Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Arnhem
Delta 149
6825 MP Arnhem
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Plameco Plafonds Arnhem
Delta 149
6825 MP Arnhem
Wijzig dealer
Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Huidige dealer: Plameco plafonds Arnhem en omgeving

Bekijk alle Plameco dealers

Over ons

Plameco Arnhem Apeldoorn Nijmegen heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom. Maak een afspraak hieronder via de afsprakenmodule of bel met 026- 2022 365

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Arnhem

Delta 149
6825 MP Arnhem

Plan uw route
Vandaag
Telefonisch bereikbaar
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Gesloten

Plameco Plafonds

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag, met een Plameco Plafonds kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke spanplafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een spanplafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte en voor ieder design.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

Nu ook met infrarood!

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs
9.3
van 396 beoordelingen
Maarten
9.9 van 10

Er werd zeer goed geadviseerd en meegedacht inzake het vervangen van het plafond op de badkamer. Het resultaat is prachtig en we zijn er zéér blij mee,

Jaap
9.9 van 10

Vriendelijk en vakkundig en goed geadviseerd

A. Siegelaar
9.9 van 10

Wij zijn erg tevreden zowel over het advies, de montage en het eindresultaat!

B.K. Kramer
8.0 van 10

vakkundige monteur bij ons aan het werk geweest.

Agnes
9.9 van 10

We hebben in onze nieuwe keuken een Plameco plafond laten plaatsen waar we super tevreden over en blij mee zijn! We hebben niet zo'n hele grote keuken maar het maakt het geheel super mooi af. We zijn hier heel goed over geïnformeerd door Björn Engelen en het is keurig geplaatst door monteur Rik! Beide ontzettend aardige en kundige vak mensen. Kortom, wij kunnen Plameco bij iedereen aanbevelen!

Mariska
9.9 van 10

Plezierig contact en een prachtig resultaat.

Hmc
9.9 van 10

Goed werk geleverd en zeker in Cronatijd heel fijn!

toon jacobs
9.9 van 10

prettige samenwerking. alles volgens afspraak gemaakt. ziet er geweldig uit. zal iedereen jullie aan bevelen.

Dhr Spruit
8.0 van 10

We zijn zeer tevreden over het resultaat. Er is zonder twijfel een stukje vakwerk geleverd!! De monteur van Plameco was een zeer plezierig iemand, die rustig en doeltreffend te werk ging. Het enige minpunt vonden wij de prijs. De prijs heeft ons er ook van weerhouden om nog een ander gedeelte van de woonruimte te laten doen.

Gerard
9.9 van 10

Omdat wij in ons nog te bouwen appartement direct na de oplevering een strak plafond wilden en wij bovendien, in verband met gehoorproblemen, de ruimte akoestisch wilden verbeteren, hebben wij ter kennismaking met het product een bezoek gebracht aan de showroom. Wij waren direct enthousiast over de mogelijkheden. Omdat er op dat moment een opendag was bood de verkoper aan om bij ons thuis aan de hand van de tekeningen de mogelijkheden te bespreken. Tijdens het gesprek kregen we de mogelijkheid om bij mensen thuis een reeds geplaatst plafond te bekijken. Ook dit grote plafond zag er mooi strak uit; wij zagen geen verschil met een gestucte plafond. Bovendien waren de lichtpunten “onzichtbaar” naar de juiste positie verplaatst. We hebben toen besloten om voor een Plameco plafond te kiezen. Maanden later, tijdens een kijkmiddag op de bouw is de verkoper langs geweest om de situatie in onze nieuwe woning op te nemen. Toen is ook besloten om wat extra houtwerk boven de plafonds aan te brengen; dit om het mogelijk te maken in de toekomst eventueel gordijnen op te hangen. Inmiddels is hele appartement voorzien van een mooi strak Plameco plafond voorzien van spotjes. De montage is zeer vlot en schoon verlopen door deskundige montagemedewerkers die vooraf goed met ons onze wensen nogmaals doornamen. Wij zijn blij dat we voor Plameco plafonds hebben gekozen.

Plameco spanplafonds Arnhem

Bent u woonachtig in de omgeving van Apeldoorn, Nijmegen en Boxmeer en bent u op zoek naar een nieuw spanplafond? Dan bent u bij Plameco aan het juiste adres. Met showrooms in heel Nederland, en dus ook dichtbij u, weet u zeker dat u kunt slagen. Hier kunt u ontdekken wat de mogelijkheden zijn van een Plameco Spanplafond. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om vrijblijvend een adviseur te laten langskomen. In uw omgeving is er altijd een adviseur onderweg die u een aanbod op maat kan doen.

We komen altijd graag langs voor een persoonlijke kennismaking. Ook kunnen we dan een inschatting maken van de benodigde tijd en u meer vertellen over onze werkwijze. Hoewel we vrijwel altijd een plafond in slechts één dag monteren, is het goed om te weten waar u aan toe bent. Zo hoeft u van tevoren niet alle meubels te demonteren of te verplaatsen, maar kunnen deze gewoon in de ruimte blijven staan. Ook maakt het voor ons niet uit in welke staat uw huidige plafond verkeert. Een Spanplafond kan altijd aangebracht worden in de door u gewenste ruimte.

 

Zin om een keer vrijblijvend kennis te maken met een adviseur? Kom langs in 1 van onze onze showrooms. Bent er al zeker van dat u een spanplafond wilt? Vraag dan een offerte of vrijblijvende afspraak aan bij onze adviseur. Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 170 verkooppunten in Europa, bent u bij Plameco zeker van een topkwaliteit plafond dat decennialang meegaat.