Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Tilburg
Spoorweide 1
5133 NM Riel
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een half uur tot een uur nodig.
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Tilburg - 013 - 7200977
8.9 van 1834 beoordelingen

Over ons

Sinds 2012 is Plameco vakbedrijf Van Osch in Gemert en sinds 2018 ook in Riel dan ook een feit en lever (en monteer) ikzelf met trots Plameco spanplafonds in de omgeving Tilburg, Dongen, Rijen, Vught, Boxtel, St Michielsgestel, Eersel, Reusel, Bergeijk en Hilvarenbeek.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Riel

Spoorweide 1
5133 NM Riel

Plan uw route
Vandaag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten Maandag Gesloten Dinsdag Gesloten Woensdag Gesloten Donderdag 10:00 - 16:00 Vrijdag 10:00 - 16:00 Zaterdag 10:00 - 16:00

Plafonds van Plameco

Een plafond waar u van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen

8.9 van 10
Laila
8.0 van 10

We zijn netjes geholpen en zeker de monteur was top.

Susanne
9.0 van 10

Plameco levert uitstekende service, met adequaat advies en zeer deskundige montage. Al met al een prima keuze met een zeer mooi resultaat.

Bertus
9.9 van 10

geen problemen prima werk

Lizzy
9.9 van 10

Ik had redelijk wat vragen die allemaal netjes beantwoord werden. Ook de planning verliep allemaal soepel.

rene
8.0 van 10

niet netjes met de rekening we hadden inklusief btw gekocht maar als je de rekening krijgt dan wordt er toch de btw bij gerekend. Maar het is opgelost.

F.J
9.0 van 10

Prima info en klantvriendelijk. Professionele, vakkundige monteur.

a
9.9 van 10

erg blij met het resultaat

Jeanne
9.9 van 10

Het is een mooi glad strak plafond we hebben al jaren ervaring . Maar i.v.b. Met verbouwing douche moest er een nieuw plafond in . Er was geen twijfel gelijk weer een spanplafond. Het andere zat er al minimaal 20 jaar in , en er was nog niets aan te zien. SUPER.

Fam.
9.0 van 10

Duidelijkheid over tijdstip aanbetaling ontbrak. Dag vóór montage laten weten hoe laat men komt.

Carla
9.0 van 10

Netjes afgewerkt, keurig op tijd,

1834 klanten vertellen over Plameco

Plameco spanplafonds Tilburg

In het millenniumjaar 2000 ben ik samen met mijn vader gestart bij Plameco. Met veel plezier hebben wij daar samen een hoop ervaring opgedaan met Plameco plafonds en hebben wij ons het vak van het spannen en monteren van deze spanplafonds eigen gemaakt. Door mijn ervaring met de plafonds en mijn enthousiasme over dit fantastische product heb ik uiteindelijk besloten om de Plameco spanplafonds zelf aan de man te brengen middels mijn eigen Plameco vakbedrijf. Sinds 2012 is Plameco vakbedrijf Van Osch in Gemert en sinds 2018 ook in Riel dan ook een feit en lever (en monteer) ikzelf met trots Plameco spanplafonds in de omgeving Tilburg, Dongen, Rijen, Vught, Boxtel, St Michielsgestel, Eersel, Reusel, Bergeijk en Hilvarenbeek.

Voor degenen die nog niet bekend zijn met ons product; Plameco plafonds zijn plafonds die middels een gepatenteerd klemsysteem gemonteerd worden. In de volksmond worden dit ook wel spanplafonds genoemd. De unieke monteertechniek biedt ongekende mogelijkheden, zowel technisch als esthetisch. Zo kunnen onze spanplafonds in de meest moeilijke hoeken gehangen worden, zijn ze vochtbestendig, schimmel-, alg- en bacteriewerend en zijn ze hierdoor tevens geschikt voor in alle ruimten, zowel binnen als buiten.

Daarnaast zijn Plameco plafonds geheel naar uw wens aan te passen; van klassiek tot modern en van standaard tot uw eigen ontwerp… en alles daartussenin. Zo zijn er meer dan honderd verschillende kleuren en vele verschillende patronen en types, zoals mat en hoogglans. Daar komt bij dat onze spanplafonds ook verkrijgbaar zijn met een (uit ons assortiment of eigen, zelfgekozen) foto en is de verlichting geheel naar uw wens en op iedere willekeurige plek te realiseren is. Zelfs achter het plafond, wat samen met een lichtdoorlatend (transluscent) spanplafond voor indrukwekkende effecten zorgt! Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Omdat deze keuzemogelijkheden overweldigend kunnen zijn, helpen en adviseren wij u graag; uiteraard geheel vrijblijvend. Hebben onze plafonds uw interesse gewekt of heeft u vragen? Bezoek dan eens onze showroom aan de Spoorweide 1 in Riel, bel ons, stuur een mailtje of laat simpelweg uw gegevens achter via ons contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u graag uw kamer laten inmeten, de mogelijkheden bespreken en direct een prijsindicatie? Dan komen wij ook graag kosteloos en vrijblijvend bij u langs.

Graag tot snel!

Plameco Van Osch in Riel