Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Assen
Spanjelaan 21-A19
9403 DV Assen
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Plameco Plafonds Assen
Spanjelaan 21-A19
9403 DV Assen
Wijzig dealer
Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Huidige dealer: Plameco plafonds Assen en omgeving

Bekijk alle Plameco dealers

Over ons

Plameco Assen heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Maak een afspraak hierboven via de afsprakenmodule of bel met 06 - 22119000.

Binnenkort hopen we onze nieuwe showroom in Assen te openen. Uiteraard komen we graag bij u langs om u advies op maat te geven.

 

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Assen

Spanjelaan 21-A19
9403 DV Assen

Plan uw route
Vandaag
Telefonisch bereikbaar
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Gesloten

Plameco Nieuw Amsterdam

Veilingstraat 58
7833 HN Nieuw Amsterdam

Plan uw route
Vandaag
Op afspraak
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Plameco Plafonds

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag, met een Plameco Plafonds kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke spanplafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een spanplafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte en voor ieder design.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

Nu ook met infrarood!

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs
9.0
van 3333 beoordelingen
Rens
9.9 van 10

We hebben een plafond in de huiskamer, keuken , hal en toilet laten maken. Het ziet er allemaal super strak uit, in de huiskamer hebben we led verlichting langs de randen laten maken, een aanrader

Aart
9.0 van 10

Goed werk afgeleverd en goed advies!

Han
9.9 van 10

Vooraf goede informatie en het werk werd keurig uitgevoerd. Zeer tevreden. Hier kunnen we jaren mee verder.

Ton EN Mientje
9.9 van 10

Alles van A tot Z tot volle tevredenheid Afgewerkt

Karla
9.0 van 10

Dit is de 2x dat ik een plafond koop via Plameco. Ik was de eerste keer al erg tevreden vandaar. Wat opvalt: afspraak is afspraak. Flexibel als er bij mij een wijziging in de planning komt. Goed opgeleid personeel wat keurig werkt. Dus volgende keer gewoon weer Plameco!

Arjan
9.9 van 10

Ik heb een uitstekende ervaring met Plameco gehad. Na het offerte gesprek en akkoord bevinding kon het bedrijf na een week al langskomen. Beide heren hadden het plafond snel en netjes gemaakt. Daarom mijn beoordeling uitstekend.

Tineke
9.9 van 10

Plameco Alkmaar. De schroten in de keuken met spotjes en kamer vervangen door een prachtig Plameco plafond. De mensen die gisteren het plafond hebben aangebracht: niets dan lof. Wisten wat ze deden, waren vriendelijk en hebben perfect werk afgeleverd inclusief het meerwerk. Ook tijdens de voorbereidingen is er prima werk geleverd. Duidelijke afspraken gemaakt.

Joop
8.0 van 10

zeer mooi plafond nu,vakkundig werk.

patrick
9.9 van 10

TOPPIE

Willie Steven Hennie
9.9 van 10

Rik heeft 2.5 dag bij ons het plafond in de huiskamer en in de hal keurig en op een proffesionele wijze gemaakt Rik betrok ons in alles en was op een prettige manier aanwezig. Vantevoren waren er goede afspraken gemaakt Wij zijn zeer tevreden over het resultaat het is degelijk en sfeervol Tevens zijn wij blij met de akoestiek Onze slaapkamer etc willen wij ook door Plameco laten doen Met vriendelijke groet van Steven Willie Hennie

Plameco spanplafonds Assen

Plameco Assen is gespecialiseerd in het maken van elastische hoogwaardige plafonds in de regio Assen, Beilen, Emmen, Coevorden, Veendam, Winschoten en Stadskanaal. Kortom, in heel Drenthe en Zuidoost Groningen! In de volksmond word deze elastische plafonds ook wel een Spanplafond genoemd. Deze spanplafonds (eventueel met led verlichting) worden in de meeste gevallen onder een bestaand plafond aangebracht, wat meestal al in 1 dag is gebeurd; en dat zonder hak en breekwerk.

Plameco plafonds zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en structuren. Zo kunnen we een strak en modern plafond maken, of juist een klassiek plafond met mooie sierlijsten, ornamenten en eventueel met een mooie gordijnkoof waar de gordijnrails in weggewerkt worden. Ook is het mogelijk om een rail aan het plafond te monteren zonder een koof en zijn de spanplafond van Plameco zelfs bedrukt met een foto te verkrijgen. Dit kan bijvoorbeeld een standaard afbeelding zijn uit ons assortiment, een eigen gemaakte foto of zelf gekozen afbeelding.

 

Een plafond word dus altijd naar uw wens en op maat gemaakt. Daarbij is een plafond akoestisch uit te voeren door er een akoestische laag achter het spanplafond aan te brengen. Deze laag absorbeert de holle klank in de woonkamer, keuken of bijvoorbeeld een kantoor. Daarnaast is het materiaal volledig afwasbaar, kleurecht, schimmelwerend en vochtbestendig. Hierdoor is het schilderen van uw plafond ook niet meer nodig. De eigenschappen van een Plameco Plafond maken het uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, zoals een zwembad, badkamer, Toilet of Bijkeuken en kan tevens voor buiten gebruikt worden.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een Plameco Plafond? Kom dan langs in een van onze showrooms in Nieuw-Amsterdam, Staphorst of Paterswolde en straks in onze nieuwe showroom in Assen.