Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Amersfoort
Ariane 16
3824 MB Amersfoort
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Amersfoort - 033 - 2022 225
8.9 van 2590 beoordelingen

Over ons

Denk je aan een nieuw spanplafond en woon je in de omgeving Amersfoort? Dan is Plameco het ideale bedrijf voor jou. Dankzij de showrooms door het hele land, weet je in ieder geval zeker dat ook bij jou in de buurt een showroom aanwezig is. 

 

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Amersfoort

Ariane 16
3824 MB Amersfoort

Plan uw route
Vandaag
10:00 - 12:00
Telefonisch bereikbaar
12:00 - 17:30
Telefonisch bereikbaar
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
10:00 - 12:00
Telefonisch bereikbaar
12:00 - 17:30
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
10:00 - 12:00
Telefonisch bereikbaar
12:00 - 17:30
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
10:00 - 12:00
Telefonisch bereikbaar
12:00 - 17:30
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
10:00 - 12:00
Telefonisch bereikbaar
12:00 - 17:30
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
10:00 - 12:00
Telefonisch bereikbaar
12:00 - 17:30
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Amersfoort

8.9 van 10
Theo
8.0 van 10

We hebben een plafond in de badkamer laten plaatsen. En is mooi strak met inbouw spots.

E.
9.9 van 10

Positieve ervaring

Wanda
9.9 van 10

Nadat wij in de showroom waren geweest, kwam Mark van Osch thuis om ons uitgebreid te informeren over de mogelijkheden. Op basis van de situatie ter plaatse kregen we van hem vakkundig advies, compleet met een lichtplan. Hij maakte meteen een offerte, zodat je meteen weet waar je aan toe bent, en een afspraak voor montage. We hebben daarna nog wat wijzigingen aangebracht en dat was geen enkel probleem. Mark en een collega hebben het plafond in no-time gemonteerd, ze gingen voortvarend te werk en ze waren zeer goed op elkaar ingespeeld. Er is niet al te veel overlast van de werkzaamheden, alleen stof van het zagen en het geluid van het nietpistool. Overigens, dit geluid kan als zeer luid worden ervaren en mijn advies is dan ook om hier van tevoren voor te waarschuwen. Het is indrukwekkend om te zien hoe het doek wordt bevestigd en strak wordt getrokken. De volgende dag werden de sierlijsten geplaatst en ook dat werd zeer vakkundig gedaan. Het plafond ligt er zeer strak in en de sierlijsten maken het geheel af. Het is niet te onderscheiden van pleisterwerk en mensen zijn dan ook verbaasd als we zeggen dat het een spanplafond is. Ze moeten toch altijd zelf even er tegen aan tikken om het te geloven :-) Wij zijn heel erg tevreden over het product, de montage en de garantie. We bevelen Plameco dan ook graag aan.

Kees
9.0 van 10

Mooi strak plafond, kan geen verfkwast tegen aan,stucador maakt mee troep dit is droog afvalmateriaal.

P.
9.9 van 10

In een dag ben ik verlost van afbladderende betonnen plafondplaten en de naden ertussen. In een dag heb ik een perfect lichtplan voor mijn woonkamer en zijn objecten mooi uitgelicht door kantelbare spots. Ook in een dag hebben de monteurs een prachtige koof voor de gordijnen gemaakt. Ofschoon de reclame is dat de meubels kunnen blijven staan, heb ik uitzonderlijk veel meubels. Ik had zelf enige dingen verplaatst maar de heren waren bijzonder behulpzaam met andere objecten. Het was heel duidelijk dat de heren perfect op elkaar waren ingespeeld en met lol en grote kunde en kennis een wonder hebben verricht.

Theo en Loes Weerman
9.9 van 10

Onze ervaring is geweldig. Zo vakkundig en zo'n mooi resultaat

Piet
7.0 van 10

mooi glad plafond, goede afwerking

Angelique
9.9 van 10

Wederom tevreden over mijn nieuwe spanplafond in de hal

C. Oosterloo
9.0 van 10

We zijn prima geholpen in de showroom in Ommen en we zijn uitermate tevreden over het bezoek vooraf bij ons thuis en over de vakman die het plafond in onze keuken heeft geplaatst.

Leo van Hal
9.9 van 10

Na vele, vele jaren van veel plezier van ons spanplafond hadden we een probleempje met een dimmer en vervanging van halogeen spotjes door leds. Heb geprobeerd eea zelf op te lossen maar liep vast vanwege mogelijk benodigde andere trafo's..... Plameco Best (Mark en zeer attente mevrouw in het filiaal) kwam zonder enige verplichting bij ons aan huis kijken om het mee op te lossen. Ik had reeds een nieuwe dimmer en leds aangeschaft (wist niet dat zij dat ook konden leveren) en Mark heeft eea nagekeken en gemonteerd. Het werkt nu allemaal fantastisch en hij wilde er niets voor hebben!! Een werkelijk geweldige service die ik graag met deze recensie wil delen! En voor mogelijk nieuwe vervangingen gaan we natuurlijk rechtstreeks naar hen! Dit is wat je noemt echt Topservice, dankjewel Plameco Best

2590 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Amersfoort

Plameco spanplafond in Amersfoort en omgeving

Denk je aan een nieuw spanplafond en woont u in de omgeving Amersfoort? Dan is Plameco het ideale bedrijf voor je. Dankzij de showrooms door het hele land, weet je in ieder geval zeker dat ook bij jullie in de buurt een showroom aanwezig is. Elk jaar wordt er meerdere keren een plafondshow georganiseerd in de verschillende showrooms, waaronder die in Amersfoort. Uiteraard kun je deze plafondshows helemaal vrijblijvend én gratis bezoeken. Je krijgt zo precies de informatie die je nodig hebt en je ontdekt de ongekende mogelijkheden van een spanplafond van Plameco. Wil je liever een persoonlijk advies? Ook dat is mogelijk. Er is in de regio Amersfoort/Ede namelijk altijd een adviseur beschikbaar die volledig vrijblijvend bij je langs kan komen! 

Persoonlijke afspraak
We maken graag een afspraak met je om je persoonlijk te vertellen over ons product. Bovendien kunnen we dan direct meer vertellen over hoe wij te werk gaan en hoe lang we nodig denken te hebben bij jou. Overigens monteren we het plafond in het overgrote deel van de gevallen gewoon in één dag. Maar het is wel zo handig dat je weet wat er gaat gebeuren. Sommige mensen denken bijvoorbeeld dat ze alle meubels uit de ruimte moeten verwijderen, terwijl dat helemaal niet nodig is. Een spanplafond van Plameco kan in alle gevallen bij je thuis worden gemonteerd. Daarbij maakt het niet uit in welke staat je huidige plafond verkeert. 

Kom gerust eens langs
Plameco heeft ruim 35 jaar ervaring en meer dan 170 verkooppunten in heel Europa. U kunt dus zeker zijn van een spanplafond van topkwaliteit. Kom gerust eens langs in Amersfoort op Ariane 16. Op onze website vindt je de openingstijden en de aankomende plafondshow. Natuurlijk kunt u ook een vrijblijvende afspraak met onze adviseur maken of direct een offerte aanvragen! 

COVID-19 UPDATE: Onze showrooms zijn weer geopend! Loop gerust binnen bij een Plameco dealer bij jou in de buurt. Alle maatregelen worden in acht genomen.