Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Ridderkerk
Gieterijstraat 84
2984 AB Ridderkerk
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco Plafonds Ridderkerk - 06 - 41954926
9.0 van 3247 beoordelingen

Over ons

Plameco Ridderkerk heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Ridderkerk. Maak een afspraak via de afsprakenmodule of bel met 06 - 41954926

Een bezoek aan onze showroom is alleen mogelijk op afspraak!

 

 

Team Ridderkerk
Plameco-spanplafonds SHOWROOMBEZOEK ALLÉÉN OP AFSPRAAK
Datum vanaf vr 1 januari 2021 Datum tot en met zo 30 juni 2024 Meer informatie

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Ridderkerk

Gieterijstraat 84
2984AB Ridderkerk

Plan uw route
Vandaag
10:00 - 16:00
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
10:00 - 16:00
Woensdag
10:00 - 16:00
Donderdag
10:00 - 16:00
Vrijdag
10:00 - 16:00
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Gesloten

Plameco Plafonds

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag, met een Plameco Plafonds kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke spanplafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een spanplafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte en voor ieder design.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

Nu ook met infrarood!

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs

Klanten vertellen over Plameco Plafonds Ridderkerk

9.0 van 10
C. IJpelaar
9.9 van 10

Voor de derde keer een Plameco plafond. Voor het eerst in ons nieuwe huis maar de ervaring van het oude huis heeft ons doen besluiten om ook nu een plafond van Plameco te nemen. Het fijne is dat het echt in een dag gemaakt is en je er heel weinig rommel van hebt. En wat er aan rommel is wordt nog door de monteur opgeruimd. Je hoeft ook niet de hele ruimte leeg te maken. Wel zorgen dat kleine spullen weg zijn en dat ze makkelijk overal bij kunnen. Als we in de toekomst nog eens een plafond moeten vervangen dan zeker weer een Plameco plafond.

Jenny
9.9 van 10

Fantastisch, strak, modern design plafond gekregen.

peter
7.0 van 10

mooi produkt

Jolanda
9.9 van 10

Professioneel, je wordt netjes behandeld en het plafond is heel netjes geplaatst. Super bedrijf

Arnold de Jong
9.0 van 10

Wij zijn zeer tevreden met Plameco Engelen omdat zij top werknemers hebben en Bjorn zeer betrokken is en het een succes wil laten worden. En dat is gelukt. Het is een echte aanrader. Arnold en Anita de Jong.

T.P van Geffen
9.9 van 10

Weer ontzettend goed en netjes werk geleverd. De woonkamer en keuken het plafond weer prachtig strak erin. Goof van Rijswijk weer bedankt voor de prettige samenwerking. Raad iedereen een plameco plafond aan.

J
9.0 van 10

Goede en vriendelijke service

melis
9.0 van 10

prijzig, maar geld tot nog toe wel waard

Piet
9.9 van 10

We zijn door de werknemers echt als een klant behandelt en daarvoor super gevoel overgehouden. werknemers zeer begaan met de afwerking en ruimde alles tot op het laatste stofje op. in 1 woord.... geweldig

Cobi Van den berg
9.9 van 10

We hebben een fijne en een vakbekwame monteur over de vloer gehad in een woord geweldig

3247 klanten vertellen over Plameco Plafonds Ridderkerk

Plameco spanplafonds Ridderkerk

Ridderkerk is een gezellig dorp waar veel mensen op af komen om er gezellig te shoppen in het winkelcentrum “de Ridderhof”, maar wist u dat in Ridderkerk ook één van de 30 Nederlandse Plameco-plafond-dealers te vinden is. Hierdoor is Ridderkerk niet alleen een gezellig dorp waar je leuk kunt winkelen, shoppen, recreëren en wonen, maar is het ook de plaats om te ontdekken wat een spanplafond van Plameco voor u kan betekenen. Een spanplafond hoor ik u denken, wat is dat dan? Daarom hebben wij, nabij Gamma en Dirk, een showroom waar u onze spanplafonds kunt bewonderen.

Een Plameco Plafond is een spanplafond, wat meestal in één dag zonder rommel en overlast en gemonteerd door onze eigen vaste monteurs, voor u een geweldige metamorfose kan betekenen voor uw interieur. U denkt wellicht al tijden aan opnieuw witten, bijwerken van scheuren of hoe komt ik van die strepen of bladders in mijn plafond af. Normaal levert dit u veel rommel en stress op in verhuisachtige toestanden, maar als u kiest voor een spanplafond van Plameco zijn deze taferelen écht niet nodig! Daarnaast zijn slechte verlichting of een slechte akoestiek vaak aanleiding om de showroom aan de Gieterijstraat 84 te Ridderkerk eens te bezoeken. Dit is vaak de start met als resultaat, dat menige klant daarna zegt: “Dit had ik jaren eerder moeten doen!”

 

Plameco Ridderkerk verzorgt het gebied rond Ridderkerk, Voorne-Putten, Hoeksche Waard en Goerree-Overflakkee. Dus óók als u in Rockanje, Ouddorp, Middelharnis, Numansdorp, Strijen, Oud-Beijerland, Spijkenisse, Barendrecht, Zwijndrecht etc. of tóch in Ridderkerk woont, het Plameco-team Ridderkerk staat voor u klaar om een mooi en duurzaam spanplafond van Plameco voor u te realiseren. Dus duurzaam renoveren zonder de overlast van het witten en vervolgens een geweldig plafond met de verlichting op de juiste plaats.

Is showroombezoek voor u niet mogelijk, dan kan onze adviseur Ad Jonkers ook bij u thuis komen voor een advies op maat. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met als resultaat een geweldig mooie oplossing voor het probleemplafond, waar u wellicht al jaren tegen aan zit te hikken.

“Een spanplafond van Plameco, dat hadden we al jaren eerder moeten doen!”