Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Arnhem
Delta 149
6825 MP Arnhem
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Arnhem - 026 20 22 365
9.2 van 344 beoordelingen

Over ons

Ben je woonachtig in de omgeving Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Boxmeer en op zoek naar een nieuw spanplafond? Dan ben je bij Plameco Engelen aan het juiste adres..

Voor persoonlijk advies vragen wij u een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showrooms  T: 026 202 2365 / Whats-app 06 1340 7914 of mail: info@plameco-engelen.nl

MKO_7457

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Arnhem (Kantoor + werkplaats)

Delta 149
6825 MV Arnhem (Kantoor + werkplaats)

Plan uw route
Vandaag
Gesloten
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Gesloten

Plameco Boxmeer (shop in Shop Meubelstudio Van Haren)

De Raetsingel 2a
5834 KC Boxmeer (shop in Shop Meubelstudio Van Haren)

Plan uw route
Vandaag
Gesloten
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw ruimtes en wensen. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

9.2

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Arnhem

9.2 van 10
Maarten
9.9 van 10

Er werd zeer goed geadviseerd en meegedacht inzake het vervangen van het plafond op de badkamer. Het resultaat is prachtig en we zijn er zéér blij mee,

Jaap
9.9 van 10

Vriendelijk en vakkundig en goed geadviseerd

A. Siegelaar
9.9 van 10

Wij zijn erg tevreden zowel over het advies, de montage en het eindresultaat!

B.K. Kramer
8.0 van 10

vakkundige monteur bij ons aan het werk geweest.

Agnes
9.9 van 10

We hebben in onze nieuwe keuken een Plameco plafond laten plaatsen waar we super tevreden over en blij mee zijn! We hebben niet zo'n hele grote keuken maar het maakt het geheel super mooi af. We zijn hier heel goed over geïnformeerd door Björn Engelen en het is keurig geplaatst door monteur Rik! Beide ontzettend aardige en kundige vak mensen. Kortom, wij kunnen Plameco bij iedereen aanbevelen!

Mariska
9.9 van 10

Plezierig contact en een prachtig resultaat.

Hmc
9.9 van 10

Goed werk geleverd en zeker in Cronatijd heel fijn!

toon jacobs
9.9 van 10

prettige samenwerking. alles volgens afspraak gemaakt. ziet er geweldig uit. zal iedereen jullie aan bevelen.

Dhr Spruit
8.0 van 10

We zijn zeer tevreden over het resultaat. Er is zonder twijfel een stukje vakwerk geleverd!! De monteur van Plameco was een zeer plezierig iemand, die rustig en doeltreffend te werk ging. Het enige minpunt vonden wij de prijs. De prijs heeft ons er ook van weerhouden om nog een ander gedeelte van de woonruimte te laten doen.

Gerard
9.9 van 10

Omdat wij in ons nog te bouwen appartement direct na de oplevering een strak plafond wilden en wij bovendien, in verband met gehoorproblemen, de ruimte akoestisch wilden verbeteren, hebben wij ter kennismaking met het product een bezoek gebracht aan de showroom. Wij waren direct enthousiast over de mogelijkheden. Omdat er op dat moment een opendag was bood de verkoper aan om bij ons thuis aan de hand van de tekeningen de mogelijkheden te bespreken. Tijdens het gesprek kregen we de mogelijkheid om bij mensen thuis een reeds geplaatst plafond te bekijken. Ook dit grote plafond zag er mooi strak uit; wij zagen geen verschil met een gestucte plafond. Bovendien waren de lichtpunten “onzichtbaar” naar de juiste positie verplaatst. We hebben toen besloten om voor een Plameco plafond te kiezen. Maanden later, tijdens een kijkmiddag op de bouw is de verkoper langs geweest om de situatie in onze nieuwe woning op te nemen. Toen is ook besloten om wat extra houtwerk boven de plafonds aan te brengen; dit om het mogelijk te maken in de toekomst eventueel gordijnen op te hangen. Inmiddels is hele appartement voorzien van een mooi strak Plameco plafond voorzien van spotjes. De montage is zeer vlot en schoon verlopen door deskundige montagemedewerkers die vooraf goed met ons onze wensen nogmaals doornamen. Wij zijn blij dat we voor Plameco plafonds hebben gekozen.

344 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Arnhem

Plameco plafonds en spanplafonds Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Boxmeer

Bent u woonachtig in de omgeving en op zoek naar een nieuw spanplafond? Dan bent u bij Plameco aan het juiste adres. Met showrooms in heel Nederland, en dus ook dichtbij u, weet u zeker dat u kunt slagen. Hier kunt u ontdekken wat de mogelijkheden zijn van een Plameco Spanplafond. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om vrijblijvend een adviseur te laten langskomen. In uw omgeving is er altijd een adviseur onderweg die u een aanbod op maat kan doen.

We komen altijd graag langs voor een persoonlijke kennismaking. Ook kunnen we dan een inschatting maken van de benodigde tijd en u meer vertellen over onze werkwijze. Hoewel we vrijwel altijd een plafond in slechts één dag monteren, is het goed om te weten waar u aan toe bent. Zo hoeft u van tevoren niet alle meubels te demonteren of te verplaatsen, maar kunnen deze gewoon in de ruimte blijven staan. Ook maakt het voor ons niet uit in welke staat uw huidige plafond verkeert. Een Spanplafond kan altijd aangebracht worden in de door u gewenste ruimte.

Zin om een keer vrijblijvend kennis te maken met een adviseur? Kom langs in 1 van onze onze showrooms. Bent er al zeker van dat u een spanplafond wilt? Vraag dan een offerte of vrijblijvende afspraak aan bij onze adviseur. Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 170 verkooppunten in Europa, bent u bij Plameco zeker van een topkwaliteit plafond dat decennialang meegaat.