Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Gemert, Den Bosch
Kruiseind 16
5421 ND Gemert
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Vul al de verplicte velden in!
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

8.9 van 1888 beoordelingen

Over ons

Door mijn ervaring met de plafonds en mijn enthousiasme over dit fantastische product heb ik uiteindelijk besloten om de Plameco spanplafonds zelf aan de man te brengen middels mijn eigen Plameco vakbedrijf. Sinds 2012 is Plameco vakbedrijf Van Osch in Gemert dan ook een feit en lever (en monteer) ikzelf met trots Plameco spanplafonds in de omgeving Den Bosch, Helmond, Rosmalen, Uden, Veghel en uiteraard ook in de omgeving van Gemert zelf.

Kijkdagen november Kijkdagen november 2019
Datum vanaf 21 november 2019 Datum tot en met 23 november 2019 Meer informatie

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Gemert

Kruiseind 16C
5421 ND Gemert

Plan uw route
Vandaag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten Maandag Gesloten Dinsdag Gesloten Woensdag Gesloten Donderdag 10:00 - 16:00
Vrijdag 10:00 - 16:00
Zaterdag 10:00 - 16:00

Plafonds van Plameco

Een plafond waar u van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen

8.9 van 10
C.M.
9.9 van 10

zoals eerder in 2016 wederom een perfecte planning en montage wij zeer tevreden .

Werner en Alice
9.0 van 10

Wij zijn met Plameco in zee gegaan omdat wij in het hele huis een nieuw plafond moesten hebben. Hier hebben allesbehalve spijt van gehad. Het resultaat is prachtig en we ook zeer tevreden zijn over de deskundigheid, kwaliteit en de communicatie.

Pieter
9.9 van 10

De professionaliteit van het totale personeel en de zeer goede afhandeling en flexibiliteit tijdens het verbouwen van onze woning.

P.C
9.0 van 10

Goede voorlichting gekregen thuis, perfecte montage van het plafond. Fijne medewerkers.

reinier
8.0 van 10

professioneel / vriendelijk en zeer correct

albert
9.0 van 10

alle afspraken zijn keurig nagekomen tot op heden. uiteraard moet in de toekomst nog blijken als er iets hoe het dan gaat. Ook de monteurs werken netjes en zijn een goed team. wij zijn dik tevreden.

harry
8.0 van 10

mooi resultaat; vakkundig en zorgvuldig aangebracht.

Jan
9.9 van 10

Geweldig bedrijf met veel ervaring zou ze zo weer vragen.

Mark Jan
8.0 van 10

Helder verhaal, mooi plafond en prima materialen.

M
9.0 van 10

Uiterst correct en betrouwbare partij. Plaatsing verliep erg prettig met een correcte monteur die meedenkt en alles opgeruimd achterlaat. Gewoon top.

1888 klanten vertellen over Plameco

Vacatures

Zie hieronder onze openstaande vacatures.

Plameco spanplafonds Gemert, Den Bosch

In het millenniumjaar 2000 ben ik samen met mijn vader gestart bij Plameco. Met veel plezier hebben wij daar samen een hoop ervaring opgedaan met Plameco plafonds en hebben wij ons het vak van het spannen en monteren van deze spanplafonds eigen gemaakt. Door mijn ervaring met de plafonds en mijn enthousiasme over dit fantastische product heb ik uiteindelijk besloten om de Plameco spanplafonds zelf aan de man te brengen middels mijn eigen Plameco vakbedrijf. Sinds 2012 is Plameco vakbedrijf Van Osch in Gemert dan ook een feit en lever (en monteer) ikzelf met trots Plameco spanplafonds in de omgeving Den Bosch, Helmond, Rosmalen, Uden, Veghel en uiteraard ook in de omgeving van Gemert zelf.

Voor degenen die nog niet bekend zijn met ons product; Plameco plafonds zijn plafonds die middels een gepatenteerd klemsysteem gemonteerd worden. In de volksmond worden dit ook wel spanplafonds genoemd. De unieke monteertechniek biedt ongekende mogelijkheden, zowel technisch als esthetisch. Zo kunnen onze spanplafonds in de meest moeilijke hoeken gehangen worden, zijn ze vochtbestendig, schimmel-, alg- en bacteriewerend en zijn ze hierdoor tevens geschikt voor in alle ruimten, zowel binnen als buiten. Daarnaast zijn Plameco plafonds geheel naar uw wens aan te passen; van klassiek tot modern en van standaard tot uw eigen ontwerp… en alles daartussenin. Zo zijn er meer dan honderd verschillende kleuren en vele verschillende patronen en types, zoals mat en hoogglans. Daar komt bij dat onze spanplafonds ook verkrijgbaar zijn met een (uit ons assortiment of eigen, zelfgekozen) foto en is de verlichting geheel naar uw wens en op iedere willekeurige plek te realiseren is. Zelfs achter het plafond, wat samen met een lichtdoorlatend (transluscent) spanplafond voor indrukwekkende effecten zorgt! Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Omdat deze keuzemogelijkheden overweldigend kunnen zijn, helpen en adviseren wij u graag; uiteraard geheel vrijblijvend. Hebben onze plafonds uw interesse gewekt of heeft u vragen? Bezoek dan eens onze showroom aan de Kruiseind 16C in Gemert, bel ons, stuur een mailtje of laat simpelweg uw gegevens achter via ons contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u graag uw kamer laten inmeten, de mogelijkheden bespreken en direct een prijsindicatie? Dan komen wij ook graag kosteloos en vrijblijvend bij u langs.

Graag tot snel!

Plameco van Osch in Gemert