Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Groningen
Spanjelaan 21-A19
9403 DV Assen
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Plameco Plafonds Groningen
Spanjelaan 21-A19
9403 DV Assen
Wijzig dealer
Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Huidige dealer: Plameco plafonds Assen en omgeving

Bekijk alle Plameco dealers

Over ons

Plameco Groningen heeft alle middelen in huis om uw droomplafond te realiseren.

Van adviseur tot monteur nemen wij u alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco plafonds zijn een unieke, snelle en duurzame oplossing voor de vervanging van uw bestaande plafonds. Maak een afspraak via de afsprakenmodule of Bel 050-3090073

Binnenkort hopen wij onze nieuwe showroom in Assen te openen.

Uiteraad komen wij graag bij u langs voor advies op maat !  

 

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Groningen (Bad Exclusief meubel boulevard Hoendiep de plameco adviseur is alleen aanwezig na telefonische afspraak)

Atoomweg 6/2
9743 AK Groningen (Bad Exclusief meubel boulevard Hoendiep de plameco adviseur is alleen aanwezig na telefonische afspraak)

Plan uw route
Vandaag
Telefonisch bereikbaar
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Gesloten

Plameco Plafonds

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag, met een Plameco Plafonds kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke spanplafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een spanplafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte en voor ieder design.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

Nu ook met infrarood!

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs
9.0
van 3344 beoordelingen
Ad
9.0 van 10

zeer mooi plafon geinstalleerd. Alleen maar positieve reacties

Wim
9.9 van 10

Duidelijk advies en offerte, heldere communicatie, heel netjes volgens afspraak gemonteerd waardoor we nu kunnen genieten van een super strak plafond met perfecte verlichting 👍🏻👍🏻

Betsy
8.0 van 10

Al na twee weken begaf het eerste spotje het. Na melding hiervan werd dit de volgende dag al vervangen. Toen een week later weer een ander spotje stuk ging, kwam er twee dagen later iemand om het te vervangen. deze problemen zijn dus goed opgelost!

Nena
9.0 van 10

Netjes werk geleverd.

remco
9.9 van 10

Zeer netjes werk afgeleverd zijn zeer tevreden als we ooit nog een plafond willen veranderen word het weer plameco top werk we zijn super tevreden mvg remco en wendie

Mareen
9.0 van 10

Prettige verkoop, geen agressieve verkoop en je krijgt de mogelijkheid over je aanschaf na te denken. Goed neutraal advies en je kan het materiaal van tevoren voelen en bekijken. Geven ook een alternatief en de voor en nadelen daarvan. Montage was snel en netjes, alles veegschoon achter gelaten. Resultaat is een groot verschil met de oude situatie , het ziet er mega strak uit!

hennie kornegoor
9.9 van 10

duidelijke uitleg monteur netjes op tijd en werk heel netjes en snel

Victor
9.0 van 10

zeer tevreden

Bas
9.9 van 10

Wij zijn byzonder tevreden over het hele gebeuren de adviesen en ook het monteren één al lof ook voor jullie medewerkers in één woord geweldig ga zo door gr Bas & lien v Dijk..

Frank
9.9 van 10

Alles netjes volgens afspraak. Strak plafond. Heel blij mee.

Plameco spanplafonds Groningen

Wil je graag een nieuw plafond maar ziet op tegen de rommel? 

Dan zijn de spanplafonds van Plameco een uitkomst. Een nieuw plafond meestal gemonteerd in 1 dag. Het maakt ons niet uit of je nu woont in Marum, Delfzijl, Peize, Eelde, Hoogezand Sappemeer of de stad Groningen, een spanplafond van Plameco zit er meestal binnen één dag in. Geen saus- en/of reparatiewerk meer, een spanplafond van Plameco is geheel onderhoudsarm en lichtecht waardoor het niet zal verkleuren. Met ons beproefde systeem bent u voor altijd verlost van die lelijke scheuren , los zittend stucwerk of zelfs aardbevingschade. Daar waar andere plafonds het begeven werkt ons Plameco spanplafond gewoon mee en zal niet scheuren of vervormen.

Andere voordelen van een Plameco plafond zijn dat u de grote meubels gewoon kunt laten staan en dat ze akoestisch corrigerend zijn. Dit kunnen we overigens ook nog optimaliseren met een akoestische corrector. Verder kunnen we op elke gewenste plaats verlichting aanbrengen in uw nieuwe spanplafond. Inbouwspotjes in LED-uitvoering, hanglampen of sterrenhemels, ons van Plameco is niks te gek. Ook kunnen we natuurlijk uw bestaande lampen terug plaatsen in uw spanplafond.

 

Heb je een carport en zie je op tegen het schilderwerk van de onderkant van het dak, ook hier kunnen wij een mooi spanplafond onder maken, doordat onze spanplafonds de eigenschap hebben dat ze schimmel-, alg- en bacteriewerend zijn.

Uiteraard kunnen wij van Plameco spanplafonds leveren in verschillende kleuren.

 Maar de alg-, schimmel- en bacteriewerende eigenschappen van de spanplafonds ze niet alleen uitstekend geschikt voor badkamers, maar voor iedere ruimte, waaronder buiten.

Kortom, onze spanplafonds zijn een uitstekende keus om uw woning te verfraaien en zullen een luxe uitstraling geven aan uw woonkamer keuken of ander vertrek.

Bel 050-3090073 voor een afspraak zodat onze adviseur bij jou thuis in alle rust alle mogelijkheden aan jou kan laten zien.

Graag tot ziens.