Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Amersfoort
Ariane 16
3824 MB Amersfoort
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Vul al de verplicte velden in!
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Amersfoort - 033 - 2022 225
8.9 van 1888 beoordelingen

Over ons

 

Denk je aan een nieuw spanplafond en woon je in de omgeving Amersfoort? Dan is Plameco het ideale bedrijf voor jou. Dankzij de showrooms door het hele land, weet je in ieder geval zeker dat ook bij jou in de buurt een showroom aanwezig is.

 

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Amersfoort

Ariane 16
3824 MB Amersfoort

Plan uw route
Vandaag 10:00 - 17:30
Zondag Gesloten Maandag Gesloten Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00

Plafonds van Plameco

Een plafond waar u van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen

8.9 van 10
mart en truus
9.9 van 10

voor iedereen een aanrader

P.
9.9 van 10

Alles netjes opgeruimd na montage binnen en buiten, correcte monteurs. Goed advies in de showroom en advies aan huis. Kortom een zeer tevreden klant.

Ronald
9.0 van 10

alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Nette afwerking en montage. Belletje na afronding wordt op prijs gesteld.

M.J.
9.0 van 10

Wij zijn heel blij met dit nieuwe plafond in onze badkamer. De monteur heeft heel goed werk geleverd! Het ziet er nu echt perfect uit. Ook een probleempje met de verlichting werd naderhand snel verholpen.

Han
9.9 van 10

De lang niet gemakkelijke klus, die bestond uit het aanbrengen van een nieuw plafond in de hal en het toilet, werd in één dag perfect uitgevoerd. Mijn echtgenote en ik zijn zeer tevreden over het eindresultaat.

Alain
9.9 van 10

De werken werden zoals afgesproken uitgevoerd. Ondanks het feit dat de werken meer tijd in beslag namen, werd er geen extra aangerekend, de offerte werd gerespeteerd. Het is een zeer betrouwbare firma, die zijn afspraken nakomt. De volgende renovatie werken laat ik voor 200 % door hun uitvoeren en raad het zeker aan vrienden, familie aan.

Micheline
9.9 van 10

Een mooi resultaat met ingebouwde spots. Vriendelijk personeel bij de offerte en de uitvoering van de werken. Zonder breekwerk een nieuw plafond en dat op vijf uur tijd!

Verheijen
8.0 van 10

Heb contact opgenomen over vliegenpoepjes op het plafond. Het antwoord is met een doekje met lauw water en een niet agressief middel verwijderen, maar je krijgt ze er niet helemaal vanaf, je blijft het licht zien. Het zou ideaal zijn als er een fles goed reinigingsmiddel meegeleverd zou worden, dat mag qua prijs gerust. Met een doekje en wat water dat werkt niet.

Bertus
9.0 van 10

montage door Ricardo wij zijn 100% tevreden .wat een vakman

Paul
9.0 van 10

Wij zijn zeer blij met het resultaat

1888 klanten vertellen over Plameco

Vacatures

Zie hieronder onze openstaande vacatures.

Spanplafond in Amersfoort

Denkt u aan een nieuw spanplafond en woont u in de omgeving Amersfoort? Dan is Plameco het ideale bedrijf voor u. Dankzij de showrooms door het hele land, weet u in ieder geval zeker dat ook bij u in de buurt een showroom aanwezig is. Elk jaar wordt er meerdere keren een plafondshow georganiseerd in de verschillende showrooms, waaronder die in Amersfoort. Uiteraard kunt u deze plafondshows helemaal vrijblijvend én gratis bezoeken. U krijgt zo precies de informatie die u nodig heeft en u ontdekt de ongekende mogelijkheden van een spanplafond van Plameco. Wilt u liever een persoonlijk advies? Ook dat is mogelijk. Er is in de regio Amersfoort/Ede namelijk altijd een adviseur beschikbaar die volledig vrijblijvend bij u langs kan komen! 

Persoonlijke afspraak
We maken graag een afspraak met u om u persoonlijk te vertellen over ons product. Bovendien kunnen we dan direct meer vertellen over hoe wij te werk gaan en hoe lang we nodig denken te hebben bij u. Overigens monteren we het plafond in het overgrote deel van de gevallen gewoon in één dag. Maar het is wel zo handig dat u weet wat er gaat gebeuren. Sommige mensen denken bijvoorbeeld dat ze alle meubels uit de ruimte moeten verwijderen, terwijl dat helemaal niet nodig is. Een spanplafond van Plameco kan in alle gevallen bij u thuis worden gemonteerd. Daarbij maakt het niet uit in welke staat uw huidige plafond verkeert. 

 

Kom gerust eens langs
Plameco heeft ruim 35 jaar ervaring en meer dan 170 verkooppunten in heel Europa. U kunt dus zeker zijn van een spanplafond van topkwaliteit. Komt u gerust eens langs in Amersfoort op Ariane 16. Op onze website vindt u de openingstijden en de aankomende plafondshow. Natuurlijk kunt u ook een vrijblijvende afspraak met onze adviseur maken of direct een offerte aanvragen!