Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Veenendaal, Wageningen
Ravelijn 18A
3905 NV Veenendaal
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Vul al de verplicte velden in!
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

8.9 van 1882 beoordelingen

Over ons

Bij Plameco Vallei en Betuwe heb je de ruimste keus in het kiezen van een spanplafond. Plameco Vallei en Betuwe levert het snelst de beste spanplafonds bij jou in de regio.

_DssRNaapJtytVVX3AX37NRhTG9aOOTJ Kijkdagen in Veenendaal op vrijdag 25 oktober en zaterdag 26 oktober 2019
Datum vanaf 22 oktober 2019 Datum tot en met 28 oktober 2019 Meer informatie
mh_YAXkXXA9x52Q_szMEe_GtygHKV3Ag Uw persoonlijke contact
Datum vanaf 1 januari 2019 Datum tot en met 31 december 2019 Meer informatie

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Veenendaal

Ravelijn 18A
3905 NV Veenendaal

Plan uw route
Vandaag Gesloten (Telefonisch bereikbaar)
Zondag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Maandag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Dinsdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Woensdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Donderdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Vrijdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Zaterdag 10:00 - 13:00

Plafonds van Plameco

Een plafond waar u van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen

8.9 van 10
Johan
9.0 van 10

Goed en vakkundig advies. Tijdige en duidelijke communicatie en het opvolgen van afspraken. Nette en correcte monteur. Erg tevreden

Els
9.0 van 10

Zeer vakkundig en snel geinstalleerd.

J.P.
8.0 van 10

Men gaat serieus om met speciale wensen en denken mee.

Richard
9.0 van 10

Duidelijk en eerlijk advies. Snelle en nette montage.

W.
8.0 van 10

Afspraken worden stipt nagekomen. Uitstekende montage door deskundige medewerkers.

anoniem
9.0 van 10

Correcte uitvoering juiste naleving uitvoeringsdatum

anoniem
8.0 van 10

Duidelijk, betrouwbaar, vlot, kwaliteit, vakwerk, betrouwbaar, vriendelijk. Kortom: klantgericht.

Twan
9.9 van 10

Professioneel bedrijf, Dat begint met een nette verkoper, die alles netjes inmeet. We waren al snel om met een betrouwbaar gevoel en hebben ook meteen offerte getekend. Het is een hele investering, maar zeker waard. Paar maanden erna kwam de verkoper nogmaals alles goed doornemen en nogmaals inmeten. Beter. De dag dat de monteurs kwamen, prima op tijd met een bonk ervaring van monteurs waarbij we al meteen het idee hadden van dit komt nu helemaal goed. We hebben een flinke verbouwing gehad van het huis en als laatste de plafonds erin. Maar dit was echt de kers op de taart, wat hebben jullie in 2 dagen werk verricht en wat is het mooi geworden. Woonkamer , diverse ruimtes, hal, wc, keuken, hal 2 en badkamer. Overal mooi verlichtingsplan in. Super tevreden een dikke 10.

ad
9.0 van 10

Heel mooi

Wim
9.9 van 10

Duidelijk advies en offerte, heldere communicatie, heel netjes volgens afspraak gemonteerd waardoor we nu kunnen genieten van een super strak plafond met perfecte verlichting 👍🏻👍🏻

1882 klanten vertellen over Plameco

Vacatures

Zie hieronder onze openstaande vacatures.

Plameco Veenendaal, Wageningen, Culemborg, Tiel

Bij Plameco Vallei en Betuwe heeft u de ruimste keus in het kiezen van een spanplafond. Plameco Vallei en Betuwe levert het snelst de beste spanplafonds bij u in de regio. Wij leveren en monteren in de Vallei (Renkum, Wageningen, Rhenen, Veenendaal, Bennekom en Renswoude) en in de Betuwe (Elst, Driel, Heteren, Dodewaard, Ochten, Lienden, Tiel, Geldermalen, Leerdam)

Een Plameco spanplafond biedt vele voordelen. Onze spanplafonds zijn gemaakt van een hoogwaardig kunststof en hebben vele voordelen voor u. De spanplafonds  worden gespannen volgens een gepatenteerd plafondsysteem. Hierdoor kunnen wij een plafond bij u binnen 1 dag monteren zonder dat de meubels uit desbetreffende ruimte hoeven te worden verwijderd. Dit is voor veel mensen een groot voordeel. Tevens zijn de Plameco spanplafonds akoestisch geluiddempend, vochtbestendig, algen en schimmelwerend (dus uitstekend geschikt voor vochtige ruimtes), uit 1 stuk op maat gemaakt. Bovendien hebben ze standaard een geïntegreerd schilderij ophangsysteem, zijn de spanplafonds in vele kleuren en designs mogelijk te verkrijgen en zijn zij onderhoudsvrij!

 

Is de verlichting niet meer van deze tijd en bent u op zoek naar nieuwe verlichting? Zoek dan niet verder! Ook dan bent u Plameco Vallei en Betuwe aan het juiste adres! In onze spanplafonds kunt u verlichting aanbrengen in de vorm van LED inbouwspots . Eventueel met (afstand)bediening en dimmers geleverd. Wilt u uw bestaande hanglampen niet kwijt? Geen probleem. Ook deze kunnen zo nodig weer worden teruggeplaatst!

Bezoekt u onze showroom en laat u door de adviseur voor lichten. Wij nemen ruim de tijd om u alles uit te leggen! En de koffie staat voor u klaar!

Interesse? Bel of mailt u ons, dan nemen wij contact met u op. U krijgt altijd een reactie van ons.

Team Plameco Vallei en Betuwe