Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Schinnen, Maastricht
Breinderveldweg 19
6365 CM Schinnen
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

8.8 van 2405 beoordelingen

Over ons

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Schinnen

Breinderveldweg 19
6365 CM Schinnen

Plan uw route
Vandaag 10:00 - 17:00
Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.8

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Schinnen, Maastricht

8.8 van 10
Jacob
8.0 van 10

prettige vaklui en ontspannen uitvoering complimenten van bezoekers

Marco
9.9 van 10

Goede communicatie met de werklui. Werken netjes en zeer vakkundig. Dikke pluim!

Jan
9.0 van 10

Een professionele aanpak, met toewijding voor "goed werk" punctueel en voorkomend. Proper werk, qua stof (nagenoeg geen) en passage, uitzonderlijk.

Ad
8.0 van 10

Zeer goed

Rien en Corrie
8.0 van 10

Snel en mooi en geen rommel.

H.A.M.
9.0 van 10

Enthousiaste mensen, degelijk meedenkend advies en perfecte montage met luisterend oor tijdens het werk.

leo
9.0 van 10

er werd netjes gewerkt en de monteurs zijn vriendelijk en beleefd. ook het advies zowel in de winkel en thuis is heel duidelijk. wij zijn erg tevreden

Marlon
8.0 van 10

In Oktober het plafond aan laten brengen in de badkamer. De monteur was aanwezig om 8.00 uur zoals afgesproken en was om ongeveer 14.00 uur al klaar. Ik moest alleen alle spullen weer terug zetten en had helemaal geen troep naderhand. De monteur had alles netjes opgeruimd en het plafond zag er heel mooi uit.

Marco
9.0 van 10

Montage volgens verwachting. Monteurs hebben verpakkingen e.d. netjes opgeruimd en geholpen met terugzetten van een paar meubels.

Jan
8.0 van 10

Deskundig en beleefd personeel. Alles volgens afspraak en tijd opgeleverd. Alle rommel keurig opgeruimd. Resultaat was goed en strak. Enkele opmerkingen: Klemprofiel langs de wanden kiert hier en daar, dit komt door ongelijkheid in de wanden. Dit zou opgelost kunnen worden door de profielen aan de muurzijde te voorzien van een voorgelijmd wit softbandje, wat de kieren opvult. De koofplanken zijn niet gelakt maar gegrond, jammer, dat moet ik dus nu zelf doen. Ook sloten ze niet strak tegen het bestaande werk aan, maar met kieren van 2 tot 7 mm. en niet af gekit. Ook dat moest ik dus zelf doen. Dit kan allemaal beter. Totaaloordeel dus geen 9. Graag wil ik hierop een reaktie van Plameco.

2405 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Schinnen, Maastricht

Plameco spanplafonds Schinnen, Maastricht, Heerlen

Wij zijn in Schinnen bijzonder trots op onze jarenlange samenwerking met Plameco. Als Plameco dealer van het eerste uur (sinds 1985) plaatsen wij jaarlijks meer dan 500 spanplafonds in heel Zuid-Limburg. Of het nu in Geleen, Sittard, Maastricht, Landgraaf, Kerkrade of Heerlen is, elke week wordt er wel ergens bij u in de buurt een Plameco plafond gemonteerd.

Het principe van een Plameco spanplafond is uniek: in slechts 1 dag wordt uw kamer voorzien van een nieuw volkomen vlak en blijvend strak plafond, dat wordt gespannen onder uw oude plafond. De installatie veroorzaakt minimale overlast doordat de grote meubelstukken kunnen blijven staan. U heeft geen last van sloopafval en stof omdat uw oude plafond gewoon blijft zitten. Een spanplafond betekent niet alleen gemak, maar ook de sfeer die u graag wilt. De mogelijkheden zijn oneindig. Een sterrenhemel in de badkamer, een spanplafond met ornamenten in de woonkamer, een aparte kleur in de keuken? Elke kamer zijn eigen stijl.

 

De collectie Plameco plafonds biedt een scala van kleuren, in mat of hoogglans, met hoogteverschillen of een gedurfde kleurencombinatie. Met kleurgebruik worden accenten aangebracht, ruimtes optisch vergroot of juist verkleind en elk plafond wordt afgewerkt tot in detail. De verlichting kan aangepast worden. In plaats van een lamp bij de centrale doos in het plafond kan willekeurig verlichting gepland worden. Ook kan vanuit 1 aansluiting een verdeling over meerdere groepen worden gemaakt. Zo kan bijvoorbeeld de hanglamp, koofverlichting en de inbouwspots als drie afzonderlijke groepen apart aan- en uitgeschakeld worden.  

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem dan contact met ons op via telefoon of mail, vraag de brochure aan of laat simpelweg uw gegevens achter via het contactformulier.

Uw Plameco team,
Fabritius.

Wil je graag alle mogelijkheden van Plameco plafonds ervaren, maar liever niet de deur uit? Geen probleem!

Vanaf nu adviseren wij ook telefonisch en online. Klik boven in het menu op Telefonisch/Online advies voor meer informatie.