Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Groningen
Atoomweg 6/2
9743 AK Groningen
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco Plafonds Groningen - 050 - 3090073
9.0 van 3247 beoordelingen

Over ons

Plameco Groningen heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze shop in shop bij bad exclusief aan de Meubel boulevard hoendiep in groningen.

Wil je zeker zijn dat er een adviseur aanwezig is maak dan een tel. afspraak 050-3090073.  

 

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Groningen (Bad Exclusief meubel boulevard Hoendiep)

Atoomweg 6/2
9743 AK Groningen (Bad Exclusief meubel boulevard Hoendiep)

Plan uw route
Vandaag
10:00 - 17:00
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
11:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Plameco Plafonds

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag, met een Plameco Plafonds kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke spanplafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een spanplafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte en voor ieder design.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

Nu ook met infrarood!

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs

Klanten vertellen over Plameco Plafonds Groningen

9.0 van 10
Lisette
8.0 van 10

Nieuw plafond in de badkamer gemaakt. Mooi strak en heel mooi afgewerkt.alles goed afgedekt om geen beschadigingen aan het sanitair te krijgen. Op tijd gekomen volgens afspraak. Ben heel goed tevreden.ook hele fijne monteur gehad niet te vergeten.

R.
8.0 van 10

geweldig

S.J.
8.0 van 10

Netjes en vlug klaar en nog beter als 21 jaar geleden

Jan
9.9 van 10

geen gemakkelijk werk en perfect uitgevoerd

Marc
9.9 van 10

Het totaalpakket: een perfecte voorbereiding, goede begeleiding, ervaren en deskundige medewerkers, prachtig materiaal en daarmee een plafond wat er schitterend uit ziet en jaren lang mee zal gaan. (Maar dat laatste moeten we natuurlijk nog even afwachten!) Het is een aardige investering, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat het zich uitbetaald in de lage onderhoudskosten (nihil), het plezier en de uitstraling van ons huis. Op sommige punten in het rapport heb ik NVT in moeten vullen, omdat ik nog niet alles weet en omdat we nog een openstaande afspraak hebben. Dit in verband met een niet goed werkende koppeling tussen een lampenset en Hue Bridge. Vandaar ook de betrouwbaarheid die ik iets lager heb gezet.

Olaf van Kalken
9.9 van 10

Na een goede en uitgebreide uitleg gekozen voor een Spanplafond in de badkamer en toilet op de begane grond . Vervolgens door een uitstekende vakman aangebracht . Kwaliteit zie je er echt vanaf . Topwerk door een top bedrijf

anoniem
9.0 van 10

Het hele proces van bestellen tot installeren is een fijne ervaring geweest.

Loek
9.0 van 10

Klasse. Uitstekende en vakbekwame monteurs.

Johan
9.0 van 10

Wij zijn zeer tevreden, de plaatsers hebben uitstekend werk geleverd, niet van te zeggen, topwerkmannen.

Patricia
9.9 van 10

Het enige jammere aan de ervaring met Plameco Ridderkerk, was dat we maanden moesten wachten voor ze tijd hadden om het plafond in de badkamer te plaatsen. Maar het plafond ziet er perfect uit!

3247 klanten vertellen over Plameco Plafonds Groningen

Plameco spanplafonds Groningen

Wil je graag een nieuw plafond maar ziet op tegen de rommel? 

Dan zijn de spanplafonds van Plameco een uitkomst. Een nieuw plafond meestal gemonteerd in 1 dag. Het maakt ons niet uit of je nu woont in Marum, Delfzijl, Peize, Eelde, Hoogezand Sappemeer of de stad Groningen, een spanplafond van Plameco zit er meestal binnen één dag in. Geen saus- en/of reparatiewerk meer, een spanplafond van Plameco is geheel onderhoudsarm en lichtecht waardoor het niet zal verkleuren. Met ons beproefde systeem bent u voor altijd verlost van die lelijke scheuren , los zittend stucwerk of zelfs aardbevingschade. Daar waar andere plafonds het begeven werkt ons Plameco spanplafond gewoon mee en zal niet scheuren of vervormen.

Andere voordelen van een Plameco plafond zijn dat u de grote meubels gewoon kunt laten staan en dat ze akoestisch corrigerend zijn. Dit kunnen we overigens ook nog optimaliseren met een akoestische corrector. Verder kunnen we op elke gewenste plaats verlichting aanbrengen in uw nieuwe spanplafond. Inbouwspotjes in LED-uitvoering, hanglampen of sterrenhemels, ons van Plameco is niks te gek. Ook kunnen we natuurlijk uw bestaande lampen terug plaatsen in uw spanplafond.

 

Heb je een carport en zie je op tegen het schilderwerk van de onderkant van het dak, ook hier kunnen wij een mooi spanplafond onder maken, doordat onze spanplafonds de eigenschap hebben dat ze schimmel-, alg- en bacteriewerend zijn.

Uiteraard kunnen wij van Plameco spanplafonds leveren in verschillende kleuren.

 Maar de alg-, schimmel- en bacteriewerende eigenschappen van de spanplafonds ze niet alleen uitstekend geschikt voor badkamers, maar voor iedere ruimte, waaronder buiten.

Kortom, onze spanplafonds zijn een uitstekende keus om uw woning te verfraaien en zullen een luxe uitstraling geven aan uw woonkamer keuken of ander vertrek.

Kom langs in onze showroom aan de meubelboulevard Hoendiep in Groningen of bel 050-3090073 voor een afspraak zodat onze adviseur bij jou thuis in alle rust alle mogelijkheden aan jou kan laten zien.

Graag tot ziens.