Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Groningen
Hoofdweg 220
9765 CL Paterswolde
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Groningen - 050-3090073
9.0 van 3013 beoordelingen

Over ons

Plameco spanplafonds Groningen heeft alle middelen in huis voor een nieuw plafond.

Van adviseur tot monteur helpen we jou op weg naar een nieuw plafond.

Onze showroom is iedere werkdag / avond op afspraak te bezoeken

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Paterswolde

Hoofdweg 220
9765 CL Paterswolde

Plan uw route
Vandaag
Gesloten
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw ruimtes en wensen. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

9.0

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Groningen

9.0 van 10
Richard
9.9 van 10

In de showroom goede en duidelijke info gekregen! Monteur was volgens afspraak, en gaf ons goed advies wat betreft plaatsen verlichting. Kortom:helemaal top!

Jan
9.9 van 10

van begin tot eind zat alles perfect in elkaar

C.H.M. de Bruijn
9.9 van 10

23 jaar geleden hebben wij in de huiskamer en keuken Plameco plafonds laten instaleren. Doordat wij andere lampen gingen hangen was dit niet mooi meer en hebben wij besloten naar overleg in de winkel en dat de vertegenwoordiger bij ons is geweest om te kijken wat de mogelijkheden waren om nieuwe Plameco plafonds te laten installeren. Dit is in 1 dag gedaan en deze monteurs hebben geweldig werk geleverd alles keurig opgeruimd en de dingentjes die wij graag veranderd wilden hebben is fantastisch uitgevoerd. Wij zijn er heel blij mee en hopelijk gaat dit weer zo lang mee.

J.P.
9.9 van 10

Keurig gelegd. Vriendelijke en vakbekwame monteur. Goede en duidelijke uitleg in showroom. Topzaak!

Pamela
9.9 van 10

Goede communicatie en bij het monteren heel goed werk geleverd. Aardige monteur en heel precies ! Vandaar een rapportcijfer van 10 !!!

ma
8.0 van 10

Ik heb op 10 aug een beoordeling verzonden.

H.
9.9 van 10

Eigenlijk kan ik weinig nadelen vinden bij de spanplafonds. Ze zijn snel geplaatst en het resultaat is meteen strak en afgewerkt. Verlichting wordt al meegenomen, dus daar heb je ook al geen omkijken naar. Plameco is een heel fijn bedrijf met goede service en is betrouwbaar, waardoor je als klant vol vertrouwen hebt dat er kwaliteit wordt geleverd.

Rob Goes
9.0 van 10

Diverse ruimtes een nieuw PLAMECO plafonds laten aanbrengen. Mark van Osch heeft ons werkelijk uitstekend geadviseerd en de door hem aangestuurde monteurs waren zeer vakkundige sympathieke mensen. Met name m.b.t. verlichtingsplan moesten we uitdagende beslissingen nemen, maar i.o.m. de monteurs zijn we er uiteindelijk goed uitgekomen. (lichtopbrengst en dim mogelijkheden van let verlichting is duidelijk anders dan we gewent waren) Plafonds zien er strak en bijzonder mooi uit. De (naadloze) randafwerking is ook helemaal naar ons zin.

Carolien
9.9 van 10

Contact is makkelijk en snel, altijd voor vragen bereikbaar. In één dag mooier wonen en dat zonder rotzooi, heerlijk.

Joost
9.0 van 10

Goed advies, netjes afgewerkt, nadien goede service.

3013 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Groningen

Plameco spanplafonds Groningen

U wilt graag een nieuw plafond maar ziet op tegen de rommel? 

Dan zijn de spanplafonds van Plameco een uitkomst. Een nieuw plafond meestal gemonteerd in 1 dag. Het maakt ons niet uit of u nu woont in Marum, Delfzijl, Peize, Eelde, Hoogezand Sappemeer of de stad Groningen, een spanplafond van Plameco zit er al binnen één dag in. Geen saus- en/of reparatiewerk meer, een spanplafond van Plameco is geheel onderhoudsarm en lichtecht waardoor het niet zal verkleuren. Met ons beproefde systeem bent u voor altijd verlost van die lelijke scheuren , los zittend stucwerk of zelfs aardbevingschade. Daar waar andere plafonds het begeven werkt ons Plameco spanplafond gewoon mee en zal niet scheuren of vervormen.

Andere voordelen van een Plameco plafond zijn dat u de grote meubels gewoon kunt laten staan en dat ze akoestisch corrigerend zijn. Dit kunnen we overigens ook nog optimaliseren met een akoestische corrector. Verder kunnen we op elke gewenste plaats verlichting aanbrengen in uw nieuwe spanplafond. Inbouwspotjes in LED-uitvoering, hanglampen of sterrenhemels, ons van Plameco is niks te gek. Ook kunnen we natuurlijk uw bestaande lampen terug plaatsen in uw spanplafond.

 

Heeft u een carport en ziet de onderkant van het dak er niet meer uit, ook hier kunnen wij een mooi spanplafond onder maken, doordat onze spanplafonds de eigenschap hebben dat ze schimmel-, alg- en bacteriewerend zijn.

Uiteraard kunnen wij van Plameco spanplafonds leveren in verschillende kleuren, in mat of hoogglans. Hoogglans spanplafonds zijn met name wonderschoon in bijvoorbeeld uw badkamer en geven een zeer luxe uitstraling. Maar de alg-, schimmel- en bacteriewerende eigenschappen van de spanplafonds ze niet alleen uitstekend geschikt voor badkamers, maar voor iedere ruimte, waaronder buiten.

Kortom, onze spanplafonds zijn een uitstekende keus om uw woning te verfraaien en zullen een luxe uitstraling geven aan uw woonkamer keuken of ander vertrek.

Kom langs in onze showroom in Paterswolde of bel 050-3090073 voor een afspraak zodat onze adviseur bij u thuis in alle rust alle mogelijkheden aan u kan laten zien.

Graag tot ziens.