Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Arnhem, Apeldoorn
Vlijtseweg 69 (in de showroom van Mood keukens) 69
7317 AD Apeldoorn
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

8.8 van 2405 beoordelingen

Over ons

Ben je woonachtig in de omgeving Arnhem of Apeldoorn en op zoek naar een nieuw spanplafond? Dan ben je bij Plameco aan het juiste adres. Met showrooms in heel Nederland, en dus ook dichtbij jou, weet je zeker dat je kunt slagen. In zowel Arnhem als Apeldoorn is Plameco al jaren vertegenwoordigd.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Apeldoorn

Vlijtseweg (in de showroom van Mood keukens) 69
7317 AD Apeldoorn

Plan uw route
Vandaag 10:00 - 21:00
Maandag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:30
Zondag Gesloten

Plameco Arnhem

van Oldenbarneveldstraat (Gitsels Badkamers) 122
6827 AN Arnhem

Plan uw route
Vandaag Gesloten (Telefonisch bereikbaar)
Maandag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Dinsdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Woensdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Donderdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Vrijdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Zaterdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Zondag Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.8

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Arnhem, Apeldoorn

8.8 van 10
C.J.M.
9.9 van 10

Al jaren had ik een advertentie van Plameco bewaard en na een gesprek met een van de medewerkers op een braderie hebben wij na informatie van Mark van Osch en voorlichting in de showroom in Zaltbommel besloten onze hele bovenverdieping te laten voorzien van Plameco spanplafonds. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en eenieder die bij ons de plafonds komt bekijken is ook zeer enthousiast!

Henny
9.0 van 10

Gezellig maar duidelijk adviesgesprek aan huis. De montage zelf is keurig gedaan door de gebroeders Damen. Kundig, rustig en netjes.

p
9.0 van 10

alles is naar wens gegaan

Joop
9.0 van 10

Zeer tevreden over de deskundige voorlichting, het nakomen van afspraken en vooral de perfecte montage.

Peter
8.0 van 10

Het is ons eerste span plafond. Niet goedkoop, maar het ziet er keurig uit en zijn dik tevreden. Vakkundig in een dag gemonteerd en alle rommel/verpakking materiaal werd meegenomen.

M
9.9 van 10

Snelle oplossing van een probleem dat veroorzaakt was door een ander bedrijf. Binnen een week na mijn telefoontje had ik een nieuw plafond in mijn toilet. Helemaal top

Marja
9.0 van 10

De monteur was ter zake kundig. Het plafond zit er strak in. Er kwam nog een soort nacontrole. Rustige sfeer.

E.R.L.
9.0 van 10

We waren overdonderd zo mooi en strak plafond. Jammer dat we het niet eerder hebben laten doen.

greet
7.0 van 10

Ziet er fantastisch uit,netjes gewerkt,in 5uur tijd klaar!

anoniem
8.0 van 10

Ziet er heel fraai uit. Montage gaat heel snel.

2405 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Arnhem, Apeldoorn

Plameco plafonds en spanplafonds Arnhem, Apeldoorn

Bent u woonachtig in de omgeving Arnhem of Apeldoorn en op zoek naar een nieuw spanplafond? Dan bent u bij Plameco aan het juiste adres. Met showrooms in heel Nederland, en dus ook dichtbij u, weet u zeker dat u kunt slagen. In zowel Arnhem als Apeldoorn is Plameco al jaren vertegenwoordigd. Meerdere male per jaar vinden er kijkdagen plaats, die u gratis kunt bezoeken in de vestiging naar keuze. Hier kunt u ontdekken wat de mogelijkheden zijn van een Plameco Spanplafond. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om vrijblijvend een adviseur te laten langskomen. In omgeving Arnhem / Apeldoorn is er altijd een adviseur onderweg die u een aanbod op maat kan doen.

We komen altijd graag langs voor een persoonlijke kennismaking. Ook kunnen we dan een inschatting maken van de benodigde tijd en u meer vertellen over onze werkwijze. Hoewel we vrijwel altijd een plafond in slechts één dag monteren, is het goed om te weten waar u aan toe bent. Zo hoeft u van tevoren niet alle meubels te demonteren of te verplaatsen, maar kunnen deze gewoon in de ruimte blijven staan. Ook maakt het voor Plameco Gelderland niet uit in welke staat uw huidige plafond verkeert. Een Spanplafond kan altijd aangebracht worden in de door u gewenste ruimte.

 

Zin om een keer vrijblijvend kennis te maken met een adviseur? Kom langs in Apeldoorn, op de Vlijtseweg 69. Dit Bent er al zeker van dat u een spanplafond wilt? Vraag dan een offerte of vrijblijvende afspraak aan bij onze adviseur. Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 170 verkooppunten in Europa, bent u bij Plameco zeker van een topkwaliteit plafond dat decennialang meegaat. 

Plafond adviseur is op afspraak aanwezig, de showroom geopend om een algemene indruk te krijgen van de mogelijkheden met onze plafonds.

Natuurlijk geven wij ook telefonisch advies!

Wil je graag alle mogelijkheden van Plameco plafonds ervaren, maar liever niet de deur uit? Geen probleem!

Vanaf nu adviseren wij ook telefonisch en online. Klik boven in het menu op Telefonisch/Online advies voor meer informatie.