Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Best
Zandstraat 22
5683 PL Best
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Plameco Plafonds Best
Zandstraat 22
5683 PL Best
Wijzig dealer
Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Huidige dealer: Plameco plafonds Best en omgeving

Bekijk alle Plameco dealers

Over ons

Plameco Best heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafond. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Best. Maak een afspraak via de afsprakenmodule of bel met 0499 - 785408.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Best

Zandstraat 22
5683 PL Best

Plan uw route
Vandaag
Op afspraak
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
10:00 - 16:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:00 - 16:00
Vrijdag
10:00 - 16:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Plameco Plafonds

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag, met een Plameco Plafonds kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke spanplafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een spanplafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte en voor ieder design.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

Nu ook met infrarood!

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs
9.3
van 258 beoordelingen
T. Klaverdijk
9.9 van 10

Perfecte uitvoering van de werkzaamheden. Schitterend plafon

Johnny
9.9 van 10

Het plafond zit er superstrak in, alle hoeken netjes afgewerkt, lampen goed teruggezet en allemaal door 1 man. Goed gedaan.

Anton en Mieke Busser
9.9 van 10

De informatie vooraf was helder. Een afspraak maken was een makkie. Het werk ging heel voorspoedig! Hele aardige mannen die zeer deskundig waren én, ook niet onbelangrijk, zeer vriendelijk. Alles werd keurig opgeruimd toen het werk gedaan was. De documenten die we daarna kregen: zeer helder. Deze ervaring was heel prettig met een goed resultaat!

Marieke van den Berg
9.9 van 10

Goed advies, prima prijs, simpel schoon te maken en een vriendelijke man die het kwam monteren

Marc en Ria van Poucke
9.0 van 10

Mark en Marcel zijn serieuze, netwerkende vaklui.

Noud van Deurzen
9.9 van 10

Wij zijn zeer tevreden; o.a. door: * nette en keurige benadering tijdens proces van offerteen aanbrengen plafond * men weet wat men doet, met als resultaat een kwalitatieve en naar onze wens een opgeleverd plafond * er wordt geen rotzooi gemaakt en er blijft geen rotzooi liggen * minimale belasting voor ons als bewoners. Je merkt maar meer dat men bezig is en men is zeer behulpzaam n verplaatsen spullen * alomvattend zijn we zeer tevreden en vinden het een verantwoorde prijs/kwalitietverhouding

Marjon
9.9 van 10

Goede uitleg en service, mogen kijken in woonhuis naar verschillende opties van spanplafond. Nadat keuze gemaakt was, meteen afspraak tot meten en prijsberekening. Hierbij werd goed meegedacht over waar wel of geen naden. Plaatsen ging snel, vakkundig en super netjes. Een echte aanrader!

Nico Boll
9.0 van 10

Plameco heeft 3 prachtige plafonds in ons huis gemonteerd

Manberg
9.9 van 10

goede info gehad in de showroom,aan huis o.a materiaal kwaliteit en hoe men te werk gaat volkomen volgens afspraak, montage indruk wekkend en kwalitatief werk. Montage medewerker top.

Rianne
9.9 van 10

Keurig netjes gewerkt. Goed advies gekregen en duidelijkheid. Top plafond, met extra opties te kiezen maakt het je huis helemaal af!

Plameco Plafonds Best

Bij Plameco Best bent u voor een nieuw spanplafond aan het juiste adres. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw oude plafonds. Ik, Mark van Osch, heet u van harte welkom bij Vakbedrijf van Osch B.V. aan de Zandstraat in Best om een kijkje te komen nemen onze Plameco showroom. Het assortiment biedt oneindig veel verschillende mogelijkheden in uitstraling en verlichting; van modern tot klassiek. Zo behoren het bedrukken van Plameco spanplafonds met een foto naar keuze tot de mogelijkheden.

Maar wist u ook dat een spanplafond van Plameco brandveilig, vochtbestendig, schimmel-, alg- en bacteriewerend is? Hierdoor zijn onze plafonds erg onderhoudsvriendelijk en geschikt voor in iedere ruimte, zelfs voor buiten! Daarnaast wordt door het gepatenteerde plafondsysteem een Plameco spanplafond binnen één dag geplaatst en kunt u uw grote meubels gewoon laten staan, zodat u ’s avonds al weer in uw vertrouwde ruimte onder uw nieuwe plafond zit!

Heeft u last van galm in de woonkamer of andere ruimtes in uw huis? Dan kunnen wij achter ons spanplafond akoestisch materiaal aanbrengen waardoor de akoestiek verbetert en het geluid in de ruimte weer prettiger aanvoelt.

 

Als u toe bent aan een nieuw plafond, kom dan naar de showroom of neem contact op en laat u adviseren over de mogelijkheden. Onze adviseur staat voor u klaar om u hier in verder te helpen. Daarnaast komen wij graag geheel vrijblijvend bij u langs om uw ruimtes in te meten, samen met u tot een compleet ontwerp te komen en een prijsindicatie te geven.

Plameco heeft ruim 40 jaar ervaring en zo'n 180 verkooppunten in Europa. U kunt dus zeker zijn van een spanplafond van topkwaliteit. Komt u gerust eens langs op de Zandstraat 22 in Best (achterzijde Hornbach Best).

Plameco vakbedrijf van Osch B.V. heeft een gespecialiseerd team die onze spanplafonds monteert in Best, Budel, Waalre, Valkenswaard, Veldhoven, Oirschot, Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Heeze, Leende, Maarheeze, Dommelen, Nuenen, Someren, Westerhoven, Lierop, Son en Breugel, Soerendonk.

 Wij hopen van harte u binnenkort van dienst te mogen zijn!