Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Arnhem, Apeldoorn
Vlijtseweg 69 (in de showroom van Mood keukens) 69
7317 AD Apeldoorn
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis.
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

8.9 van 1853 beoordelingen

Over ons

Ben je woonachtig in de omgeving Arnhem of Apeldoorn en op zoek naar een nieuw spanplafond? Dan ben je bij Plameco aan het juiste adres. Met showrooms in heel Nederland, en dus ook dichtbij jou, weet je zeker dat je kunt slagen. In zowel Arnhem als Apeldoorn is Plameco al jaren vertegenwoordigd.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Apeldoorn

Vlijtseweg (in de showroom van Mood keukens) 69
7317 AD Apeldoorn

Plan uw route
Vandaag 10:00 - 17:30
Zondag Gesloten Maandag Gesloten Dinsdag 10:00 - 17:30 Woensdag 10:00 - 17:30 Donderdag 10:00 - 21:00 Vrijdag 10:00 - 17:30 Zaterdag 10:00 - 17:30

Plameco Arnhem

van Oldenbarneveldstraat (Gitsels Badkamers) 122
6827 AN Arnhem

Plan uw route
Vandaag Gesloten
Zondag Gesloten Maandag Gesloten Dinsdag Gesloten Woensdag Gesloten Donderdag Gesloten Vrijdag Gesloten Zaterdag Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar u van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen

8.9 van 10
Annelies
8.0 van 10

Mooi strak plafond, snel en vakkundig geplaatst

Martini
8.0 van 10

Goed bedrijf, klant vriendelijk, strak resultaat.

Marco
7.0 van 10

Het na komen van gemaakte afspraak

anoniem
8.0 van 10

komen de afspraak voor montage keurig na en op tijd. Monteur Marcel geeft goed advies, werkt netjes en secuur, alles ter tevredenheid voor zichzelf maar ook zeker voor de klant. Ons inziens een monteur om ' zuinig' op te zijn.

Agnes
9.0 van 10

De monteur Rik, was helemaal super en goed meedenkend bij het aanbrengen van het plafond.

Rob
9.0 van 10

Prima product waar we dagelijks van genieten

E
9.0 van 10

vriendelijk deskundig

À.J.
9.9 van 10

Vriendelijk personeel

Marco & Wendy
9.9 van 10

Goed & net werk geleverd! Alle afspraken goed nagekomen! Erg tevreden!

anoniem
9.0 van 10

Je krijgt ook echt wat er gezegd wordt, zeer tevreden!

1853 klanten vertellen over Plameco

Vacatures

Zie hieronder onze openstaande vacatures.

Bent u woonachtig in de omgeving Arnhem of Apeldoorn en op zoek naar een nieuw spanplafond? Dan bent u bij Plameco aan het juiste adres. Met showrooms in heel Nederland, en dus ook dichtbij u, weet u zeker dat u kunt slagen. In zowel Arnhem als Apeldoorn is Plameco al jaren vertegenwoordigd. Meerdere male per jaar vinden er plafondshows plaats, die u gratis kunt bezoeken in de vestiging naar keuze. Hier kunt u ontdekken wat de mogelijkheden zijn van een Plameco Spanplafond. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om vrijblijvend een adviseur te laten langskomen. In omgeving Arnhem / Apeldoorn is er altijd een adviseur onderweg die u een aanbod op maat kan doen.

We komen altijd graag langs voor een persoonlijke kennismaking. Ook kunnen we dan een inschatting maken van de benodigde tijd en u meer vertellen over onze werkwijze. Hoewel we vrijwel altijd een plafond in slechts één dag monteren, is het goed om te weten waar u aan toe bent. Zo hoeft u van tevoren niet alle meubels te demonteren of te verplaatsen, maar kunnen deze gewoon in de ruimte blijven staan. Ook maakt het voor Plameco Gelderland niet uit in welke staat uw huidige plafond verkeert. Een Spanplafond kan altijd aangebracht worden in de door u gewenste ruimte.

Zin om een keer vrijblijvend kennis te maken met een adviseur? Kom langs in Apeldoorn, op de Vlijtseweg 69 of in Arnhem, aan de Van Oldebarneveldtstraat 122. Kijk even op de website voor de openingstijden en de aankomende plafondshow. Dit is iets wat u niet wilt missen! Bent er al zeker van dat u een spanplafond wilt? Vraag dan een offerte of vrijblijvende afspraak aan bij onze adviseur. Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 170 verkooppunten in Europa, bent u bij Plameco zeker van een topkwaliteit plafond dat decennialang meegaat.