Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Giessen
Distributiestraat 59
4283 JN Giessen
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis.
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Giessen - 0416-694870
8.9 van 1853 beoordelingen

Over ons

Eind 1996 ben ik begonnen met het verkopen en plaatsen van spanplafonds van Plameco.

De eerste jaren heb ik de verkoop en montage gecombineerd en sinds 2009 monteer ik zelf niet meer. Maar deze ervaring is van groot belang bij het adviseren van oplossingen voor mijn klanten. “Kan niet” bestaat niet en lastige plafonds zijn een uitdaging.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Giessen

Distributiestraat 59
4283 JN Giessen

Plan uw route
Vandaag Gesloten (Telefonisch bereikbaar)
Zondag Gesloten Maandag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Dinsdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Woensdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Donderdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Vrijdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Zaterdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar)

Plafonds van Plameco

Een plafond waar u van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen

8.9 van 10
Yolanda
9.9 van 10

Ik heb een superstrak mooi plafond, geplaatst door 2 hardwerkende rustige nette heren waarvoor niets te veel was. Ze gaven goede uitleg. Hebben zelfs de meubels terug op hun plaats gezet. Mijn complimenten.

anoniem
9.9 van 10

Betrouwbare mensen, duidelijke uitleg, afspraken nakomen en perfecte service.

Adrie
9.0 van 10

Doet wat het beloofd heeft, perfecte en snelle service Vriendelijke behandeling.

A.
9.9 van 10

We hebben een schitterend plafond. Goede service, en attente mensen!

Leon
9.0 van 10

Erg tevreden over hetgeen geleverd is en hoe het er uit ziet. Bij enkele punten in de enquête n.v.t. ingevuld, omdat daar nog weinig over te zeggen valt. We hebben het plafond pas een week.

Aafje
9.0 van 10

Spijt dat ik het niet jaren eerder heb je daan.

Theo
9.9 van 10

Via een open dag terecht gekomen in de showroom in Riel. De warme ontvangst sprak mij zeer aan. De zelfde avond werd er nog een terugbel-afspraak gemaakt. Goeie uitleg gehad van de mogelijkheden. Komt afspraken goed na en werkt keurig. Monteur Kris denkt ook goed mee en ziet ook goed wat de klant wil. In een paar uur een compleet ander/mooi resultaat.

rob
9.9 van 10

goed advies, vakkundig schadeherstel, afspraken nagekomen (inclusief 1 x uitstellen omdat matertiaal nog niet binnen was. goed gehumeurde medewerker(s) prima 1ste ervaring.

A.L.
9.9 van 10

Alles, van begin tot de eind oplevering. In een woord: perfect!

Ton
8.0 van 10

Het is ons erg goed bekomen

1853 klanten vertellen over Plameco

Vacatures

Zie hieronder onze openstaande vacatures.

Plameco spanplafonds Giessen

Mijn naam is Goof van Rijswijk en ben in 1991 mijn bedrijf gestart aanvankelijk in het leveren en monteren van systeemplafonds. Maar al vrij snel werd het mij duidelijk dat mijn hart niet lag in het werken in de bouw maar dat de particulier mij veel meer voldoening gaf.

Het zoeken naar een passende oplossing op het gebied van plafonds, verlichting en sierlijsten is een vak apart en daarom ben ik eind 1996 begonnen met het verkopen en plaatsen van spanplafonds van Plameco.

De eerste jaren heb ik de verkoop en montage gecombineerd en sinds 2009 monteer ik zelf niet meer. Maar deze ervaring is van groot belang bij het adviseren van oplossingen voor mijn klanten. “Kan niet” bestaat niet en lastige plafonds zijn een uitdaging.

Flexibiliteit is het toverwoord van deze tijd, iedereen en alles moet flexibel werken en leven. Daar doen wij graag aan mee en daarom zijn wij aanwezig in de showroom wanneer het u uitkomt. Komen wij bij u aan huis voor een vrijblijvende prijsopgave wanneer het u schikt.

Ik nodig u uit voor een bezoek aan 1 van onze shop-in-shops of de showroom in Breda. Ik zet de koffie alvast klaar! Of nodigt u mij uit en kom ik graag bij u koffie drinken.