Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Apeldoorn
Vlijtseweg 69 (in de showroom van Mood keukens) 69
7317 AD Apeldoorn
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Apeldoorn - 055 20 32 123
8.9 van 2590 beoordelingen

Over ons

Ben je woonachtig in de omgeving Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Boxmeer en op zoek naar een nieuw spanplafond? Dan ben je bij Plameco Engelen aan het juiste adres..

Vanwege de coronamaatregelen zijn onze showrooms gesloten maar we zijn wel bereikbaar T: 055 2032 123 / Whats-app 06 1340 7914 of mail: info@plameco-engelen.nl

Winter_banner

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Apeldoorn (shop in shop Mood Keukens)

Vlijtseweg 69
7317 AD Apeldoorn (shop in shop Mood Keukens)

Plan uw route
Vandaag
Telefonisch bereikbaar
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Gesloten

Plameco Boxmeer (shop in Shop Meubelstudio Van Haren)

De Raetsingel 2a
5831 KC Boxmeer (shop in Shop Meubelstudio Van Haren)

Plan uw route
Vandaag
Telefonisch bereikbaar
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Apeldoorn

8.9 van 10
peter
8.0 van 10

wij zijn zeer te vreden over het plafond ziet er netjes uit

Hans
7.0 van 10

Plafond ziet er super strak uit.

Emile
9.9 van 10

Op de jaarmarkt van Gemert hebben wij voor het eerst contact gelegd met Plameco. Na in de showroom een afspraak te hebben gemaakt om thuis alles op te meten en uitleg te hebben gekregen over de diverse mogelijkheden, zijn wij overstag gegaan en hebben 3 plafondsystemen gekocht (2 x Toilet en 1x Badkamer). Enkele maandedn daarna zijn de plafonds gemonteerd. En inderdaad professioneel, zonder rotzooi te maken. Het resultaat mocht er dan ook zijn, wij waren dolblij met de aankoop (het kost wat, maar je krijgt er wel iets voor terug). Toen wij begin dit raamdecoratie zochten, was de weg naar PLameco zo gevonden. Weer werd dezelfde professionaliteit getoond. Het meedenken van de medewerker was prima, mede dankzij zijn kennis, hebben wij ook de raamdecoratie (houten jalouziën, aluminium jalouziën, rolgordijnen) bij Plameco gekocht. Ook hiermee zijn wij uiterst content. Bij een eventuele vervolgaankoop zullen zeker weer bij dit bedrijf aankloppen. PS Bij service en garantie hebben wij n.v.t. ingevuld, omdat wij hiervan tot op heden nog geen gebruik gemaakt (kwaliteit materialen en montage), maar wij zijn ervan overtuigd dat deze ook uitstekend is.

M. Fr.
9.0 van 10

Snelle reactie en zeer vakkundig uitgevoerd!

Ton
9.0 van 10

deskundig en goed vakwerk, prettige medewerkers

De heer Herman
8.0 van 10

Ervaring/resultaat prima.Voorlichting over "u behoeft niets af te dekken,want wij maken geen rommel" is onjuist.Wij hebben de hele kamer moeten schoonmaken.Kwam door geraamtes voor spotjes aan het plafond maken.Boren enz.

Ton
8.0 van 10

ondanks de problemen, hebben ze al het mogelijke gedaan om het tot een goed resultaat te brengen

fa
9.9 van 10

ik had Johan als monteur werkelijk een harde werker vriendelijk en lag alles goed uit hoe hij te werk ging en het is een schitterend plafond geworden................. mijn buren kwamen kijken en zeiden een super mooie douche en een waanzinnig plafond

Ton
9.9 van 10

Mooi product, goed personeel.

Hans
9.9 van 10

Vijf jaar geleden via Plameco Ridderkerk ons eerste plafond laten doen. Zeer prettig contact en uitermate tevreden over de montage. Deze zomer helaas waterschade aan ons huis waardoor plafond (ook) vervangen moest worden. Plameco Ridderkerk heeft situatie snel beoordeeld en offerte uitgebracht, waardoor wij verder konden met verzekering. Na aantal maanden droogtijd is plafond nu vervangen en het lijkt wel of het nu nog mooier is. Complimenten voor de contacten, het meedenken en het oplossen van onvoorziene problemen aan de mensen van Plameco Ridderkerk en zeker ook aan de zeer flexibele monteur.

2590 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Apeldoorn

Plameco plafonds en spanplafonds Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Boxmeer

Bent u woonachtig in de omgeving en op zoek naar een nieuw spanplafond? Dan bent u bij Plameco aan het juiste adres. Met showrooms in heel Nederland, en dus ook dichtbij u, weet u zeker dat u kunt slagen. Hier kunt u ontdekken wat de mogelijkheden zijn van een Plameco Spanplafond. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om vrijblijvend een adviseur te laten langskomen. In uw omgeving is er altijd een adviseur onderweg die u een aanbod op maat kan doen.

We komen altijd graag langs voor een persoonlijke kennismaking. Ook kunnen we dan een inschatting maken van de benodigde tijd en u meer vertellen over onze werkwijze. Hoewel we vrijwel altijd een plafond in slechts één dag monteren, is het goed om te weten waar u aan toe bent. Zo hoeft u van tevoren niet alle meubels te demonteren of te verplaatsen, maar kunnen deze gewoon in de ruimte blijven staan. Ook maakt het voor ons niet uit in welke staat uw huidige plafond verkeert. Een Spanplafond kan altijd aangebracht worden in de door u gewenste ruimte.

 

Zin om een keer vrijblijvend kennis te maken met een adviseur? Kom langs in 1 van onze onze showrooms. Bent er al zeker van dat u een spanplafond wilt? Vraag dan een offerte of vrijblijvende afspraak aan bij onze adviseur. Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 170 verkooppunten in Europa, bent u bij Plameco zeker van een topkwaliteit plafond dat decennialang meegaat. 

COVID-19 UPDATE: Onze showrooms zijn weer geopend! Loop gerust binnen bij een Plameco dealer bij jou in de buurt. Alle maatregelen worden in acht genomen.