Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Tilburg
Spoorweide 1
5133 NM Riel
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco Plafonds Tilburg - 013 - 7200977
9.0 van 3122 beoordelingen

Over ons

Plameco Tilburg heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Frank en Douglas nodigen u van harte uit in onze showroom aan de Spoorweide 1 in Riel. Maak een afspraak hierboven via de afsprakenmodule of bel met 013-7200 977.

 

 

over ons afb tilburg

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Riel

Spoorweide 1
5133NM Riel

Plan uw route
Vandaag
Telefonisch bereikbaar
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
09:00 - 17:00
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
09:00 - 17:00
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
09:00 - 17:00
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
09:00 - 17:00
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
10:00 - 13:00
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Gesloten

Plameco Plafonds

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag, met een Plameco Plafonds kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke spanplafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een spanplafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte en voor ieder design.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

9.0

Premium kwaliteit

 • Nieuw plafond in één dag geplaatst
 • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
 • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
 • Vochtbestendig en schimmelwerend
 • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
 • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs

Klanten vertellen over Plameco Plafonds Tilburg

9.0 van 10
Wil
8.0 van 10

Wij maken voor de 2e maal kennis met Plameco en zijn over beide keren positief. Zeker nu de showroom in Ridderkerk is is de service optimaal. Wij zullen Plameco zeker aanbevelen in onze kennissenkring.

Helma
9.0 van 10

Keurig op tijd, goed advies, vakmensen. Een prachtig strak plafond is het resultaat.

arie
9.0 van 10

Echt zeer tevreden

Dorien
9.9 van 10

Zeer tevreden over het Plameco plafond in onze woonkamer. Er is heel netjes en vakkundig gewerkt. Waarschijnlijk willen wij de rest van ons appartement ook nog eens laten voorzien van een Plameco plafond.

Rien
9.0 van 10

In een ochtend was het plafond in de keuken gelegd en alles netjes opgeruimd. We zijn zeer erg tevreden over de hele linie, van informatie t/m aanbrengen van het plafond.

Hans
9.9 van 10

heel mooti werk

Hans
9.9 van 10

Een prachtig plafond geplaatst door uitstekende vakmensen die ons ook goed advies hebben gegeven tijdens de werkzaamheden. Zeker een aanrader.

Nathalie
8.0 van 10

No nonsens advies. Geleverd zoals afgesproken. Eindresultaat fantastisch!!

R
8.0 van 10

Een mooi strak plafond.

rinus
9.9 van 10

heel netjes gewerkt en toch in 1 dag klaar ondanks dat hij maar alleen was

3122 klanten vertellen over Plameco Plafonds Tilburg

Welkom bij Plameco Tilburg

Tilburg heeft vele verborgen pareltjes, maar ook spraakmakende musea, zoals De Pont en het TextielMuseum en een dwaalgebied vol bijzondere winkels in prachtige historische panden. En wat te denken van de hippe Spoorzone, met de LocHal en restaurants waar je heerlijk kunt eten. Èèn van deze parels vind je in Riel, hier kan je de prachtige Spanplafonds van Plameco zien.

Wat zijn spanplafonds?

Spanplafonds zijn verkrijgbaar in enorm verschillende soorten en kunnen geheel naar eigen wens ontworpen worden. We werken met verschillende soorten materialen, waardoor aan iedere plafondwens voldaan kan worden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit matte plafonds, hoogglans plafonds en lichtdoorlatende plafonds. Naast de verschillende plafondtypes, kun je ook het spanplafond verder verfrissen door het grote aanbod aan kleuren, motieven, bedrukkingen, vormen, sierlijsten en verlichting. Hierdoor zijn er oneindig veel keuzemogelijkheden. Onze Plameco adviseurs helpen je graag om het plafond dat bij jou past te realiseren.

De voordelen van Plameco                                                                     

 • Passende designs (naar wens voor elk ruimte)
 • Nieuw plafond meestal in één dag geplaatst
 • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
 • Gemakkelijk te reinigen
 • Vochtbestendig en schimmelwerend
 • Verlichting naar keus
 • Galm uit je woning halen (Akoestiek)

Akoestiek

Een goede akoestiek zorgt voor rust en ontspanning. Ondanks dat we daar thuis niet zoveel opletten en dus verwaarloosd wordt. Dat is een gemiste kans, want naast de juiste verlichting is een goede akoestiek van grote invloed op je comfort. Akoestische problemen worden vaak veroorzaakt door moderne inrichting en harde oppervlakken. Zo is het mogelijk om geluidsabsorberend materiaal tussen het oorspronkelijke plafond en het spanplafond te plaatsen. Zonder dat je er iets van ziet. Zo verbeter je dus snel en onzichtbaar de akoestiek in huis

Verlichting

Verlichting is een hele belangrijke factor om je ergens thuis te kunnen voelen. De sfeer en het uiterlijk van een ruimte worden dan ook voor een grotendeels bepaalt door licht. Daarom is de keuze van de juiste verlichting en op de juiste plek essentieel. Samen met een van onze Plameco adviseur kies je de juiste verlichtingsopties die volledig aansluiten bij jouw wensen. De verlichting kan in het plafond geïntegreerd worden op elke plek die je maar wilt, voor elke kamer, voor elke stijl en eigenlijk voor elke gelegenheid. Zo krijg je dus altijd een advies die perfect aansluit bij jouw situatie

Omdat de keuzes zo enorm zijn vinden wij het belangrijk dat je het juiste advies krijgt en daar nemen we dan ook al onze tijd voor. Bezoek onze showroom in Riel aan de Spoorweide 1. Direct een afspraak bij jouw thuis is altijd mogelijk; Natuurlijk kosteloos en vrijblijvend.

We zien je graag bij onze showroom in Riel

Frank Dekker & Douglas Knol van Plameco Tilburg