Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Ridderkerk
Gieterijstraat 84
2984 AB Ridderkerk
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Plameco Plafonds Ridderkerk
Gieterijstraat 84
2984 AB Ridderkerk
Wijzig dealer
Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Huidige dealer: Plameco plafonds Ridderkerk en omgeving

Bekijk alle Plameco dealers

Over ons

Plameco Ridderkerk heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Ridderkerk. Maak een afspraak via de afsprakenmodule of bel met 06 - 41954926

Een bezoek aan onze showroom is alleen mogelijk op afspraak!

 

 

Team Ridderkerk
Plameco-spanplafonds SHOWROOMBEZOEK ALLÉÉN OP AFSPRAAK
Datum vanaf vr 1 januari 2021 Datum tot en met zo 30 juni 2024 Meer informatie

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Ridderkerk

Gieterijstraat 84
2984AB Ridderkerk

Plan uw route
Vandaag
10:00 - 16:00
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
10:00 - 16:00
Woensdag
10:00 - 16:00
Donderdag
10:00 - 16:00
Vrijdag
10:00 - 16:00
Zaterdag
10:00 - 13:00
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Gesloten

Plameco Plafonds

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag, met een Plameco Plafonds kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke spanplafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een spanplafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte en voor ieder design.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

Nu ook met infrarood!

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs
9.0
van 3333 beoordelingen
Richard
9.9 van 10

Zie boven

J
9.9 van 10

Alles volgens afspraak netjes afgewerkt en vriendelijke monteurs en ziet er heel mooi uit

A
9.9 van 10

Mooi product en vriendelijke service

Adri de Bot
9.9 van 10

prettig sfeer om met deze te werken en om bij je thuis aan het werk te hebben echte profs. Heb nu de de Hal en het gangetje de plafonds laten plaatsen wat weer zeer gezellig en fijn gewerkt werd . Toen het klaar was hadden we een echo in de gang en Hal. Gebeld was geen probleem . 3 dagen later hebben de profs dit weer verholpen door akoestisch deken er op te leggen nu is het perfect. Mooie service en weer een hele te vrede klant zeer aan te bevelen We hebben nu bijna overal deze plafonds Bij verbouwing eventueel Badkamer komt er zeker een PLAMECO plafond in

Mariska
9.9 van 10

Met Björn een heel prettig gesprek gehad en goed kunnen kijken in de showroom wat we willen. Bij ons thuis gekeken naar de mogelijkheden en wensen en daar een super goede offerte op gemaakt. Duidelijke afspraken en planning. Dan komen Rick en Ricardo om alles te installeren. Wauw wat een vakmensen. Volledig op elkaar ingewerkt en keurig nette mensen. Heel prettig in omgang en harde werkers. Al met al een top resultaat waar wij heel blij mee zijn. Echt super mooi geworden en volledig naar onze wensen. Chapeau!

Rene
8.0 van 10

Rick is een prima monteur, vlot en netjes werken met prima resultaat, communicatief, topgozer!

Frans
9.0 van 10

Binnen een dag een mooi plafond in de hal, ondanks dat het meer werk was dan gepland is het perfect gelukt.

Annette
9.9 van 10

Zeer goede service en heel klantvriendelijk!! Drie jaar geleden hebben wij een Plameco-plafond laten aanbrengen in ons huis. Helaas door een flinke waterschade een tijdje geleden zijn de mensen van Plameco Tilburg gisteren bij ons geweest om een nieuw plafond te spannen. Ook dit is weer zeer vakkundig gedaan. Kan iedereen Plameco aanraden!!

H.
8.0 van 10

Vriendelijke medewerkers, die niet te beroerd zijn iets extra's te doen

Tineke
7.0 van 10

Ik heb een heel mooi strak plafond

Plameco spanplafonds Ridderkerk

Ridderkerk is een gezellig dorp waar veel mensen op af komen om er gezellig te shoppen in het winkelcentrum “de Ridderhof”, maar wist u dat in Ridderkerk ook één van de 30 Nederlandse Plameco-plafond-dealers te vinden is. Hierdoor is Ridderkerk niet alleen een gezellig dorp waar je leuk kunt winkelen, shoppen, recreëren en wonen, maar is het ook de plaats om te ontdekken wat een spanplafond van Plameco voor u kan betekenen. Een spanplafond hoor ik u denken, wat is dat dan? Daarom hebben wij, nabij Gamma en Dirk, een showroom waar u onze spanplafonds kunt bewonderen.

Een Plameco Plafond is een spanplafond, wat meestal in één dag zonder rommel en overlast en gemonteerd door onze eigen vaste monteurs, voor u een geweldige metamorfose kan betekenen voor uw interieur. U denkt wellicht al tijden aan opnieuw witten, bijwerken van scheuren of hoe komt ik van die strepen of bladders in mijn plafond af. Normaal levert dit u veel rommel en stress op in verhuisachtige toestanden, maar als u kiest voor een spanplafond van Plameco zijn deze taferelen écht niet nodig! Daarnaast zijn slechte verlichting of een slechte akoestiek vaak aanleiding om de showroom aan de Gieterijstraat 84 te Ridderkerk eens te bezoeken. Dit is vaak de start met als resultaat, dat menige klant daarna zegt: “Dit had ik jaren eerder moeten doen!”

 

Plameco Ridderkerk verzorgt het gebied rond Ridderkerk, Voorne-Putten, Hoeksche Waard en Goerree-Overflakkee. Dus óók als u in Rockanje, Ouddorp, Middelharnis, Numansdorp, Strijen, Oud-Beijerland, Spijkenisse, Barendrecht, Zwijndrecht etc. of tóch in Ridderkerk woont, het Plameco-team Ridderkerk staat voor u klaar om een mooi en duurzaam spanplafond van Plameco voor u te realiseren. Dus duurzaam renoveren zonder de overlast van het witten en vervolgens een geweldig plafond met de verlichting op de juiste plaats.

Is showroombezoek voor u niet mogelijk, dan kan onze adviseur Ad Jonkers ook bij u thuis komen voor een advies op maat. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met als resultaat een geweldig mooie oplossing voor het probleemplafond, waar u wellicht al jaren tegen aan zit te hikken.

“Een spanplafond van Plameco, dat hadden we al jaren eerder moeten doen!”