Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Tilburg
Spoorweide 1
5133 NM Riel
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco Plafonds Tilburg - 013 - 7200977
9.0 van 3247 beoordelingen

Over ons

Plameco Tilburg heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Frank en Douglas nodigen u van harte uit in onze showroom aan de Spoorweide 1 in Riel. Maak een afspraak hierboven via de afsprakenmodule of bel met 013-7200 977.

 

 

over ons afb tilburg

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Riel

Spoorweide 1
5133NM Riel

Plan uw route
Vandaag
09:00 - 17:00
Telefonisch bereikbaar
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
09:00 - 17:00
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
09:00 - 17:00
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
09:00 - 17:00
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
09:00 - 17:00
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
10:00 - 13:00
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Gesloten

Plameco Plafonds

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag, met een Plameco Plafonds kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke spanplafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een spanplafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte en voor ieder design.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

Nu ook met infrarood!

Premium kwaliteit

 • Nieuw plafond in één dag geplaatst
 • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
 • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
 • Vochtbestendig en schimmelwerend
 • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
 • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs

Klanten vertellen over Plameco Plafonds Tilburg

9.0 van 10
peter
9.0 van 10

alles netjes en correct afgewerkt

Loek
9.0 van 10

Klasse. Uitstekende en vakbekwame monteurs.

Jan
9.9 van 10

Goede informatie, ook konden er nog kort van te voren wijzigingen plaats vinden in onze bestelling, dit was geen enkel punt bij Plameco. Monteur komt precies op afgesproken tijdstip en werkt zeer nauwkeurig. Ook de service is perfect te noemen. Wij zijn dan ook zeer tevreden met onze nieuwe aankoop en zullen zeker iedereen een Plameco plafond aanbevelen!!!

Sonja
9.0 van 10

Het meedenken in mijn wensen, het adviseren en de snelle montage van mijn plafond hebben een diepe indruk achtergelaten. Zo blij met het prachtige resultaat! Dit verdient een groot compliment!!

Jonny
9.0 van 10

Erg positief. Netjes aan de telefoon, en erg duidelijk met de mogelijkheden die de verkoper aanbood. En ons plafond zit er erg netjes in. Volgende x als hier een spanplafond in moet komen, komt er geen ander aan te pas.

Jan
9.9 van 10

Prachtig Plfond, keurig afgewerkt. Goede voorlichting in de showroom

A. Ros
9.0 van 10

Zeer tevreden over het plafond, vakkundig gemaakt. Werd goed meegedacht en gecommuniceerd.

Ellen
9.0 van 10

Mooi strak plafond geworden, helemaal naar wens.

J.v.Arkel
9.9 van 10

met dank aan Goof voor de goede service

C Kersten
9.9 van 10

Björn is 1 van die zeldzame personen die zich verplaatst in de klant en maar 1 doel heeft: het blij maken van mensen. Hij denkt dan ook graag met je mee en gaat zelfs een paar stappen verder door advies te geven over zaken die weinig te maken hebben met het plafond. Denk b.v. aan dingen als een lichtplan of kleurkeuzes. Komt hij er niet uit? Dan schakelt hij zijn netwerk in, desnoods ter plekke. Niet alleen Björn, maar ook vakmannen zoals Rick en Ricardo die de plafonds plaatsen, hebben dezelfde passie voor hun werk. Ze doen dat niet alleen met veel plezier, maar zetten echt de puntjes op de i voor je. Problemen bestaan niet, alleen uitdagingen. Tel daarbij op dat zij na elke dag werken het huis spik & span achterlaten en je weet dat je een top team hebt ingeschakeld. Ons huis & visie was verre van de makkelijkste, maar dat hebben we aan Björn nooit gemerkt. Elke uitdaging die wij hem gaven, werd in no time beantwoord met een mooie oplossing. Zo was het b.v. geen enkel probleem om een plafondlijst mee te laten spuiten in de kleur v/h plafond, waardoor de gekleurde muur naadloos doorloopt in het plafond. Ook een stuk plafond in een aparte (niet standaard) kleur was geen enkel probleem. En de leidingen v/d airco? Die zitten onzichtbaar achter het plafond. Tot slot nog een tip van ons: twijfel niet over de akoestieke laag! Het is dan wel wat prijzig, maar het geld ruimschoots waard. Om een idee te geven van het effect: onze lege nieuwbouw woning galmde als een grote lege kerk. Toen de akoestieke vulling werd aangebracht, was de galm compleet weg. Het neveneffect: je gaat automatisch veel rustiger en met een lager volume praten. Ideaal dus voor woon- en werkkamers. Dit effect kun je overigens zelf ook al testen in de showroom. Kortom: als je iets moois wilt doen met je plafond, ga eens praten met Björn. Je zult met veel energie terugkomen!

