Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Arnhem
van Oldenbarneveldstraat (in de showroom van Gitsels Badkamers) 122
Plameco spanplafonds Arnhem Arnhem
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Arnhem - 026-20 22 365
9.1 van 248 beoordelingen

Over ons

Ben je woonachtig in de omgeving Arnhem en op zoek naar een nieuw spanplafond? Dan ben je bij Plameco aan het juiste adres. Met showrooms in heel Nederland, en dus ook dichtbij jou, weet je zeker dat je kunt slagen.

Onze showroom bij Gitsels badkamers is alleen op afspraak te bezoeken

T: 026 2022 365 Whatsapp 06 4247 7518 of maak een afspraak op onze pagina.

Natuurlijk bezoeken wij je ook thuis voor een vrijblijvende offerte.

Prive afspraak

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Arnhem

van Oldenbarneveldstraat (Gitsels Badkamers) 122
6827 AN Arnhem

Plan uw route
Vandaag Gesloten (Telefonisch bereikbaar)
Maandag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Dinsdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Woensdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Donderdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Vrijdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Zaterdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Zondag Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

9.1

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Arnhem

9.1 van 10
John Hilhorst
9.9 van 10

Super

Kieft
9.9 van 10

!

R.Heemsbergen
9.9 van 10

Vanaf het eerste moment prettig contact. Goede adviezen. Afspraken werden nagekomen. Tijdens de tweede dag moesten wij de monteur alleen laten i.v.m. een afspraak in het ziekenhuis. Bij terugkomst werden we verrast met een vrijwel klaar plafond. De lamp die wij nieuw gekocht hadden was opgehangen. Nog iedere dag genieten we van ons plafond.

Jan
9.9 van 10

Plameco heeft bij ons een stukje een stukje vakwerk afgeleverd. Goeie monteur en mooi materiaal. Hij was op tijd en heeft alles keurig achtergelaten

Rob
9.9 van 10

Een forse klus werd binnen één dag geklaard.

Tineke Tieland
9.9 van 10

Goed advies, vriendelijke verkoper en de montageman heeft keurig gewerkt en ook zeer vriendelijk. Hij was fluitend aan het werk. Leuk.

Susanne
9.9 van 10

Prima adequaat en servicegericht, met bovenal een mooi resultaat.

Coby
9.9 van 10

Bij ons thuis is gesproken over wat en hoe we het slaapkamerplafond wilden. Diverse voorbeelden met uitleg bekeken. Alles zeer duidelijk en overzichtelijk. We zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat , en zouden dit aan iedereen aanraden.

Tineke Vermaas
9.9 van 10

Het was prettig en fijne samenwerking. We zijn erg tevreden over het resultaat.

E.
9.9 van 10

Positieve ervaring

248 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Arnhem

Plameco plafonds en spanplafonds Arnhem

Bent u woonachtig in de omgeving Arnhem en op zoek naar een nieuw spanplafond? Dan bent u bij Plameco aan het juiste adres. Met showrooms in heel Nederland, en dus ook dichtbij u, weet u zeker dat u kunt slagen. In zowel Arnhem is Plameco al jaren vertegenwoordigd. Meerdere male per jaar vinden er kijkdagen plaats, die u gratis kunt bezoeken in de vestiging naar keuze. Hier kunt u ontdekken wat de mogelijkheden zijn van een Plameco Spanplafond. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om vrijblijvend een adviseur te laten langskomen. In uw omgeving  is er altijd een adviseur onderweg die u een aanbod op maat kan doen.

We komen altijd graag langs voor een persoonlijke kennismaking. Ook kunnen we dan een inschatting maken van de benodigde tijd en u meer vertellen over onze werkwijze. Hoewel we vrijwel altijd een plafond in slechts één dag monteren, is het goed om te weten waar u aan toe bent. Zo hoeft u van tevoren niet alle meubels te demonteren of te verplaatsen, maar kunnen deze gewoon in de ruimte blijven staan. Ook maakt het voor Plameco Gelderland niet uit in welke staat uw huidige plafond verkeert. Een Spanplafond kan altijd aangebracht worden in de door u gewenste ruimte.

Zin om een keer vrijblijvend kennis te maken met een adviseur, maak dan een afspraak om onze showroom te bezoeken op de van Oldebarneveldstraat 122. Bent er al zeker van dat u een spanplafond wilt? Vraag dan een offerte of vrijblijvende afspraak aan bij onze adviseur. Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 170 verkooppunten in Europa, bent u bij Plameco zeker van een topkwaliteit plafond dat decennialang meegaat. 

Natuurlijk geven wij ook telefonisch advies!