Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Gemert, Den Bosch
Kruiseind 16
5421 ND Gemert
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

8.9 van 2288 beoordelingen

Over ons

Door mijn ervaring met de plafonds en mijn enthousiasme over dit fantastische product heb ik uiteindelijk besloten om de Plameco spanplafonds zelf aan de man te brengen middels mijn eigen Plameco vakbedrijf. Sinds 2012 is Plameco vakbedrijf Van Osch in Gemert dan ook een feit en lever (en monteer) ikzelf met trots Plameco spanplafonds in de omgeving Den Bosch, Helmond, Rosmalen, Uden, Veghel en uiteraard ook in de omgeving van Gemert zelf.

Afwijkende openingstijden Afwijkende openingstijden in showroom Gemert
Datum vanaf vr 10 juli 2020 Datum tot en met za 11 juli 2020 Meer informatie

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Gemert

Kruiseind 16C
5421 ND Gemert

Plan uw route
Vandaag
13:00 - 13:00
Gesloten
13:00 - 13:00
Gesloten
Maandag
13:00 - 13:00
Telefonisch bereikbaar
13:00 - 13:00
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
13:00 - 13:00
Telefonisch bereikbaar
13:00 - 13:00
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
13:00 - 13:00
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
10:00 - 16:00
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
10:00 - 16:00
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
10:00 - 16:00
Telefonisch bereikbaar
Zondag
13:00 - 13:00
Gesloten
13:00 - 13:00
Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Gemert, Den Bosch

8.9 van 10
hannie
9.0 van 10

Betrouwbare mensen, prettige samenwerking. Vakmensen Kwaliteit product prima

JACK
8.0 van 10

Snel netjes keurig afgewerkt

Henk
9.9 van 10

zeer positief. Afspraken worden goed nagekomen en uitstekende montage.

Paul
9.0 van 10

Word goed en hard gewerkt .

Anja
9.9 van 10

Super mooi plafond gekregen. Snel en vakkundig geplaatst.

Willem
9.0 van 10

Goed advies ,afspraken kloppen,zeker niet opdringerig , montage volgends afspraak en keurig netjes afgeleverd kortom perfect van begin tot einde

patrick
9.9 van 10

TOPPIE

W.J
9.0 van 10

Werken keurig een aanrader

A
9.0 van 10

netjes en snel klaar geen rotzooi. is wel duur

Mark
9.9 van 10

De monteur was er eerste werk en net na de middag klaar met het plaatsen van een plafond in de badkamer en het toilet. Direct aan de slag geen tijd voor koetjes en kalfjes en door naar een ongetwijfeld volgende tevreden klant. Geen rommel of rotzooi en 2 schitterende strakke plafonds rijker.

2288 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Gemert, Den Bosch

Plameco spanplafonds Gemert, Den Bosch

In het millenniumjaar 2000 ben ik samen met mijn vader gestart bij Plameco. Met veel plezier hebben wij daar samen een hoop ervaring opgedaan met Plameco plafonds en hebben wij ons het vak van het spannen en monteren van deze spanplafonds eigen gemaakt. Door mijn ervaring met de plafonds en mijn enthousiasme over dit fantastische product heb ik uiteindelijk besloten om de Plameco spanplafonds zelf aan de man te brengen middels mijn eigen Plameco vakbedrijf. Sinds 2012 is Plameco vakbedrijf Van Osch in Gemert dan ook een feit en lever (en monteer) ikzelf met trots Plameco spanplafonds in de omgeving Den Bosch, Helmond, Rosmalen, Uden, Veghel en uiteraard ook in de omgeving van Gemert zelf.

Voor degenen die nog niet bekend zijn met ons product; Plameco plafonds zijn plafonds die middels een gepatenteerd klemsysteem gemonteerd worden. In de volksmond worden dit ook wel spanplafonds genoemd. De unieke monteertechniek biedt ongekende mogelijkheden, zowel technisch als esthetisch. Zo kunnen onze spanplafonds in de meest moeilijke hoeken gehangen worden, zijn ze vochtbestendig, schimmel-, alg- en bacteriewerend en zijn ze hierdoor tevens geschikt voor in alle ruimten, zowel binnen als buiten.Daarnaast zijn Plameco plafonds geheel naar uw wens aan te passen; van klassiek tot modern en van standaard tot uw eigen ontwerp… en alles daartussenin

 

Zo zijn er meer dan honderd verschillende kleuren en vele verschillende patronen en types, zoals mat en hoogglans. Daar komt bij dat onze spanplafonds ook verkrijgbaar zijn met een (uit ons assortiment of eigen, zelfgekozen) foto en is de verlichting geheel naar uw wens en op iedere willekeurige plek te realiseren is. Zelfs achter het plafond, wat samen met een lichtdoorlatend (transluscent) spanplafond voor indrukwekkende effecten zorgt! Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Omdat deze keuzemogelijkheden overweldigend kunnen zijn, helpen en adviseren wij u graag; uiteraard geheel vrijblijvend. Hebben onze plafonds uw interesse gewekt of heeft u vragen? Bezoek dan eens onze showroom aan de Kruiseind 16C in Gemert, bel ons 0492-368100, stuur een mailtje of laat simpelweg uw gegevens achter via ons contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u graag uw kamer laten inmeten, de mogelijkheden bespreken en direct een prijsindicatie? Dan komen wij ook graag kosteloos en vrijblijvend bij u langs.

Graag tot snel!

Plameco van Osch in Gemert