3247 klanten vertellen over Plameco Plafonds Tilburg

Welkom bij Plameco Tilburg

Tilburg heeft vele verborgen pareltjes, maar ook spraakmakende musea, zoals De Pont en het TextielMuseum en een dwaalgebied vol bijzondere winkels in prachtige historische panden. En wat te denken van de hippe Spoorzone, met de LocHal en restaurants waar je heerlijk kunt eten. Èèn van deze parels vind je in Riel, hier kan je de prachtige Spanplafonds van Plameco zien.

Wat zijn spanplafonds?

Spanplafonds zijn verkrijgbaar in enorm verschillende soorten en kunnen geheel naar eigen wens ontworpen worden. We werken met verschillende soorten materialen, waardoor aan iedere plafondwens voldaan kan worden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit matte plafonds, hoogglans plafonds en lichtdoorlatende plafonds. Naast de verschillende plafondtypes, kun je ook het spanplafond verder verfrissen door het grote aanbod aan kleuren, motieven, bedrukkingen, vormen, sierlijsten en verlichting. Hierdoor zijn er oneindig veel keuzemogelijkheden. Onze Plameco adviseurs helpen je graag om het plafond dat bij jou past te realiseren.

De voordelen van Plameco                                                                     

 • Passende designs (naar wens voor elk ruimte)
 • Nieuw plafond meestal in één dag geplaatst
 • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
 • Gemakkelijk te reinigen
 • Vochtbestendig en schimmelwerend
 • Verlichting naar keus
 • Galm uit je woning halen (Akoestiek)

Akoestiek

Een goede akoestiek zorgt voor rust en ontspanning. Ondanks dat we daar thuis niet zoveel opletten en dus verwaarloosd wordt. Dat is een gemiste kans, want naast de juiste verlichting is een goede akoestiek van grote invloed op je comfort. Akoestische problemen worden vaak veroorzaakt door moderne inrichting en harde oppervlakken. Zo is het mogelijk om geluidsabsorberend materiaal tussen het oorspronkelijke plafond en het spanplafond te plaatsen. Zonder dat je er iets van ziet. Zo verbeter je dus snel en onzichtbaar de akoestiek in huis

Verlichting

Verlichting is een hele belangrijke factor om je ergens thuis te kunnen voelen. De sfeer en het uiterlijk van een ruimte worden dan ook voor een grotendeels bepaalt door licht. Daarom is de keuze van de juiste verlichting en op de juiste plek essentieel. Samen met een van onze Plameco adviseur kies je de juiste verlichtingsopties die volledig aansluiten bij jouw wensen. De verlichting kan in het plafond geïntegreerd worden op elke plek die je maar wilt, voor elke kamer, voor elke stijl en eigenlijk voor elke gelegenheid. Zo krijg je dus altijd een advies die perfect aansluit bij jouw situatie

Omdat de keuzes zo enorm zijn vinden wij het belangrijk dat je het juiste advies krijgt en daar nemen we dan ook al onze tijd voor. Bezoek onze showroom in Riel aan de Spoorweide 1. Direct een afspraak bij jouw thuis is altijd mogelijk; Natuurlijk kosteloos en vrijblijvend.

We zien je graag bij onze showroom in Riel

Frank Dekker & Douglas Knol van Plameco Tilburg