Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Arnhem, Apeldoorn
Vlijtseweg 69 (in de showroom van Mood keukens) 69
7317 AD Apeldoorn
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Vul al de verplicte velden in!
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

8.9 van 1915 beoordelingen

Over ons

Ben je woonachtig in de omgeving Arnhem of Apeldoorn en op zoek naar een nieuw spanplafond? Dan ben je bij Plameco aan het juiste adres. Met showrooms in heel Nederland, en dus ook dichtbij jou, weet je zeker dat je kunt slagen. In zowel Arnhem als Apeldoorn is Plameco al jaren vertegenwoordigd.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Apeldoorn

Vlijtseweg (in de showroom van Mood keukens) 69
7317 AD Apeldoorn

Plan uw route
Vandaag Gesloten
Zondag Gesloten Maandag Gesloten Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:30

Plameco Arnhem

van Oldenbarneveldstraat (Gitsels Badkamers) 122
6827 AN Arnhem

Plan uw route
Vandaag Gesloten
Zondag Gesloten Maandag Gesloten Dinsdag Gesloten Woensdag Gesloten Donderdag Gesloten Vrijdag Gesloten Zaterdag Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar u van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen

8.9 van 10
kj
8.0 van 10

goed

leo
9.0 van 10

Uitstekende informaties ontvangen en prima montage ploeg. Waren volgens de afgesproken tijd aanwezig en op tijd klaar. De begeleiding van de werkploeg heeft ook zijn ploeg bezocht wat ook op prijs gesteld werd. De afwerking en het resultaat verdient een dikke TIEN.

Hans Wassink
7.0 van 10

Nieuw plafond in de gang en de keuken van ons appartement incl.bijpassende verlichting laten plaatsen door Plameco medewerker Richardo. ( Klasse kerel) Zelfs ondernemer Walter was in zijn sas toen hij het voor elkaar kreeg om de verlichting in de gang op 3 plaatsen te kunnen laten dimmen. Wij zelf zijn dik tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en natuurlijk het resultaat. EEN AANRADER DIT PLAFOND INCL.VERLICHTING !!!!

Pleun
9.0 van 10

Alles gemaakte afspraken zijn nagekomen. Het ziet er geweldig uit.

Leen
9.0 van 10

Alles uitstekend. Meedenken en adviezen bij montage meer dan uitstekend.

Marti
9.0 van 10

Zeer tevreden over product uitleg en montage.

Cocky
9.9 van 10

Super mooi, strak plafond in kamer en open keuken met ingebouwde spots. Ook de brandmelder en de ventielen van de warmte-terugwin- installatie zijn keurig ingebouwd. Geheel conform afspraak, netjes gewerkt, alles in overleg. Vriendelijke, harde werker. Bied ook vanuit zichzelf aan om nog even terug te komen als duidelijk is waar precies schilderijen komen te hangen. Hoort bij de service....! Als je de keuze voor een spanplafond gemaakt heb, ben je hier absoluut aan het juiste adres! Top!

martin
8.0 van 10

het is jammer als gezegd word er hoeft niets uit de kamer gezet te worden.terwijl de tafel,stoelen wel naar buiten moeten. en het geeft veel rommel en zaagsel op de bank en vloerbedekking. TIPdek de meubels af kleden of folie,en zet kamerplanten naar buiten als de kamer verwarmd word, ze overleven het niet.

C. de Weijer
9.0 van 10

.

Jan en Joke
9.9 van 10

De jongens hebben netjes gewerkt, zijn vriendelijk en hebben onze plafonds in twee dagen aangebracht. Petje af. De voorlichting vooraf was adequaat zodat we nu prachtige plafonds in de kamer, hal en logeerkamer hebben. We zijn er erg blij mee

1915 klanten vertellen over Plameco

Vacatures

Zie hieronder onze openstaande vacatures.

Bent u woonachtig in de omgeving Arnhem of Apeldoorn en op zoek naar een nieuw spanplafond? Dan bent u bij Plameco aan het juiste adres. Met showrooms in heel Nederland, en dus ook dichtbij u, weet u zeker dat u kunt slagen. In zowel Arnhem als Apeldoorn is Plameco al jaren vertegenwoordigd. Meerdere male per jaar vinden er kijkdagen plaats, die u gratis kunt bezoeken in de vestiging naar keuze. Hier kunt u ontdekken wat de mogelijkheden zijn van een Plameco Spanplafond. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om vrijblijvend een adviseur te laten langskomen. In omgeving Arnhem / Apeldoorn is er altijd een adviseur onderweg die u een aanbod op maat kan doen.

We komen altijd graag langs voor een persoonlijke kennismaking. Ook kunnen we dan een inschatting maken van de benodigde tijd en u meer vertellen over onze werkwijze. Hoewel we vrijwel altijd een plafond in slechts één dag monteren, is het goed om te weten waar u aan toe bent. Zo hoeft u van tevoren niet alle meubels te demonteren of te verplaatsen, maar kunnen deze gewoon in de ruimte blijven staan. Ook maakt het voor Plameco Gelderland niet uit in welke staat uw huidige plafond verkeert. Een Spanplafond kan altijd aangebracht worden in de door u gewenste ruimte.

Zin om een keer vrijblijvend kennis te maken met een adviseur? Kom langs in Apeldoorn, op de Vlijtseweg 69 of in Arnhem, aan de Van Oldebarneveldtstraat 122. Kijk even op de website voor de openingstijden en de aankomende plafondshow. Dit is iets wat u niet wilt missen! Bent er al zeker van dat u een spanplafond wilt? Vraag dan een offerte of vrijblijvende afspraak aan bij onze adviseur. Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 170 verkooppunten in Europa, bent u bij Plameco zeker van een topkwaliteit plafond dat decennialang meegaat.