Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Goes
Columbusweg 3
4462 HA Goes
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Goes - (0113) 27 00 00
9.0 van 3013 beoordelingen

Over ons

 

Welkom bij Plameco Plafonds Van Gilst voor een uniek nieuw plafond!

Plameco Plafonds zijn geschikt voor elke ruimte.

Binnen 1 dag vakkundig voor u gemonteerd, zonder hak- en breekwerk, overlast en rommel.

Keuze uit een divers assortiment; onderhoudsvriendelijk en brandveilig.

Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland of West-Brabant? Waar u ook woont, we zijn u graag van dienst.

Welkom in onze showroom: Columbusweg 3, Goes.

We zijn telefonisch bereikbaar op 0113 - 27 00 00.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Goes

Columbusweg 3
4462 HA Goes

Plan uw route
Vandaag
Gesloten
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw ruimtes en wensen. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

9.0

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Goes

9.0 van 10
Liesbeth
9.9 van 10

prima en vakkundig personeel, kan het iedereen aanbevelen. Prachtige kamer en keuken gekregen. Ben hier zo blij mee, zal zeker reclame maken voor jullie maken Succes met jullie bedrijf.

Theo en Rian van Horik
9.9 van 10

Nadat we in november 2021 al een plamecoplafond in de woonkamer hadden laten plaatsen, waren in april de badkamer, overloop en entreehal aan de beurt. We kunnen niets anders zeggen dat ook dit weer keurig afgewerkt en opgeleverd is. We genieten iedere dag van het strakke plafond! Dank aan Goof voor alle adviezen en vooral ook dank aan Marie en Johan voor de perfecte montage, het geduld en het meedenken ter plaatse! Jullie zijn echte vakmensen!

Corné
9.9 van 10

Wij wisten dat we een plameco plafond wilde, maar verder hebben we advies gevraagd over hoe en wat de mogelijkheden waren. Zijn eerlijk en uitstekend geholpen en voorzien van prima advies. Afspraken zijn eerlijk en duidelijk en worden altijd nagekomen. Prima op tijd van de dag van monteren, alles volgens afspraak, netjes alles opgeruimd achtergelaten. Plafond is prachtig en wij krijgen veel complimenten die natuurlijk vakbedrijf Van Osch toekomen! Service en nazorg is perfect! Er word zelfs naderhand nogmaals gebeld of alles naar wens is, volmondig JA! Wij bevelen jullie zeker aan! Bedankt voor ons prachtige plafond,beste zet ooit!

Sjoeke
9.0 van 10

Gewoon goede ervaring, mooi plafond. (slaapkamer) Aanrader is echter wel een dimmer op de "sterretjes" te zetten. Liggend zijn de lampjes best fel, zittend geen probleem.

Jan
9.0 van 10

Vakkundig, snel, degelijk werk. Vriendelijke, keurige mensen. Laten het karwei netjes achter. We genieten elke dag van het resultaat.

Ben
9.9 van 10

Plameco heeft een prachtig spanplafond aangebracht incl. spots.

P
9.0 van 10

Goed service en afhandeling van reparatie herstellen klacht

Mareen
9.0 van 10

Prettige verkoop, geen agressieve verkoop en je krijgt de mogelijkheid over je aanschaf na te denken. Goed neutraal advies en je kan het materiaal van tevoren voelen en bekijken. Geven ook een alternatief en de voor en nadelen daarvan. Montage was snel en netjes, alles veegschoon achter gelaten. Resultaat is een groot verschil met de oude situatie , het ziet er mega strak uit!

M.
9.9 van 10

.

Jan
9.9 van 10

Erg netjes gewerkt, problemen onderweg werden keurig opgelost en het Eind Resultaat ziet er keurig uit.

3013 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Goes

Plameco Plafonds Van Gilst

Voor een uniek nieuw plafond bent u bij Plameco Plafonds Van Gilst uit Goes aan het juiste adres.

Een nieuw Plameco plafond is binnen 1 dag vakkundig voor u gemonteerd, zonder hak- en breekwerk, overlast en rommel, wat wilt u nog meer? U kunt grote zelfs meubels gewoon in de ruimte laten staan.

Er is keuze uit een divers assortiment van klassiek tot modern en eigentijds tot fantasievol. U kunt het zo gek niet bedenken en wij maken het voor u!  Plameco plafonds zijn tevens zeer onderhoudsvriendelijk, doordat ze antistatisch, vochtbestendig en schimmel-, alg- en bacteriewerend zijn. Daarnaast zijn Plameco plafonds ook nog eens brandveilig. Bent u dus pp zoek naar een nieuw plafond in de woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer of welke ruimte dan ook? Plameco Plafonds zijn geschikt voor elke ruimte, zowel binnen als buiten.

 

Woont u in Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland of West-Brabant? Plameco Plafonds uit Goes monteert bijvoorbeeld plafonds van Aardenburg tot Clinge, Breskens en Terneuzen, Middelburg en Vlissingen, Bergen op Zoom en Tholen, Renesse en Goes. Waar u ook woont, we zijn u graag van dienst.

U bent van harte uitgenodigd in onze showroom, Columbusweg 3 te Goes, om de mogelijkheden te bekijken. Kijk onder Evenementen voor de eerstvolgende opendagen. De koffie staat klaar.