Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Veenendaal, Wageningen
Ravelijn 18A
3905 NV Veenendaal
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een half uur tot een uur nodig.
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

8.9 van 1834 beoordelingen

Over ons

Bij Plameco Vallei en Betuwe heb je de ruimste keus in het kiezen van een spanplafond. Plameco Vallei en Betuwe levert het snelst de beste spanplafonds bij jou in de regio.

mh_YAXkXXA9x52Q_szMEe_GtygHKV3Ag Uw persoonlijke contact
Datum vanaf 1 januari 2019 Datum tot 31 december 2019 Meer informatie

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Veenendaal

Ravelijn 18A
3905 NV Veenendaal

Plan uw route
Vandaag Gesloten
Zondag Gesloten Maandag Gesloten Dinsdag Gesloten Woensdag Gesloten Donderdag Gesloten Vrijdag Gesloten Zaterdag 10:00 - 13:00

Plafonds van Plameco

Een plafond waar u van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen

8.9 van 10
Jan en Meta
9.0 van 10

trefzekere montage, ordelijk, schoon werk op alle situaties voorbereid (zelfs sneeuw) op tijd prettige communicatie wij zijn zéér tevreden

Liduin
9.0 van 10

prettige en vriendelijke ontvangst met lekkere koffie en goede uitleg en directe antwoorden op mijn vragen, weer een kopje koffie en gezellige babbelen met natuurlijk een afspraak inplannen, zodat thuis de situatie bekeken, gemeten en besproken kan worden, waarbij goede tips, meedenken in mijn mogelijkheden en afspraak gemaakt, keurig op tijd en een geweldig vriendelijke, bekwame en prettige medewerker, die ook nog bruikbare tips gaf en keurig gewerkt heeft met zelfs nog ruimte en tijd voor uitleg, ik kreeg ook nog de tijd om foto's tijdens zijn werk te maken, ik vond het zo indrukwekkend dat dit werk door 1 persoon wordt gedaan, maar ook nog hoe, het is zijn werk, maar ik heb grote bewondering voor hem, alles werd netjes opgeruimd tijdens de werkzaamheden, je kon aan de vloer 's avonds niet zien dat hij de hele dag gewerkt had, maar aan het plafond des te meer, FANTASTISCH wat een verschil. Plameco wees zuinig op deze medewerker en samen zijn jullie fijn om mee te werken, groetjes Liduin

T.
9.0 van 10

De monteurs hebben keihard gewerkt, maar er moest erg veel licht verlegd worden, daardoor kregen ze het niet op een dag klaar. Er werd door mij een grapje gemaakt dat ze niet meer mochten adverteren met in 1 dag klaar. Ben uiterst tevreden over het geleverde werk en de ontspannen manier waarop.

Jozé
8.0 van 10

Prima en mooi plafond, blijvend schimmelvrij, héél fijn voor de badkamer!

Ria
9.9 van 10

ging om vervanging van ons plafond i.v.m. lekkage. super snelle offerte voor de verzekering, duidelijke afspraken en advies i.v.m. eventuele nieuwe locaties voor de verlichting. na montage van het nieuwe spanplafond werd onze afzuigkap en de kap van de rolgordijntjes weer netjes gemonteerd. Het oude spanplafond (was door een klusbedrijf verwijderd en stond buiten achter de vuilnisbak) en alle oude afwerklijsten werden ongevraagd mee terug genomen. Kortom: Rondom tevreden!

Familie
9.0 van 10

Wij zijn heel blij met ons mooie, strakke plafond! Ook met de verlichting die we, van praktisch tot heel subtiel, kunnen dimmen. Beslist een betrouwbare partij om een nieuw plafond aan te schaffen, van begingesprek tot eindmontage een prettige ervaring en heel tevreden over het eindresultaat!

Harry
9.0 van 10

Erg nette zorgvuldige monteur. Werkt super netjes en alles werd schoon opgeleverd.

Anton
9.0 van 10

Perfect gemonteerd, zonder rommel te maken. Alles werd netjes opgeruimd.

Rina
8.0 van 10

Goede ervaring en de vriendelijkheid van personeel.

P
9.0 van 10

Wij hebben goed advies gekregen over de mogelijkheden en de montage erna is zeer goed gedaan.

1834 klanten vertellen over Plameco

Plameco Veenendaal, Wageningen, Culemborg, Tiel

Bij Plameco Vallei en Betuwe heeft u de ruimste keus in het kiezen van een spanplafond. Plameco Vallei en Betuwe levert het snelst de beste spanplafonds bij u in de regio. Wij leveren en monteren in de Vallei (Renkum, Wageningen, Rhenen, Veenendaal, Bennekom en Renswoude) en in de Betuwe (Elst, Driel, Heteren, Dodewaard, Ochten, Lienden, Tiel, Geldermalen, Leerdam)

Een Plameco spanplafond biedt vele voordelen. Onze spanplafonds zijn gemaakt van een hoogwaardig kunststof en hebben vele voordelen voor u. De spanplafonds  worden gespannen volgens een gepatenteerd plafondsysteem. Hierdoor kunnen wij een plafond bij u binnen 1 dag monteren zonder dat de meubels uit desbetreffende ruimte hoeven te worden verwijderd. Dit is voor veel mensen een groot voordeel. Tevens zijn de Plameco spanplafonds akoestisch geluiddempend, vochtbestendig, algen en schimmelwerend (dus uitstekend geschikt voor vochtige ruimtes), uit 1 stuk op maat gemaakt. Bovendien hebben ze standaard een geïntegreerd schilderij ophangsysteem, zijn de spanplafonds in vele kleuren en designs mogelijk te verkrijgen en zijn zij onderhoudsvrij!

 

Is de verlichting niet meer van deze tijd en bent u op zoek naar nieuwe verlichting? Zoek dan niet verder! Ook dan bent u Plameco Vallei en Betuwe aan het juiste adres! In onze spanplafonds kunt u verlichting aanbrengen in de vorm van LED inbouwspots . Eventueel met (afstand)bediening en dimmers geleverd. Wilt u uw bestaande hanglampen niet kwijt? Geen probleem. Ook deze kunnen zo nodig weer worden teruggeplaatst!

Bezoekt u onze showroom en laat u door de adviseur voor lichten. Wij nemen ruim de tijd om u alles uit te leggen! En de koffie staat voor u klaar!

Interesse? Bel of mailt u ons, dan nemen wij contact met u op. U krijgt altijd een reactie van ons.

Team Plameco Vallei en Betuwe