Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Amersfoort
Ariane 16
3824 MB Amersfoort
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Amersfoort - 033 - 2022 225
9.0 van 2972 beoordelingen

Over ons

Plameco Amersfoort heeft alle middelen in huis voor uw droomplafond. Van adviseur tot monteur nemen wij alles uit handen en verzorgen wij uw prachtige maatwerk plafond. Plameco spanplafonds zijn een unieke en snelle oplossing voor de vervanging van uw 'oude' plafonds. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom (Shop in shop) aan Ariane 16 in Amersfoort. Maak een afspraak hieronder via de afsprakenmodule of bel met 033-2022225

 

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Amersfoort

Ariane 16
3824 MB Amersfoort

Plan uw route
Vandaag
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar
Zondag

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

9.0

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Amersfoort

9.0 van 10
Annemiek
9.9 van 10

Na een email over bestaande badkamer met Plameco-plafond offerte aangevraagd voor andere badkamer. Een medewerker is komen kijken met alle materialen. Vandaag plafond geplaatst. Prettige persoon efficIënt gewerkt met mooi resultaat.

Stephanie
8.0 van 10

Wij zijn erg blij met het mooie strakke plafond. Aanvankelijk waren we wat huiverig omdat we dachten dat het plafond te laag zou worden door het balkenplafond waaronder het gemonteerd is. Huivering was niet nodig geweest. Ook geen rommel en alles kan gewoon in kamer blijven, erg word netje en schoon gewerkt. Zijn dus in eerste instantie erg tevreden.

Margo
9.0 van 10

Ik hou er van als mensen hun afspraken nakomen en dat is hier zeker het geval. Het feit dat er geen discussie is over vooruitbetaling vond ik ook erg prettig. Het vertrouwen moet wederzijds zijn en dat is hier zeker het geval. Ben ontzettend blij met mijn nieuwe plafond op het balkon.

Hans
7.0 van 10

Plafond ziet er super strak uit.

Rens
9.0 van 10

Heel mooi eindresultaat. Het montageteam was zeer professioneel en heel goed op elkaar ingewerkt. Alles werd na afloop keurig opgeruimd.

Raymond
9.0 van 10

Prima contact, ook nadat we wat problemen constateerden werden deze goed aangepakt en zijn we zeer tevreden hoe het vervolgtraject verliep.

Linda Bikker
8.0 van 10

Ik heb geen op. Of aanmerkingen super gedaan

cees
9.0 van 10

Geweldig mooi plafond en heel sympathieke mensen die het hebben geplaatst.

a
8.0 van 10

alles volgens afspraak en op tijd

Elly
9.9 van 10

Goede service en klantgerichtheid. Een goede monteur, snel werkend met een perfect resultaat.

2972 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Amersfoort

Vacatures

Zie hieronder onze openstaande vacatures.

Plameco spanplafond in Amersfoort en omgeving

Denk je aan een nieuw spanplafond en woont u in de omgeving Amersfoort? Dan is Plameco het ideale bedrijf voor je. Dankzij de showrooms door het hele land, weet je in ieder geval zeker dat ook bij jullie in de buurt een showroom aanwezig is. Wil je liever een persoonlijk advies? Ook dat is mogelijk. Er is in de regio Amersfoort/Ede namelijk altijd een adviseur beschikbaar die volledig vrijblijvend bij je langs kan komen! 

Persoonlijke afspraak
We maken graag een afspraak met je om je persoonlijk te vertellen over ons product. Bovendien kunnen we dan direct meer vertellen over hoe wij te werk gaan en hoe lang we nodig denken te hebben bij jou. Overigens monteren we het plafond in het overgrote deel van de gevallen gewoon in één dag. Maar het is wel zo handig dat je weet wat er gaat gebeuren. Sommige mensen denken bijvoorbeeld dat ze alle meubels uit de ruimte moeten verwijderen, terwijl dat helemaal niet nodig is. Een spanplafond van Plameco kan in alle gevallen bij je thuis worden gemonteerd. Daarbij maakt het niet uit in welke staat je huidige plafond verkeert. 

Kom gerust eens langs
Plameco heeft ruim 35 jaar ervaring en meer dan 170 verkooppunten in heel Europa. U kunt dus zeker zijn van een spanplafond van topkwaliteit. Kom gerust eens langs in Amersfoort op Ariane 16. Op onze website vindt je de afsprakenmodule. Natuurlijk kunt u ook een vrijblijvende afspraak met onze adviseur maken!