Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Vul al de verplicte velden in!
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

Vind uw dichtstbijzijnde

Bekijk alle 100 dealers.

Vind uw dichtstbijzijnde
8.9 van 1888 beoordelingen

Zolderplafond

Er valt iets moois te maken van iedere zolder!

De zolder is vaak een vergeten ruimte. Dat is jammer, want van de zolder valt vaak iets moois te maken. En hier kan een Plameco plafond bij helpen! Een zolder heeft vaak lastige hoeken, waardoor het een uitdaging kan zijn om de ruimte optimaal te benutten en een plafond op zolder te plaatsen. Plameco plafonds geven iedere zolder een luxe en elegante uitstraling. 

 

Zolderplafond isoleren

Warmteverlies via het zolderplafond is een veelvoorkomend probleem. Vooral in oudere huizen, waar daken vaak slecht geïsoleerd zijn. Warme lucht heeft de eigenschap op te stijgen, waardoor warmteverlies door de luchtstroom naar zolder groot kan zijn. Om het warmteverlies te beperken, is het aan te raden om je zolderplafond goed te isoleren. Zo zorg je ervoor dat de warmte niet door het zolderplafond verdwijnt en de kou van buitenaf minder makkelijk naar binnen trekt. 

Bij het plaatsen van een zolderplafond van Plameco kun je ervoor kiezen om achter het plafond ruimte open te laten voor isolatiemateriaal. Je kunt dan de zolder eenvoudig isoleren en je ziet hier niks van!

Een verlaagd plafond op zolder

Is je zolderplafond erg hoog? Dan kan het verstandig én mooier zijn het plafond te verlagen. Je verlaagt hierdoor de stookkosten en het heeft een warmere uitstraling. Opeens besef je dat je iets moois van je zolder kunt maken zoals een kantoor, extra badkamer of zelfs een sauna.

Met een verlaagd Plameco plafond kun je zelf de kleur van het plafond bepalen en aangeven op welke plaats in het plafond je de verlichting wilt. Onze Plameco adviseur zal voor jouw zolder het perfecte plafond plaatsen!

Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat u inspireren door alle mogelijkheden wat Plameco u te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure