Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt
Bekijk alle Plameco dealers

Welkom bij onze afspraak module!

Leuk dat je de QR-code gescand hebt! Op deze pagina kun je eenvoudig een afspraak inplannen. Lees dus snel verder en ontdek hoe je in een paar simpele stappen een vrijblijvend advies gesprek kan inplannen met een Plameco adviseur.

Tijdens dit vrijblijvende gesprek krijg je professioneel advies van één van onze Plameco adviseurs. Tijdens het adviesgesprek bespreken we je wensen en behoeften. Daarnaast laat onze adviseur je alle mogelijkheden zien van een spanplafond van Plameco. Je krijgt dus altijd een advies afgestemd op jouw wensen.

Waarom een afspraak?

Tijdens een adviesgesprek met een Plameco adviseur kom je erachter welke oplossingen het beste bij jouw woning aansluiten. Onze experts nemen uitgebreid de tijd om jouw situatie te bespreken en je te adviseren over de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en optimaal kunt genieten van jouw nieuwe Plameco plafond.

Wat kun je verwachten?

Tijdens het adviesgesprek doorlopen we een aantal stappen om jou zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Hieronder lees je wat je kunt verwachten:

  1. Advies op maat: Op basis van jouw wensen en behoeften geven we je advies op maat. We bespreken de verschillende Plameco oplossingen en leggen je uit welke opties het beste bij jouw situatie passen.
  2. Offerte: Na het bespreken van de mogelijkheden, stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Zo weet je precies wat je kunt verwachten qua kosten en wat er allemaal bij de prijs is inbegrepen.
  3. Montage: Als je enthousiast bent over ons advies en de offerte, plannen we graag in samenspraak een datum in om het spanplafond te monteren.  

Ben je er klaar voor?

Als je na het lezen van deze informatie enthousiast bent geworden over een Plameco adviesgesprek, wacht dan niet langer en plan vandaag nog een afspraak in met een van onze experts. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen met jou de perfecte Plameco oplossing te vinden!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Plameco en onze adviesgesprekken? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

 

 

 

 

 

 


Vraag de Plameco brochure aan voor uitgebreide productinformatie

Laat je inspireren door alle mogelijkheden die Plameco jou te bieden heeft op gebied van spanplafonds.

Aanvraag brochure Of maak een afspraak
Plameco brochure