Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco Plafonds Amersfoort
Ariane 16
3824 MB Amersfoort
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco Plafonds Amersfoort - 033 - 2022 225
9.0 van 3122 beoordelingen

Over ons

Plameco Amersfoort heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom (shop-in-shop) aan de ariane 16 in Amersfoort. Maak een afspraak via de afsprakenmodule of bel met 033 - 2022225

 

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Amersfoort

Ariane 16
3824 MB Amersfoort

Plan uw route
Vandaag
Telefonisch bereikbaar
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar
Zondag

Plameco Plafonds

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag, met een Plameco Plafonds kan het! Al meer dan 40 jaar realiseren wij blijvend strakke spanplafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een spanplafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte en voor ieder design.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we bij je thuis welk spanplafond het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Voor elke smaak en behoefte een perfect plafondsysteem. Daarvan heb je jarenlang plezier, en dat ook nog eens zónder onderhoud.

9.0

Premium kwaliteit

  • Nieuw plafond in één dag geplaatst
  • Alle meubels kunnen tijdens montage blijven staan
  • Duurzaam en gemakkelijk te reinigen
  • Vochtbestendig en schimmelwerend
  • Met verlichting, akoestisch systeem en verwarming naar wens
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en designs

Klanten vertellen over Plameco Plafonds Amersfoort

9.0 van 10
Eric
8.0 van 10

Snelle montage, goede afwerking

Rob
9.0 van 10

Super goed. Daar ik nog geen service of garantiegeval aan de hand gehad hebt, kan ik daar niet over oordelen, maar hoe Marry het gemaakt en opgeleverd heeft, is er weinig service voor nodig., denk ik (en hoop ik). Top gedaan, ook namens mijn vrouw . Mvrgrrob

JAN
9.9 van 10

Ontvangst in Ridderkerk gaf ons een goed gevoel , werd goed naar onze wensen geluisterd. Het persoonlijke gesprek aan huis kwamen nog betere ideeën na voorne, zoals een verlichtings plan ,en welke afwerk plinten het mooist bij ons zouden staan Het nieuwe plafond in de keuken en woonkamer is super strak geplaatst, door eigen vakmensen. Na afloop werkzaamheden werd alle rest afval netjes opgeruimd en mee genomen

Martin van der M
9.9 van 10

Plameco is een bedrijf, dat de afspraken nakomt. Men stelt zich flexibel op bij wijzigingen en komt met een deskundig advies.

Paul
9.0 van 10

Service en garantie: verplicht in te vullen maar ik heb hier geen oordeel over omdat ik daar niet mee te maken heb gehad. Minpunt: geen vrije keuze m.b.t. verlichting. Pluspunten: stipte nakoming afspraken, lossen een (technisch) probleem op in overleg met de klant, werken schoon, het product was perfect aangebracht.

Robin
9.0 van 10

Klasse geregeld!

Maarten
9.9 van 10

Er werd zeer goed geadviseerd en meegedacht inzake het vervangen van het plafond op de badkamer. Het resultaat is prachtig en we zijn er zéér blij mee,

Johan
8.0 van 10

Badkamer is mooi geworden en goede service

E.R.L.
9.0 van 10

We waren overdonderd zo mooi en strak plafond. Jammer dat we het niet eerder hebben laten doen.

Pap
9.0 van 10

Van het begin tot het eind. Goede informatie en keurig begeleid. Het aanbrengen van twee plafonds was binnen een dag geklaard. Ziet er strak uit. Even met de stofzuiger erdoor en je kunt genieten.

3122 klanten vertellen over Plameco Plafonds Amersfoort

Plameco spanplafond Amersfoort en omgeving

Denk je aan een nieuw spanplafond en woont u in de omgeving Amersfoort? Dan is Plameco het ideale bedrijf voor je. Dankzij de showrooms door het hele land, weet je in ieder geval zeker dat ook bij jullie in de buurt een showroom aanwezig is. Wil je liever een persoonlijk advies? Ook dat is mogelijk. Er is in de regio Amersfoort/Ede namelijk altijd een adviseur beschikbaar die volledig vrijblijvend bij je langs kan komen! 

Persoonlijke afspraak
We maken graag een afspraak met je om je persoonlijk te vertellen over ons product. Bovendien kunnen we dan direct meer vertellen over hoe wij te werk gaan en hoe lang we nodig denken te hebben bij jou. Overigens monteren we het plafond in het overgrote deel van de gevallen gewoon in één dag. Maar het is wel zo handig dat je weet wat er gaat gebeuren. Sommige mensen denken bijvoorbeeld dat ze alle meubels uit de ruimte moeten verwijderen, terwijl dat helemaal niet nodig is. Een spanplafond van Plameco kan in alle gevallen bij je thuis worden gemonteerd. Daarbij maakt het niet uit in welke staat je huidige plafond verkeert. 

Kom gerust eens langs
Plameco heeft ruim 40 jaar ervaring en meer dan 170 verkooppunten in heel Europa. U kunt dus zeker zijn van een spanplafond van topkwaliteit. Kom gerust eens langs in Amersfoort op Ariane 16. Op onze website vindt je de afsprakenmodule. Natuurlijk kunt u ook een vrijblijvende afspraak met onze adviseur maken!