Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Gieten, Assen
Hoevenkamp 5A
9461 HE Gieten
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een half uur tot een uur nodig.
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Gieten, Assen - 0592 263524
8.9 van 1834 beoordelingen

Over ons

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Gieten

Hoevenkamp 5A
9461 HE Gieten

Plan uw route
Vandaag Gesloten
Zondag Gesloten Maandag Gesloten Dinsdag Gesloten Woensdag Gesloten Donderdag Gesloten Vrijdag 10:00 - 16:00 Zaterdag Gesloten

Plameco Nieuw Amsterdam

Veilingstraat 58
7833 HN Nieuw Amsterdam

Plan uw route
Vandaag 10:00 - 21:00
16:00 - 16:00
Zondag Gesloten Maandag Gesloten Dinsdag 10:00 - 17:30
16:00 - 16:00
Woensdag 10:00 - 17:30
16:00 - 16:00
Donderdag 10:00 - 21:00
16:00 - 16:00
Vrijdag 10:00 - 17:30
16:00 - 16:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
16:00 - 16:00

Plafonds van Plameco

Een plafond waar u van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen

8.9 van 10
Jose
9.9 van 10

Wat een vakbedrijf! Wij zullen het zeker aanraden en komen zelf ook zeker terug bij een volgende renovatie. Fijne mensen, zowel adviseur als monteurs. Kortom meer dan tevreden!

J.
9.0 van 10

Monteurs waren zeer prettig om in huis te hebben, en hebben alles keurig opgeruimd.

Cees
9.0 van 10

zeer gezellige collega die weert waar hij mee bezig is , Zeer discreet en netjes

K.
9.0 van 10

Plameco is slechts een naam. Wel een naam die staat voor kwaliteit en duurzaamheid. De persoon achter het bedrijf moet het doen. Met Walter bijzonder goede ervaringen. Op informele wijze wordt vakkundig advies gegeven door een persoon met veel expertise. Zonder opdringerig te zijn worden de mogelijkheden besproken waarbij van tijdsdruk geen sprake is. Toezeggingen worden volledig nagekomen. Ook de ervaringen met de medewerker die de plaatsing heeft verzorgd zijn TOP. Vakman die met zorg voor het aanwezige meubilair de werkzaamheden vakkundig uitvoert. Kortom we schrijven wederom een goede ervaring met Plameco Achterhoek bij en, misschien wel belangrijker, we zijn weer een schitterend plafond rijker Hartelijk dank wederom!

Ali
9.9 van 10

Zowel de voorafgaande gesprekken als de mensen van de montage zeer correct, deskundig, vriendelijk, en het goed nakomen van de gemaakte afspraken. Zeer aan te bevelen. \

Helma
9.0 van 10

Keurig op tijd, goed advies, vakmensen. Een prachtig strak plafond is het resultaat.

Peter
9.9 van 10

Goed contact super monteur alles wat beloofd is nagekomen

J.
9.9 van 10

In de badkamer een nieuw plafond gekregen, keurig werk geleverd, ziet er heel goed uit, zeer tevreden!!

L.
9.0 van 10

Ik krijg van iedereen het compliment dat het er mooi strak uit ziet. IK ben zelf ook heel tevreden met het resultaat en het vakwerk van de monteur.

Philippe
9.9 van 10

Correcte service , op afgesproken datum , afgewerkt tot in de puntjes , de mensen die de plaatsing waren beleefd , alles werd netjes opgeruimd zodat je zelf niets moest opruimen , ook belangrijk een goeie prijs voor wat er allemaal moest gebeuren . Een echte aanrader . Voor iedereen van de Valentin team een Zalig kerstfeest en voor 2016 een gezond en vooral een vreugdevol jaar . Van wege Van LEIRBERGHE Philippe

1834 klanten vertellen over Plameco

Plameco spanplafonds Gieten, Emmen, Assen

Plameco Gieten is gespecialiseerd in het maken van elastische hoogwaardige plafonds in de regio Assen, Beilen, Emmen, Coevorden, Veendam, Winschoten en Stadskanaal. Kortom, in heel Drenthe en Zuidoost Groningen! In de volksmond word deze elastische plafonds ook wel een Spanplafond genoemd. Deze spanplafonds (eventueel met led verlichting) worden in de meeste gevallen onder een bestaand plafond aangebracht, wat meestal al in 1 dag is gebeurd; en dat zonder hak en breekwerk.

Plameco plafonds zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en structuren. Zo kunnen we een strak en modern plafond maken, of juist een klassiek plafond met mooie sierlijsten, ornamenten en eventueel met een mooie gordijnkoof waar de gordijnrails in weggewerkt worden. Ook is het mogelijk om een rail aan het plafond te monteren zonder een koof en zijn de spanplafond van Plameco zelfs bedrukt met een foto te verkrijgen. Dit kan bijvoorbeeld een standaard afbeelding zijn uit ons assortiment, een eigen gemaakte foto of zelf gekozen afbeelding.

 

Een plafond word dus altijd naar uw wens en op maat gemaakt. Daarbij is een plafond akoestisch uit te voeren door er een akoestische laag achter het spanplafond aan te brengen. Deze laag absorbeert de holle klank in de woonkamer, keuken of bijvoorbeeld een kantoor. Daarnaast is het materiaal volledig afwasbaar, kleurecht, schimmelwerend en vochtbestendig. Hierdoor is het schilderen van uw plafond ook niet meer nodig. De eigenschappen van een Plameco Plafond maken het uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, zoals een zwembad, badkamer, Toilet of Bijkeuken en kan tevens voor buiten gebruikt worden.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een Plameco Plafond? Kom dan langs in een van onze showrooms in Gieten of Nieuw-Amsterdam.