Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Goes
Columbusweg 3
4462 HA Goes
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Plameco Plafonds Goes
Columbusweg 3
4462 HA Goes
Wijzig dealer
Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Huidige dealer: Plameco plafonds Goes en omgeving

Bekijk alle Plameco dealers

Over ons

Plameco Goes heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Goes. Maak een afspraak via de afsprakenmodule of bel met 0113 - 27 00 00.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Goes

Columbusweg 3
4462 HA Goes

Plan uw route
Vandaag
Telefonisch bereikbaar
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Gesloten

Plameco Plafonds

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag, met een Plameco Plafonds kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke spanplafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een spanplafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte en voor ieder design.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

Nu ook met infrarood!

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs
9.0
van 3333 beoordelingen
Ernst
9.9 van 10

Erg blij met plafond en verlichting. Mooi werk geleverd en ook toen het wat tegenzat wordt alles er aan gedaan om het werk af te krijgen.

H.M Heleen
9.0 van 10

Mooi strak sfeervol!

Pieter
8.0 van 10

De levertijd was extreem lang. De werkzaamheden zijn binnen een dag uitgevoerd met een goed resultaat.

Rien en Corrie
8.0 van 10

Snel en mooi en geen rommel.

Anton en Mieke Busser
9.9 van 10

De informatie vooraf was helder. Een afspraak maken was een makkie. Het werk ging heel voorspoedig! Hele aardige mannen die zeer deskundig waren én, ook niet onbelangrijk, zeer vriendelijk. Alles werd keurig opgeruimd toen het werk gedaan was. De documenten die we daarna kregen: zeer helder. Deze ervaring was heel prettig met een goed resultaat!

Marieke Hoeven
9.0 van 10

Contact verloopt keurig, werkzaamheden mooi gedaan!

E.
8.0 van 10

We hebben een prachtige plafond gekregen met een heel mooi licht plan van sterrenhemel indirecte verlichting langs het raam en spotjes in de keuken en de gang.Het enige minpuntje was dat ze ons niet hadden gewaarschuwd dat het zagen van de balken voor de spots op de hal recht voor de deur gedaan werd normaal doen ze dat buiten maar dat ging niet in ons appartement. doordat ook de balkondeur open stond voor de compressor zat het hele huis onder de zaagsel. Als ons van tevoren hier over gewaarschuwd hadden hadden we alles beter kunnen afdekken net zoals ze de vloerverwarming aan het vrezen zijn geweest door dat het goed was afgedekt hadden we geen rotzooi nu wel, jammer……Als je net als wij de woonkamer en de hal doet dan moet je rekening mee houden dat in plaats van de één dag plaatsing en drie dagen voor worden uitgetrokken

Rens
9.9 van 10

We hebben een plafond in de huiskamer, keuken , hal en toilet laten maken. Het ziet er allemaal super strak uit, in de huiskamer hebben we led verlichting langs de randen laten maken, een aanrader

Cornelis
9.9 van 10

Er is een monteur aan het werk geweest met veel ervaring, goed inzicht en veel vakkennis. Vakkennis van meer dan alleen de Plameco plafonds. Naast Plameco specialist is dit ook een timmerman en een elektricien. Bovendien heeft deze monteur veel improvisatie vermogen en een goed inzicht om de klant er bij te vragen wanneer er cruciale beslissingen moeten worden genomen. Naast het vakmanschap van de monteur vonden wij het fijn om te zien dat goed niet goed genoeg is, het moet perfect zijn. Hij heeft dat niet gezegd, maar wij merkten dat aan zijn manier van werken. Ook niet onbelangrijk is het sociale aspect koffie en lunchpauzes hebben we gezamenlijk genoten en dat heeft geleid tot enkele gezellige gesprekken. Kort samengevat is het een leuke dag geweest met als resultaat een prachtig mooi plafond. Wanneer er nog een kamer moet worden gedaan weten wij wel dat Plameco plafonds die opdracht van ons krijgt. Deze review is ingevuld door de schoonzoon van de klant. Wie weet word ik ook wel klant van jullie. Net als mijn schoonvader ben ok ok heel enthousiast over het eindresultaat.

Laura
9.0 van 10

Professioneel!!

Plameco spanplafonds Goes

Voor een uniek nieuw plafond bent u bij Plameco Plafonds Van Gilst uit Goes aan het juiste adres.

Een nieuw Plameco plafond is binnen 1 dag vakkundig voor u gemonteerd, zonder hak- en breekwerk, overlast en rommel, wat wilt u nog meer? U kunt grote zelfs meubels gewoon in de ruimte laten staan.

Er is keuze uit een divers assortiment van klassiek tot modern en eigentijds tot fantasievol. U kunt het zo gek niet bedenken en wij maken het voor u!  Plameco plafonds zijn tevens zeer onderhoudsvriendelijk, doordat ze antistatisch, vochtbestendig en schimmel-, alg- en bacteriewerend zijn. Daarnaast zijn Plameco plafonds ook nog eens brandveilig. Bent u dus op zoek naar een nieuw plafond in de woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer of welke ruimte dan ook? Plameco Plafonds zijn geschikt voor elke ruimte, zowel binnen als buiten.

 

Woont u in Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland of West-Brabant? Plameco Plafonds uit Goes monteert bijvoorbeeld plafonds van Aardenburg tot Clinge, Breskens en Terneuzen, Middelburg en Vlissingen, Bergen op Zoom en Tholen, Renesse en Goes. Waar u ook woont, we zijn u graag van dienst.

U bent van harte uitgenodigd in onze showroom, Columbusweg 3 te Goes, om de mogelijkheden te bekijken. Kijk onder Evenementen voor de eerstvolgende opendagen. De koffie staat klaar.