Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Gemert, Den Bosch
Kruiseind 16
5421 ND Gemert
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een half uur tot een uur nodig.
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

8.9 van 1834 beoordelingen

Over ons

Door mijn ervaring met de plafonds en mijn enthousiasme over dit fantastische product heb ik uiteindelijk besloten om de Plameco spanplafonds zelf aan de man te brengen middels mijn eigen Plameco vakbedrijf. Sinds 2012 is Plameco vakbedrijf Van Osch in Gemert dan ook een feit en lever (en monteer) ikzelf met trots Plameco spanplafonds in de omgeving Den Bosch, Helmond, Rosmalen, Uden, Veghel en uiteraard ook in de omgeving van Gemert zelf.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Gemert

Kruiseind 16C
5421 ND Gemert

Plan uw route
Vandaag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten Maandag Gesloten Dinsdag Gesloten Woensdag Gesloten Donderdag 10:00 - 16:00 Vrijdag 10:00 - 16:00 Zaterdag 10:00 - 16:00

Plafonds van Plameco

Een plafond waar u van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen

8.9 van 10
anoniem
9.0 van 10

perfect en zeer snel :eerste gesprek en plaatsen

Ellen
9.0 van 10

Wij zij blij dat we een spanplafond hebben. Prima keus, wel aan de prijs maar dan heb je ook wat.

Marcel
9.0 van 10

eindresultaat is prachtig, vakbekwame medewerkers

Ria
8.0 van 10

Het is een mooi strak plafond met een rustige lijst rondom zowel in de kamer als in de gang. Zeer ervaren werkmannen.

Marina
9.0 van 10

Betrouwbaar team. Laminaat en spanplafond + globale afwerking in 1 week tijd. (er was echt heel veel te doen), het eindresultaat is wat we verwachtte. We zijn kortweg tevreden

Mariëtte
9.0 van 10

Er was een probleem met een schade, dat was vervelend. Maar dit is zo keurig opgelost en er werd nog meerwerk gedaan dat niet is doorberekend. TOP! Fout gaan kan er altijd iets, maar het gaat erom hoe het daarna wordt opgelost. Het plafond is prachtig, met geen één ander materiaal is zo'n strak resultaat te behalen.

Piet
9.9 van 10

Bij mijn bezoek in Breda is alles goed uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Van de samenstelling van plafond, sierlijsten, spotjes en andere zaken. Afspraak gemaakt met de adviseur bij mij thuis. Had veel bij hem om te bekijken en nam er ook de tijd voor. Na het uitzoeken een datum vastgesteld voor montage. Op dag van montage was de monteur keurig op tijd. Met het plaatsen van de spotjes heeft hij advies gegeven waar deze het beste uitkwamen. De montage van het plafond is prima en netjes verlopen. Ben er dik tevreden mee. Alles bij elkaar zijn het vriendelijke en vakbekwame mensen met verstand van zaken.

J os
8.0 van 10

De vertegenwoordiger en de man die het plafond plaatste hebben ons blij verrast met hun vakkennis en contacten met ons!

J
8.0 van 10

Muurventilator defect toevallig na montage.Stond wel heel de morgen een heteluchtkanon op gericht. Monteur zei dat hij vervormd was dat kan door de hitte van dat kanon.

Kieft
9.9 van 10

!

1834 klanten vertellen over Plameco

Plameco spanplafonds Gemert, Den Bosch

In het millenniumjaar 2000 ben ik samen met mijn vader gestart bij Plameco. Met veel plezier hebben wij daar samen een hoop ervaring opgedaan met Plameco plafonds en hebben wij ons het vak van het spannen en monteren van deze spanplafonds eigen gemaakt. Door mijn ervaring met de plafonds en mijn enthousiasme over dit fantastische product heb ik uiteindelijk besloten om de Plameco spanplafonds zelf aan de man te brengen middels mijn eigen Plameco vakbedrijf. Sinds 2012 is Plameco vakbedrijf Van Osch in Gemert dan ook een feit en lever (en monteer) ikzelf met trots Plameco spanplafonds in de omgeving Den Bosch, Helmond, Rosmalen, Uden, Veghel en uiteraard ook in de omgeving van Gemert zelf.

Voor degenen die nog niet bekend zijn met ons product; Plameco plafonds zijn plafonds die middels een gepatenteerd klemsysteem gemonteerd worden. In de volksmond worden dit ook wel spanplafonds genoemd. De unieke monteertechniek biedt ongekende mogelijkheden, zowel technisch als esthetisch. Zo kunnen onze spanplafonds in de meest moeilijke hoeken gehangen worden, zijn ze vochtbestendig, schimmel-, alg- en bacteriewerend en zijn ze hierdoor tevens geschikt voor in alle ruimten, zowel binnen als buiten. Daarnaast zijn Plameco plafonds geheel naar uw wens aan te passen; van klassiek tot modern en van standaard tot uw eigen ontwerp… en alles daartussenin. Zo zijn er meer dan honderd verschillende kleuren en vele verschillende patronen en types, zoals mat en hoogglans. Daar komt bij dat onze spanplafonds ook verkrijgbaar zijn met een (uit ons assortiment of eigen, zelfgekozen) foto en is de verlichting geheel naar uw wens en op iedere willekeurige plek te realiseren is. Zelfs achter het plafond, wat samen met een lichtdoorlatend (transluscent) spanplafond voor indrukwekkende effecten zorgt! Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Omdat deze keuzemogelijkheden overweldigend kunnen zijn, helpen en adviseren wij u graag; uiteraard geheel vrijblijvend. Hebben onze plafonds uw interesse gewekt of heeft u vragen? Bezoek dan eens onze showroom aan de Kruiseind 16C in Gemert, bel ons, stuur een mailtje of laat simpelweg uw gegevens achter via ons contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u graag uw kamer laten inmeten, de mogelijkheden bespreken en direct een prijsindicatie? Dan komen wij ook graag kosteloos en vrijblijvend bij u langs.

Graag tot snel!

Plameco van Osch in Gemert