en alles daartussenin. Zo zijn er meer dan honderd verschillende kleuren en vele verschillende patronen en types, zoals mat en hoogglans. Daar komt bij dat onze spanplafonds ook verkrijgbaar zijn met een (uit ons assortiment of eigen, zelfgekozen) foto en is de verlichting geheel naar uw wens en op iedere willekeurige plek te realiseren is. Zelfs achter het plafond, wat samen met een lichtdoorlatend (transluscent) spanplafond voor indrukwekkende effecten zorgt! Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Omdat deze keuzemogelijkheden overweldigend kunnen zijn, helpen en adviseren wij u graag; uiteraard geheel vrijblijvend. Hebben onze plafonds uw interesse gewekt of heeft u vragen? Bezoek dan eens onze showroom aan de Spoorweide 1 in Riel, bel ons, stuur een mailtje of laat simpelweg uw gegevens achter via ons contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u graag uw kamer laten inmeten, de mogelijkheden bespreken en direct een prijsindicatie? Dan komen wij ook graag kosteloos en vrijblijvend bij u langs.

Graag tot snel!

Plameco Van Osch in Riel

Wil je graag alle mogelijkheden van Plameco plafonds ervaren, maar liever niet de deur uit? Geen probleem!

Vanaf nu adviseren wij ook telefonisch en online. Klik boven in het menu op Telefonisch/Online advies voor meer informatie.