Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Schinnen, Maastricht
Breinderveldweg 19
6365 CM Schinnen
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

8.9 van 2287 beoordelingen

Over ons

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Schinnen

Breinderveldweg 19
6365 CM Schinnen

Plan uw route
Vandaag
12:15 - 12:15
Gesloten
12:15 - 12:15
Gesloten
Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
12:15 - 12:15
Gesloten
12:15 - 12:15
Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Schinnen, Maastricht

8.9 van 10
Jan
9.0 van 10

Plafond ziet er super strak uit! Boven verwachting! Zelfs gebeld door Plameco op zondag na een noodoproep van ons per mail vanwege lekkage op het splinternieuwe plafond. Telefonisch hulp gekregen en het probleem opgelost. Geweldig!!

Roy
8.0 van 10

Relatief weinig keus uit verlichtings optie's, waar men deze live kan bekijken. Verkoper/vertegenwoordiger was duidelijk meewerkend en is de afspraken goed na gekomen. Monteur was vriendelijk en bereidwillig, denkt mee in oplossingen en was keurig optijd!. Wel jammer dat er bij de rapport cijfers geen cijfer in kan vullen voor het prijstechnische aspect. Verder zijn de werkzaamheden netjes en goed uitgevoerd. Wel jammer dat men nog een keer terug moet om de ronde inbouw spots te vervangen voor de vierkante. Prijstechnisch was het een erg duur plafond. Al vraag ik me wel af waar deze hoge kosten in zitten. Zelf denk ik dat u als bedrijf dit veel voordeliger kan aanbieden. Alleen al als ik kijk naar het inbouwen van spot a 145 p.st. De uren zullen het niet zijn ( 3 uurtjes ), dan moet het toch dure materialen zijn. hier heb ik vraagtekens over.

C
7.0 van 10

Er is mooi en goed werk geleverd.

L
9.9 van 10

Goede service en nakomen afspraken

Aart
9.9 van 10

Duidelijke voorlichting aan huis, afspraken worden punctueel nagekomen en bij plaatsing worden alle praktische aspecten (zoals verlichting) nogmaals doorgenomen. Prima montage en netjes gewerkt.

Cees
8.0 van 10

Ziet er prachtig uit. Netjes gewerkt alleen jammer dat mijn klok kapot gevallen is. Gelukkig was het geen dure.

Ton
9.0 van 10

over de monteur die alles verzorgt niets dan lof, de netheid waarmee er gewerkt wordt en zoals alles afgewerkt wordt, mijn complimenten. de informatie die je krijg via de mail over de verzorging en reiniging ook zeer correct en compleet. ook de opname voor de opdrachtverstrekking, het inmeten en de adviezen zijn prima zodat we een goede keuze kunnen maken. Enigste minpuntje als je dan achteraf ziet dat 1 monteur alle werkzaamheden in een halve dag doet blijft het wel een hoop geld dat je er voor betaald.

Raymond
9.0 van 10

Prima contact, ook nadat we wat problemen constateerden werden deze goed aangepakt en zijn we zeer tevreden hoe het vervolgtraject verliep.

Patrick
8.0 van 10

Wij zijn ontzettend blij met ons prachtige plafond . Het was ook een zeer prettige samenwerking en we gaan zeker nog vaker zaken doen met elkaar.

Jan
9.0 van 10

Wij zijn zeer te vreden over planeconomie mooi werk geleverd

2287 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Schinnen, Maastricht

Plameco spanplafonds Schinnen, Maastricht, Heerlen

Wij zijn in Schinnen bijzonder trots op onze jarenlange samenwerking met Plameco. Als Plameco dealer van het eerste uur (sinds 1985) plaatsen wij jaarlijks meer dan 500 spanplafonds in heel Zuid-Limburg. Of het nu in Geleen, Sittard, Maastricht, Landgraaf, Kerkrade of Heerlen is, elke week wordt er wel ergens bij u in de buurt een Plameco plafond gemonteerd.

Het principe van een Plameco spanplafond is uniek: in slechts 1 dag wordt uw kamer voorzien van een nieuw volkomen vlak en blijvend strak plafond, dat wordt gespannen onder uw oude plafond. De installatie veroorzaakt minimale overlast doordat de grote meubelstukken kunnen blijven staan. U heeft geen last van sloopafval en stof omdat uw oude plafond gewoon blijft zitten. Een spanplafond betekent niet alleen gemak, maar ook de sfeer die u graag wilt. De mogelijkheden zijn oneindig. Een sterrenhemel in de badkamer, een spanplafond met ornamenten in de woonkamer, een aparte kleur in de keuken? Elke kamer zijn eigen stijl.

 

De collectie Plameco plafonds biedt een scala van kleuren, in mat of hoogglans, met hoogteverschillen of een gedurfde kleurencombinatie. Met kleurgebruik worden accenten aangebracht, ruimtes optisch vergroot of juist verkleind en elk plafond wordt afgewerkt tot in detail. De verlichting kan aangepast worden. In plaats van een lamp bij de centrale doos in het plafond kan willekeurig verlichting gepland worden. Ook kan vanuit 1 aansluiting een verdeling over meerdere groepen worden gemaakt. Zo kan bijvoorbeeld de hanglamp, koofverlichting en de inbouwspots als drie afzonderlijke groepen apart aan- en uitgeschakeld worden.  

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem dan contact met ons op via telefoon of mail, vraag de brochure aan of laat simpelweg uw gegevens achter via het contactformulier.

Uw Plameco team,
Fabritius.