Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Gieten
Veilingstraat 58
7833HN Nieuw-Amsterdam
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco Plafonds Gieten - 06 - 22119000
9.0 van 3122 beoordelingen

Over ons

Plameco Gieten heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Maak een afspraak hierboven via de afsprakenmodule of bel met 06 - 22119000.

Momenteel is onze showroom in Gieten gesloten. Uiteraard komen we graag bij u langs om u advies op maat te geven. 

Nieuwe showroom Assen Nieuwe showroom in Assen
Datum vanaf wo 1 februari 2023 Datum tot en met ma 31 juli 2023 Meer informatie

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Nieuw Amsterdam

Veilingstraat 58
7833 HN Nieuw Amsterdam

Plan uw route
Vandaag
Telefonisch bereikbaar
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Plameco Plafonds

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag, met een Plameco Plafonds kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke spanplafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een spanplafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte en voor ieder design.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

9.0

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs

Klanten vertellen over Plameco Plafonds Gieten

9.0 van 10
Henk
9.9 van 10

Alle stappen zijn volgens afspraak verlopen, met een prima resultaat.

Rob Janssen
9.9 van 10

Na het inmeten van de badkamer en het uitbrengen van een offerte is het span plafond door een ervaren monteur bij ons geplaatst inclusief verlichting, d.m.v. ingebouwde spotjes. Wij zijn heel tevreden met ons nieuwe plafond.

rts de reuver
8.0 van 10

Goed ervaringen Helaas blijven er kreuken in het plafond in de keuken terugkomen, al 1x een extra reparatie verricht maar nog niet opgelost. Tony komt binnenkort weer langs, hopelijk nu een definitieve oplossing. Verder niets dan lof voor de opvolging.

Eduard
9.0 van 10

Betrouwbaar, kwam afspraken na en leverde goed werk

Coby
9.9 van 10

Bij ons thuis is gesproken over wat en hoe we het slaapkamerplafond wilden. Diverse voorbeelden met uitleg bekeken. Alles zeer duidelijk en overzichtelijk. We zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat , en zouden dit aan iedereen aanraden.

Carla Laurense
9.0 van 10

Jullie hebben niet alleen kwaliteit geleverd, maar mij ook kunnen overtuigen een mooiere afwerking in de hal te kiezen dan ik oorspronkelijk wilde. Jullie hebben gelijk! Ik ben erg blij met mijn nieuwe plafond.

R.
9.9 van 10

Helder duidelijk goed in nakomen van afspraken montage perfect en ook is de ruimte schoon afgeleverd na montage

J.M.
9.0 van 10

Erg netjes afgewerkt terwijl het een ouder huis is en niet zo recht allemaal maar het is zo mooi strak .

G.m.
9.0 van 10

Het is niet Giessen maar Wijk en Aalburg.

R.
9.9 van 10

Aan al onze wensen voldaan en alles was goed geregeld.

3122 klanten vertellen over Plameco Plafonds Gieten

Plameco spanplafonds Gieten

Plameco Gieten is gespecialiseerd in het maken van elastische hoogwaardige plafonds in de regio Assen, Beilen, Emmen, Coevorden, Veendam, Winschoten en Stadskanaal. Kortom, in heel Drenthe en Zuidoost Groningen! In de volksmond word deze elastische plafonds ook wel een Spanplafond genoemd. Deze spanplafonds (eventueel met led verlichting) worden in de meeste gevallen onder een bestaand plafond aangebracht, wat meestal al in 1 dag is gebeurd; en dat zonder hak en breekwerk.

Plameco plafonds zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en structuren. Zo kunnen we een strak en modern plafond maken, of juist een klassiek plafond met mooie sierlijsten, ornamenten en eventueel met een mooie gordijnkoof waar de gordijnrails in weggewerkt worden. Ook is het mogelijk om een rail aan het plafond te monteren zonder een koof en zijn de spanplafond van Plameco zelfs bedrukt met een foto te verkrijgen. Dit kan bijvoorbeeld een standaard afbeelding zijn uit ons assortiment, een eigen gemaakte foto of zelf gekozen afbeelding.

 

Een plafond word dus altijd naar uw wens en op maat gemaakt. Daarbij is een plafond akoestisch uit te voeren door er een akoestische laag achter het spanplafond aan te brengen. Deze laag absorbeert de holle klank in de woonkamer, keuken of bijvoorbeeld een kantoor. Daarnaast is het materiaal volledig afwasbaar, kleurecht, schimmelwerend en vochtbestendig. Hierdoor is het schilderen van uw plafond ook niet meer nodig. De eigenschappen van een Plameco Plafond maken het uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, zoals een zwembad, badkamer, Toilet of Bijkeuken en kan tevens voor buiten gebruikt worden.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een Plameco Plafond? Kom dan langs in een van onze showrooms in Nieuw-Amsterdam, Staphorst of Paterswolde