Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Amersfoort
Ariane 16
3824 MB Amersfoort
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Vrijblijvende offerte aanvraag

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We sturen je gegevens door naar jouw Plameco adviseur.

Plameco Plafonds Amersfoort
Ariane 16
3824 MB Amersfoort
Wijzig dealer
Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Offerte aanvraag
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Huidige dealer: Plameco plafonds Amersfoort en omgeving

Bekijk alle Plameco dealers

Over ons

Plameco Amersfoort heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom (shop-in-shop) aan de ariane 16 in Amersfoort. Maak een afspraak via de afsprakenmodule of bel met 033 - 2022225

 

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Amersfoort

Ariane 16
3824 MB Amersfoort

Plan uw route
Vandaag
Telefonisch bereikbaar
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar
Zondag

Plameco Plafonds

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag, met een Plameco Plafonds kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke spanplafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een spanplafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte en voor ieder design.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

Nu ook met infrarood!

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs
9.0
van 3333 beoordelingen
Gerjan & Mariel
9.9 van 10

super vakman hier aan het werk gehad

Angelique
9.9 van 10

Wederom tevreden over mijn nieuwe spanplafond in de hal

Hans & José
9.0 van 10

denk dat de beoordeling voor zich spreekt. na een zeer slechte ervaring in een van de showrooms is dit fantastisch op gepakt door een andere vestiging. goed advies en resultaat tav de verlichting. zowel tijdens de aankoop maar zeker ook door de monteurs tijdens de montage. het was een drukke dag met een mooi eindresultaat.

Claudia
8.0 van 10

Monteurs waren er op de afgesproken tijd en hebben netjes gewerkt

anoniem
9.0 van 10

Gewoon gedaan wat is belooft

Leen
9.9 van 10

Heel mooi en netjes gewerkt! Goede voorlichting na het gedane werk

Jan in ´t Hof
9.0 van 10

Samenwerking met Plameco Ommen is uitstekend verlopen, zeer nette werkwijze. Mooie oplevering!!!Ik ben echt tevreden met mijn strakke plafond in de badkamer. Echt een aanrader!

Beers
9.9 van 10

jaren geleden hebben wij al een plameco plafond aangeschaft in de huiskamer en serre. bevalt zo goed dat we nu gang en slaapkamer door plameco netjes hebben laten maken. ook met de gedachte erachter dat het isolerend werkt. bedankt plameco,

Arnold van Reeuwijk
7.0 van 10

Destijds prima geholpen doorPlameco. Er staat op de site dat de plafonds schimmelvrij zijn. Dat klopt niet. Ik heb in de badkamer ook een plameco plafond. Met schimmelplek wat altijd vochtig blijft!

Peter
9.9 van 10

Plafond ziet er weer prachtig uit

Plameco spanplafond Amersfoort en omgeving

Denk je aan een nieuw spanplafond en woont u in de omgeving Amersfoort? Dan is Plameco het ideale bedrijf voor je. Dankzij de showrooms door het hele land, weet je in ieder geval zeker dat ook bij jullie in de buurt een showroom aanwezig is. Wil je liever een persoonlijk advies? Ook dat is mogelijk. Er is in de regio Amersfoort/Ede namelijk altijd een adviseur beschikbaar die volledig vrijblijvend bij je langs kan komen! 

Persoonlijke afspraak
We maken graag een afspraak met je om je persoonlijk te vertellen over ons product. Bovendien kunnen we dan direct meer vertellen over hoe wij te werk gaan en hoe lang we nodig denken te hebben bij jou. Overigens monteren we het plafond in het overgrote deel van de gevallen gewoon in één dag. Maar het is wel zo handig dat je weet wat er gaat gebeuren. Sommige mensen denken bijvoorbeeld dat ze alle meubels uit de ruimte moeten verwijderen, terwijl dat helemaal niet nodig is. Een spanplafond van Plameco kan in alle gevallen bij je thuis worden gemonteerd. Daarbij maakt het niet uit in welke staat je huidige plafond verkeert. 

Kom gerust eens langs
Plameco heeft ruim 40 jaar ervaring en meer dan 170 verkooppunten in heel Europa. U kunt dus zeker zijn van een spanplafond van topkwaliteit. Kom gerust eens langs in Amersfoort op Ariane 16. Op onze website vindt je de afsprakenmodule. Natuurlijk kunt u ook een vrijblijvende afspraak met onze adviseur maken!