Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Goes
Columbusweg 3
4462 HA Goes
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco Plafonds Goes - 0113 - 27 00 00
9.0 van 3247 beoordelingen

Over ons

Plameco Goes heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Goes. Maak een afspraak via de afsprakenmodule of bel met 0113 - 27 00 00.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Goes

Columbusweg 3
4462 HA Goes

Plan uw route
Vandaag
Telefonisch bereikbaar
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Gesloten

Plameco Plafonds

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag, met een Plameco Plafonds kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke spanplafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een spanplafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte en voor ieder design.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

Nu ook met infrarood!

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs

Klanten vertellen over Plameco Plafonds Goes

9.0 van 10
Ellen
9.0 van 10

Mooi plafond, prettige communicatie. Gezellige monteurs Goede service !

Sylvia Boxma
8.0 van 10

ervaren medewerker, netjes werken en het was sneller klaar als dat ik verwacht had. een minpuntje, als je wil bellen naar bedrijf krijg je telefoniste, maar er kan niet doorgeschakeld worden!!

Yvonne
9.0 van 10

goede montage, goede service en nazorg. Week na montage komt Piet langs om te kijken hoe het is geworden. Hebben we erg gewaardeerd.

Elly
9.0 van 10

Goede afspraken en communicatie. Keurig alles gemonteerd. Mijn. Omplimenten.

H.
9.9 van 10

Van bestellen tot en met plaatsing perfect verlopen met prachtig resultaat.

Henk
9.9 van 10

Fijn bedrijf waar ik vertrouwen in heb

Monique
9.0 van 10

Zeer prettige gesprekken en voorlichting. Monteur komt heel betrouwbaar en vriendelijk over en werkte steeds in overleg, precies en netjes. Plafond ziet er prachtig uit, inclusief verlichting. Wij zijn tot nu toe dan ook heel tevreden.

Antoni
9.0 van 10

Duidelijke afspraken en een goede en nette montage en afwerking.

lianne
9.0 van 10

ontzettende gastvrij ontvangst in de showroom. uitgebreide informatie, goede afspraken, goed telefonisch kontakt. Aardige en vakbekwame monteur, werkt netjes en het ziet er allemaal heel netjes uit. Wij hebben een hoogglans planfond in de badkamer en het ziet er heel strak en modern uit. Wij zijn er heel blij mee en zijn zeer te spreken over Plameco Gemert. Echt een aanrader!!

Albert
8.0 van 10

Uiteindelijke resultaat is weer mooi geworden, ditmaal incl. LED-verlichting langs de randen, infra-rood verwarming en afzuiging. Communicatie tussen installateur en Plameco had wat beter gekund, installateur heeft per abuis een contactdoos te veel aangebracht, wat later weer hersteld moest worden. Dit had met een wat duidelijker communicatie voorkomen kunnen worden.

3247 klanten vertellen over Plameco Plafonds Goes

Plameco spanplafonds Goes

Voor een uniek nieuw plafond bent u bij Plameco Plafonds Van Gilst uit Goes aan het juiste adres.

Een nieuw Plameco plafond is binnen 1 dag vakkundig voor u gemonteerd, zonder hak- en breekwerk, overlast en rommel, wat wilt u nog meer? U kunt grote zelfs meubels gewoon in de ruimte laten staan.

Er is keuze uit een divers assortiment van klassiek tot modern en eigentijds tot fantasievol. U kunt het zo gek niet bedenken en wij maken het voor u!  Plameco plafonds zijn tevens zeer onderhoudsvriendelijk, doordat ze antistatisch, vochtbestendig en schimmel-, alg- en bacteriewerend zijn. Daarnaast zijn Plameco plafonds ook nog eens brandveilig. Bent u dus op zoek naar een nieuw plafond in de woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer of welke ruimte dan ook? Plameco Plafonds zijn geschikt voor elke ruimte, zowel binnen als buiten.

 

Woont u in Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland of West-Brabant? Plameco Plafonds uit Goes monteert bijvoorbeeld plafonds van Aardenburg tot Clinge, Breskens en Terneuzen, Middelburg en Vlissingen, Bergen op Zoom en Tholen, Renesse en Goes. Waar u ook woont, we zijn u graag van dienst.

U bent van harte uitgenodigd in onze showroom, Columbusweg 3 te Goes, om de mogelijkheden te bekijken. Kijk onder Evenementen voor de eerstvolgende opendagen. De koffie staat klaar.